#حدیث
#آخرت
🌷 رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمودند:
🌷إذَا کَانَ یَوْمُ الْقِیَامَةِ لَمْ تَزَلْ قَدَمَا عَبْدٍ حَتَّى یُسْأَلَ عَنْ أَرْبَعٍ: عَنْ عُمُرِهِ فِیمَ أَفْنَاهُ وَ عَنْ شَبَابِهِ فِیمَ أَبْلَاهُ وَ عَمَّا اکْتَسَبَهُ مِنْ أَیْنَ اکْتَسَبَهُ وَ فِیمَ أَنْفَقَهُ وَ عَنْ حُبِّنَا أَهْلَ الْبَیْتِ
🌷بحار 74 ص 162
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
🌷روزقیامت هیچکس قدم از قدم بر نمی دارد تا به 4 سوال جواب دهد:
🌷1.از عمرش
🌷2.ازجوانیش
🌷3.ازمالش که ازچه راه به دست آورده ودرچه راه مصرف کرده
🌷4.ازمحبت اهل بیت علیه السلام
#حدیث
#گناه
🌷قالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ :
🌷 أرْبَعٌ مَنْ كُنَّ فِيهِ وَ كَانَ مِنْ قَرْنِهِ إِلَى قَدَمِهِ ذُنُوباً بَدَّلَهَا اَللَّهُ حَسَنَاتٍ اَلصِّدْقُ وَ اَلْحَيَاءُ وَ حُسْنُ اَلْخُلُقِ وَ اَلشُّكْرُ.
کافی ج 2 ص 107
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
🌷رسول خدا ص فرمودند:
🌷چهار صفت است که در هرکس باشد ،هرچقدر گناه کرده باشد خدا گناهانش رابه حسنات تبدیل میکند:
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
🌷1.راستگویی
🌷2.حیا
🌷3.خوش اخلاقی
🌷4.شاکربودن
#قرآن_کریم
#هوای_نفس
🌷۵ بارفرموده:هرکاردلت خواست نکن:
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
🌷۱.لاتتبع الهوی...۲۶صاد
🌷۲.عسی ان تکرهواشیئاوهوخیرلکم...۲۱۶بقره
🌷۳.عسی ان تکرهواشیئاویجعل الله فیه خیراکثیرا.۱۹نسا
🌷۴.ان النفس لامارة بالسوء.۵۳یوسف
🌷۵.فخلف من بعدهم اضاعواالصلوه واتبعوالشهوات فسوف یلقون غیا۵۹مریم
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
#قرآن_کریم
#اعتدال
🌷اعتدال، در قرآن کریم:
🌷۱.واقْصِدْ فِي مَشْيِكَ وَاغْضُضْ مِنْ
صَوْتِكَ إِنَّ أَنْكَرَ الْأَصْوَاتِ لَصَوْتُ الْحَمِيرِ
۱۹ لقمان
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
🌷پسرم! در راهرفتن، اعتدال را رعایت كن؛ از صدای خود بكاه (و هرگز فریاد مزن) كه زشتترین صداها صدای خران است.
🌷۲....وَلَا تَجْهَرْ بِصَلَاتِكَ وَلَا تُخَافِتْ بِهَا وَابْتَغِ بَيْنَ ذَٰلِكَ سَبِيلًا (١١٠)اسراء
🌷و نمازت را زیاد بلند، یا خیلی آهسته نخوان؛ و در میان آن دو، راهی (معتدل) انتخاب كن!
🌷۳. وَالَّذِينَ إِذَآ أَنْفَقُوا لَمْ يُسْرِفُوا وَلَمْ يَقْتُرُوا وَكَانَ بَيْنَ ذَٰلِكَ قَوَامًا (٦٧)فرقان
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
🌷بندگان خوب خدا آنانند كه هرگاه انفاق كنند، نه اسراف مینمایند و نه سختگیری؛ بلكه در میان این دو، حدّ اعتدالی دارند.
#حکایت
#عقاید
#اختیار
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
🌱حکایت
روزی بهلول در حالی که داشت از کوچه ای می گذشت شنید که استادی به شاگردانش می گوید: من امام صادق (ع) را قبول دارم اما در سه مورد با او کاملا مخالفم ! یک اینکه می گوید :خداوند دیده نمی شود پس اگر دیده نمی شود وجود هم ندارد. دوم می گوید :خدا شیطان را در آتش جهنم می سوزاند در حالی که شیطان خود از جنس آتش است و آتش تاثیری در او ندارد. سوم هم می گوید : انسان کارهایش را از روی اختیار انجام می دهد در حالی که چنین نیست و از روی اجبار انجام می دهد. بهلول تا این سخنان را از استاد شنید فورا کلوخ بزرگی به دست گرفت و به طرف او پرتاب کرد اتفاقا کلوخ به وسط پیشانی استاد خورد و آنرا شکافت ! استاد و شاگردان در پی او افتادند و او را به نزد خلیفه آوردند. خلیفه گفت : ماجرا چیست؟ استاد گفت : داشتم به دانش آموزان درس می دادم که بهلول با کلوخ به سرم زد و آنرا شکست ! بهلول پرسید : آیا تو درد را می بینی؟ گفت : نه! بهلول گفت : پس دردی وجود ندارد. ثانیا مگر تو از جنس خاک نیستی و این کلوخ هم از جنس خاک پس در تو تاثیری ندارد. ثالثا : مگر نمی گویی انسانها از خود اختیار ندارند؟ پس من مجبور بودم و سزاوار مجازات نیستم،استاد دلایل بهلول دیوانه را شنید و خجل شد و از جای برخاست و رفت !
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
#حکایت
✳️ویژه کودکان و نوجوانان
✅بخش چهارم : دوستی و مهربانی
🌸هم سفر مهربان
💠کاروان در دل کویر حرکت می کرد. خورشید با تمام توان می تابید. جویبارهای کوچک عرق از سر و روی افراد کاروان و شتران جاری شده بود. پیامبر، آخر کاروان بود. چشم های تیز و زیبایش را می چرخاند و به چپ و راست و پشت سرش نگاه می کرد. کاروان را با دقت تمام زیر نظر داشت. مراقب بود کسی از افراد کاروان جا نماند. همیشه آخر کاروان حرکت می کرد تا به بیماران، پیران و ناتوانان کمک کند. مراقب بود آنها از کاروان عقب نمانند. نسیم صحرا مثل فرشته دور او می چرخید و عطر خوش بویش را مثل دسته گل به افراد کاروان هدیه می داد.
🌸بفرما سایه!
💠سوار افسار اسب را کشید و کنار نخل بزرگ ایستاد. یاران زیر سایه دل چسب آن نشسته بودند. پیامبر نیز در میانشان ایستاده بود و برایشان حرف می زد. پایین پرید و سریع، اسب را بست. زیر نخل جا نبود. پشت سر جمعیت، زیر آفتاب، روی زمین نشست و گوش هایش را خوب تیز کرد تا حرف های شیرین پیامبر را بشنود. پیامبر مثل همیشه صورت و چشم هایش را به همه طرف می چرخاند تا به طور یکسان همه را ببیند. نگاهش به مرد افتاد. صحبت خود را قطع کرد. و با مهربانی گفت: « برادرم! چرا در آفتاب نشسته ای؟ بیا جلو و در سایه بنشین.» مرد که از شوق شنیدن سخن های دل نشین پیامبر به آفتاب توجهی نداشت، با لبخند از جا برخاست. نزدیک تر رفت. کنار دوستان زیر سایه نشست و غرق تماشای صورت شاداب پیامبر شد که مثل آفتاب می درخشید.
🌸پرواز چشم
✅مسجد پُر پُر بود. پیامبر به تنه نخلی که در میان مسجد بود، تکیه داده بود و برای مردم سخنرانی می کرد. مردم دور تا دورش نشسته بودند و با شور و شوق، به حرف هایش گوش می کردند.
حرف هایش مثل باران بهاری، لطیف و روان بود. صورتش را هنگام صحبت، به همه سو می گرداند و به همه حاضران نگاه می کرد. به پیرمردها، میان سال ها، جوانان و حتی کودکان، پرنده سبک بال نگاهش در فضای آرام مسجد پر می کشید. به همه جا سر می زد و در آشیانه چشمان یاران، مهمان می شد.
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
🌸سوار مهربان
✳️پیامبر، سوار بر اسب، از شهر خارج می شد. نسیم صبح، بوته ها را نوازش می کرد. از دور، پیرمردی را دید که با پای پیاده، به سوی باغش می رود. تندتر رفت و به او رسید. سرعت خود را کم کرد. «سلام علیکم! چطوری برادر عزیز!» چشم های پیرمرد برق زد: «و علیکم السلام ».
خدا را شکر، حالم خوب است.» پیامبر با مهربانی گفت: «بیا سوار شو تا با هم برویم راهمان هم یکی است.» پیرمرد گفت: «خیلی ممنون! خودم می آیم. مزاحم نمی شوم».
پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: «سوار شو برادر! من دوست ندارم که خودم سواره باشم و ببینم که کسی در مسیر من پیاده حرکت می کند. بیا برادر، بیا بالا!» پیرمرد با شادی به سوی اسب رفت و با کمک پیامبر، سوار بر اسب شد. پیامبر افسار اسب را کشید و راه افتادند. خورشید تازه طلوع کرده بود و دامن دامن نقل نور روی گل ها و سبزه های دشت می پاشید.
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
💠منبع:کتاب گل صدبرگ: داستان های شیرین پیامبر مهربانی برای کودکان و نوجوانان
سید محمد مهاجرانی
#مناسبت
#شعبان
اعمال ماه شعبان
اوّل : هر روز هفتاد مرتبه بگوید اَسْتَغْفِرُاللّهَ وَ اَسْئَلُهُ التَّوْبَةَ
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
دوّم : هر روز هفتاد مرتبه بگوید اَسْتَغْفِرُاللّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ الْحَىُّ الْقَیّوُمُ وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ و در بعضى روایات الْحَىُّ الْقَیُّومُ پیش از الرَّحْمنُ الرَّحیمُ است و عمل به هر دو خوبست و از روایات مستفاد مى شود كه بهترین دعاها و ذكرها در این ماه استغفار است و هركه هر روز از این ماه استغفار كند هفتاد مرتبه مثل آنست كه هفتاد هزار در ماههاى دیگر استغفار كند .
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
سوّم: تصدّق كند در این ماه اگرچه به نصف دانه خرمایى باشد تا حق تعالى بدن او را برآتش جهنّم حرام گرداند از حضرت صادق علیه السلام منقول است كه از آن جناب سؤ ال كردند از فضیلت روزه رجب فرمود چرا غافلید از روزه شعبان راوى عرض كرد یابن رَسول الله چه ثواب دارد كسى كه یك روز از شعبان را روزه بدارد فرمود به خدا قسم بهشت ثواب اوست عرض كرد یابن رسول الله بهترین اعمال در این ماه چیست فرمود تصدّق و استغفار هر كه تصدّق كند در ماه شعبان حق تعالى آن را تربیت كند همچنانكه یكى از شما شتر بچّه اش را تربیت مى كند تا آنكه در روز قیامت برسد به صاحبش در حالتى كه بقدر كوه اُحُد شده باشد.
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
چهارم: در تمام این ماه هزار بار بگوید لا اِلهَ اِلا اللّهُ وَلانَعْبُدُ اِلاّ اِیّاهُ مُخْلِصینَ لَهُ الدّینَ وَ لَوُ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ كه ثواب بسیار دارد از جمله آنكه عبادت هزار ساله در نامه عملش بنویسند .
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
پنجم: در هر پنجشنبه این ماه دو ركعت نماز كند در هر ركعت بعد از حمد صد مرتبه توحید و بعد از سلام صد بار صلوات بفرستد تا حق تعالى برآورد هر حاجتى كه دارد از امر دین و دنیاى خود و روزه اش نیزفضیلت دارد و روایت شده كه در هر روز پنجشنبه ماه شعبان زینت مى كنند آسمانها را پس ملائكه عرض مى كنند خداوندا بیامرز روزه داران این روز را و دعاى ایشان را مستجاب گردان و در خبر نبوى است كه هر كه روز دوشنبه و پنجشنبه شعبان را روزه دارد حقّتعالى بیست حاجت ازحوائج دنیا وبیست حاجت ازحاجتهاى آخرت او را برآورد .
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
ششم: در این ماه صلوات بسیار فرستد.
#نصیحت
#دنیا
🌷نصیحت جبرئیل به پیامبر ص:
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
جَآء جَبْرَئِيلُ علیه السلام إلَی النَّبِيِّ صَلَّی اللَهُ عَلَيْهِ وَ ءَالِهِ وَسَلَّمَ فَقَالَ:
يَا مُحَمَّدُ عِشْ مَا شِئْتَ فَإنَّكَ مَيِّتُ!
وَأَحْبِبْ مَنْ شِئْتِ فَإنَّكَ مُفَارِقُهُ!
وَاعْمَلْ مَا شِئْتَ فَإنَّكَ مَجْزِيُّ بِهِ!
وَاعْلَمْ أَنَّ شَرَفَ الْمُؤْمِنِ قِيَامُهُ بِالْلَيْلِ،
وَ عِزَّهُ اسْتَغْنآئُهُ عَنِ الناس
بحار الانوار، جلد هفدهم، صفحه ۵
رسول خدا ص به جبرئیل فرمودمرانصیحت کن.
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
جبرئیل گفت:
۱.هرچقدر میخواهی زندگی کن
فقط بدان که آخرش مرگ است
۲. هرچیز رامیخواهی دوست داشته باش،
فقط بدان که ازش جدا میشی
۳. هر عملی بکنی نتیجه شو میبینی
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
🌷 شرف مومن به نمازشب است
وعزتش به بی نیازیش ازمردم است
#کرونا_ویروس
🔆راهکارهای امیدبخش در هنگام بیماری (بخش اول)
💖تقویت روحیه بیمار
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
✍🏻تسلیم شدن در برابر بیماری مهم ترین عامل ناتوانی و تشدید بیماری است. برخورداری از روحیه قوی در مقابل بیماری، تأثیری معجزه آسا دارد و موجب می شود مقاومت انسان در برابر بیماری بیشتر شود و درد و رنج کاهش یابد. حضرت ایوب در برابر سختی ها و مصیبت های فراوان و نیز بیماری طاقت فرسا روحیه خویش را از دست نداد و همواره به لطف و عنایت باری تعالی امیدوار بود. از این رو او که مدّتى طولانی سخت بيمار شد و اموال و فرزندانش را از دست داد، خدا را خواند و به او شكايت برد: «وَ أَيُّوبَ إِذْ نادى رَبَّهُ أنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَ أَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمينَ؛(1) و ايوب را [ياد كن] هنگامى كه پروردگارش را ندا داد كه: «به من آسيب رسيده است و تويى مهربان ترين مهربانان.» و خدا نیز او را شفا بخشيد و دارايىها و فرزندانش را به او باز گردانيد: «فَاسْتَجَبْنا لَهُ فَكَشَفْنا ما بِهِ مِنْ ضُرٍّ وَ آتَيْناهُ أَهْلَهُ وَ مِثْلَهُمْ مَعَهُمْ رَحْمَةً مِنْ عِنْدِنا وَ ذِكْرى لِلْعابِدينَ؛(2) ما دعاى او را مستجاب كرديم و ناراحتي هايى را كه داشت برطرف ساختيم و خاندانش را به او بازگردانديم و همانندشان را بر آنها افزوديم تا رحمتى از سوى ما و تذكّرى براى عبادتكنندگان باشد.»
⤴️1 . انبیاء: 83.
⤴️2 . انبیاء:85.
#کرونا_ویروس
🔆راهکارهای امیدبخش در هنگام بیماری( بخش دوم)
✨توجه به نقش خدا
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
✍🏻 موثر حقیقی در تمامی امور و شفادهنده واقعیِ بیماری ها خداست. بر اساس آیات و روایات، در جهان آفرینش، همه موجودات همان گونه که در ذات خود استقلالی ندارند و وابسته به خدا هستند، در تأثیر و علیت هم فاقد استقلال هستند و تأثیر گذاری تمامی علت ها در طول اراده خدا است؛ از این رو شفا از بیماری نیز تنها با اراده خداست. همان گونه که قرآن از زبان عیسی بن مریم (ع) می گوید: «وَ أُبْرِئُ الْأَكْمَهَ وَ الْأَبْرَصَ وَ أُحْيِ الْمَوْتى بِإِذْنِ اللَّهِ؛(1) به اذن خدا نابيناى مادرزاد و پيس را بهبود مىبخشم و مردگان را زنده مىگردانم.»
▫️و نیز ابراهيم (ع) نیز با درک این حقيقت می گوید: «الَّذي خَلَقَني فَهُوَ يَهْدينِ، وَ الَّذي هُوَ يُطْعِمُني وَ يَسْقينِ، وَ إِذا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفينِ، وَ الَّذي يُميتُني ثُمَّ يُحْيينِ، وَ الَّذي أَطْمَعُ أَنْ يَغْفِرَ لي خَطيئَتي يَوْمَ الدِّينِ؛(2) پروردگار جهانيان، آن كسى است كه مرا آفريد و هدايت مىكند و كسى كه مرا غذا مىدهد و سيراب مىنمايد و هنگامى كه بيمار شوم مرا شفا مىدهد و كسى كه مرا مىميراند و سپس زنده مىكند.»
▫️نسبت دادن سیری و شفا به خداوند از آن جهت است که او علت العلل است و تنها اوست که خاصیت سیر کردن در غذا و شفا بخشیدن در دارو قرار داده است؛ بنابر تأثیر و علیت غذا و دارو در طول اراده خدا قرار دارد و خدا می تواند اثر آن را تغییر دهد، همان گونه که خاصیت سوزندگی را در ماجرای حضرت ابراهیم (ع) از آتش گرفت و آن حضرت در میان آتش آسیبی ندید.
▫️تا زمانی که اراده خدا به سلامتی و شفای بیمار تعلق نگرفته باشد، روش های درمانی و مصرف دارو اثربخش نخواهد بود. در حقیقت خدا منشأ شفا است و اگر خدا اراده نماید امنیت و سلامتی را از کسی دور کند هیچ کس قادر نخواهد بود آن را به او برگرداند؛ همان گونه که گاه تمامی تلاش ها به منظور درمان یک بیمار صورت می گیرد و از نظر پزشکی درمان امکان پذیر نیست؛ اما خدا بیمار را هرچند بیماری اش صعب العلاج باشد، شفا عنایت می کند و تمام معادلات علوم تجربی و پزشکی کنار به هم می ریزد.
▫️بر اساس آموزه های قرآنی، انسان، بدون قدرت و اراده خدا، نمی تواند به خود سود رساند، یا زیانی دفع نماید، حتی پیامبر خدا نیز به ناملایمات گرفتار می شود و مالک سود و زیان خویش نیست: «قُل لا اَملِكُ لِنَفسى نَفعـًا ولا ضَرًّا اِلاّ ما شاءَ اللّهُ ولَو كُنتُ اَعلَمُ الغَيبَ لاَستَكثَرتُ مِنَ الخَيرِ وما مَسَّنِىَ السّوءُ؛(3) بگو: من قدرتِ [جلبِ] سودى و [دفعِ] زيانى را از خود ندارم جز آنچه خدا خواهد، و [غيب هم نمىدانم] اگر غيب مىدانستم، يقيناً براى خود از هر خيرى فراوان و بسيار فراهم مىكردم وهيچ گزند وآسيبى به من نمىرسيد.»
▫️چنانچه انسان دريابد كه تمام حوادثی که در جهان رخ می دهد ناشی از تدبیر و اراده خدا است، ناراحتى او از پيشامد بد و دلخوشی اش از رخداد خوب بيش از اندازه نخواهد بود: «ما اَصابَ مِن مُصيبَةٍ فِى الاَرضِ ولا فى اَنفُسِكُم اِلاّ فى كِتـبٍ مِن قَبلِ اَن نَبرَاَها اِنَّ ذلِكَ عَلَى اللّهِ يَسير * لِكَيلا تَأسَوا عَلى ما فاتَكُم ولا تَفرَحوا بِما ءاتـكُم؛(4) هيچ گزند و آسيبى در زمين [چون زلزله، سيل، طوفان و قحطى] و در وجود خودتان [چون بيمارى، رنج، تعب و از دست رفتن مال و ثروت] روى نمىدهد مگر پيش از آنكه آن را به وجود آورديم در كتابى [چون لوح محفوظ] ثبت است، بىترديد اين [تقدير حوادث و فرمان قطعى به پديد آمدنش] بر خدا آسان است. تا [با يقين به اينكه هر گزند و آسيبى و هر عطا و منعى فقط به اراده خداست و شما را در آن اختيارى نيست] بر آنچه از دست شما رفت، تأسف نخوريد، و بر آنچه به شما عطا كرده است، شادمان و دلخوش نشويد.»
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
⤴️1 . آل عمران: 49.
⤴️2 . شعراء: 78-82.
⤴️3 . اعراف: 188.
⤴️4 . حدید: 22-23.
#کرونا_ویروس
🔆راهکارهای امیدبخش در هنگام بیماری(بخش سوم)
🌺پاداش معنوی
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
✨قرآن کریم می فرماید:
«إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ لَهُمْ أَجْرٌ غَيْرُ مَمْنُونٍ؛(1) كسانى كه ايمان آورده وكارهاى شايسته كردهاند پاداشى همیشگی دارند.»
▫️برخی از مفسران معتقدند اين آیه در شأن بیماران و سالخوردگان نازل شده است؛ آنان که به دلیل بیماری و ناتوانی از طاعت و عبادت خدا باز مانده اند و از این جهت اندوهگین شده اند، خدای متعال در هنگام بیماری به آنان همان پاداشی را می دهد که در حال طاعت و عبادت می داد.(2)
💫در روایتی از رسول گرامی اسلام نقل شده است: «لِلْمَرِيضِ أَرْبَعُ خِصَالٍ يُرْفَعُ عَنْهُ الْقَلَمُ وَ يَأْمُرُ اللَّهُ الْمَلَكَ فَلْيَكْتُبْ [فَيَكْتُبُ] لَهُ أَفْضَلَ مَا كَانَ يَعْمَلُهُ فِي صِحَّتِهِ وَ يَنْفِي عَنْ كُلَّ عُضْوٍ مِنْ جَسَدِهِ مَا عَمِلَهُ مِنْ ذَنْبٍ فَإِنْ مَاتَ مَاتَ مَغْفُوراً لَهُ وَ إِنْ عَاشَ عَاشَ مَغْفُوراً لَهُ؛(3) بیمار چهار ویژگی دارد: اول: [در زمان بیماری، در اموری که نسبت به آن ها اضطرار دارد] گناه برای او نوشته نمی شود، دوم: خداوند متعال به فرشته فرمان مىدهد بهترين عملى را كه در زمان سلامتی اش انجام مىداد در زمان بیماری نيز برايش بنويسند. سوم: هر گناهى كه با اعضاى بدنش مرتكب شده، پاك مىشود. چهارم: چه از دنیا برود و چه زنده بماند، آمرزيده شده است.»
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
⤴️1 . فصلت: 8.
⤴️2 . كشف الأسرار و عدة الأبرار، ج8، ص 509. الكشاف عن حقائق غوامض التنزيل، ج4، ص: 187.
⤴️3 . عدة الداعي و نجاح الساعي، ص: 126
↩️📚منبع: امید به زندگی از منظر قرآن کریم، علی اکبر مومنی، ص 207ـ208.
#مناسبت
#شعبان
درباره ثواب اولین روزه ماه شعبان عبدالله بن مرحوم ازدی نقل کرده که از امام صادق (ع) شنیدم که فرمود:
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
«هر کس روز اول ماه شعبان را روزه بگیرد، حتماً بهشت بر او واجب میشود؛ و هر کس دو روز (از ماه شعبان) را روزه بگیرد خداوند متعال در عالم دنیا در هر روز و هر شب به او نظر میکند و نظر خداوند به او تا در بهشت نیز ادامه مییابد و هر کس سه روز روزه بگیرد هر روز از بهشت خدا را در عرش خود زیارت میکند؛ من صام أول یوم من شعبان وجبت له الجنة و من صام یومین نظر الله إلیه فی کل یوم و لیلة فی دار الدنیا و دام نظره إلیه فی الجنة و من صام ثلاثة أیام زار الله فی عرشه من جنته کل یوم».
🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹
منبع: المراقبات، ص ۱۷۷، مفاتیح الجنان؛ فصل دوم. در اعمال ماه شعبان)
پاسخ_به_شبهات_كرونا_مركز_مطالعات_و_پاسخگويي_به_شبهات4.pdf
670.6K
فایل پاسخ به شبهات کرونا مرکز پاسخ گوئی به سوالات و شبهات 🌹🌹 @tth_ir 🌹🌹