eitaa logo
Tvman2
714 دنبال‌کننده
765 عکس
446 ویدیو
1 فایل
🔸️ خبرهای لحظه ای حوزه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی 🔸️ تحلیل اخبار 🔸️ محتواهای مذهبی 🔸️ سبک زندگی 🔸️ سرگرمی، موزیک و ... را در این کانال دنبال کنید. @tvman1 ✅️ هر گونه پیشنهاد و انتقاد را با روی باز پذیرا هستیم.
مشاهده در ایتا
دانلود
یک منبع آگاه در نیروهای مسلح به مشرق خبر داد: نیروهای نظامی کشورمان با دقت تحرکات اردن در جریان حمله تنبیهی به رژیم صهیونیستی را تحت رصد دارند و در صورت مشارکت در اقدام احتمالی، هدف بعدی خواهند بود 🔆 پذیرای محتوای شما عزیزان هستیم ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
در عرض یک ساعت پس از آغاز حملات ⁧ ⁩ به ⁧ ⁩ حدود ۳۰۰هزار توئیت و ریتوئیت به زبان انگلیسی و ۵۰هزار توئیت و ریتوئیت به زبان فارسی منتشر شده 🔹‏سرعت انتشار مطالب در توئیتر به‌قدری بالاست که بین فاصله هر دو گزارش گیری، اعداد به طرز معناداری فرق میکنه با قاطعیت میشه گفت داغ‌ترین موضوع توئیتر فارسی در یکسال اخیر را شاهد هستیم. 🔹‏در گوگل هم، الان ترند اول جستجوهای ایرانیان موضوع حمله ایران به اسرائیل هست. 🔆 پذیرای محتوای شما عزیزان هستیم ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
صدور دستورالعمل سانسور اخبار تلفات احتمالی عملیات انتقامی ایران از اسراییل 🔹برخی منابع رسانه‌ای مستقل، از صدور دستورالعمل‌های جدید سانسور و مدیریت اخبار و اطلاعات توسط سیستم‌های امنیتی اسراییل خبر می‌دهند. 🔹به اذعان این منابع، این دستورالعمل‌ها به دنبال افزایش تنش فزاینده بین ایران و اسراییل و قطعیت پیدا کردن عملیات انتقامی ایران علیه رژیم صهیونسیتی صادر شده است و در آن‌ها تأکیدات ویژه‌ای درباره سانسور اخبار و تصاویر مربوط به ترس گسترده شهرک‌نشینان صهیونیست صورت گرفته است. 🔹به گفته این منابع رسانه‌ای، سیستم‌های امنیتی رژیم صهیونسیتی، درباره ضرورت سانسور و بایکوت و عدم انتشار اخبار و تصاویر مربوط به تلفات احتمالی حمله سهمگین ایران اصرار و تأکید دارند/خبرفوری 🔆 پذیرای محتوای شما عزیزان هستیم ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
موشک‌های سپاه کدام اهداف را در رژیم‌صهیونیستی هدف قرار داد؟ 🔹پایگاه هوایی نواتیم این پایگاه که در جنوب سرزمین‌های اشغالی و در منطقه صحرای نقب و در نزدیکی شهر بئر السبع قرار دارد، با برخورداری از یک باند پرواز ۳۴۰۰ متری، آشیانه و پایگاه اصلی جنگنده‌های F-35 رژیم صهیونیستی است. 🔹بهمن‌ماه سال گذشته نیروی هوافضای سپاه، طی رزمایشی تهاجم موشکی به نمونه شبیه‌سازی شده آشیانه‌های این پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی را تمرین کرده بود. 🔹این پایگاه از مرزهای غربی ایران، حدود ۱۱۰۰ کیلومتر فاصله دارد./ ایرنا 🔆 پذیرای محتوای شما عزیزان هستیم ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ثبت بزرگ‌ترین عملیات پهپادی جهان در تاریخ/ عمیات ایران برای امنیت و صلح پایدار همه جهان انجام شد صدرالحسینی، کارشناس منطقه: عملیات شب گذشته سپاه، بزرگ‌ترین عملیات پهپادی جهان بود که در تاریخ ثبت شد؛ و ثابت شد که صهیونیست‌ها از حملات مقاومت مصونیت ندارند. 🔹خویشتن‌داری ایران در ۶ ماه گذشته و به ویژه از زمان شهادت سیدرضی موسوی تا امروز به جهان ثابت شده بود و حامیان رژیم صهیونیستی نباید اجازه حمله به اماکن دیپلماتیک ایران را می‌دادند. 🔹عمیات امشب ایران برای امنیت و صلح پایدار همه جهان انجام شد و متجاوز تنبیه شد. 🔆 پذیرای محتوای شما عزیزان هستیم ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
🔹اسرائیل خواستار برگزاری نشست اضطراری شورای امنیت و محکوم کردن ایران شد. 🔹العربیه: ۷ موشک پرتاب شده از ایران بر پایگاه هوایی رامون در صحرای نقب سقوط کرد. 🔹 پنتاگون: تیم امنیت ملی بایدن با شرکای منطقه ای برای جلوگیری از تشدید تنش در منطقه همکاری خواهد کرد. 🔆 پذیرای محتوای شما عزیزان هستیم ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساعت ۴ صبح یکشنبه ۲۶ فروردین و مردم تهران مقابل سفارت انگلیس زیر سایه پرچم‌های ایران و فلسطین دعای فرج می‌خوانند. 🔆 پذیرای محتوای شما عزیزان هستیم ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
اقدام نظامی ایران بر اساس بند ۵۱ منشور سازمان ملل بود 🔸️نمایندگی ایران در سازمان ملل: این اقدام در چارچوب دفاع مشروع و پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به اماکن دیپلماتیک ما در دمشق بود. 🔸️موضوع را می‌توان به‌نتیجه‌رسیده تلقی کرد، با این حال رژیم اسرائیل مرتکب اشتباه دیگری شود، پاسخ ایران به طور قابل توجهی شدیدتر خواهد بود. 🔆 پذیرای محتوای شما عزیزان هستیم ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
اکونومیست: اسرائیل گمان نمی‌کرد ایران انتقام بگیرد 🔹هفته نامه اکونومیست نوشت: پس از حمله دمشق، مقامات امنیتی اسرائیل معتقد بودند که ایران مقابله به مثل نخواهد کرد و اکنون به نظر می‌رسد که این ارزیابی اشتباه بوده است. 🔆 پذیرای محتوای شما عزیزان هستیم ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
بایدن: هنوز حمله ای به نیروها و تاسیسات آمریکا صورت نگرفته است رئیس جمهور آمریکا: 🔹اگرچه ما شاهد حمله به نیروها یا تأسیسات خود نبوده‌ایم، اما در برابر همه تهدیدها هوشیار خواهیم بود و در انجام اقدامات لازم برای محافظت از مردم خود دریغ نخواهیم کرد. 🔆 پذیرای محتوای شما عزیزان هستیم ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
نیویورک تایمز: ایران بیش از ۳۰۰ پهپاد و موشک به اسرائیل شلیک کرد 🔹روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی به نقل از ارتش رژیم صهیونیستی، نوشت: ایران در اولین حمله مستقیم خود به (رژیم) اسرائیل، بیش از ۳۰۰ پهپاد و موشک به سمت آنها پرتاب کرده است. 🔹در گزارش روزنامه نیویورک تایمز آمده است: بر اساس بیانیه ارتش (رژیم) اسرائیل، ایران در جریان اولین حمله نظامی مستقیم خود، ۱۸۵ پهپاد، ۳۶ موشک کروز و ۱۱۰ موشک زمین به زمین به سمت رژیم اسرائیل پرتاب کرده است. 🔆 پذیرای محتوای شما عزیزان هستیم ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .
پایگاه هوایی نواتیم از مدار خارج شد 🔹شبکهٔ المنار به نقل از منابعی ویژه گزارش داد دست‌کم ۱۵ موشک مستقیما به پایگاه هوایی «نواتیم» در جنوب فلسطین اشغالی اصابت کرده است. 🔹براساس این گزارش پایگاه نواتیم به‌شدت آسیب دیده و امکان استفاده از آن وجود ندارد. 🔆 پذیرای محتوای شما عزیزان هستیم ✨️ اجتماعی_فرهنگی_سیاسی_اقتصادی 🔅 خبر_تحلیل_موضوعات عمومی 🙏 برای معرفی tvman به دوستان https://eitaa.com/joinchat/3012886657C41457defc5 .