🚨 مذاکره فرانسه و ایتالیا با ایران بر سر تنگه هرمز
🔹به گزارش روزنامه فایننشال تایمز، فرانسه و ایتالیا در حال مذاکره با ایران برای بازگشایی تنگه هرمز هستند.
🔹این روزنامه مینویسد در پی حملات به نفتکشها و اعلام تصمیم رهبر عالی جدید ایران برای مسدود نگه داشتن این آبراه استراتژیک، صادرات نفت و گاز از مسیر تنگه هرمز عملاً متوقف شده است.
🔹 این بحران منجر به افزایش شدید قیمت حاملهای انرژی در بازارهای جهانی شده است.
🔹بر اساس این گزارش، در بحبوحه این بحران، قیمت نفت به حدود ۱۰۰ دلار در هر بشکه افزایش یافته و قیمت گاز نیز رشدی در حدود ۷۵ درصد را تجربه کرده است.
🔹کشورهای اروپایی در تلاش هستند از درگیری مستقیم در این مناقشه اجتناب کنند. برخی از این کشورها همچنین حمله اولیه آمریکا و اسرائیل را که به تشدید جنگ در منطقه انجامید، مورد انتقاد قرار دادهاند.
🔹دولتهای اروپایی نگران هستند که تداوم محاصره این تنگه، به افزایش قیمت انرژی برای کسبوکارها و خانوارها منجر شود، مشکلات اقتصادی اروپا را تشدید کند و فشار بر بودجه دولتها را افزایش دهد.
🔹در تحولی مرتبط، ایتالیا، فرانسه و یونان به عنوان بخشی از ماموریت امنیت دریایی اتحادیه اروپا با نام "اسپید" (ASPID)، کشتیهای جنگی خود را به دریای سرخ اعزام کردهاند.
🔹 با این حال، به نوشته این نشریه، به دلیل خطر تشدید بیشتر درگیری، هیچیک از نیروهای دریایی اروپا حاضر نیستند کشتیهای تجاری را از طریق تنگه هرمز اسکورت کنند.
🔹رو نامه انگلیسی نوشته هدف کشورهای اروپایی از مذاکرات با ایران دستیابی به توافقی برای تضمین عبور امن کشتیهای اروپایی از تنگه هرمز است.
🔹با این حال، کشورهای اروپایی معتقدند که چشمانداز مثبتی برای پیشرفت در این مذاکرات وجود ندارد.
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
🚨 غیر رسمی
براساس اطلاعات بدست آمده از منابع مختلف در داخل فلسطین اشغالی، نخست وزیر رژیم کودک کش صهیونیستی دچار جراحات و شکستگی دست و پا شده و به خارج از سرزمین های اشغالی منتقل شده است.
فتح قدس در آخرین نبرد بسیار در دسترس است
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جمع شدن مردم در خیابان ها، جهاد دفاعی است؛ خیابانها را ترک نکنید.
💬 آیتالله جاودان
📌 @ponezs
416_86632665334705.mp3
زمان:
حجم:
8.4M
آشنایی با آیتالله سید مجتبی خامنهای (حفظهالله)
1️⃣ قسمت اول: اطمینان و وقار
🔺از زبان حجتالاسلام و المسلمین محمدجواد قاسمی
شاگرد درس خارج فقه و اصول آیتالله سیدمجتبی خامنهای
▫️[ 0:47 ] زمینه آشنایی با «آیت الله سید مجتبی خامنهای»
▫️[ 1:57 ] اطمینان و عدم تقلید در «منش علمی» ایشان
▫️[ 4:56 ] اطمینان و عدم تکلف در «منش شخصی» ایشان
▫️[ 5:59 ] اطمینان و وقار در «منش اجتماعی و سیاسی» ایشان
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ژنرال دن کین، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا:
▪️من معتقدم حملات ایران به کشتیها در شمال، نزدیک کویت، با موشکهای زمین به زمین انجام شده است.
ما تاکنون هیچ فعالیت شناورهای سطحی بدون سرنشین (USV) از ایران، مانند آنچه در خلیج فارس دیدهایم، ندیدهایم.
◀️ ابرقدرتی که ادعا میکنه کنترل کامل جنگ رو داره هنوز نمیدونه ایران چهطوری کشتیها رو زده.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی صهیونیستها از جنگ و وحشت جان به لب شدهاند!
⭕️ کاربر اسرائیلی؛
همین الان، بعد از یک وضعیت قرمز و آژیر ممتد، از پناهگاه اومدم بیرون که چشمم خورد به این بیلبورد بزرگ وسط تلآویو؛ روش نوشته: «خدا رو شکر، و ممنون از دونالد ترامپ!»
واقعاً با خودم گفتم: شما دیوانه شدید؟
ما احمقیم؟ واقعاً انقدر سادهلوحیم که فکر میکنیم این جنگ برای کسی تو این دنیا امنیت میاره؟ چطور هنوز باورمون میشه که نتانیاهو یا ترامپ به چیزی جز خودشون اهمیت میدن؟ به چیزی جز جیبشون و منافع سیاسی خودشون؟
من که اصلاً نمیفهمم. این جنگ باید همین الان تموم بشه. همهی ما داریم ازش رنج میبریم.
✅ آخرین اخبار و تحلیلهای میدانی جنگ را در مصاف دنبال کنید
🆔 @Masaf
⭕️یادمان شهیده امروز راهپیمایی روز قدس در تهران
✅ آخرین اخبار و تحلیلهای میدانی جنگ را در مصاف دنبال کنید
🆔 @Masaf
🚨⚡️ فوری:
ایتالیا رسماً خروج خود را از ماجراجویی به رهبری آمریکا در خاورمیانه اعلام کرد.
نخست وزیر جورجیا ملونی به سنا گفت:
"ایتالیا بخشی از جنگ در خاورمیانه نیست و در جنگ علیه ایران شرکت نخواهد کرد."
✅ آخرین اخبار و تحلیلهای میدانی جنگ را در مصاف دنبال کنید
🆔 @Masaf
170.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ هجوم ساکنان امارات به سمت گذرگاه مرزی با عمان
✅ آخرین اخبار و تحلیلهای میدانی جنگ را در مصاف دنبال کنید
🆔 @Masaf
هدایت شده از تخریب چی
🚨شیخ نعیم قاسم: همه ملتها با ایران متحد شوند
دبیرکل حزبالله لبنان در سخنرانی روز جهانی قدس:
♦️ تمامی ملتهای عربی، اسلامی و آزادگان جهان مسئولیت دارند که در کنار فلسطین بایستند؛ ما از آنها میخواهیم که با ایران متحد و «ید واحده» باشند.
♦️ ما در حال نبرد «دفاع مشروع» برای مقابله با تجاوزات صهیونیستی هستیم، چرا که این رژیم یک تهدید وجودی (برای کل منطقه) محسوب میشود.
♦️ ما بارها فریاد زدیم و هشدار دادیم که صبر در برابر تجاوزات گذشته، حدی دارد. اکنون به این نتیجه رسیدهایم که شرایط برای رویارویی با دشمن کاملاً مهیا و مناسب گشته است.
دشمن را غافلگیر خواهیم کرد
هیچ راهحلی جز مقاومت برای توقف این تجاوزات وجود ندارد و ما درسهای لازم را آموختهایم، در حالی که دشمن ابتکار عمل را از دست داده است.
♦️اگر دشمن اقدام به پیشروی زمینی کند، مقاومت دستاوردهای بیشتری کسب خواهد کرد.
♦️ما خود را برای یک رویارویی طولانی آماده کردهایم و دشمن در میدان شگفتزده خواهد شد و قدرت ما را خواهد دید. تهدیدات آنها ما را نمیترساند.
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110