eitaa logo
اوبونتو|ubuntu
80 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
249 ویدیو
11 فایل
به جهان من بیا؛ [اوبونتو؟من هستم چون ما هستیم🤝🏻🧡] بهتون گوش میدم: -https://eitaa.com/nashenas_app/app?startapp=link_lu5jq0p&btn=فاطمه‌ی.نارنجی.
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از میم مثل زهرا☔️
یه انتقادهایی داشتم که تایپ کردم اینجا بگم ولی حس کردم ممکنه دمیدن تو آتش دشمن باشه، پس نمیگم، شست به تو دشمن بیشرف.
-از هر طرف بخونید دل من دانشگاه می‌خواد. دانشگاه حضوری. دانشگاه و کلاس مجازی زشته و کثیف.
اوبونتو|ubuntu
استاد این درس، همون استاد درس ریخت شناسی و رده‌بندی گیاهی‌مونه. به شخصه شیفته‌ی درس دادن این استاد ه
حالا درسته من شیفته‌ی درس دادن این استاد بودم و به عنوان یه فرد متخصص به معنای واقعی کلمه در کارشون قبول‌شون داشتم و دارم اما اینا دلیل نمی‌شه که استاد راهنما٫مشاور من باشن واسه این ترم کارورزی که.💘
تولدتون مبارک امام رضا جونم.❤️‍🩹
اوبونتو|ubuntu
-پناهِ امن
دلم براتون تنگ شده و پناه آوردم به خاطرات ثبت شده ازتون تو گالری و این‌جا. عکسا و فیلما رو می‌بینم و بیشتر هوایی می‌شم. کاش دعوتم کنید بیام پیش‌تون، حرم لازمم.
هدایت شده از ...𝐵𝓁𝓊𝑒 𝐻𝒶𝓋𝑒𝓃...
مادربزرگم همیشه میگفت: *خدا اگر طولش میده؛ داره قشنگترش می‌کنه صبر داشته باش🌱* For نارنجی فاطمه
اوبونتو|ubuntu
مادربزرگم همیشه میگفت: *خدا اگر طولش میده؛ داره قشنگترش می‌کنه صبر داشته باش🌱* For نارنجی فاطمه
وای چه چسبید این تقدیمی😭 منتظر بودم ببینم که نوبت منم میشه یا نه! وای مرسی گیو جونی🧡
می‌خوام درمورد یه فرشته حرف بزنم. فرشته‌ای که به مرور زمان تو دانشگاه باهاش هی رفیق‌تر و رفیق‌تر و رفیق‌تر شدم. نمی‌دونم رفاقت‌مون کی استارت خورد و چه جوری اما چه خوب که رفیق هم شدیم. چه خوب که باهاش آشنا شدم. چه خوب که هست. می‌خوام در مورد الهام حرف بزنم. الهام، یه دختر ناز و خوبه که قلب بزرگ و پاکی داره. کنارش که هستی گذر زمان رو حس نمی‌کنی. یه دوست خوش بیانه که می‌تونی در مورد هرچیزی باهاش صحبت کنی و خیالت هم از پیش داوری‌ها و قضاوت‌ها راحت باشه. وقتی به لحظاتی که با الهام سپری کردم فکر می‌کنم، همه لحظه‌ها سراسر خنده و حال خوبه. الهام یکی از پایه‌ترین آدم‌هاییه که تو زندگیم باهاش رو به رو شدم. پایه دیوونه بازی و پایه کارهای عجیب و غریب. الهام به یه بخشی از قلب من رنگ و نور ویژه و خاص پاشیده و تا ابد اون‌جا رو خونه‌ی خودش کرده‌. با همه‌ی وجودم از خدا می‌خوام که بتونم خاطرات زیباتر و قشنگ‌تری باهاش بسازم و رفیق‌ترینش باشم. امروز تولد الهامه و من خوشحال‌ترینم. تولد الهام رو باید به خودش و همه آدم‌هایی که الهام رو دارن تبریک گفت. پس تولد الهام مبارک خودش و من و همه باشه.