📚 #معرفی_کتاب: «جنگ علیه خانواده»
🖌 اثر: ویلیام گاردنر
🖋مترجم: معصومه محمدی
📕 The War Against the Family
🔸 به گفته مترجم، کتاب #جنگ_علیه_خانواده اثری جامع در نقد و بررسی بحران #خانواده_در_غرب به ویژه آمریکا و کانادا است که در سال ۱۹۹۳ منتشر شده و هم چنان مطالب آن دارای نکات قابل تأمل و بدیع است.
🔸 #خانواده گرچه از شدت حملههایی که به آن میشود زخمی و لرزان است، سرسختانه به بقای خود ادامه میدهد...
📌بیشتر بخوانید:
📎 https://tinyurl.com/y3j72sr3
📌سفارش کتاب:
📎 https://tinyurl.com/y2ymgrmv
https://eitaa.com/umefafgaraei
#گناه_حیوان_خواهی
#زوفیلیا
🔴دستگیری پیرمرد فلوریدایی به دلیل #رابطه_جنسی_با_تمساح‼️
📛روپرت داروین، ماهیگیر 59 سالهای که در حومه شهر فلوریدا زندگی میکند، یک تمساح ماده را در حیاط منزلش نگه داشته و در حالی که پاهای حیوان را با طناب محکم بسته بود، روزانه چندین بار به آن #تجاوز می کرد💥
🔺یک مرد در حین پیادهروی در طبیعت با این صحنه مواجه می شود و این اتفاق را به پلیس گزارش می دهد ...
📌پلیس، این ماهیگیر را به دلیل نگهداری غیرقانونی حیوان وحشی و تجاوز به آن دستگیر کرد.
#آزادی_غربی
🌐منبع خبر:
http://stuppid.com/florida-man-relations-alligator
https://eitaa.com/umefafgaraei
#معرفی_کتاب📚
عنوان کتاب: مهد نجابت و عفاف 📖
مؤلفان: نعمیه اسلاملو و محمدحسن زمان وزیری ✍️
ناشر: تلاوت آرامش📝
🔻موضوع🔻
• شواهد تاریخی حجاب و #عفاف ایران
• نوع پوشش ایرانیان در دوره های مختلف تاریخی
• درج اشعاری از شعرای ایرانی پیرامون #حیا، #پوشیدگی و #حجاب
https://eitaa.com/umefafgaraei
#تربیت_جنسی_کودکان
#بازی_های_رایانه_ای
🔴استفاده از #نمادهای_همجنسبازان در بازی فورتنایت
💢وقتی این نمادها در کنار لذت ناشی از بازی قرار میگیرند، همجنسبازی در #ناخودآگاه بازیکن از یک #گناه تبدیل به یک حس خوشایند میشود.
⚠️آیا حواس تان به بازی هایی که کودکان تان انجام میدهند، هست؟
https://eitaa.com/umefafgaraei
#غیرت
#حیا
✅یادش به خیر ... چه مردان با غیرت و چه زنان با حیائی داشتیم☺️ 🔴 «یاکوب ادوارد پولاک»، پزشک معروف اتریشی که به دعوت امیرکبیر برای تدریس در دارالفنون به ایران آمده بود و حدود ۱۰ سال، پزشک ناصرالدین شاه بود؛ در توصیف حجاب زنان و حیای نگاه مردان ایرانی می گوید:
"هرگاه در کوچه بر اثر تصادف، #حجاب زنی از صورتش بیفتد، رسم چنین است مردی که با او روبرو است #روی_بگرداند تا آن زن دوباره حجاب خود را مرتب کند. ☺️
منبع: سفرنامه یاکوب ادوارد پولاک؛ ترجمه کیکاووس جهانداری
https://eitaa.com/umefafgaraei
توصیه رهبر انقلاب به پسران در امر #ازدواج
سختگیری های پسران و مردان در گزینش و انتخاب دختر جزء موانع بزرگ است.
به پسران جوان نصیحت می کنم که ازدواج کنند و نصیحت می کنم که در ازدواج تقوا و #عفاف_دختران را در نظر داشته باشند و نه جمال آنها را.
ای بسا دخترانی بی بهره از جمال امّا برخوردار از والاترین صفت هاي انسانی؛ آنها را بخواهید و قدر بدانید.
#مقام_معظم_رهبری
#ازدواج
#عفاف_دختران
https://eitaa.com/umefafgaraei
خلاصه ای از نشست تخصصی کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی چهارشنبه 16 مرداد 98
با عنوان تبیین عوامل موثر بر ایجاد و توسعه شبکه #بازار_اقتصاد_جنسی
و ارائه آقای دکتر وحید #ارشدی، عضو هیأت علمی گروه پژوهشی اقتصاد اسلامی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد
در این نشست به بررسی بازارهای مشروع و نامشروع در رابطه با اقتصاد جنسی و چگونگی ضعف و تقویت آنان پرداخته شد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
به نام خدا
آقای دکتر ارشدی:
در واقع شبکهای بودن و ارتباط بین دستگاههای اقتصادی سبب میشود که یکدیگر را تقویت یا تضعیف کنند که این عوامل، جزئی از شبکه بازار هستند و در عین حال بازارها تفکیک کننده یا مکمل یکدیگرند و گاه مستقل از یکدیگر هستند. از لحاظ اقتصادی انواع بازار داریم که شامل بازار عوامل تولید، بازار ارز و بازار پول است که در سطح کلان جامعه با یکدیگر در ارتباط هستند؛ اگر یک عدم تعادل در یک بازار رخ دهد باعث میشود که سایر بازارهای مرتبط هم دچار عدم تعادل شود. هدف این اقتصاد این است که به تعادل برسد؛ اگر کالاها و خدمات مورد نیاز باشند همه دنبال این تعادل هستند که اگر کالایی باشد که برای جامعه مناسب نیست به دنبال فروپاشی آن بازار هستند. کلمه بازار به معنای مبادله عرضه و تقاضا است و در درون خود یک عرضه کننده و تقاضاکننده وجود دارد.
از طرفی این طور نیست که بازار در کوچه و خیابان باشد چرا که هر تبادل کالایی میتواند بازار باشد و مبادله و پردازش تعریف کننده بازار است و اقتصاد تعاریف مختلفی دارد که برخی آن را علم ثروت و یا علم تولید و مصرف و یا علم تبدیل منابع محدود به نیازهای نامحدود میدانند، اما در واقع با توجه به اینکه با پدیدهای به نام محدویت و کمبود مواجه هستیم هر کالائی که مورد نیاز جامعه باشد و منابع آن کالا محدود باشد علم اقتصاد کمک میکند که این منابع محدود را بتوان به نیازهای نامحدود تخصیص زد؛ در این فضا علم انتخاب است و از آنجا که محدودیت داریم با انتخاب مواجه میشویم و در فعالیت جدید، علم اقتصاد را علم انتخاب میگویند.
تعاریف اقتصاد جنسی
اقتصاد یک مضاف به نام اقتصاد جنسی دارد که این اقتصاد به بسیاری از مصارف ورود پیدا کرده است که شامل اقتصاد ازدواج، اقتصاد طلاق است که اقتصاد ورود کرده و در چارچوب و پارادیم خود مبادله را تبیین میکند. مثلاً در چه نقطهای یک زن و مرد از یکدیگر طلاق میگیرند که این امر تبیین شده است و در اقتصاد خانواده به این سؤال پرداخته میشود و یا چه زمانی مرد و زن حاضرند با یکدیگر ازدواج کنند؟
در ادبیات اقتصاد کلاسیک به این پرسشها پرداخته شده است و یا اقتصاد بین خانواده و درون خانواده به معنای تعاملاتی که درون خانواده شکل میگیرد یا اقتصادی که بین دو خانواده انجام میشود تبیین میکند که این انواع اقتصاد در حال حاضر مدل سازی شده است و همه با ادبیات ریاضی با آن کار میکنند و اینها رویکردهایی است که در اقتصاد وجود دارد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
میخواهیم یک جامعه سالم با رویکردهای تربیتی داشته باشیم، اما یکسری موانعی در این مسیر و نظام اقتصادی وجود دارد که در درون آن منافعی نهفته است که عملاً اجازه نمیهد تربیت متناسب با آن چیزی که انتظار است شکل بگیرد.
شما میخواهید یک روند عادی به نام تربیت جنسی را طی کنید که با سرفصلهای دینی باشد و احساس میشود که این تربیت محقق میشود و به نتیجه برسد، اما اینجا عوامل ساختاری اثر می گذارد؛ این عوامل بسیاری از مسائل تربیتی را تحت الشعاع خود قرار میدهد و عاملهای خارجی اثرگذار است.
انواع بازارها
بحث از اینجا شکل میگیرد که از بعد اقتصادی وضعیت این نوع بازارها که از لحاظ ساختاری بر روی تربیت جنسی اثر میگذارد مطرح شود و در عین حال کالاها به دو دسته کلی کالاهای شایسته و کالاهای ناشایسته هستند که در ادبیات اقتصاد بهینه گی است و کالاهای شایسته کالاهائی هستند که نیازهای اساسی و مشروع و قانونی جامعه را تأمین کند.
یکسری کالاها ناشایست هستند که در دسته کالاهای حرام هستند و به نوعی جامعه را از مسیر تعالی و رشد باز می دارد مثل انواع غذاهایی که از لحاظ دینی تحریم شده اند؛ با نگاه دینی اینگونه است و بین کالاهای شایسته و ناشایست ارتباط است و بازارهایی دارد که در درون خود قیمت دارد و هر دو یک نظام عرضه و تقاضا در درون خود شکل میدهند.
از طرفی دو بحث وجود دارد یکی اینکه قواعدی در پشت صحنه در عرضه و تقاضا وجود دارد که آن قواعد عرضه و تقاضا را شکل میدهند و عملاً فرهنگ جامعه، آداب و رسوم جامعه، تعاملات جامعه منجر به یکسری نیازهایی میشوند که آنها تبدیل به نظام عرضه و تقاضا میشوند.
بازار اقتصاد جنسی
جامعه نیاز به تأمین نیازهای جنسی دارد و اسلام هم به نوعی نیازهای جنسی را تجویز کرده است و در بازار مشروع انواع ازدواجها را تجویز کرده است که دو بازار را در درون بازار مشروع توصیه کرده است که میتوانند جانشین یکدیگر باشند و فرهنگ حاکم بر جامعه میتواند برخی از بازارها را محدود کند؛ مشکل از سیستم حاکم اجتماعی است و در درون بازار مشروع انواع بازارهای تأمین نیاز جنسی وجود دارد که هر کدام فعالتر باشد میتواند جانشین بازار دیگر شود و به هر میزان که بازار کالاهای شایسته تقویت شود بازار کالاهای ناشایسته تضعیف میشود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
چه عواملی باعث میشود که بازار کالاهای شایسته تضعیف شوند؟
در این بازار شایسته به هر میزان که هزینههای فرهنگی، عرفی و مادی ازدواج دائم و موقت سنگینتر شود و جامعه این موضوع را به عنوان بازار مشروع نپذیرد، عملاً بازارهای نامشروع شکل میگیرد پس منافع این دو بازار به یکدیگر گره میخورند.
اینجا باید نوع کالا مشخص شود؛ در بازار اقتصاد جنسی به آن فرد تن فروش گفته میشود و علاوه بر آن عوامل دیگری مانند فیلم پورن هم در این دسته قرار میگیرند و جزو آن به حساب میآیند و مربوط به امکان این نیاز است و بسیاری از بازارها به این بازار گره میخورد. در عین حال یک بازار نامشروع و مشروع داریم که دود ناشی از آن آثار خارجی دارد و بر بنای جامعه موثر است.
هر بازاری میتواند اثرات خارجی مثبت و منفی باشد؛ واکسن زدن هم نوعی مبادله است و اثر خارجی آن مثبت است که بیماریهای واگیر توسعه پیدا نکند. گاه بازار اثرات منفی دارد که باید سیاستگذار دخالت کند و به نفع عموم مردم سیاست گذاری داشته باشد و بازار شایسته و ناشایسته اثرات خارجی مثبت و منفی دارند و بسیاری از بازارهای مشروع را به خود گره میزنند که شامل بازار مسکن، پوشاک، حمل و نقل، لوازم آرایش و بهداشتی است که به بازار تن فروشی و بازار مشروع نیازهای جنسی ارتباط پیدا میکنند. اگر خواستید این بازارها قوت نگیرند باید بر روی انگیزهها و منافعی که این بازارها به آن متصل هستند ورود پیدا کرد.
در بازار سینمایی که در حال حاضر فیلمها ضد فرهنگی کار میشوند اگر دقت شود بسیاری از موارد به این امر گره خورده است که در حال تقویت است. بسیاری از منافع افراد به این عوامل متصل است و در واقع آن منافع اجازه نمیدهد که سیستم سیاستگذار بتواند آنها را تضعیف کند که فیلمهای ضد فرهنگی است. از طرفی اگر دیده میشود که بازار لوازم آرایشی و بهداشتی، بازار پوشاک و بازار مسکن منفعت دارد به این دلیل که بازار ناشایست تن فروشی میخواهد تقویت شود. مسیر دیگر مسیر موازی است که باید روی آن کار شود که بازار شایسته است. باید هزینههای ورود به ازدواج دائم و موقت را کم کنیم و منافع حاصل از بازار تن فروشی کم شود. برای این هدف میتوان بازار ناشایست را تضعیف کرد که گاه به حوزههای اقتصاد سیاسی گره میخورد و منافع قدرت به این است که بازارهای ناشایست گسترش یابد و مردم به دنبال دولتی میروند که آزادیهای جنسی را افزایش یابد.
افزایش خانههای مجردی در بازار ناشایسته
نظام قیمت گذاری و ارزش گذاری کار خود را در این قسمت که کدام بازار تقویت میشود انجام میدهد و در حال حاضر خانههای مجردی در این بازار ناشایسته تقویت میشود؛ با توجه به اینکه هزینه ازدواج و مسکن گران است بازار نامشروع خانههای مجردی را تقویت میکند و بازار تن فروشی افزایش مییابد؛ این دو با یکدیگر نسبت مستقیم دارند و از طرفی بازار پوشاک و لوازم آرایش، نیز تقویت همین بازار نامشروع است.
https://eitaa.com/umefafgaraei