﷽
#اهمیت_بالابردن_نرخ_مشارکت_مردم_در_انتخابات_مجلس
♦️از آنجا که کشور در شرایط حساسی قرار گرفته و هجمه های بالایی برعلیه آن صورت میگیرد حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای، توطئه دشمنان را ناکام می گذارد.
🔵در برهه ای که انقلاب در حال گذر از پیچ تاریخی مهمی است و با توجه به شرایط سیاسی حاکم برجهان و کشور،هوشیاری و بصیرت مردم در حضور پرشور و شعور وانتخاب نمایندگانی دلسوز ،انقلابی ، ساده زیست و باعملکرد جهادی نقش مهم و تعیین کننده ای دارد.
🔴در مورد شاخصه های یک نماینده خوب و اصلح، مقام معظم رهبری ویژگی هایی را برشمرده است از جمله :
تقوی و شجاعت و دیانت و دلسوزی به حال مردم و مرزبندی شفاف با دشمن ودر فرازی فرموده اند:
" اگر نماینده ای بی علاقه به انقلاب و کشور و بی اعتقاد به قانون اساسی به مجلس راه پیدا کند که مصالح این کشور برایش مهم نباشد؛ دشمنیهای استکبار جهانی را نفهمد، دلش بخواهد که از استکبار جهانی تملّق بگوید و در روزنامه ها و مجلّات وابسته به صهیونیست ها اسمش را درشت بنویسند و بگویند فلانی با سیاست نظام جمهوری اسلامی مخالفت کرد؛ چنین نماینده ای مجلس را خراب می کند، ملت را خراب می کند، کشور را هم خراب می کند؛ پس به درد نمی خورد."
🔺نرخ مشارکت بالا در اين انتخابات برای نمايش قدرت و مشروعيت حکومت اهميت کليدی دارد.
🔻نظام جمهوری اسلامی ایران علاوه بر برگزاری انتخابات پرشمار، این افتخار را دارد که برگزارکننده انتخابات آزاد، سالم و قانونمند بوده و طلایه دار حضور مردم در پای صندوق های رای باشد و مشارکت در تعیین سرنوشت کشور یک امر مهم و راهبردی در نظام جمهوری اسلامی است.
🔵انجام انتخابات باشکوه و حضور حداکثری مردم، انتخابات سالم، امن و رقابت اخلاق محور از راهبردهای اساسی در انتخابات می باشد.
✅همواره مردم به وظیفه خود عمل کرده وبه ندای رهبر عزیز خود در مشارکت حد اکثری در انتخابات لبیک گفته اند و در حال حاضر هم می طلبد که مردم با حضور حداکثری و پرشور و شعور و بابصیرت، مجلسی را که عصاره فضایل مملکت است را انتخاب نمایند وکشور را به سوی قله های رفیع پیشرفت و تمدن ساز آینده یاری دهند.
"و العاقبة للمتّقین"
"حسینی"
@twiita
پُرش کردن که برو ما پشتتیم
گفتن برو بزن بکوب بسوزون حقتو پس بگیر
آره پشت سرش بودن
با گل و روبان سیاه و دوربین به دست
تا بالاسر جنازش اشک تمساح بریزن و فیواستار بگیرن
بعد مرگش هم اسمشو فریاد زدن ولی #هیچکس دلش برای اون جوون نسوخته بود
#روایت_آشوب
"آرمــا⅛"
@twiita
کاربر افلاطونیسم این توئیت آقای مصطفی تاجزاده را اینطور جواب داده:
تو مرض واژه استصوابی گرفتی و درمانش اینه که یه کم به خودت زحمت بدی و تحقیق کنی که در تمامی کشورها این نظارت ها به شکل های مختلف وجود دارند و هیچ حکومتی اجازه نمی دهد که مخالفش وارد تصمیم سازی بشود
تو اینقدر حقیری که می خوای بدیهیات را در ذهن مردم انکار کنی!
" افلاطونیسم"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
《وظایف #آقا از زبان خودشون》
اگر کسی پرسید پس رهبر تو مملکت چکاره اس؟ این جوابشه👆👆👆
"دختر بی بی مریم"
@twiita
در جمهوری اسلامی، هر جا که قرار گرفتهاید، همانجا را مرکز دنیا بدانید و آگاه باشید که همهی کارها به شما متوجه است، چند ماه قبل از رحلت امام (رضواناللّهعلیه) مرتب از من میپرسیدند که بعد از اتمام دوره ریاست جمهوری، میخواهید چه کار کنید./۱
#تکلیف_محوری
من خودم به مشاغل فرهنگی زیاد علاقه دارم؛ فکر میکردم که بعد از اتمام دورۀ ریاست جمهوری، به گوشهایی بروم و کار فرهنگی بکنم.
وقتی از من چنین سؤالی کردند، گفتم اگر بعد از پایان دوره ریاست جمهوری، امام به من بگویند که بروم رئیس عقیدتی، سیاسی گروهان ژاندارمری زابل بشوم.../۲
حتی اگر به جای گروهان، پاسگاه بود من دست زن و بچهام را میگیرم و میروم! واللَّه این را راست میگفتم و از ته دل بیان میکردم؛ یعنی برای من زابل مرکز دنیا میشد و من در آنجا مشغول کار عقیدتی، سیاسی میشدم!
۷۰/۱۲/۵
"حسین ابراهیمی"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در جهنم یک جا هست که فقط برای رییس جمهور جمهوری اسلامی ایرانه
سعی کن نرسی بهش اقای رییس جمهور
این یک پیام از رییس جمهور رجایی است.
"یا علی و یا عظیم"
@twiita
🔹چرا دولت در واریز یارانه بنزین در حساب افراد تعلل میکند؟
با وجود تعهدی که دولت در پرداخت یارانه معیشتی حاصل از افزایش قیمت بنزین در هفته اول پس از اجرای طرح داده بود، ولی دیده میشود که هنوز دوسوم مردم از عایدات این طرح برخوردار نشده اند. دو سوم یعنی چیزی غریب به 40 میلیون نفر. این موضوع نمیتواند اتفاقی یا اشتباه آماری باشد. واقعا دلیل تعلل در پرداخت یارانه بنزین به خانوادهها چیست؟
با توجه به سابقه دولت در استفادههای سیاسی از یارانهها که در شب انتخابات سال 96 کاملا عیان بود، میتوان دلیل نخست را همین امر شمارش نمود. این امکان وجود دارد که یارانههای انباشته شده، در روزهای نزدیک به انتخابات به حساب مردم واریز شود و در کنار آن با مکملهای رسانهای مردم را به رای دادن به افراد و لیستهای خاص خود ترغیب کرده و از این مسیر حضور بیشتر خود در بدنه قدرت را تضمین کنند. متأسفانه سابقه نشان داده که این نوع رفتارهای سیاسی با یارانه، در رأی قشر عظیمی از مردم تأثیر داشته و توانسته تغییر معناداری در رأیها پدید آورد؛ خصوصا آنکه این اثر در روستاها که عمدتا پایگاه اصلی رأی جریان رقیب است، بیشتر است.
اما دلیل دوم خطرناکتر است.
گرانی بنزین باعث ایجاد نگرانی روانی در خصوص تورم شده است. آثار مخرب تورم، رابطه عکس با میزان ثروت افراد دارد. هر چه ثروت بیشتر باشد، تورم نه تنها اثر مخربی ندارد، بلکه باعث افزایش شتاب ارزش در ثروت شده و نوعی یارانه به ثروتمندان است. اما برای قشر ضعیف جامعه، تورم یعنی خالی شدن سفرهها. لذا باید گفت، گرانی بنزین به شدت قشر ضعیف جامعه را نگران نموده است. همین موضوع باعث آسیب جدی به علقه این قشر به نظام شده است. در این شرایط، عدم پرداخت یارانه به آنها به شدت باعث افزایش رنجش این عده از نظام خواهد گشت. این ناراحتیها قطعا خود را در میزان نرخ انتخابات نمایش خواهد داد.
در کنار این موضوع باید توجه داشته باشیم که افت محبوبیت روحانی در میان قشر مستعضف به شدت بالاست. این قشر اگر در انتخابات شرکت کنند، قطعا به طیف حامی او رأی نخواهند داد. خب با این وجود، به نفع دولتیهاست که این طبقه، از حضور در پای صندوقها منصرف شوند. با این تحلیل میتوان فهم نمود که چرا تعمدا 40 میلیون نفر از دریافت یارانه معیشتی محروم ماندهاند.
در کنار این موضوع دقت داشته باشید که در اغتشاشات آبان ماه، چه قشری هدف حملات قرار گرفت. آیا در مناطق مرفه نشین یک ماشین به آتش کشیده شد؟ آیا در این مناطق یک مغازه یا یک پاساژ مورد حمله و سرقت قرار گرفت؟ آیا خونی از بینی یک فرد ساکن مناطقی چون ولنجک و ... آمد؟ تمام آسیبها و تمام کشتهها از قشر مستعضف بود.
این الگو در تمام استانهایی که درگیر اغتشاشات بودند تکرار شده است. مشخص است که از پیش برای آسیب وارد کردن به قشر ضعیف برنامه ریزی شده بود. اما چرا؟ برای آنکه اعتماد و همبستگی آنها با نظام را ضعیف نمایند. این اتفاقات همه برای انتخابات پیش رو طراحی شدهاند؛ چرا که اگر این افراد در انتخابات شرکت نمایند، با توجه به شرایط 6 سال گذشته، قطعا به طیف غربگرا که سرمایه اصلی غرب برای نفوذ در ایران هستند، رأی نخواهند داد.
وظیفه ما انقلابیها آن است که این توطئه را به گوش مردم برسانیم. باید بدانند که چرا یارانه معیشتی آنها به گروگان گرفته شده است. اگر این بصیرت در جامعه ایجاد شود، نه تنها نخواهند توانست از این حربه برای خود رأی جمع کرده یا رأی رقیب را دچار چالش کنند، بلکه کاملا معکوس عمل کرده و مردم خواهند فهمید که نجات کشور و راه رسیدن به حقوقشان، در عدم رأی به طیف حامی دولت و غربگراست.
"توییتا"
@twiita
بودجه نهاد وابسته به #حسام_الدین_آشنا بیش از ۴ برابر رشد کرد ( از ۳ میلیارد ۹۲ به ۱۲ میلیارد در سال ۹۹ رسید)
مرکز تحت مدیریت آشنا مشاور #روحانی، در طول سالهای #دولت_تدبیر چیزی حدود ۵۰ میلیارد تومان #بودجه گرفته و ۱۲.۵ میلیارد تومان نیز امسال خواهد گرفت
"نود اقتصادی"
@twiita
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
پست اینستاگرام مادر شهید رسول خلیلی به مناسبت تولد شهید رسول خلیلی
⚘رسول جانم: تو را
❄️دانه های سفید برف پاییزی
از آسمان برایم هدیه آوردند ...
❤️ تو برای زمین "مهمان" بودی رسولم ❤️
و درست سالها بعد
نزدیک همان روز ها تو را با باران
🌧 به سمت آسمان
🖐بدرقه کردم ...🌷
🥀خیالم راحت هست
که روز میلادت
حضرت خانم زینب سلام الله علیها
برایت کم نمی گذارد...⚘⚘
🎈" تولدت مبارک پسرِ آسمانیَم "🎈
#شهید_مدافع_حرم
#شهید_رسول_خلیلی
@twiita