علمی و کاربردی خانه کارگر اسلامشهر
هم اکنون سرداب غیبت امام زمان عج سه شنبه امام زمانی و روز ولادت امام سجاد علیه السلام در سامرا ..... لطفا دو رکعت نماز امام زمان بخوانید.❤️
خانم الهه کمندی تا پنجشنبه به آموزش خانم مصطفی پور مراجعه نمایید
🔰 #مرخصی_تحصیلی چیست؟ ⁉️
🔹 آشنایی با #آیین_نامه_آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی
✅ ماده 25: دانشجو می تواند با رعایت سنوات مجاز تحصیل، در دوره کاردانی و کارشناسی، با تقاضای کتبی و موافقت شورای آموزشی مرکز محل تحصیل، یک نیمسال از مرخصی تحصیلی با احتساب در سنوات مجاز تحصیلی استفاده نماید.
⭕️ تبصره 2: مدت مجاز مرخصی پزشکی (درصورت تایید پزشک معتمد استان)، دو نیمسال تحصیلی و بدون احتساب در سنوات تحصیلی است و مرجع تصمیم گیری آن شورای واحد استانی می باشد.
⭕️ تبصره 3: مرخصی زایمان برای هر فرزند (مطابق قوانین حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوب مجلس شورای اسلامی)، یک نیمسال در طول دوره بارداری و 4 نیمسال پس از زایمان برای مادران دانشجو دارای فرزند زیر دو سال، مرخصی بدون احتساب در سنوات و در اختیار شورای واحد استانی می باشد.
⭕️ تبصره 4: بررسی سایر مصادیق مرخصی تحصیلی (مانند: ماموریت همسر یا والدین و ...) حداکثر تا دو نیمسال تحصیلی و بدون احتساب در سنوات مجاز، در اختیار شورای استان است. دانشجو میتواند با تشخیص شورای استان از مجموع مرخصی های مذکور بهره مند شود.
✅ ماده 26: تقاضای مرخصی تحصیلی باید حداقل دو هفته قبل از شروع انتخاب واحد هر نیمسال، توسط دانشجو به شورای آموزشی مرکز محل تحصیل اعلام گردد.
⭕️تبصره: مرکز موظف است پس از کسب نظر از شورای مرکز و قبل از اتمام مهلت انتخاب واحد، موافقت یا عدم موافقت با درخواست دانشجو را به وی ابلاغ نماید.
🔰 منظور از #مشروطی چیست؟ ⁉️
🔹 آشنایی با #آیین_نامه_آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی
⬅️ میانگین نمرات دانشجو در هر نیمسال (کاردانی و کارشناسی) نباید کمتر از ۱۲ باشد، در غیر این صورت "مشروط" محسوب میشود و برای ترم بعد، حق انتخاب بیش از ۱۴ واحد را ندارد. (به جز دانشجویان ترم آخر)
✅ ماده 24: چنانچه معدل نمرات هر نیمسال تحصیلی دانشجو کمتر از 12 باشد، دانشجو در آن نیمسال مشروط تلقی میشود.
دانشجوی مشروط، در نیمسال بعد (جز در آخرین نیمسال تحصیلی) حق انتخاب بیش از 14 واحد درسی را ندارد. چنانچه دانشجویی در دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، دو نیمسال اعم از متوالی یا متناوب مشروط شده باشد، از تحصیل محروم می شود و ضروری است از تاریخ صدور حکم محرومیت از تحصیل، به مدت 15روز جهت تسویه حساب مالی و بدهی صندوق رفاه دانشجویان، اقدام نماید.
⭕️ تبصره 1: اگر دانشجو در نیمسال بعد از مشروطی، از مرخصی تحصیلی یا حذف نیمسال استفاده نماید، در نیمسال بعد از مرخصی تحصیلی یا حذف نیمسال، حق انتخاب بیش از 14 واحد درسی را نخواهد داشت.
⭕️ تبصره 2: اجازه ادامه تحصیل به دانشجویان مشروطی که با توجه به رعایت مقررات آموزشی، مشمول مقررات محرومیت از تحصیل قرار گرفته اند، به شرط آنکه از لحاظ نظام وظیفه منع قانونی نداشته باشند و دارای مدارک و مستندات معتبر باشند، در اختیار شورای بررسی موارد خاص دانشگاه می باشد. چنانچه دانشجوی دو ترم مشروط بدون مجوز شورای بررسی موارد خاص دانشگاه اقدام به گذراندن درس و یا دروس نموده است، دروس گذرانده شده می بایست از کارنامه دانشجو حذف گردد.
🔰 مجوز انتخاب واحد در سامانه هم آوا
🔘 دانشجویان گرامی؛
در ابتدای شروع فرایند انتخاب واحد پیامی برای شما نمایش داده خواهد شد که این پیام مجوز انتخاب واحد در نیمسال جاری می باشد. شما می توانید با کلیک بر روی گزینه "بله، ثبت نام" نسبت به شروع انتخاب واحد خود اقدام نمایید.
📣 #ورودی_مهر_۱۴۰۳ | سخنی با دانشجویان محترم
⏺رعایت مقررات آموزشی، رعایت پیشنیازی دروس و رعایت قوانین مربوط به انتخاب دروس معارف اسلامی و همچنین رعایت سقف و کف ترمی در انتخاب واحد به عهده دانشجو بوده و طبق آییننامه آموزشی در صورت عدم رعایت هر یک از آنها، آموزش دانشگاه موارد اشکال را بررسی نموده و نسبت به حذف دروسی که بدون توجه به این موضوع انتخاب شده باشند اقدام خواهد نمود.
➡️ به عنوان مثال در صورتی که در نیمسال قبل مشروط (معدل ترم زیر ۱۲) شدهاید حداکثر سقف انتخاب واحد ۱۴ واحد میباشد.
⏺پس حتماً طبق چارت (آرایش دروس) رشته و ورودی خود که توسط مرکز محل تحصیل شما ارائه می شود انتخاب واحد نمایید تا بعداً با مشکلی مواجه نشوید.
⭕️ قابل توجه دانشجویان گرامی
📣 دانشجویان توجه داشته باشید که برای انتخاب واحد حتما پیش نیاز درسها رو رعایت کنید و ممکنه درسهایی که برمیدارید به علت عدم رعایت پیش نیاز یا هم نیاز توسط آموزش مرکز محل تحصیلتون حذف بشه.
✅ بنابراین از رعایت پیش نیازها اطمینان داشته باشید تا درسی توسط آموزش حذف نشه و بعدا به مشکل برنخورید
🔰 پاسخ به سوالات پرتکرار انتخاب واحد 💬
❓من دروس ریاضی پیش رو توی دبیرستان گذروندم. باید مجدد اون ها رو توی دوره کاردانی هم بگذرونم؟
✅ دانشجويانی مقطع کاردانی که دیپلم شان علوم تجربی و ریاضی فیزیک می باشد نیازی به گذراندن دروس پیش نیاز (ریاضی پیش دانشگاهی، فیزیک دانشگاهی) ندارند. مابقی دانشجویان که دیپلم شان انسانی یا فنی و حرفه ای یا کار و دانش می باشد می بایست ریاضی پیش دانشگاهی و فیزیک پیش دانشگاهی را اخذ نمایند.