روزی که بابا مدال ذوالفقار را از حضرت آقا گرفتند،به ایشان تبریک گفتم.
گفتند :اینها همه دنیوی است!دعا کن یک روز مدال اخروی ام را از خدا بگیرم .
گفتند: مبادا مغرور شوید پدرتان فلان مقام و مدال را دارد! در ذهنتان باشد پدرتان فقط یک سرباز وخادم مردم است وشما هم از مردم وخادمید.
«زینب سلیمانی»
@twiita
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
سال آخر دبیرستان بود.
شب با مهمان غریبه ای رفت خانه شام بهش داد و حسابی پذیرایی کرد.
می گفت «ازشهرستان آمده. فامیلی تهران نداره. فردا صبح اداره ی ثبت کار داره. می ره »
دلش نمی آمد کسی گوشه ی خیابان بخوابد.
"شهیدحسن باقری"
@twiita
محسن رضایی درگفتگوی با الجزیره (از
مهمترین رسانه های جهان عرب )حدود11 بار اسم #خلیج_فارس روآورد که مورد اعتراض شدید کاربرای حاشیه خلیج فارس هم قرارگرفت ویک جمله مهم گفت : با اخراج آمریکایی ها ازمنطقه جشنی بزرگتر ازجشن اخراج پرتقالی ها ازخلیج فارس می گیریم💪
"کارآمد"
@twiita
حجاب اجبار نیست،الزام است!
کسانی که پویش #چهارشنبه_بدون_ماسک رادرمقابل #چهارشنبه_های_سفید راه انداخته اند،خودمی دانند که چقدر حرفشان پوچ است،ولی می خواهند با استدلال،پوچ بودن کمپین مسیح پولی نژاد رابامنطق(یعنی حرف پوچ درمقابل پوچ ) به چالش بکشند!
"Maryam. m"
@twiita
امتیازات #علامه_مطهری فقط در بعد علمی نبود؛ بلکه علاوه بر اینکه خطیبی ممتار، نویسندهای برجسته و معلمی بزرگوار و از رهبران مبارزه با رژیم طاغوت بود، از لحاظ تقوا، عرفان و تزکیه نفس نیز کمنظیر بود و ساعتهای طولانی در دل شب را به عبادت میپرداخت.
"MESBAHYAZDI.IR"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال از شریعتمداری وزیر کار
با حقوق کارگری میتونی زندگی کنی؟
"نودِ اقتصادی"
@twiita
بسم الله الرحمن الرحیم
طرح ضیافت قرآنی
نکات قرآنی روز هفتم
جزء هفتم
1. در آیه 82 سوره مائده خداوند با این جمله: (وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قالُوا إِنَّا نَصارى). مسیحیان را. مدح نمود؛ منظور پادشاه مسیحی حبشه و اطرافیان اوست؛ که در بدترین شرایط به جعفربنابیطالب و 82 نفر همراه او پناه دادند و امکانات زندگی در حبشه را در اختیار آنها قرار دادند و بعدا هم مسلمان شدند.
2. كشيش در اصل يك لغت سريانى است كه به معنى پيشوا و راهنماى مذهبى مسيحيان مىباشد و به عربى قسيس گفته مىشود و جمع آن" قسيسين" است که در آیه 82 آمده است.
3. در آیه 89 مائده فرمود: (لا يُؤاخِذُكُمُ اللَّهُ بِاللَّغْوِ فِي أَيْمانِكُم) یعنی بر سوگند لغو و بیهوده اثری مترتب نمیشود و آن سوگندی است که یا از روی جدیت و اراده از انسان صادر نشده یا اینکه سوگند برای ترک واجب یا مستحب و یا انجام مکروه یا حرام است.
4. واژه «أَنْصابُ» در آیة 90 و نیز «نُّصُبِ» در آیه 3 همین سوره، جمع «نَصْب» است که بتها یا سنگهایى بودند كه براى ذبح قربانیها پیرامون خانة كعبه نصب مىكردند و مردم به آن تبرك میجستند و دربارة آن عقیدههایى باطلی داشتند.
5. در آیه 96 فرمود:(أُحِلَّ لَكُمْ صَيْدُ الْبَحْرِ وَ طَعامُه) یعنی خوردن حیوانات دریایی برای شما حلال است منظور صید هر نوع حیوان از دریا نیست؛ بلکه منظور، صید آن دسته از آبزیانی است که پیش از احرام، حلال بودهاند.
6. در آیه 110 سخن از تأیید حضرت عیسی با روح القدس است؛ منظور همان جبرئیل است؛ یا نیرویی غیبی و مقدس است که حضرت عیسی به واسطة آن معجزه میکرد؛ و یا فرشتهای دیگر غیر از جبرئیل است.
7. در آیه 112 مائده، نام حواریون برده شد. حواريون" جمع" حوارى" از ماده" حور" به معنى شستن و سفيد كردن است و گاهى به هر چيز سفيد نيز اطلاق مىشود، و لذا غذاهاى سفيد را عرب" حوارى" مىگويد، و حوريان بهشتى را نيز به اين جهت حورى مىگويند كه سفيد پوستاند يا سفيدى چشمانشان درخشنده است؛ امام رضا فرمودند: حواریون دوازده تن بودند و به علت پاکی درون و پاک کردن جامعه از گناه با تذکر، به این نام خوانده شدهاند.
8. در آیه 117 مائده حضرت عیسی خطاب به خداوند میگوید: «تَوَفَّيْتَني» واژه توفیتنی به معنای «مرا میراندی» نیست؛ بلکه به معنای «مرا بهطورکامل گرفتی» است؛ بنابراین این واژه در آیه 117 مؤید نظریة مسیحیان در کشته شدن حضرت مسیح نیست؛ پس با بالا بردن او توسط خداوند که در آیه 55 آلعمران آمده، اختلافی ندارد.
9. ختم هر سورهای ازجمله سورة انعام ـ چه انفرادی یا گروهی ـ عملی نیک و دارای ثواب است؛ اما با شیوههایی که هماکنون در برخی جلسات خانگی مرسوم است، در روایات وارد نشده؛ بنابراین اگر این شیوه را به پای دین بشمارند، بدعت است.
10. واژه «يَعْدِلُونَ» در آیه 1 سوره انعام، از «عدل» (بر وزن شرک)به معنای شریک، همانند و عِدل گرفته شده و «يَعْدِلُونَ» یعنی «برای پروردگار خود شریک و همانند قرار میدهند.
"استاد اسدی نسب"
@twiita