فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
🎥عروسک خیمه شب بازی
✴️ما عروسکهای خیمه شب بازی نبودیم! اما به ما یاد دادند که چگونه خود را بیاراییم و در صحنۀ #نمایش خود را نشان دهیم.
📛یادمان رفت که #حجاب داشتیم ...
⚠️یادمان رفت که انسانیم و عریانی با #فطرت انسانی ما منافات دارد ...
🔥یادمان رفت که #معصومیتی داشتیم که بر باد رفته ...
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#اینفوگرافی_مدگرایی_افراطی
❇️علل و عوامل مدگرایی افراطی
🍃گفتم غم تو دارم، گفتا غمت سرآید
🍃گفتم که ماه من شو، گفتا اگر بر آید
🍃گفتم چه میکند مد، با زندگانی ما
🍃گفتا کمی تحمل، مدهای دیگر آید
🍃گفتم لباس پاره، عیب است بر جوانها
🍃گفتا به عاشقِ مد، عیب از هنر سرآید
🍃 گفتم که روسری شد، از نوع شال گردن
🍃 گفتا که یار فردا، بی روسری در آید
🍃گفتم که این روشها، زشتی کند مضاعف
🍃گفتا کُند ولیکن، کمتر به باور آید
🍃 گفتم مگر که خود را، در آینه نبینند!
🍃 گفتا به مد پرستان، کمتر مؤثر آید.
✍️خدامراد جلیلوند
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
📚#معرفی_کتاب
👇#دروغ_بودن_باورهای_فمینیستی
📖"دروغهایی که زنان باور میکنند و حقایقی که آنها را آزاد میسازد"
🔶نیاز زن امروز، شنیدن #حقایق است و این واقعیتی است که بسیاری از #مدعیان حمایت از حقوق زنان را در غرب به این نتیجه رسانده که باورهای فمینیستی دروغهایی بیش نیستند و دیگر نمیتوانند پاسخگوی نیاز #زنان هوشمند امروز باشند و زندگی منطبق با دستورالعملهای الهی، با روح و روان آدمی سازگارتر و مطلوبتر است.
🔶این کتاب، به #چهل_دروغ رایج در غرب که زنان آن را باور کردهاند و این باورها به زندگی فردی و اجتماعی آنان #آسیب زده است، میپردازد. نویسنده این کتاب که یک زن مسیحی است، با اشاره به سردرگمیهای روزانه زنان، میکوشد به آنان کمک کند تا فریبهایی که بسیاری از آنان را به ناامیدی کشانده است، بشناسند و با معرفی #شیطان به عنوان منشأ تمام #دروغ پردازیها و #انحرافات بشری و استفاده از مثالهای مستند و حقیقی، خواننده را راهنمایی کند تا به سوی حقایقی بازگردد که تنها با آموزههای دینی، قابل یافتن است.
🔶این کتاب که با شیوهای نو و جدید، نگرشهای فمینیستی را #نقد میکند، در سه بخش و یازده فصل تدوین و تنظیم شده است. دروغهایی که زنان درباره خودشان، گناه، #ازدواج، #فرزندان، عواطف و شرایط زندگی باور میکنند، برخی از عناوین این کتاباند.
✅در بخش سوم این نوشتار، حقایقی که زنان را از این دروغها آزاد میکند، مطرح میشوند.
✍️نویسنده «نانسی لی دموس» و مترجم پریسا پورعلمداری
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_عفیفانه_فرزند
📌آیا والدین در گناه #کجروی_فرزندان خود سهیم هستند؟
🔰طبق آیه 15 سوره مبارکه اسراء، هر کس بار گناهش را، خود به دوش میکشد:
☘️"مَنِ اهْتَدى فَإِنَّما يَهْتَدي لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما يَضِلُّ عَلَيْها وَ لا تَزِرُ وازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرى"
☘️"هر كس هدايت شود، براى خود هدايت يافته و آن كس كه گمراه گردد، به زيان خود گمراه شده است و هيچ كس بار گناه ديگرى را به دوش نمىكشد".
🔰اما در آیه 25 سوره نحل نیز ذکر شده است که اگر فردی در ارتکاب گناه توسط دیگران نقش داشته باشد، وزر و وبال گناه دیگران، دامنگیر او هم خواهد بود.
☘️"لِيَحْمِلُوا أَوْزارَهُمْ كامِلَةً يَوْمَ الْقِيامَةِ وَ مِنْ أَوْزارِ الَّذينَ يُضِلُّونَهُمْ بِغَيْرِ عِلْمٍ أَلا ساءَ ما يَزِرُون"
☘️"آنها بايد روز قيامت، هم بار گناهان خود را بطور كامل بر دوش كشند و هم سهمى از گناهان كسانى كه بخاطر جهل، گمراهشان میسازند! بدانيد آنها بار سنگين بدى بر دوش مىكشند!"
💠بنابراین در صورتى #والدين، در #گناه کجروی #فرزندان خود سهیم هستند كه نقشی در ارتکاب آن داشته باشند. مثلاً در امر #تربيت و #هدايت فرزندان خود كوتاهى كرده باشند و از خردسالی تا جوانی، نسبت به مسائلی همچون #مهارت_نه_گفتن، تقویت #عزت_نفس، تأمین نیاز عاطفی فرزندان، #خویشتنداری، مدیریت احساس و رفتار، #عدم_خودنمایی و جلب توجه، #حیاورزی، #غیرتمندی، #حفظ_حریمها، #ازدواج_بهنگام، #احترام به حقوق سایرین، #حفظ_سلامت_جامعه و... دچار تساهل شده باشند و زمینه به #بیراهه رفتن #فرزند خود را فراهم نموده باشند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🌻با سلام و احترام
📣📣📣 بیستونهمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
💬 با عنوان: "آشكارسازي عامدانه! برنامه درسي پنهانِ تربيت جنسي در سند آموزش 2030"
👤دکتر محمود سعیدی رضوانی، هیئت علمی و مدیرگروه تعلیم و تربیت اسلامی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد و
👤 دکتر سید مجید صابری فتحی، هیئت علمی گروه فیزیک و هسته پژوهشی مطالعات میان رشتهای هستی شناسانه، دانشگاه فردوسی مشهد
⏰ زمان: چهارشنبه 26 آذر ماه ساعت 15:00
🎧 آدرس اتاق مجازی:
vroom.um.ac.ir/ISHM
💠جهت حضور در این نشست مجازی، در صورت استفاده از کامپیوتر، میبایست بر روی سیستم شما، نرم افزار Adobe Flash Player نصب باشد و در صورت استفاده از تلفن همراه و یا تبلت، نرم افزار Adobe Connet را از طریق بازار بر روی گوشی خود نصب بفرمایید.
✅ ضمناً به عرض میرساند، پژوهشکده مطالعات اسلامی، ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی، پذیرای تعداد محدودی از علاقهمندان (با اطلاع قبلی) برای جلسه حضوری نیز، میباشد.
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی_کودکان
✍️ چرا با #آموزه_های_اسناد_بین_المللی "یونسکو و سازمانهای همسو با سند آموزش #توسعه_پايدار_2030" در تربیت جنسی "مسأله" داريم؟ (1) 🧐🙄
📌 لطفاً علاوه بر پيامها، به سن مخاطبان توجه نماييد!
📚منبع: نشستهای تخصصی کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#حجاب
#پژوهش_علمی_حجاب
📝 دکتر وجیهه جوانی و دکتر مجتبی امیری در پژوهشی تحت عنوان "بررسی عوامل گرایش به بدحجابی و راهکارهای مقابله با آن"، که به صورت میدانی انجام گرفت، به بررسی #عوامل_بدحجابی پرداختند و درنهایت با توجه به شرایط و موقعیتها، به ارائه راهکارهایی پرداختند.
🔶 محققان در این پژوهش، که با استفاده از پرسشنامه، انجام گرفته بود، #حجاب را به عنوان یک #سیستم_اجتماعی در نظر گرفتند و عناطر اصلی آن را در چهار بخش: ورودی ها، فراگرد، پیامدها و بازخورد مورد بررسی قرار دادند.
🔶 نتایج نشان داد که عوامل گرایش به بدحجابی شامل عوامل #فرهنگی، #اجتماعی، #سیاسی، #بین_فردی و #اقتصادی میشود.
🔺 عوامل فرهنگی شامل: دانش مذهبی، باورهای افراد، پایبندی آنها به ارزش های خانوادگی، شیوة برخورد مسئولین و نگهبانان، الگوسازی عفاف، محصولات فرهنگی و...
🔺 عوامل اجتماعی شامل: بافت و ماهیت سکونت، سبک زندگی، امنیت اجتماعی، رسانه های ملی و مذهبی، وجود نیروهای امر به معروف و نهی از منکر و...
🔶 درنهایت نیز، با توجه به چندوجهی و فرآیندی بودن حجاب، راهکارهایی ازجمله تفویضی، حمایتی، تشویقی یا استدلالی، آموزشی و تنبیهی ارائه شد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#اینوگرافی_حجاب
❇️#پیامدهای_بدحجابی بر خانواده و اجتماع
🌱بازهم آرامشم آتش گرفت
🌱بازهم اندیشه ام خوابش گرفت
🌱بازهم بند هوس هایم گسست
🌱ظرف روحم باز افتاد و شکست
🌱لذت این زندگانی، ابتر است
🌱آتشی در زیر این خاکستر است
🌱کاش می شد از علایق کنده شد
🌱لحظه هایی هم، خدا را بنده شد
🌱ای علایق لحظه ای فرصت دهید
🌱اندکی هم عقل را رخصت دهید
🌱فرصتی تا خویش را پیدا کنم
🌱ارزشی پیدا، بر این اعضا کنم
🌱من کجایم؟ من کدامم؟ من که ام؟
🌱صورتم یا نطفه ام یا لاشه ام؟
🌱ای خدا این قلب من، مجروح توست
🌱آخر این دل، تکه ای از روح توست
🌱من درِ اندیشه را گم کرده ام
🌱وای بر من! ریشه را گم کرده ام !
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی_کودکان
✍️ چرا با #آموزه_های_اسناد_بین_المللی "یونسکو و سازمانهای همسو با سند آموزش #توسعه_پايدار_2030" در تربیت جنسی "مسأله" داريم؟ (2) 🧐🙄
📌 لطفاً علاوه بر پيامها، به سن مخاطبان توجه نماييد!
📚منبع: نشستهای تخصصی کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی
https://eitaa.com/umefafgaraei
#اهمیت_تربیت_جنسی
#هویت_جنسیتی
#ازدواج_با_فرش!
🍂یک دختر انگلیسی رسماً با فرشی که یک سال پیش خریده بود، #ازدواج کرد. عروس در مورد شوهرش گفت: "من به شدت شیفته مات هستم. روی آن دراز میکشم و با او در مورد افکارم و برنامههایم درددل میکنم. بهترین اوقاتم را صرف تمیز کردنش میکنم و هر روز آن را در هوای آزاد پهن میکنم".
🍂مراسم ازدواج کاکس با این فرش، به طور رسمی و با حضور شماری از دوستان و در حالی که کاکس لباس سفید عروس به تن کرده بود برگزار شد!
https://eghtesaad24.ir/fa/news/89615/
🔶در ابتدا واژه تفاوت جنسیتی به صورت رایج مورد استفاده بود؛ اما برخی از محققین استفاده از این واژه را نمیپسندیدند. چون فکر میکردند این واژه بر اساس #تفاوتهای_بیولوژیکی معنا پیدا میکند. درنهایت خانم رودا آنگر در سال 1979 واژه جندر "gender" را پیشنهاد داد و اکنون واژه کاملاً رایجی شده است.
📌واژۀ #جندر به مفهوم "نقش اجتماعی جنسی" است که فرد برای خود تعیین میکند.
⚠️فیسبوک، 71 انتخاب برای هویت #جندر را برای کاربران انگلیسی قرار داده است.
🔶در وبگاه «اِسلِیت» ، 56 مورد از هویتهای جندر موردِ استفاده در فیسبوک لیست شدهاند. انواع جندرها شامل مواردی ازجمله همجنسگرا زن، همجنسگرا مرد، دوجنسگرا، ترانس یا تراجنسی، ترازن، ترامرد، کوئیر یا همه جنسگرا، بلاتکلیف، بیناجنس، بی جنس گرا، آرومانتیک، دگرجنسگرا سالاری، همسوجنس، متحد دگرباش و... می شود. در آمریکا و برخی کشورها نه تنها ازدواج با حیوانات بلکه ازدواج با هر چیزی قانونی شده است!
https://eitaa.com/umefafgaraei