مقاومت اسلامی عراق : در ۷۲ ساعت گذشته با سلاحهای مناسب اهدافی از جمله پایگاه حاتسریم در بئرالسبع و پالایشگاه نفت و یک هدف مهم در عسقلان و تعدادی از مراکز مهم در عمق اسرائیل را مورد حمله قرار دادیم.
فیلم حمله با موشک کروز الارقب و فریادهای دشمنشکن رزمنده عراقی
#عراق
#مقاومت
"به ما بپیوندید"
@twiita
1.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ غَشّنی بالرّحْمَةِ وارْزُقْنی فیهِ التّوفیقِ والعِصْمَةِ وطَهّرْ قلْبی من غَیاهِبِ التُّهْمَةِ یا رحیماً بِعبادِهِ المؤمِنین.
خدایا بپوشان در آن با مهر و رحمت و روزى کن مرا در آن توفیق و خوددارى و پاک کن دلم را از تیرگیها و گرفتگى هاى تهمت اى مهربان به بندگان با ایمان خود.
التماس دعا
@twiita
🔻 #کمی_بصیرت
🔵 عجیب است در دنیای رسانه و مجازی عده ای مثلا مذهبی و انقلابی توسط موج سواری های دشمن در زدن شخصیت های انقلابی خیلی راحت بازی می خورند و متاسفانه حواس شان نیست.
🔴 اول حاج آقای صدیقی که با وجود عذرخواهی بخاطر مشکل پیش آمده و درخواست از قوه قضاییه جهت پیگیری و دوم حاج آقای پناهیان که با تقطیع ناجوانمردانه سخنانش و عذرخواهی از مومنین به خاطر شبهه ای که پیش آمده است اما متاسفانه بعضی هنوز گوش در پنبه کرده و با دشمن همراهی می کنند.
✅ این دو شخصیت معرف حضور همه و از جمله اساتید بنام و انقلابی محبوب در نزد افکار عمومی و از جمله جوانان هستند و سالهاست با سخنرانی ها و کلاس های خود ، پاسخگوی نیاز معنوی و رفع شبهات نسل جوان بوده اند و اگر چه قابل ذکر است که معصوم نیستند و شاید خطایی داشته باشند که دشمن این روزها با بررگنمایی و تقطیع سعی در خارج کردن از دور و #ترور_شخصیت این اساتید را دارد که نیروهای انقلابی به این موج ناخواسته دارند کمک می کنند.
🔴 یادمان نرفته #شهید_مظلوم_بهشتی را دشمن با همین ترفند و شایعه پراکنی و سم پاشی #ترور شخصیت کردند تا مورد نفرت جوانان قرار بگیرند ولی خدا خواست و با شهادتش پرده از همه این نقشه ها برداشته شد .
🔵 سعی کنیم آب به آسیاب دشمن نریزیم که بعد پشیمانی دیرست.
@twiita
1.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نتیجه لیس زدن سگ میشه این عفونت تمام بدن این آقا رو گرفته و دست و پاهاش رو از دست داده ،۷۵ درصد سگها این باکتری رو دارند البته جماعت نو کیسه و دگوری اعتقادی به این چیزا ندارن
" عمو کُنت "
@twiita
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صادق زیبا کلام: سیاست نابودی اسرائیل را کنار بگذارید.
پاسخ کوروش علیانی 👆👆
@twiita
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلم میخواد هزار بار این کلیپ رو ببینم و از این یه الف بچه فلسطینی توحید رو یاد بگیرم....
چجوری شماها انقدر بزرگ شدین؟😭
#از_غزة_بگو
" 🇮🇷Saeideh🇵🇸 "
@twiita
519.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بله خانم «سوزان ملونی» هم دست بالا در منطقه با ایرانه و هم نفوذ و قدرت ایران بعد از ۷ اکتبر در منطقه بیشتر شده!
اگه این اعتراف به "شکست غیرقابل ترمیم" ۱سر۱ئیل نیست، پس چیه؟!🇮🇷✌🏻
" 🍃نیره نوری🍃 "
@twiita
579.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی مزخرفات تکراری اپوزسیون تریاکی در مورد براندازی و کاسبیشون از این موضوع برای ایرانیای خارج نشین هم دستمایه طنز میشه... :))))
" ▪︎|نورا خانوم|▪︎"
@twiita