https://hawzahnews.com/x9TTD
کتاب روش های اقناع اندیشه پنجمین جلد از سلسله کتاب های روش شناسی سخنرانی دینی از چاپ خارج شد👆 مرکز پخش:
قم، جمکران، بلوار انتظار، مرکز مدیریت حوزههای علمیه معاونت تبلیغ و امور فرهنگی
قم، خیابان شهید صدوقی، خیابان فجر، خیابان دانش، مجتمع آموزشیی پژوهشی تبلیغ
تلفن: 32923215-025 داخلی 656
۳ آذر ۱۳۹۹
بسم الله الرحمن الرحیم
صدقه جایگزین خوبی برای روزه ی مستحبی
سنّت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم در پایان عمر مبارکشان، بر روزه ی مستحبیِ سه روز از هر ماه مستقر شده است. بر اساس بعضی از روایات صحیح، پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم ابتدا گاهی آنقدر روزه می گرفتند که اطرافیان گمان می کردند که دیگر همیشه روزه می گیرد، و گاهی آنقدر روزه را ترک می کردند که مردم فکر می کردند دیگر روزه نمی گیرد. سپس به روزه ی حضرت داوود علیه السلام روی آوردند؛ یعنی یک روز در میان روزه می گرفتند. آنگاه سنّت ایشان تا هنگام رحلت، بر روزه ی مستحبیِ سه روز از هر ماه ثابت ماند؛ اولین پنج شنبه ی ماه قمری، اولین چهارشنبه پس از روز دهم ماه قمری و آخرین پنج شنبه ی ماه قمری.
از فوائد این نوع روزه، علاج وسوسه ی قلبی است (همانطور که علاج وسوسه ی مغزی ذکر لا إله إلا الله است). رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم روزه ی این سه روز در هر ماه را معادل روزه ی تمام عمر (صوم الدهر) دانسته اند؛ به این معنا که گویا روزه دار تمام روزهای عمرش را روزه گرفته است [کتاب الفقیه، ج 2، ص 81، باب صوم السنّة].
برای کسانی که می خواهند به این ثواب عظیم نائل شوند اما به هر دلیلی توان روزه گرفتن ندارند، راهکاری در روایات در نظر گرفته شده است: یک مُد طعام بابت هر روز به فقیر بدهد (در سال 98 این مقدار، به اندازه ی 3000 تومان پول به فقیر است) [همان، ج 2، ص 83، ح 1793]. در بعضی روایات، صدقه دادن بجای روزه گرفتن توصیه شده و افضل از روزه دانسته شده است [همان، ص 84، ح 1794]. نیز بجا آوردنِ قضای این سه روزها در زمستان تأیید شده است [همان، ح 1795].
اگر کسی روزه باشد و به منزل یکی از دوستانش برود و خوراکی به او تعارف شود (نه لزوماً به عنوان اجابت دعوت برادر مؤمن)، بهتر است بخورد و روایت شده است که ثواب روزه اش هفتاد برابر می شود [همان، ح 1797 و 1798]. بنابراین لازم نیست که برادر دینی، انسان را دعوت کند تا وجوبِ اجابتِ دعوتِ مؤمن، جوازِ افطارِ روزه ی مستحبی اش باشد، بلکه همین که در منزل کسی، دیگران را از روزه ی خود با خبر نکند و اگر چای یا میوه ای آوردند بخورد، با شکستن روزه اش، ثواب آن روزه، هفتاد برابر می شود.
نتیجه
سنّت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم در پایان عمر مبارکشان، بر روزه ی مستحبیِ سه روز از هر ماه مستقر شده است؛ اولین پنج شنبه ی ماه قمری، اولین چهارشنبه پس از روز دهم ماه قمری و آخرین پنج شنبه ی ماه قمری. این سه روز در هر ماه، معادل روزه ی تمام عمر (صوم الدهر) دانسته شده است. کسانی که می خواهند به این ثواب عظیم نائل شوند، اما به هر دلیلی توان روزه گرفتن ندارند، می توانند یک مُد طعام (معادل 3000 تومان در سال 1398) بابت هر روز به فقیر بدهند. اگر کسی روزه مستحبی گرفته باشد و به منزل یکی از دوستانش برود، اگر چای یا میوه ای آوردند، لازم نیست آنها را از روزه ی خود با خبر کند بلکه بهتر است بخورد، به این طریق هم ثواب روزه اش هفتاد برابر می شود و هم لازم نیست روزه ی خود را ادامه دهد.
والحمدلله رب العالمین
محمد ذکاوت صفت ـ قم ـ 6 مرداد 1398
@tth_ir
۳ آذر ۱۳۹۹
پیامبران علیهم السلام در قرآن _ جمع بندی.pdf
499.7K
سلام علیکم
🌹 بنده تمام آیات مربوط به پیامبران ـ با جزئیات تمام، که در جائی چنین جمع آوری با جزئیات، فکر نمی کنم انجام شده باشد ـ را در این پی دی اف جمع آوری کرده ام که امیدوارم مفید واقع شود.
❤️ اگر دوستان درباره ی روش زندگی، کیفیت نبوت، برخورد با مردم، روش استدلال بر پیامبری خود، تعبّد به حکم الله، و موارد دیگر را بخواهند کار کنند، می توانند به این پی دی اف اعتماد کنند.
✳️ (به توضیحات انتهای پی دی اف، مراجعه فرمائید) ✳️
۳ آذر ۱۳۹۹
🌐 مهارت خانه طلاب، فرصتی برای افزایش سطح مهارتی تبلیغ
◻️ سامانه مهارت خانه طلاب که از اوایل امسال راه اندازی شده است تاکنون توانسته ۸۰ دوره مهارتی مرتبط با کارویژه های روحانیت بر اساس درختواره مهارتی حوزه های علمیه تولید نماید.
◻️ سایت مهارتخانه طلاب
http://karbordi.ismc.ir/
در حال حاضر با قریب ۱۴۰۰۰ کاربر دوره های مختلفی را در دسترس طلاب برادر و خواهر و دانش آموخته های حوزه های علمیه سراسر کشور قرار داده است.
💠 تمامی دورههای مهارت خانه طلاب به صورت رایگان قابل استفاده هستند.
جزئیات بیشتر:
hawzahnews.com/news/929101
۴ آذر ۱۳۹۹
خاطره ای درباره ی حکمت وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها.mp3
3.18M
علت مسافرت حضرت فاطمه ی معصومه سلام الله علیها ـ خاطره ای از علامه حسن زاده حفظه الله
۵ آذر ۱۳۹۹
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴وقتی در زیارتنامه حضرت معصومه(ع) به پیامبران سلام داده می شود، همه به صورت غایب است: «اَلسَّلَامُ عَلَی آدَمَ صفوَةِ اللَّه...»؛ ولی وقتی به رسول خدا(ص) و ائمه(ع) می رسد، همه به صورت خطاب ذکر می شود: «اَلسَّلامُ عَلَیکَ یَا رَسُولَ اللَّهِ... اَلسَّلامُ عَلَیکَ یَا اَمِیرَالمُؤمِنِینَ عَلی بن اَبِی طَالبٍ... اَلسَّلَامُ عَلَیکَ یَا حَسَنَ بن علِیّ»؛ یعنی با اینکه محل دفن رسول خدا(ص) و ائمه(ع) قم نیست؛ ولی حرمشان قم است
جملة «وَ لَنَا حَرَماً وَ هُوَ قُمُّ»
می تواند اشاره به این نکته داشته باشد.
⚫️ ألسَّلاَم ُعَلَيک ِيَافَاطِمَة َالمَعصُومِة
🔹بی سبب نیست شما جلوهی اسرار شدی
🔹اولین فاطمه هستی که حرم دار شدی
🔹میشود بی تو امور شدنی، ناشدنی
🔹میشود با تو همه ناشدنیها، شدنی
▪️فرا رسیدن رحلت جانسوز بانوی کرامت حضرت فاطمه معصومه(س) تسلیت باد.
🥀از جوار دخت بی بی فاطمه
🥀میشوم نائب زیارة از همه
◾️♣️◾️♣️◾️♣️
۵ آذر ۱۳۹۹
۵ آذر ۱۳۹۹
۶ آذر ۱۳۹۹
#چله_گیری
#استغفار
✅موضوع: چله استغفار
✅زمان:
از: رحلت حضرت معصومه(سلام الله علیها)
تا: شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)
✅مکان: قلب مؤمنین و مؤمنات در سراسر دنیا💐
✅وظیفه ما: اجرا و انتشار💐🙏
⬇️⬇️⬇️⬇️
https://eitaa.com/joinchat/2136277015C30bb0f67f8
🌺سخاوتمندباشیدوانتشاردهید.🌺
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
✍️✍️معاونتتبلیغوامورفرهنگی
حوزهعلمیهاستانمرکزی✍️✍️
ID chanel: @mtmarkazi 👈عضویت
۶ آذر ۱۳۹۹
۷ آذر ۱۳۹۹
با سلام.
همه ما کم و بیش یا حداقل به تاریخ فردا فکر کردیم و با خود گفتیم
99/9/9 چه تاریخی به اصطلاح رندی هست...
برخی دیگربه این فکر هستند که اتفاقات مهم زندگیشان در این روز بفتد... مثلا ازدواج.. یا تولد فرزند
اما بیاییم ما یک جور دیگر به این تاریخ نگاه کنیم... تاریخ فردا را مناسبت بدانیم و در این روز یک کار خیر دسته جمعی انجام دهیم و ثواب آن را هدیه کنیم به #نهمین اختر تابناک آسمان و امامت حضرت جواد علیه السلام
در راستای این امر پویشهای زیبایی را می توان در مدارس و گروه های دانش آموزان انجام داد.
پیشنهادات و ایده های خود را با ارتباط با ادمین کانال با سایر دوستان به اشتراک بگذارید👈👈
@Msafiramin
🔵 می توانید دوستان خود را به کانال دعوت نمایید:
•┈┈••••✾•🌿🌺سفیر امین🌺🌿•✾•••┈┈•
✏️https://eitaa.com/safiramin
۸ آذر ۱۳۹۹
🌷رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله ـ في حُقوقِ الجارِ ـ
إنِ اسْتَغاثَكَ أغَثْتَهُ ، و إنِ اسْتَقْرَضَكَ أقْرَضْتَهُ ، و إنِ افْتَقَر عُدْتَ علَيهِ ، و إنْ أصابَتْهُ مُصيبَةٌ عَزَّيْتَهُ ، و إنْ أصابَهُ خَيرٌ هَنّأتَهُ ، و إنْ مَرِضَ عُدْتَهُ ، و إنْ ماتَ اتَّبَعتَ جَنازَتَهُ ، و لا تَسْتَطِلْ علَيهِ بالبِناءِ فتَحْجُبَ عَنهُ الرِّيحَ إلاّ بإذنِهِ ، و إذا اشْتَرَيتَ فاكِهَةً فأهْدِ لَهُ ، فإنْ لَم تَفْعلْ فأدْخِلْها سِرّا ، و لا تُخْرِجْ بها وُلْدَكَ تَغيظُ بها وُلْدَهُ ، و لا تُؤْذِهِ برِيحِ قِدْرِكَ إلاّ أنْ تَغرِفَ لَهُ مِنها .;
🌸پيامبر خدا صلى الله عليه و آله ـ درباره حقوق همسايه ـ فرمود
[حقّ اوست كه] اگر از تو كمك خواست كمكش كنى، اگر از تو قرض خواست به او قرض دهى، اگر نيازمند شد نيازش را برطرف سازى، اگر مصيبتى ديد او را دلدارى دهى، اگر خير و خوبى به او رسيد به وى تبريك گويى، اگر بيمار شد به عيادتش روى، وقتى مُرد در تشييع جنازه اش شركت كنى، خانه ات را بلندتر از خانه او نسازى تا جلوى جريان هوا را بر او بگيرى مگر آن كه خودش اجازه دهد، هرگاه ميوه اى خريدى براى او تعارف بفرستى و اگر اين كار را نكردى مخفيانه ميوه را به خانه ات ببر، فرزندت را همراه ميوه بيرون مياور كه بچه او با ديدن ميوه در دست او ناراحت شود، با بوى و دود ديگت او را ناراحت نكن مگر آن كه مقدارى از غذاى آن را براى او بفرستى.
مسكّن الفؤاد : ۱۰۵
۱۵ آذر ۱۳۹۹