☑بهینه سازی رفتار اعتباری بانک توسعه تعاون با تعاونی ها و بنگاه ها
🔶️عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون از بهینه سازی رفتار اعتباری بانک توسعه تعاون با تعاونی ها و بنگاه ها خبر داد.
#بانک_توسعه_تعاون #گردهمایی_متولیان_اجرایی_بخش_تعاون #تحول_دیجیتال #طراحی_محصولات_بانکی
آدرس کوتاه شده:https://ttbank.ir/s/mfai6Db
🆔 @ttbankchannel1
52.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑ارائه خدمات نوین تامین مالی بانک توسعه تعاون برای اولین بار
#بانک_توسعه_تعاون #خدمات_نوین_تأمین_مالی #تأمین_مالی_خرد_جمعی #انتشار_اوراق_صکوک
🆔@ttbankchannel1
🔻بازار سرمایه پتانسیل زیادی برای رشد دارد/ جبران عقبماندگی بازارها در میانمدت
🔹فرهنگ حسینی؛ کارشناس بازار سرمایه، در گفتگو با ایبِنا: معمولاً روند بازارها سیکلی است و اگر یک بازار نسبت به سایر بازارها در چند فصل روند ضعیفی داشته باشد، در فصل آینده ممکن است که وضعیت بهتری پیدا کند و به بازده میانگین بازگردد.
🔹 بازار سرمایه، بازار جا مانده است و اگر این بازار را با تورم یا سایر بازارها بررسی کنیم، بازار سهام جاماندگی نسبی دارد.
🔹 بازار سهام حتی در بدترین سالهای خود علاوه بر هج دلار (یعنی پوشش نوسانات دلار) توانسته است سالانه بازده نقدی حدود ۱۰ درصدی داشته باشد، زیرا شرکتهای بورسی معمولاً تولیدی هستند و سود سالانه تقسیم میکنند، اما افرادی که دلار نگه میدارند، بازده عملیاتی به دست نمیآورند.
🆔@ttbankchannel1
🔻جلسه مشترک در افزایش سازگاری سیاستها موثر است | هماهنگی با مجلس، استقلال بانک مرکزی را نفی نمیکند
🔹شمس الدین حسینی؛ اقتصاددان و رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس در حاشیه نشست مشترک نمایندگان و بانک مرکزی: برای افزایش سازگاری مجلس با بانک مرکزی در قالب قوانین، باید شکاف اطلاعاتی را بین دو نهاد کاهش دهیم.
🔹 بانکمرکزی و مجلس باید روی اصول، برداشت مشترکی داشته باشند؛ بنابراین برگزاری جلسه مشترک بین این دو نهاد باعث میشود دغدغههای مبتنی بر واقیعت به مقامات بانک مرکزی منتقل شود.
🔹 همچنین رئیس کل بانک مرکزی در جلسات مشترک گزارشهایی از برنامههای بانک مرکزی ارائه میدهد؛ در نتیجه برگزاری جلسه مشترک در افزایش سازگاری سیاستها موثر خواهد بود.
🆔@ttbankchannel1
🔻دلار با مدیریت بانک مرکزی به پله ۵۷ هزار تومان رسید
🔹حسن نوروزی، نماینده مجلس یازدهم: پس از ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی، سعی کردند تا با جوسازی در فضای مجازی و قیمت سازی دلار در فضای تلگرامی بازار ارز ایران را دچار تلاطم کنند که موفق نبودند و در حال حاضر شاهد روند کاهشی نرخ ارز در بازار هستیم.
🔹 قیمت ارز پس از حمله ایران به اسرائیل چند روزی افزایش یافت؛ اما امروز با کاهش چشمگیر نرخها، دلار وارد کانال ۵۷ هزار تومان شد.
🔹 بازار ارز در سایه مدیریت خوب بانک مرکزی به آن درجه از ثبات رسیده که این فضاسازیها نمیتواند تلاطمهای سالهای گذشته را در بازار ارز ایجاد کند.
🆔@ttbankchannel1
🔻پازل سیاست ارزی تکمیل شد/ راهاندازی بازار ارز توافقی بزودی عملیاتی میشود
🔹 بانک مرکزی با هدف تسریع در رفع تعهد ارزی و برگشت ارز صادرکنندگان خرد بخش خصوصی که سالانه حدودا ۸ تا ۹ میلیارد دلار است و در راستای عمق بخشی به بازار رسمی ارز در راستای سیاست تثبیت ارزی، تصمیم گرفته است با همکاری وزارت صمت، تالار ارز اشخاص ( بازار ارز توافقی ) را در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در آینده نزدیک راهاندازی کند.
🔹 طبق تاکید رئیس کل بانک مرکزی؛ با راهاندازی سامانه تبادل ارز اشخاص در مرکز مبادله، صادر کنندگان خرد بخش خصوصی میتوانند ارز خود را با قیمت توافقی در این بازار رسمی و ضابطهمند عرضه کنند.
🔹 همچنین بانک مرکزی نیز در این بستر رسمی به عنوان ناظر و رگولاتور حضور خواهد داشت و در صورت نیاز و به منظور تنظیم و ایجاد ثبات قیمت در بازار ارز توافقی نیز مداخله خواهد کرد.
🆔@ttbankchannel1
🔻 کاهش قیمت دلار، طلا و سکه را ارزان کرد
🔹محمد کشتی آرای؛ کارشناس ارشد بازار طلا و سکه: امروز؛ شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، قیمت جهانی طلا به ۲۴۱۴ دلار افزایش یافت.
🔹 برخلاف رشد نرخ اونس جهانی و با توجه به کاهش نرخ دلار در بازار داخلی، انواع سکه و طلا با افت قیمت روبرو شدند.
🆔@ttbankchannel1
🔻 تامین ۸.۷ میلیارد دلار ارز واردات از سوی بانک مرکزی/ سهم ۲.۳ میلیارد دلاری تامین ارز کالاهای اساسی
🔹سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران: از اول فروردین ماه تا بیست و هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۸ میلیارد و ۷۴۳ میلیون دلار ارز برای واردات تامین شده است.
🔹 برای کالاهای اساسی ۲ میلیارد و ۳۶۲ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۴ میلیارد و ۶۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۹۹ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات یک میلیارد و ۴۹۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.
🔻مهار تورم با کاهش فشار هزینهای/ فناوریهای نوین باعث بهبود رشد اقتصادی خواهد شد
🔹مهدی صادقی شاهدانی؛ رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه امام صادق: اگر میخواهیم نظام اجتماعی کارایی خوبی داشته باشد، باید شاخص تورم را به سطح قابل قبولی برسانیم و به مسئله تورم نگاه راهبردی داشته باشیم.
🔹 هرگاه فشار هزینهای کم شود، جریان تورم در کشور نیز کنترل خواهد شد که البته کاهش فشار هزینه تنها یک عامل از میان چندین عوامل تاثیرگذار در مهار تورم است.
🔹 بهبود فناوری مسیری است که از طریق آن میتوان پیشرفت فنی ایجاد کرد و یکی از موضوعات مهم برای کاهش فشار هزینهها، استفاده از فناوریهایی است که در نظام تولیدی ما مورد نیاز است.
🔹 عدم توجه به فناوریهای نوین باعث شده تا تورم ۲ رقمی ما را رها نکند و این در حالی است که بهبود فناوری و استفاده از فناوریهای نوین باعث بهبود رشد اقتصادی ما خواهد شد.
🆔@ttbankchannel1
🔻بانکمرکزی افزایش فرار سرمایه را تکذیب کرد
🔹بانکمرکزی: ارقام جدول تراز پرداختها در ذیل دو بخش اصلی "حساب جاری" و "حساب مالی و سرمایه" دارای ماهیت حسابداری بوده و علائم مثبت و منفی ارقام تعبیر و تفسیر خاص خود را دارد.
🔹 ارقام حساب مالی و سرمایه انعکاس مالی رویدادهایی است که در ذیل حساب جاری محقق میگردد.
🔹 بنابراین وقتی اقتصاد دارای مازاد در حساب جاری است این مازاد میتواند موجب افزایش سپرده و نقود نزد بانکها و سایربخشهای اقتصاد گردد یا اینکه به شکل اعتبارات تجاری اعطایی به دنیای خارج (ناشی از وقفه زمانی بین زمان صادرات کالا و موعد وصول عواید ناشی از صادرات) در ارقام ذیل حساب مالی انعکاس یابد.
🔹 همه این اقلام با علامت منفی در ذیل حساب مالی و سرمایه جدول تراز پرداختها منعکس میگردد و، چون خالص این رقم با علامت منفی نشان از افزایش خالص مطالبات از دنیای خارج است، تلقی رقم منفی حساب مالی و سرمایه به عنوان فرار سرمایه از کشور صحیح نمیباشد.
🆔@ttbankchannel1
🔻 روند کاهشی نقدینگی و پایه پولی ادامه خواهد داشت
🔹محمد شیریجیان؛ معاون اقتصادی بانکمرکزی: در سال گذشته هدفگذاری نرخ رشد نقدینگی ۲۵ درصد را داشتیم که خوشبختانه در انتهای سال ۱۴۰۲ به عدد ۲۴.۳ رسیدیم.
🔹 نرخ متوسط رشد نقدینگی در بازه ۲۵ ساله ۲۸/۵ درصد بوده که نزدیک آن هستیم و عملکرد خوبی در این زمینه داشتهایم.
🔹 گفته بودیم که نرخ رشد پایه پولی با نرخ رشد نقدینگی به یک همگرایی خواهد رسید که خداروشکر نرخ رشد پایه پولی انتهای سال به ۲۸.۱ درصد رسید.
🔹 تا ۲۳ فروردینماه آخرین نرخی که از رشد نقدینگی داشتیم ۲۳.۶ درصد بوده است.
🆔@ttbankchannel1
🔻 نشست مشترک مجلس با بانک مرکزی چه مزیتی دارد؟
🔹محسن زنگنه؛ نماینده تربت حیدریه در مجلس در حاشیه نشست مشترک نمایندگان و بانک مرکزی: ارائه انتقادات و گفتگوها بین مجلس و بانک مرکزی در این جلسات، بهتر از فضای رسانهای یا پشت تریبون مجلس است.
🔹 زیرا بعضا این انتقادها تاثیر منفی بر اقتصاد می گذارد و انتظارات تورمی را افزایش میدهد و باعث بیثباتی اقتصادی می شود، لذا امیدواریم این جلسات با بانک مرکزی ادامه پیدا کند.
🆔@ttbankchannel1