#ترامپ ضمن وتوی مصوبه کنگره در باره محدودیت جنگ با ایران گفته:«کشتن (شهادت) #حاج_قاسم_سلیمانی طبق ماده ۲ قانون اساسی مجاز بوده است»
دیگه چطور داد بزنه که من یک #تروریست_کتوشلواری هستم؟
"Behrooz azizi"
@twiita
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
از طرف من به جوانان بگویید چشم شهیدان و تبلور خونشان به شما دوخته است بپا خیزید و اسلام خود را دریابید.
”شهیدمحمدابراهیم همت”
@twiita
عباس هشی، حسابرس مستقل و تحلیلگر مسائل اقتصادی: در بازار سرمایه یک عده بازیگران اصلی به شمار میروند که اطلاعات را به موقع دریافت میکنند. هر چند این برخلاف مقررات است اما بعضی بازیگران در بازار سرمایه با اطلاع قبلی میخرند و با اطلاع قبلی میفروشند. پس سهامداران حواسشان باشد
"نود اقتصادی"
@twiita
بیش از اینکه از #صلح_امام_حسن بگوییم باید از تحمیلکنندگان صلح سخن بگوییم. چه شد که سازشطلبها غلبه پیدا کردند؟ نتیجه صلح چه شد؟ سازشگرها از گندم ری خوردند؟
"ابراهیم"
@twiita
1.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️سوتی مایک پنس
معاون ترامپ میخواسته بگه شخصا به پرسنل یک بیمارستان کمک کردم، حواسش نبوده که صداش داره از طریق میکروفون ضبط میشه، وقتی بهش میگن این جعبهها خالیه و لوازم حفاظت پزشکی درشان نیست، میگه حالا برای دوربینها که دارند فیلم میگیرن، میبرم.😂✋😬
"شقایق"
@twiita
به منتقدانی که بحث افتخاری راپی میگیرند صریح میگوییم دراین قبری که برسر آن فاتحه میخوانید هیچ مرده ای نیست آب درهاون میکوبید
#غربگدایان_اشرافی باید پاسخگوی ۸ سال فرصتسوزی، اشرافیگری، تاراج ثروت ملی، برجامزدگی، رانتخواری وتخریب اقتصاد، فرهنگ وایمان واعتقادات مردم باشند
"سید عبدالله متولیان"
@twiita
رئیس جمهور ونزوئلااعلام کرداین کشور ۲آمریکایی دستگیر شده رابه اتهام تلاش برای خرابکاری ویورش ناکام ، محاکمه خواهدکرد. آنهامجرم بوده واعتراف کردهاند.
لوک دنمن، حین تلاش نافرجام برای کودتاعلیه رئیسجمهور ونزوئلابازداشت شده،اعتراف کردقصدداشتندمادورو را ربوده وبه آمریکامنتقل کنند
"حسین اقبالی"
@twiita
از برکات نایب امام زمان،اینکه وقتی جامعه ای را دعوت به رزمایش مواسات و همدلی می کند،سپاه،مساجد و هیئت ها در تمام شهرها و روستاها،در لبیک به ندای او برای #کمک_مومنانه بسیج می شوند و خیر آن به محرومین کشور میرسد.
کاش مسئولین هم مثل مردم،گوش به فرمان نائب امام بودند.
#دست_خدا
"مریم سادات"
@twiita
بسم الله الرحمن الرحیم
طرح ضیافت قرآنی
نکات قرآنی روز پانزدهم
جزء پانزدهم.
1. فعل «یَدعُ» در آیۀ 11 سوره اسراء باید «یدعو» باشد؛ اما از ابتدا «و» آن در قرآنها نوشته نشده؛ گرچه در معنا وجود دارد. پس این فعل نه مجزوم است و نه از باب «ودع – یدع» است؛ بلکه از باب «دعا ـ یدعو» است که «و» آن حذف شده است.
2. در آیۀ 11 سوره اسراء فرمود: «وَکانَ الْإِنْسَانُ عَجُولاً»؛ یعنی وقتى انسان چيزى را مطابق خواهشهای نفسانیاش مییابد، صبر نمیکند تا خير و شرش برايش مشخص شود و با عجله و شتابزدگى به سويش مىرود و گاهى نتیجۀ اقدامش شر میشود كه مايۀ خسارت و زحمت او مىشود.
3. «طَائِر» در آیه 13 به معنای پرنده است و چون در میان عربها با پرندگان فال میزدند و طبق حرکت آنها شانس خوب و بد خود را معیّن میکردند، پس «طَائِر» هر انسان یعنی وضعیت خیر و شر او. آیۀ میگوید اینخیالات باطل است بلکه این اعمال انسان است که به گردن او آویخته شده و مبنای محاسبه او خواهد شد.
4. در آیۀ 13 و 14 اسراء به کتابی اشاره شده که در روز قیامت گشوده میشود که منظور مطالبی است که فرشتگان مراقب انسان یادداشت کردهاند و یا مراد صفحۀ روح انسانی است که اعمال انسان در آن به شکل صفات خوب و بد نقش بسته است.
5. در آیۀ 15 جملۀ «وَمَا کنَّا مُعَذبِینَ حَتَّى نَبْعَثَ رَسُولاً» بر قانون برائت از تکلیف در موارد مشکوک و حلیت اشیا در جایی که شبهۀ تحریم باشد. دلالت میکند؛ یعنی وقتی به حرمت چیزی علم نداریم، آن چیز برای ما حرمتی ندارد؛ مگر آنکه دستوری خاص در آن زمینه برسد و تکلیفی را اثبات کند.
6. جملۀ «أَمَرْنَا مُتْرَفِیهَا فَفَسَقُوا فِیهَا» در آیۀ 16 اسراء را میتوان به دو شکل معنا کرد: الف) ما به مترفان امر کردیم تا به اعمال خوب بازگردند؛ ولی بازنگشتند و به فسق روی آوردند. ب) ما برای عذاب ـ به شکل تکوینی ـ مترفان را مسلط کردیم؛ درنتیجه فسق را گسترش دادند و سزاوار هلاکت شدند.
7. «أُفٍّ» در آیۀ 23 در اصل صدای انسان هنگام احساس درد است و مراد از آن در آیه، آزردگی پدر و مادر از سوی فرزندان است، چه آزار کم یا زیاد باشد که باید ترک شود.
8. گفته شده واژۀ «قِسْطَاسِ» در آیۀ 35 معرّب و مرکب از دو واژۀ، «قسط» و «طاس» است که قسط به معنای عدالت و طاس همان کفه ترازوست؛ پس «قِسْطَاسِ» یعنی ترازوی عدل.
9. «الْحِکمَة» چیزی است که انسان را از نظر معنوی محکم میکند تا در مسیر درست، استوار بماند و درنتیجه هم از نظر عقیده و هم از جهت عمل، ثابتقدم باشد؛ از اینرو در آیۀ 39 به وحی «الْحِکمَةِ» گفته شده است.
10. در آیۀ 44 میفرماید: تُسَبِّحُ لَهُ السَّماواتُ السَّبْعُ وَ الْأَرْضُ وَ مَنْ فِيهِنَّ وَ إِنْ مِنْ شَيْءٍ إِلاَّ يُسَبِّحُ بِحَمْدِهِ وَ لكِنْ لا تَفْقَهُونَ تَسْبِيحَهُم«آسمانهاى هفتگانه و زمين و كسانى كه در آنها هستند همه تسبيح او مىگويند، و هر موجودى تسبيح و حمد او مىگويد، ولى شما تسبيح آنها را نمىفهميد» منظور، تسبیح واقعی و حقیقی و گفتاری است، اما نه شبیه آدمیان؛ چراکه هر موجودی نطق خاص خود را دارد که ما نمیتوانیم درک کنیم.
"استاد اسدی نسب"
@twiita