🔻 استقلال بانک مرکزی باعث افزایش اعتبار آن می شود
🔹طهماسب مظاهری؛ رئیس کل اسبق بانک مرکزی در همایش ملی شهرت و اعتبار بانک مرکزی: مجموعه اقدامات پولی بانک مرکزی که منجر به بهبود وضعیت اقتصاد شود، میتواند بر شهرت و اعتبار این نهاد موثر باشد.
🔹 نکته کلیدی برای بانک مرکری این است نظام بانکی را طوری مدیریت کند که سپردن دارایی های مردم به بانک باعث آرامش خیال مردم شود. این مهم در صورتی اتفاق می افتد که استقلال بانک مرکزی افزایش یابد.
🔹 استقلال بانک مرکزی به این معناست که رییس کل این سازمان بداند که حافظ منافع مردم است و اگر دولت به عنوان متقاضی به این نهاد مراجعه کرد، بانک مرکزی همان رفتاری را انجام دهد که با یک متقاضی غیردولتی انجام میدهد.
🆔@ttbankchannel1
🔻دولت در مسیر حل مشکلات گام برمیدارد
🔹رئیسجمهور در دیدار با آیتالله سبحانی: آمارها و شاخصهای اقتصادی نشان میدهد دولت در مسیر صحیح برای حل مشکلات گام برمیدارد و کاهش مشکلاتی نظیر بیکاری، احیای واحدهای تولیدی راکد، کاهشی شدن نرخ تورم و رشد نقدینگی و بهبود وضعیت ناهنجاریهای اجتماعی در راستای پیگیری دغدغه عموم مردم کشور گواه این مدعاست.
🔹 دولت برای رفع مشکل مسکن به عنوان یک دغدغه جدی در جامعه و جبران کاستیها و کمکاریهای باقیمانده از گذشته و تغییر رویکرد در ساخت واحدهای مسکونی ویلایی به جای واحدهای آپارتمان به میدان آمده است.
🆔@ttbankchannel1
🔻 راهکارهای بهبود اعتبار و شهرت سیاستگذار پولی
🔹محمد شیریجیان معاون اقتصادی بانک مرکزی در همایش ملی شهرت و اعتبار بانک مرکزی: اعلام سیاستهای پولی بانک مرکزی یکی از راهکارهای بهبود اعتبار و شهرت سیاستگذار پولی است.
🔹 یکی از مهمترین ویژگیهای قانون جدید بانک مرکزی طراحی بستههای سیاست پولی در حوزههای ریالی، ارزی و اعتباری و ارائه گزارشهای سه ماهه در خصوص اجرای سیاستهای پولی به مقامات عالی کشور است.
🔹 اقتدار در اجرای سیاستهای پولی و ایجاد ثبات و پیشبینیپذیری در اقتصاد و در واقع انطباق سیاستهای اعلامی با مقادیر محقق شده، راهکار دیگر افزایش اعتبار بانک مرکزی است.
🔹 مورد بعدی نیز هدفگذاری متغیرهای کلان اقتصادی است که سال گذشته تجربه خوبی بود و توانستیم هدفگذاریها را محقق کنیم.
🔹 در سال جاری نیز هدفگذاریهای مختلفی درباره پایه پولی، نقدینگی و تورم اعلام شده که تلاش میکنیم محقق شود.
🆔@ttbankchannel1
☑نسبت کفایت سرمایه بانک توسعه تعاون ۶.۶ درصد است
🔶️مدیر عامل بانک توسعه تعاون اعلام داشت بنا به اعلام نظر بانک مرکزی نسبت کفایت سرمایه بانک توسعه تعاون ۶.۶ درصد است.
#بانک_توسعه_تعاون #نسبت_کفایت_سرمایه #محمد_شیخ_حسینی #ارتباط_ویدئو_کنفرانسی #شاخص_npl
آدرس کوتاه شده:https://ttbank.ir/s/mfai4Il
🆔 @ttbankchanel1
🔻راه اندازی آکادینو با هدف جذب حداکثری نیروی متخصص در صنعت بانکی
🔹علیرضا ماهیار؛ مدیر عامل شرکت ملی انفورماتیک: از مهمترین دغدغههای فعالان و ذینفعان نظام پولی و بانکی کشور، جذب، نگهداشت، پرورش و به کارگیری سرمایه انسانی حوزه پولی و بانکی است.
🔹 این آکادمی در گروه ملی انفورماتیک با هدف راهاندازی آموزشهای چند منظوره در حوزه بانکداری نوین راهاندازی شده است.
🔹 امیدواریم با تعاملاتی که با دانشگاهها و موسسات آموزشی داریم شاهد رشد این اکوسیستم باشیم.
🆔@ttbankchannel1
🔻شهرت و اعتبار بانکمرکزی شرط تحقق بهتر سیاستهای پولی و ارزی
🔹️ نخستین همایش ملی شهرت و اعتبار بانک مرکزی و اثربخشی آن در سیاستهای پولی و ارزی با همکاری موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز و اندیشکده اقتصاد ایران دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد.
🔹 در این همایش محمد شیریجیان؛ معاون اقتصادی بانک مرکزی، طهماسب مظاهری؛ رئیس کل پیشین بانک مرکزی، مجید قاسمی؛ مدیر عامل بانک پاسارگارد و دیگر اساتید و کارشناسان اقتصادی کشور به بیان نظرات خود و ارائه مقالات مرتبط پرداختند.
🆔@ttbankchannel1
🔻تجربه موفق سیاست تثبیت اقتصادی در نقاط مختلف دنیا
🔹مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد در همایش ملی شهرت و اعتبار بانک مرکزی: فرانکل؛ رئیس کل اسبق رژیم صهیونیستی در گذشته گفته بود ما همچنان به سیاست تثبیت اقتصادی نیاز داریم. حتی زمانی که تورم ترکیه سه رقمی شد، وی به این کشور دعوت شد و سیاست تثبیت را برای درمان اقتصادشان تجویز کرد.
🔹 آقای محسن خان که شریک فکری فرانکل بود در سال ۱۳۶۸ به بعد به ایران دعوت شد تا سیاست تعدیل اقتصادی را تایید کند. وی با بررسی آمارهای کشور، به مسئولان اقتصادی آن دوران گفت نباید سیاست تعدیل را پیگیری میکردید.
🆔@ttbankchannel1
🔻سیاستهای مالی ریشه اصلی تورم و جهشهای بزرگ ارزی
🔹مهراب کیارسی؛ استادیار دانشگاه اتاوا کانادا: تورم همواره پدیدهای پولی و مالی است.
🔹 تورمهای پایدار و بلندمدت پدیدهای مالی هستند و تجربه بسیاری از کشورهای لاتین این را به خوبی نشان میدهد.
🔹 وقتی سیاستهای مالی داشته باشیم که به صورت پایدار کسری ایجاد کند، افزایشها و جهشهای بزرگ نرخ ارز غیرقابل اجتناب است.
🔹 بنابراین ریشه جهشهای بزرگ در نرخ ارز و تورمهای بالا در اقتصادها سیاستهای مالی است.
🆔@ttbankchannel1
🔻 رضایت تولیدکنندگان مصنوعات طلا از شمشهای استاندارد مرکز مبادله
🔹محمد حیدری؛ مدیرعامل شرکت تولیدی مصنوعات گرانبها: از مزایای مرکز مبادله دسترسی و شفافیت که برای تولیدکننده ها که بتوانند شمشهای استاندارد را در اختیار داشته باشند.
🔹 ماقبل مرکز مبادله همکارها طلا را از بازار تهیه که استاندارد نبود و عیارهای متفاوتی را داشتند اما طلای مرکز مبادله استاندارد عیار ۹۹۵ را دارد.
🆔@ttbankchannel1
🔻آرامش بازار ارز ماحصل دیپلماسی ارزی بانک مرکزی است
🔹رحمان سعادت؛ اقتصاددان در گفتگو با ایبِنا: تصمیمات اقتصادی در نوسانات نرخ ارز اثرگذار است، اما افزایش نرخ ارز طی هفتههای گذشته ناشی از تنشهای حوزه بین الملل بود که طبیعتا اقتصاد و بازار ارز ما را نیز متاثر کرد.
🔹 مدیریت بانک مرکزی در مدت زمان بسیار کوتاهی علیرغم بالا گرفتن تنش در منطقه توانست آرامش را به بازار ارز و اقتصاد کشور بازگرداند.
🔹️ بازگشت آرامش به بازار ارز نشان میدهد روند بهبود تعاملات اقتصادی و تجاری با کشورهای منطقه برقرار شده؛ بنابراین سیگنال خوبی به بازار داده شده که بازار ارز را به سمت بازار معقولتر حرکت داده است.
🆔@ttbankchannel1
🔻تاثیر انتظارات تورمی بر موفقیت سیاستها
🔹ایمان زنگنه؛ عضو انجمن اقتصاددانان ایران در گفتگو با ایبِنا:
🔹 در دوره جدید یک شخص اقتصاد خوانده به بانک مرکزی آمد که علاوه بر نگاه مالی به حوزه ارزی، یک نگاه اقتصادی هم دارد و میداند که نرخ ارز متاثر از انتظارات تورمی است و چگونه باید آن را هدایت کرد.
🔹 فردی که امروز سکاندار بانک مرکزی است، تجارب ارزشمندی دارد و اقتصاد کلان را به طور کامل میشناسد و قائل به این است که انتظارات تورمی میتواند سیاستهای بانک مرکزی را تحت تاثیر قرار دهد.
🔹 آقای فرزین میداند چه سیاستهایی را باید اتخاذ کند تا افکار عمومی اقناع شود. وقتی فعالان اقتصادی ببیند بانک مرکزی برنامهای برای مدیریت بازار ارز دارد، به این تصمیمات تکیه میکنند و حاصل این اتفاق باعث اعتماد دوسویه میشود.
🔹 حساسیتهایی که در موضوع تخصیص ارز در دوره جدید مدیریت بانک مرکزی اعمال میشود، قابل پذیرش و کاملا درست است؛ چرا که اصول بدیهی اقتصاد میگوید که شما باید تخصیص بهینهای داشته باشید و به همین دلیل باید مشخص شود که در شرایط فعلی کشور چه صنعتی در اولویت تخصیص ارز قرار دارد.
🆔@ttbankchannel1
🔻 هشدار صندوق بین المللی پول درباره تکهتکه شدن اقتصاد جهان
🔹 صندوق بین المللی پول (IMF) هشدار داد که روند ایجاد بلوکهای اقتصادی غربی به رهبری ایالات متحده و همچنین بلوکهای همسو با چین، همکاری تجاری و رشد کلی اقتصاد جهانی را تهدید میکند.
🔹 به گفته گیتا گوپینات، معاون مدیر صندوق بینالمللی پول، رویدادهایی مانند همهگیری کرونا و درگیری اوکراین ، تجارت جهانی را به شکل بیسابقهای که از پایان جنگ سرد مشاهده نشده بود، مختل کرده است.
🔹 واشنگتن با استناد به نگرانیهای امنیت ملی، محدودیتهای تجاری علیه چین را تشدید کرده است که پکن قویا این نگرانیها را رد میکند.
🔹 دولت چین همچنین آمریکا را به دلیل دخالت در امور داخلی این کشور، به ویژه فروش تسلیحات به تایوان، مورد انتقاد قرار داده است.
🆔@ttbankchannel1