eitaa logo
اوبونتو|ubuntu
80 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
250 ویدیو
11 فایل
به جهان من بیا؛ [اوبونتو؟من هستم چون ما هستیم🤝🏻🧡] بهتون گوش میدم: -https://eitaa.com/nashenas_app/app?startapp=link_lu5jq0p&btn=فاطمه‌ی.نارنجی.
مشاهده در ایتا
دانلود
به داداشم قول دادم براش پنکیک درست کنم، ساعت یک از کلاس برمی‌گرده، میرم حداقل دل داداشم رو شاد کنم.
از جواب پس دادن واسه اشتباهات بقیه خسته‌ام. جواب پس دادن واسه کارهایی که هیچ ربطی به من و زندگی‌م ندارن.
از گریه کردن خسته‌تر.
هدایت شده از ~ کُنجِ صَبوری ~
امروز، روز عید بود و یه روز خوب و ناز و مبارک. روزهای خوب خدا رو باید جشن گرفت. باید شاد بود.🎊 باید یه دلخوشی کوچیک و ساده پیدا کرد و شکرگزاری کرد از خدا. دلخوشی امروز من کیک درست کردن بود. هرکاری امروز انجام دادم به خاطر کیک بود. بی‌حال و بی‌حوصله بودم اما ظرف شستم، خونه رو جارو کردم، ناهار درست کردم و همه و همه به خاطر کیکی بود که می‌خواستم درست کنم.
اوبونتو|ubuntu
خیلی چسبید، خیلی وقت بود کیک درست نکرده بودم.
-راستی یادم نمیاد دقیقاً از کی می‌خوام این سرویس نازِ نارنجی رو که کلی قصه داره افتتاح کنم و نمی‌شه؛ سر هر مناسبتی که پیش اومده یه گوشه ذهنم بوده که برم سراغ این فنجونا و قسمت امروز بوده. امروز بهونه شد و بالاخره استفاده کردم ازشون. فنجون واقعاً کوچولویی بود اما سیرم کرد و کیف کردم از نوشیدنیم.