پوشش زنده تجمع شبانه دانشجویان کرمانی مقابل دانشگاه شهید باهنر در شبکه سراسری
◀️ دانشجویان کرمانی، شنبه شب، با حضور در جلوی دانشگاه شهید باهنر کرمان، اعتراض خود را نسبت به اقدام شوم رژیم صهیونسیتی در به شهادت رساندن دبیرکل حزبالله لبنان فریاد زدند،که به طور کامل در شبکه خبر ۲ به صورت زنده از ساعت ۲۱:۳۰ پخش شد.
#شهیدالقدس
#هم_دانشگاهی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 eitaa.com/uk_hamdaneshgahi
🆔 t.me/hamdaneshgahisbuk
🔴 به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید باهنر کرمان، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، ظهر یکشنبه ۸ مهرماه ۱۴۰۳، همزمان با دیگر دانشگاهیان کشور، با تجمع در محوطه روبروی تالار وحدت دانشگاه جنایات رژیم منحوس اسرائیل و کشتار ددمنشانه مردم، زنان و کودکان و همچنین ترور سرداران بزرگ جهان اسلام بالاخص دبیرکل حزبالله را محکوم کردند.
در این تجمع علاوه بر مسوولین دانشگاه، نمایندگانی از اساتید، دانشجویان و همیاران علمی مواضع خود را تبیین کردند.
#گزارش_تصویری
#شهیدالقدس
#هم_دانشگاهی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 eitaa.com/uk_hamdaneshgahi
🆔 t.me/hamdaneshgahisbuk
#بیانیه
⚫️ بیانیه تشکل مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه شهید باهنر کرمان در پی ترور سید حسن نصرالله و سردار نیلفروشان
▪️ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا
از ميان مؤمنان مردانى اند كه به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا كردند برخى از آنان به شهادت رسيدند و برخى از آنها در [همين] انتظارند و [هرگز عقيده خود را] تبديل نكردند.
▪️ خبر شهادت سید حسن نصرالله و سردار نیلفروشان داغ بزرگی بر قلبمان بود که بر روی داغهای گذشته نشست؛ اسرائیل غاصب بار دیگر با ترور فرماندهان مقاومت و سید حسن نصرالله نشان داد که دست از جنگ و کشتار برنداشته و روز به روز وحشی تر و خونخوار تر خواهد شد. و قطعا به دنبال ترورها، غصبها و کشتار های دیگر نه تنها در غزه و لبنان بلکه در سایر کشورهای منطقه از جمله یمن سوریه عراق و بخصوص ایران را دارد. لذا به فرموده رهبر معظم انقلاب «بر همهی مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب و ظالم و خبیث آن را یاری کنند.»
▪️ این تفکر که باید سلاحها را زمین گذاشت و با مذاکره و به طور مسالمت آمیز در منطقه صلح ایجاد کرد خیالی خام است، برای متوقف کردن این ماشین جنگی و ایجاد صلح در منطقه باید به زبان خود آن یعنی موشک و پهپاد و سلاح صحبت کرد. باید انتقام ترور شهید هنیه، سفیر ایران در بیروت، سید حسن نصرالله، سردار نیلفروشان، کشتار کودکان و زنان بی دفاع و سایر اقدامات وحشیانهای که این سگ هار در منطقه انجام داده و موجب وحشت و ناامنی مردم شده است با سختترین روشهای ممکن گرفته شود که اگر این اقدام انجام نشود قطعا رژیم منحوس با ادامه تجاوزهای خود به خاک جمهوری اسلامی ایران نیز تجاوز خواهد کرد؛ بنابراین قبل از انجام هر گونه درمان باید به دنبال پیشگیری از وقوع اقدام باشیم.
▪️ از تمامی نهاد های امنیتی و نیروهای مسلح کشور تقاضا داریم تا جنایات اسرائیل را بیپاسخ نگذاشته و اقدامات لازم برای متوقف کردن آن را انجام دهند.
و السلام علی من اتبع الهدی
#شهیدالقدس
#هم_دانشگاهی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 eitaa.com/uk_hamdaneshgahi
🆔 t.me/hamdaneshgahisbuk
@bahonaruk_edalatkhahi