خصوصیات بارز شهید سیدعباس موسوی، روحیه ظلم ستیزی و استکبار ستیزی این شهید بود به طوری که در سخنرانی های متعدد با اشاره به وحدت شیعه و سنت برای مقابله با رژیم صهیونیستی به عنوان فتنه بزرگ تاکید داشت: باید همه مسلمانان چه شیعه و چه سنی نوک پیکان اسلحه شان به سمت دشمن بزرگ یعنی اسرائیل باشد زیرا که اگر اسرائیل به حال خود رها شود با فتنه انگیزی همه مسلمان را نابود خواهد کرد.
✍راوی فرزند شهید
"شهیدسید عباس موسوی"
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
╭❤️
╰┈➤ @Sedaye_Enghelab
اختلال ایتا برطرف شد
🔹پیامرسان ایتا که از بامداد امروز به دلیل ارتقا سیستم دچار اختلال شده بود هماکنون امکان ارسال پیام در این پیامرسان برقرار شده است.
راستی #من_رای_می_دهم
"پازوکی گرمساری🇮🇷🇵🇸"
@twiita
امان از #شخصیت_محوری که بچه انقلابیا را گرفتار کرده و یکی از عوامل رکود آنهاست.
"محمدتقی نظریان مفید"
@twiita
توییتا
راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال در شرایطی برگزار شد که از یک سو برخی رسانهها به دلیل حادثه کرمان، سعی کردند
🔹مشارکت در انتخابات و ۴۵ سال دفاع از انقلاب
بنابراین به فرمودهی رهبر معظم انقلاب راه حل مشکلات کشور تشکیل مجلس قوی است و پارلمان قدرتمند، منجر به افزایش اقتدار ملی خواهد شد از این رو باید گفت شرکت در انتخابات یک مسئله صرف سیاسی نیست، بلکه یک مسئله اجتماعی است که به وسیله آن میتوان آینده را ساخت یا آینده را ویران کرد. هر چندکه با آمدن یا رفتن یک شخص تغییری در اوضاع ما حاصل نمیشود، اما انتخاب اشخاص که دارای سیستم تفکری و روش خاص و مثبت در مدیریت هستند میتواند آینده ما را روشنتر کند.
در این باره چندی پیش، ولیالله بیاتی، سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفتگویی تصریح کرده بود: «هر کشوری و هر سیستم اجرایی یکسری عوامل تصمیم گیرنده دارد. برای اینکه امورات کشور بهتر اداره شود ضرورت دارد که مردم در انتخابات مشارکت حداکثری داشته باشند تا فرد اصلح برای قانون گذاری بهتر انتخاب شود. اگر مسئولان خود را به مردم نزدیک کرده و در کنار مردم باشند میتوانند بخش عمدهای از مسائل و مشکلات مردم را مرتفع کنند.» به گفته وی، «اگر مردم مسئولان را در کنار خود حس کنند، تاثیر مثبتی در افزایش انگیزه آنان برای مشارکت در انتخابات دارد. در ۴۵ سال بعد از انقلاب نیز این مردم بودند که با حضور خود در صحنههای مختلف از انقلاب خود دفاع کردند. حضور گسترده مردم در انتخابات میتواند تامین کننده امنیت کشور باشد و توطئه دشمنان را نقش برآب کند.»
🔹کلید مشارکت مردم
همچنین علی خضریان دیگر نماینده مجلس معتقد است که مشارکت در انتخابات سه سطح دارد، یک حکومت، دوم مردم و سوم نیز سطح نخبگانی و گروههای سیاسی و احزاب. در سطح نخبگان باید به عدم مسؤولیت پذیری این بخش اشاره کرد، بد کارکردی، کج کارکردی، کم کارکردی و بی کارکردی نخبگان در زمان پذیرش مسؤولیت موجب کاهش مشارکت مردم در انتخابات بعدی کشور میشود. عموم مشکلات کشور از بی کارکردی و کم کارکردی نخبگان در زمان مسؤولیت است. نخبگان در خصوص کم کارکردی و بد کارکردی هیچ مسوولیتی قبول نمیکنند. عدهای وقتی در بالاترین سطوح مسوولیت قرار میگیرند، با بیمسوولیتی میگویند: کار دست ما نیست و اختیاری نداریم و همه چیز را به جایگاههای دیگر حواله میدهند. در چنین شرایطی باید پرسید مردم چرا باید دوباره رأی بدهند وقتی شما بی مسوولیت هستید؟
قسمت دوم
ادامه دارد...
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقد این صحبت های میثم مطیعی در مورد بحث شادی بین جماعت مذهبی و حزب اللهی درست بود
خیلی هامون دچار فهم و برداشت غلط تو این حوزه ایم و هنوز که هنوزه یه الگوی درست و مطمئن تو این قضیه نداریم،مثلا ما هنوز نمیدونیم چجوری یه عروسی بگیریم که هم شاد باشه هم گناه نباشه!
" خانم فردوس"
@twiita
12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا همان موقع تکذیب نکردید؟؟
صوت خاتمی را چگونه توجیه می کنید؟
کی خسارت اقتصادی فتنه ۸۸ رو پرداخت میکنه؟
میرحسین موسوی یا خاتمی تَکراری؟
یا تاجزاده و روحانی یا کل جناح اصلاحات؟
" محمد نصوحی"
@twiita