اینکه بزودی پراید ۷۰۰میلیون ریالی رو ۷۰هزار تومن میشه خرید از دستاوردهای برجامه؛
اینکه بنزین سهمیهای میشه ۱تومن و ۵قرون بخاطر مذاکره با آمریکاست؛
اینکه میشه هرکیلو گوشت یک میلیون ریالی رو ۱۰۰تومن خرید بخاطر تلاشهای دولت تدبیر ومجلس امیده!
همه قیمتها برمیگرده به قبل از احمدینژاد
"حاج حیدر"
@twiita
ما در اثر خدمات چند نفر در صدر اسلام مسلمان شدیم. يكی حضرت خديجه(س) است. مقام ايشان از عقول ما خارج است، یازده امام و حضرت صديقه كبری از نسل او هستند. چه دختری! چه دامادی! چه نسلی! چقدر این خانم بابرکت بود. چقدر آنها بزرگ بودند.همیشه به یادشان باشید و درود بفرستید!نمکشناسی کنید.
"آیت الله سید عبدالله فاطمی نیا"
@twiita
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
نوجوان که بود ساواک دستگیرش کرد رفتم ملاقاتش و دیدم اوضاع زندان اصلا خوب نیست
اتاقهای زندان بسیار کوچک و قدیمی و کاملا غیر بهداشتی بود،
به سید حسین گفتم:
چه چیزی لازم داری تا برات بیارم؟
گفت:
فقط یه جلد قرآن برام بیارین.
"شهید سیدحسین علم الهدی"
@twiita
بسم الله الرحمن الرحیم
طرح ضیافت قرآنی
نکات قرآنی روز دهم
جزء دهم قرآن
1. فعل «غَنِمْتُمْ» در آیۀ 41 سوره انفال، از نظر لغوی یعنی غنیمت و سودی که بردهاید پس تنها به غنایم جنگی اختصاص ندارد و آنچه در جنگ بدر روی داده، زمینهای برای ذکر حکم کلی خمس دربارۀ هر فایده و غنیمتی است. افزون بر آن، روایات فراوانی از امامان شیعه بر لزوم خمس در همۀ فواید حاصله موجود است که مفسر آیه شمرده میشود؛
2. ظَلاَّمٍ» صیغۀ مبالغه به معنای بسیار ظلمکننده است. در آیۀ 51 میگوید: «خداوند بسیار ظلمکننده نیست». هدف آن نیست که او ظلم اندکی میکند؛ بلکه منظور آن است که اگر خداوند بیسبب مردم را در آتش جهنم اندازد، بسیار ستمکار خواهد بود. اما خداوند چنین نیست و کسی را بدون جرم، مجازات نخواهد کرد.
3. " ريح" در آیه 47 سوره انفال ( وَ لا تَنازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ رِيحُكُم ) به معنى باد است و این کلمه اشاره لطيفى به اين معنى است كه قوت و عظمت و جريان امور بر وفق مراد و مقصودتان از ميان خواهد رفت زيرا هميشه وزش بادها سبب حركت كشتىها به سوى منزل مقصود بوده است، و در آن زمان كه تنها نيروى محرك كشتى وزش باد بود اين مطلب فوق العاده اهميت داشت.
4. در آیه 52 انفال فرمود: لَمْ يَكُ مُغَيِّراً نِعْمَةً أَنْعَمَها عَلى قَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ« یعنی مشکلاتی که در دنیا دامنگیر انسان میشود یا به سبب عدم مواجهه درست با طبیعت خدادادی است و یا به علت عدم توجه به خدا و دستورهای اوست. بنابر این میتوان گفت بلای کرونا در هر حال برخاسته از کردار خود انسانها است.
5. .آیۀ 65 بردبار بودن مؤمنان و معرفت و درک آنان دربارۀ مبدأ و معاد را سبب غلبۀ یک مؤمن بر ده کافر میداند؛ ولی در آیۀ 66 بردباری سبب غلبۀ یک مؤمن بر دو کافر بیان میشود بنابراین مهم عقیده خود فرد است و رهبری زمینه ساز است پس ممکن است در جوار امام معصوم هم باشیم اما ایمانمان ضعیفتر هم بشود چون عمل به دستور مهم است. مانند خلفای سهگانه.
6. خداوند از تعرض هر موجودی مصون و آسیبپذیری به او ناممکن است؛ بنابراین منظور از خیانت به خدا در آیۀ 71 کفر و اصرار در خاموش کردن نور خداوندی در میان مردم و نیرنگ برای رسیدن به این هدف پلید است.
7. آیه 72 در مدح مهاجرین و انصار است و البته تنها تا زمان نزول خود اثبات میکند کسانی که به قصد قربت و در مسیر خداوند با مال و جان خود مجاهده و هجرت کردهاند، افراد نیکویی هستند؛ مشروط به آنکه تا آخر عمر خود با ایمان و عمل صالح باقی بمانند. پس این آیه دلالت بر خوبی خلفای سهگانه ندارد.
8. برای واژۀ «إِلاًّ» که مادۀ اصلی آن «إلل» است، دو معنا گزارش شده: یکی پیمان و دیگری خویشاوندی
9. جملۀ «وَ لَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذينَ جاهَدُوا مِنْكُمْ» در سوره توبه آیۀ 16 ـ با توجه به دانش مطلق و بیکران خداوند ـ یعنی هنوز علم خداوند به تحقق جهاد شما در خارج تعلق نگرفته؛ پس مراد از نفی علم خدا، نفی وجود معلوم او در ظرف خارج و عالم واقعیت است.
10. . واژۀ «نَعيمٌ» در آیۀ 21 سوره توبه به معنای نعمتهای فراوان و گسترده است؛ بنابراین «نَعيمٌ مُقيمٌ» به معنای نعمتهای فراوان و جاودانه است.
"استاد اسدی نسب"
@twiita
اسلام زیباست و هنر برای بیان زیبایی.
چرا دشمنان خدا از این حربه استفاده می کنند
ولی دوستان خدا برای ارائه مفاهیم اسلامی از زبان هنر استفاده نمی کنند؟
#شهید_بهشتی
"Eternity..."
@twiita