به نام خدا
آقای دکتر رسولی
اهداف اصلی 17 گانه و 169 هدف فرعی موجود در دستور کار 2030
اهداف توسعه پایدار:
پایان دادن به فقر، پایان دادن به گرسنگی، زندگی سالم و ارتقاء رفاه، آموزش باکیفیت، برابری جنسیتی، در دسترس بودن آب سالم و فاضلاب، دسترسی به انرژی پاک و مقرون به صرفه، رشد اقتصادی پایدار و کار شایسته، ارتقای زیرساختهای تابآور و صنعتی فراگیر، کاهش نابرابری، شهرها و جوامع پایدار و تابآور، الگوی تولید و مصرف پایدار، اقدامات جهت مبارزه با تغییرات اقلیم، استفاده پایدار از اقیانوس و دریاها، ارتقای اکوسیستم و جلوگیری از ازبین رفتن تنوع زیستی، جامعه پایدار و صلحآمیز و احیای مشارکت جهانی.
تذکر: دستور کار سند 2030 الزام آور نیست؛ اما اجرای برخی از اهداف اصلی و فرعی آن نیازمند تغییرات حقوقی و سیاسی در قوانین ملی کشورهاست!
نکته مثبت سند 2030 در یک نگاه: اشارههای صریح به عبارات بحثبرانگیزی مانند سقط جنین، آموزش جامع جنسیتی و حقوق مرتبط با بهداشت باروری و جنسی، حقوق جنسی، هویت جنسی و گرایشهای جنسی در سند نهایی قرار نگرفت.
نکات منفی طرح در یک نگاه: این طرح سرشار از اصطلاحات و عبارات مبهم و انعطاف پذیر و اشارههای پنهان است که مفاهیم بالا را گسترش میدهند. مقرراتی که خواستار حفاظت از خانواده باشد، در این سند وجود ندارد. در این سند“ نهاد خانواده“ یا شناسایی نقش خانواده در توسعه کاملاً نادیده گرفته شده است. در این سند حقوق و نقش والدین در تربیت فرزندان نادیده گرفته شده است. عدم وجود مقرراتی که احترام به عقاید و ارزشهای فرهنگی را شامل شود.
دستور کار 2030 به سادگی می تواند در گسترش آموزش جامع جنسیتی به شکل خطرناکی به کار رود که ذهنیت کودکان را به سمت مسائل جنسی شهوانی خواهد برد و نگاه های افراطی جنسی و جنسیتی را در آنها تلقین خواهد کرد.
موارد نگران کننده در سند 2030: برخی از اهداف فرعی SDG طوری تفسیر میشود که حقوق جنسی چالشبرانگیز، حق سقطجنین، حقوق LGBT ها و حقی برای آموزش جامع جنسیتی بدون آگاهی و رضایت والدین را شامل شود .
عبارت LGBT مخففی برای زنان همجنسباز Lesbian))، مردان همجنسباز Gay) ) دوجنسیتیها (Bisexual) و ترا جنسیتها (Transgender ) می باشد.
صدها معیاری که برای اندازهگیری میزان پیشرفت در رسیدن به اهداف SDG مورداستفاده قرار خواهند گرفت، تعریف نشده باقی ماندند (یکی از مهمترین مشکلات سند 2030)
مثال: برخی شاخص های بیان شده به دفاتر سازمان ملل متحد جهت سنجش میران دستیابی به اهداف SDG:
الف. نگرش کودکان به موضوع LGBT؛
ب . دسترسی به سقطجنین و خدمات بهداشت باروری برای کودکان بدون رضایت والدین؛
ج. اجرای آموزش جامع جنسیتی بحثبرانگیز یا برنامههای حقوق بشر؛
اقدامات گسترده خارج از حدود وظایف کارشناسان سازمان ملل متحد، دفاتر مختلف سازمان ملل متحد و نهادهای معاهده ای در ترویج حقوق جنسی چالش برانگیز و حق سقط جنین.
وجود عبارات فراوانی در سند نهایی دستور کار 2030 سازمان ملل متحد که غالباً برای ترویج حقوق مردان همجنسباز، زنان همجنسباز و تراجنسیها مورد استفاده قرار میگیرد.
سادهلوحانه است که فکر کنیم آوردن این عبارات از سوی ایالاتمتحده، اتحادیه اروپایی و دیگر کشورها از روی عمد و غرض نبوده است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
عبارات مشکلساز مرتبط با گسترش موضوع LGBT:
1) جنسیت gender
هدف اصلی 5: رسیدن به تساوی جنسیتیgender equality) ) و توانمندسازی همه زنان و دختران
هدف فرعی 5 ج: تقویت و اتخاذ سیاست های مطمئن و مناسب و نیز وضع قوانین قابل اجرا جهت ترویج تساوی جنسیتی و توانمندسازی همه زنان و دختران در کلیه سطوح.
واژه جنسیتgender غالباً بجای واژه sex به کار میرود تا تنوع جنسیتی را به رسمیت شناخته که شامل حقوق تراجنسیها و 50 نوع جنسیتی که در فیسبوک به آن اشاره شده را ترویج کند.
دفتر UN Women در سندی با عنوان "نقش سازمان ملل متحد در مبارزه با تبعیض و خشونت علیه افراد بر مبنای گرایش جنسی و هویت جنسیتی- یک بررسیِ برنامه محور" گزارش داده است که برخی از دفاتر UN Women از سال 2013 در کشورهای مختلف روی حقوق اشخاص LGBT کار میکنند. منجمله ایجاد گروههای مدافع تساوی جنسیتی، مانند انجمنهای LGBT
در گزارش مشابهی، صندوق جمعیت سازمان ملل متحد UNFPA میگوید که تمایلات جنسیتی نمیتواند بدون توجه به جنسیت درک شود و این ناشی از تنوع ویژگی بنیادی تمایلات جنسی است.
در سندی با عنوان “ساخت یک مدرسه با محیط مناسب برای جنسیت” مورد حمایت سازمان بهداشت جهانی و یونسکو آمده:
"... در بحث پیرامون موضوع جنسیت در ارتباط با مؤسسات آموزشی بهمنظور رشد و پرورش همه یادگیرندگان در نظر گرفتن همه جنسیتها و هویتهای جنسیتی اهمیت دارد... و ترویج حقوق همه افراد جدا از جنسیت و تمایلات جنسی باعث تقویت این جایگاه میگردد."
سند جدید” اقدام برای تساوی جنسیتی” در تایوان که سندی اجرایی است، حکم میکند که برنامه آموزشی تساوی جنسیتی باید شامل آموزش جنسی و آموزش همجنسبازی زنان و مردان گردد.
2) عبارات "فراگیر "inclusive" یا "فراگیری inclusion" "
هدف اصلی.۴ . تضمین آموزش با کیفیت، برابر و فراگیر و ترویج فرصتهای یادگیری مادامالعمر برای همه.
عبارات فراگیر یا فراگیری لغات کلیدی هستند که در گسترش حقوق LGBT به کار میروند.
مثال:
الف) گزارش USAID در مورد فراگیری اجتماعی با توسعه اقتصادی در ۳۹ کشور در سال 2014 شامل موارد زیر:
مرتبط ساختن فراگیری LGBT و توسعه اقتصادی.
ابعاد کوچک توسعه اقتصادی و فراگیری LGBT .
توصیف دادهها پیرامون حقوق LGBT و نتایج اقتصادی.
شاخص جهانی در مورد به رسمیت شناختن قانونی گرایش به همجنس.
شاخص حقوق تراجنس.
ارتباط آماری بین حقوق LGBT و توسعه.
ب) تشکیل کارگروهی در UNICEF در سال 2013 در جهت حمایت از کنوانسیون حقوق کودک مرتبط با ”گرایش جنسیتی” و ”هویت جنسی” بهعنوان بخشی از تعهدات مربوط به برابری و فراگیری اجتماعی.
https://eitaa.com/umefafgaraei
7) عبارات "اسناد نهایی" ، "حقوق باروری" و "بهداشت باروری"
هدف فرعی 6-5) ضمانت دسترسی جهانی به بهداشت باروری و جنسی و دسترسی به حقوق باروری در راستای توافق های انجام گرفته در جریان کنفرانس بین المللی جمعیت و توسعه ICPD و اعلامیه و برنامه اقدام پکن و بر اساس اسناد نهایی به دست آمده از کنفرانس های بازنگری برگزار شده در این زمینه.
اسناد بازنگری هایی که به رهبری دفاتر سازمان ملل صورت می گیرد، همانند اسناد بازنگری منطقه ای، سرشار از ارجاعاتی هستند که خواستار سقطجنین، آموزش جامع جنسیتی، حقوق تن فروشی، حقوق LGBT و ... می باشند.
اسناد نهایی حاصل از بازنگری UNFPA تحت عنوان "ICPD پس از 2014" شامل بیش از 500 اشاره بحثبرانگیز است؛ من جمله 391 اشاره به "جنسی"، 25 اشاره به "گرایش جنسی"، 6 اشاره به "تنفروشی"، 4 اشاره به "تراجنسی"، 18 اشاره به "آموزش جامع جنسیتی"، 44 اشاره به "حقوق باروری و جنسش" و 173 اشاره به "سقطجنین".
تفسیر UNFPA از بهداشت باروری شامل تراجنسیها ، گرایش های مختلف جنسی و همجنس گرایان میشود.
جامعه پزشکی باروری آمریکا ادعا میکند که عبارت "حقوق باروری" شامل حقوقی برای "باروری کمکی برای مردان همجنسباز، زنان همجنسباز و اشخاص مجرد" میباشد.
ادعای کشورهای توسعه یافته در خلال مذاکرات SDG:
CSE
مردم را از فقر نجات خواهد داد، تساوی جنسیتی را ترویج خواهد کرد و از بارداری در سنین نوجوانی، بیماری های عفونی مقاربتی، HIV/AIDS، خشونت علیه زنان و ... جلوگیری خواهد نمود و بهعنوان اکسیری برای تمام معضلات جهان است!
ادعایی دروغ و دقیقاً عکس آن صادق است! واقعیت چیست؟
در حقیقت CSE ابزار اصلی در کسب حقوق LGBTها و سقطجنین در جامعه است.
ادامه دارد ...
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#عروس_بی_حجاب
#عفاف_شهید_زین_الدین
ماجرای شهید مجید زین الدین و عروس بی حجاب
یه موتور گازی داشت که هرروز صبح و عصر سوارش میشد و قارقارقارقار باش میومد مدرسه و برمیگشت.
یه روز عصر که پشت همین موتور نشسته بود، رسید به چراغ قرمز.
ترمز زد و ایستاد.
یه نگاه به دور و برش کرد و موتور رو زد رو جک و رفت بالای موتور و فریاد زد:
الله اکبر و الله اکبر ...
نه وقت اذان ظهر بود نه اذان مغرب.
اشهد ان لا اله الا الله ...
هرکی آقا مجید و نمیشناخت غش غش میخندید و متلک مینداخت و هرکی هم میشناخت مات و مبهوت نگاهش میکرد که این مجید چش شُدِه؟!
قاطی کرده چرا؟!
خلاصه چراغ سبز شد و ماشینا راه افتادن و رفتن و آشناها اومدن سراغ مجید که آقااا مجید؟ چطور شد یهو؟ حالتون خوب بود که!
مجید یه نگاهی به رفقاش انداخت و گفت:
"مگه متوجه نشدید؟
پشت چراغ قرمز یه ماشین عروس بود که عروس توش بی حجاب نشسته بود و آدمای دورش نگاهش میکردن.
من دیدم تو روز روشن جلو چشم امام زمان داره #گناه میشه. به خودم گفتم چکار کنم که اینا حواسشون از اون خانوم پرت شه. دیدم این بهترین کاره!"
همین!
"برگی از خاطرات شهید مجید زین الدین” (شادی روحشون صلوات)
https://eitaa.com/umefafgaraei
پاسخ به سؤالات جنسی کودکان.mp3
2.01M
#تربیت_جنسی
#همایش_تربیت_جنسی
چگونگی پاسخ به #سؤالات_جنسی_کودکان؟
بچهها چه جوری به دنیا میان؟
فرهنگسرای خاوران، 12 تیر 98
حمید کثیری
https://eitaa.com/umefafgaraei
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عفافگرایی
#زبان_پوشش
🔻 عشوهگری برای نامحرم؛ رفتار «زباندار» برخی زنان در کلام شهید مطهری؛
🔸همراه با مثالی طنزگونه در برنامه دورهمی
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔴افشاگری/فضای مجازی رها شده، بستر امن هنجارشکنان جهت براندازی فرهنگی
پایگاه آلمانی "دی سایت" در گزارشی از فعالیت صفحات مجازی که برای #ترویج_استایل_و_مد (بهویژه در حوزه زنان) در ایران فعالیت میکنند، فاش کرد که ادمینهای اصلی این صفحات خارج از کشور هستند و تیمهای عکاس و مدل خود را از دور اداره میکنند!
دی سایت: آنها علیرغم قوانین سختگیرانه ایران، تلاش میکنند در #شبکه_های_اجتماعی تنوع پوشش و سبکهای جدید #مدلینگ را به زنان ایرانی بیاموزند!
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 وقتی سینما و رسانه ما، مشغول مضامین سخیف و پیشپاافتادهای نظیر خیانت و کنایههای جنسی و تکهپرانیهای سیاسی است، سینمای فرانسه «خواهران مسلح» را درباره مقاومت زنان کُرد در برابر داعش میسازد؛
آنهم در شرایط و زمانی که دنیا درگیر «جنگ روایتها»ست؛
و پیروز کسی است که روایت خود از واقعیت را، برای مخاطب و آیندگان میسازد...
💬 سعید ابوالحسنینژاد
https://eitaa.com/umefafgaraei
ناگفتههای #بطحایی
#وزیر_آموزش_و_پرورش
#سند_2030_در_مدارس
#تغییر_هویت
مثالهایی وجود دارد که نشان میدهد سند 2030 در بخشهایی از نظام آموزشی کشور به شکل غیر محسوس اجرا میشود. با اینکه توقف اجرای سند 2030 رسماً اعلام شد، اما برونداد برخی دستگاهها و بخش آموزشی کشور، عملاً اجرای 2030 است. همچنین به بهانه آموزش فضای مجازی در روستاهای کشور، بخشی از بندهای سند یونسکو اجرا میشود. این آموزش صرفاً متعلق به دختران و زنان است و عملاً مردان را تفکیک کردهاند.
#بطحایی: وقتی صحبت از سند تحول میکنیم، منظور یک سند کاملاً بیعیب و نقص نیست. اما در حال حاضر کاملترین نقشه راه برای اینکه ما از وضع موجود به وضع مطلوب برسیم، سند تحول است. کسانی که صحبت از اسناد تولید شده در آن طرف مرزها میکنند، یا سند تحول را مطالعه نکردهاند یا اشراف ندارند و با اصول تعلیم و تربیت اسلامی آشنا نیستند. مخالفت با سندهایی که از آن طرف مرزها میآیند، به این دلیل است که، اسنادی که به ما تحمیل میشود، با فرهنگ و آداب و رسوم و به معنای بالاتر با هویت کشورمان کاملاً بیگانه است و تغییر هویت و جایگزینی هویت را هدف قرار میدهد. ضمناً این مثال شما همان فرهنگی است که فمنیسم یا اومانسیم و اصالت دادن به انسان را یک اصل میداند. این اسناد را اگر بپذیرید، اصول حاکم بر سیاستهای آنان را پذیرفتهاید. اینجاست که کسانی این نوع طرحها را به اجرا در میآورند، خیلیهایشان واقف به این نیستند که در ماهیت و ذات این طرح یکسری اصولی نهفته است.
مشروح خبر:
https://www.farsnews.com/news/13980508000269/
https://eitaa.com/umefafgaraei
#حدیث_عفاف
قالَ الجواد عليهالسلام: تَوَسَّدِ الصَّبْرَ، وَاعْتَنِقِ الْفَقْرَ، وَارْفَضِ الشَّهَواتِ، وَ خالِفِ الْهَوى، وَ اعْلَمْ أنَّكَ لَنْ تَخْلُو مِنْ عَيْنِ اللّهِ، فَانْظُرْ كَيْفَ تَكُونُ.
"در زندگى، صبر را تكيهگاه خود، فقر و تنگدستى را همنشين خود قرار بده و با هواهاى نفسانى مخالفت كن و بدان كه هيچگاه از ديدگاه خداوند پنهان و مخفى نخواهى ماند، پس مواظب باش كه در چه حالتى خواهى بود".
منبع: (بحارالانوار، ج۷۵، ص۳۵۸)
#شهادت_امام_جواد_تسلیت_باد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🎭 مولنروژ، تئاتری رکیک برای تخریب اخلاق عموم مردم!!
👤 حسین پارسایی کارگردان این تئاتر که پیش از این با دو نمایش «بینوایان» و «الیور توئیست» با برچسب «تئاتر لاکچری»، انتقاد بسیاری از اهالی تئاتر و رسانهها را برانگیخته بود، این روزها نمایشی سبک و کمبازیگر را با متن ساده بومی داخلی و البته همچنان با حضور دو چهره سرشناس روی صحنه برده است.
🔻یکی از تماشاگران در توصیف این نمایش گفته است: «رگباری از شوخیهای جنسی و جنسیتی».
🔻یکی از تماشاگران پس از تماشای این تئاتر بیان داشت: «انگار رفته بودم مدرسه ابتدایی، نه تئاتر! جالب بود که نوشتهاند محدودیت سنی دارد؛ اما خانوادهها بههیچعنوان توجه نکرده بودند و جالبتر اینکه موقع ورود هم برای مأموران اصلا مهم نبود. خدا رحم کرد که این تئاتر را با مادرم نرفتم؛ وگرنه از شدت خجالت تا چند روز نمیتوانستم با مادرم حرف بزنم. حالا نمیدانم آن کودک هشت نه ساله چه سؤالاتی بعد از تئاتر برایش پیش میاد!»
🔻تماشاگر دیگری نیز درباره همین ابعاد عرفی و اخلاقی معترض است: «نمایش واقعاً افتضاح بود. بیشتر از ۲۰ دقیقه نتوانستم این حجم از ابتذال را تحمل کنم و از همه تأسفبارتر اینکه بخشی از مردم برای آن حجم از ابتذال و ادای کلمات رکیک جنسی کف هم میزدند که انگار چه نطق بامعنایی ادا شده است».
🔻خوب است ایران هنوز ممیزی دارد؛ وگرنه مشخص نبود که در تئاترهای اینچنینی، دیگر چه چیزهایی میخواست بیان شود.
🔻این در حالی است که کارگردان مدعی است این نمایش برای عموم جامعه توصیهشدنی است.
https://eitaa.com/umefafgaraei