در زمان بحران اقتصادی آمریکا در اواخر دهه ۲۰ و دهه ۳۰ میلادی، هالیوود سعی در بهبود حال مردم داشت. فیلمسازانی مثل جان فورد، فرانک کاپرا، ویکتور فلمینگ درتلاش برای کمک به دولت آمریکا برای بهبود اوضاع بودند. دراین روزها سینماگران و #سلبریتی ها چه اقدامی برای کمک به نظام انجام دادند؟
"روح الله"
@twiita
📝 حدیث شلبی
اسرار حج راستین از زبان امام سجاد(ع):
امام سجاد(ع) از شلبی پرسید: آیا به منا رسیدی و رمی جمرات نمودی و سر تراشیدی و قربانی کشتی و در مسجد خیف نماز خواندی و بعد از آن به مکه برگشته و طواف افاضه به جا آوردی؟ شبلی عرض کرد: بله! امام(ع) فرمودند: هنگام رسیدن به منا و رمی جمرات این توجه را داشتی که باید به نتیجه کار و غایت اعمالت رسیده باشی و اینکه خداوند تمام حوائجت را برآورده و خواسته هایت را اعطا فرموده باشد؟ شبلی عرض کرد: خیر! امام(ع) فرمودند: آیا موقع رمی جمرات این نیت در تو بود که با این عمل دشمن خود ابلیس را کوبیده و با پایان دادن به حج نفیست تخلف فرمان شیطان نموده ای؟ شبلی عرض کرد: خیر! امام(ع) فرمودند: آیا هنگامی که سر می تراشیدی به این نیت بودی که از تمام پلیدیها و آفات روحی پاک گشته و از تبعات سوء ظلم و تعدی به آدمیان و یا تضعیف حقوق آنان تطهیر شده و همچون روز ولادت از مادر عاری از گناهان گردیده ای؟ شبلی عرض کرد: خیر! امام(ع) فرمودند: در نمازی که در مسجد خیف خواندی، به درک این حقیقت رسیدی که به جز از خداوند و گناهت! از کسی نترسی و جز رحمت خداوند به چیزی امید وار نباشی؟ شبلی عرض کرد: خیر!
امام(ع) فرمودند: آیا موقع ذبح قربانی نیتت این بود که با تمسک به حقیقت پرهیز و ورع حنجره طمع را بریدی و از سنت ابراهیم(ع) پیروی نمودی که با ذبح فرزند و میوه قلب خود سنت بندگی با اخلاص و تقرب به درگاه خداوند را برای آیندگان بعد از خویش پایه گذاری نمود و معنای واقعی توحید، رضا و تسلیم را به دنیا نشان داد؟ شبلی گفت: خیر! امام (ع) فرمود: آیا بعد از اینکه از منا به مکه مراجعت کرده ای و به طواف بیت پرداختی متذکر این معنی بودی که اکنون با بهره کافی از رحمت خداوند به محیط اطاعت و بندگی وارد شدی و دست بر دامن حب خداوند زده ای، وظائف واجب بندگی را به پایان رسانده و در مقام قرب خداوند منزل گرفته ای؟ شبلی عرض کرد: خیر! در این موقع امام زین العابدین علیه السلام فرمودند: پس بنابراین تو نه به منا رفته ای و نه رمی جمرات نموده ای، نه سر تراشیده ای و نه قربانی کشته ای… نه نماز در مسجد خیف خوانده ای و نه طواف بیت انجام داده ای! و بالاخره به مقام قرب خداوند نرسیده ای .. بر گرد؛ چه آنکه تو حج بجا نیاورده ای!
"ادامه دارد....
@twiita
💢آیا می دانید در مسیر روشنگری هسته ای شهید داده ایم!!!؟؟؟💢
🌹آشنایی با روحانی بسیجی، شهید حجت الاسلام حاج مهدی مطلبی(شهید عرصه جهاد روشنگری هسته ای، عمار ولایت و نویسنده بسیجی)🌹
⛔️برای به بن بست نرسیدن انقلاب در مسایل جاری و ایجاد ممانعت در تحمیل جام زهر دیگری به امام امت، باید آماده خون دادن هم باشیم.⛔️
✅شهید حجت السلام و المسلمین مهدی مطلبی از مبلغان شاخص حوزهی علمیهی شهر مقدس قم و مؤلف کتابهای تحلیلی نقد مذاکرات هستهای، صبح روز یکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ در مسیر مجاهدت برای روشنگری در قبال پرونده هستهای بر اثر سانحه رانندگی به لقاء الله شتافت.
روز تشییع او مصادف شد با تشییع شهدای غواص در تهران که قبل از شروع مراسم، پیکر شهید در وسط بود و شهدای غواص او را بر گرفته بودند که خیلی قابل تأمل بود.
این روحانی جوان و فاضل که برای شرکت و سخنرانی با موضوع نقد روند مذاکرات هستهای و دفاع از استقلال و شرافت ملت ایران در شهر سنندج عازم استان کردستان بود، در ۴۰ کیلومتری این شهر دچار سانحه شد و دعوت حق را لبیک گفت.
شهید شیخ مهدی مطلبی فارغ از تألیف دو کتاب تحقیقی در موضوع مذاکرات هستهای با عنوان "عقبنشینی ممنوع" و " راز آن چه مرقوم داشتهاند" نقشی کلیدی در برپایی دورههای آموزشی و نشستهای تحلیلی در موضوع هستهای در حوزهی علمیهی شهر قم داشت.
وقتی دکتر سعید جلیلی کتاب های او در مورد مباحث هسته ای را دید باور نمی کرد که یک طلبه جوان اینقدر سطح اطلاعات و تحلیل بالایی در مورد مسائل هسته ای داشته باشد.
نقد مذاکرات هستهای در نشستهای متعدد در حوزهها، دانشگاهها، هیات ها و مساجد سراسر کشور از دیگر فعالیتهای این راوی شهید بود. حجت السلام و المسلمین شیخ مهدی مطلبی در آخرین روزهای حضور در شهر مقدس قم، در همراهی با دهمین برنامهی کوهپیمایی هستهای طلاب، قلهی حسن [طهرانی مقدم] بلندترین قلهی ارتفاعات هستهای فردو را فتح کرد.
یکی از نزدیکان شهید مطلبی با اشاره به آخرین مکالمه با این شهید بزرگوار، اظهار داشت: شهید مطلبی گفت که 👈"برای به بن بست نرسیدن انقلاب در مسایل جاری و ایجاد ممانعت در تحمیل جام زهر دیگری به امام امت، باید آماده خون دادن هم باشیم".👉
❤️مهدی مطلبی در ۳ آبان سال ۱۳۶۴ در تهران و خانواده ای مذهبی متولد شد. وی تحصیلات خود را در زادگاه خود آغاز کرد و در دبیرستان فرهنگ تهران (زیر نظر غلامعلی حدادعادل) موفق به اخذ مدرک دیپلم شد.
وی در سال ۱۳۸۲ وارد حوزه علمیه قم شد و در مدرسه علمیه معصومیه(سلام الله علیها) مشغول به تحصیل دروس حوزوی شد. وی در کنار تحصیلات حوزوی همواره فعالیت های فرهنگی و انقلابی خود را نیز پیگیری می کرد. مسئولیت واحد شهدای بسیج مدرسه معصومیه و برگزاری نشست های شبی با شهدا، شب های پر خاطرهای را از وی در ذهن طلاب برجای گذاشته است.
مهدی مطلبی انس ویژه ای با شهدا داشت و راوی کاروان های راهیان نور بود. زندگی او پیوند عجیبی با حیات شهدا داشت. کتاب (بچه های محله من و تو) اثر وی درباره نکات برجسته زندگی شهدا است که در همین سال ها به چاپ رسید.
مطلبی تحصیلات سطوح عالی و خارج خود را در قم ادامه داد و از محضر اساتید مبرز قم، دروس خارج فقه و اصول را فراگرفت و حدود ۳ سال در دروس خارج شرکت نمود.
وی مسئولیت هیئت مکتب الشهدای محله تهرانسر در شهر تهران را به عهده داشت. از فعالیت های فرهنگی وی می توان به تأسیس و راه اندازی پایگاه اینترنتی جامع اشعار آیینی با نام (حسینیه) اشاره کرد که در مدت کوتاهی تبدیل به یکی از سایت های مرجع اشعار آیینی کشور گردید. عشق و ارادت او به آستان اهل بیت(علیهم السلام) مثال زدنی بود. مطلبی مداح اهل بیت بود و نوای دلنشین مناجات و روضه خوانی او از ذهن و یاد طلاب معصومیه هیچ گاه فراموش نمی شود.
💐مزار پاک این شهید طلبه بسیجی و عمار خستگی ناپذیر حضرت امام خامنه ای، در صحن مزار مطهر نوادگان حضرت امام موسی کاظم(سید جعفر و سید حمیده خاتون) در محله باغ فیض تهران و در کنار قبر پاک کارگردان متعهد و انقلابی سینما و تلویزیون، شهید فرج الله سلحشور قرار دارد.
برای شادی روح این شهید عزیز و همه شهدای راه حق 🍃صلوات🍃
"كُلّ فِي فَلَكٍ يَسْبَحُنَ"
@twiita
رشد اقتصادی که در سال ۹۹ و نیمهنخست سال ۱۴۰۰ حدود ۳/۵ درصد بود، در پاییز سال گذشته به ۴/۸ و در زمستان هم به ۵/۷ درصد افزایش یافت. رشد بدون نفت هم در زمستان ۱۴۰۰ به ۶/۳ رسید.
در عین سختیها، آمارهای اقتصادی نوید دوره گذار از سختیها و آمدن روزهای خوب را میدهند. #آینده_روشن است.
"علی بهادری جهرمی"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازخوانی #سلام_فرمانده در نیجریه
@twiita