🔹آقای دکتر صابری فتحی:
در خصوص راهنمایی و رانندگی ما گمان می کنیم که تخلفات خیلی بیشتر است. مدتی پیش خبرگزاری فارس فیلم کوتاهی را در خصوص بررسی و کنترل کل دوربین های سطح کشور منتشر کرد. طبق آن فیلم و دوربین های نصب شده، تنها 5 درصد مردم قوانین را رعایت نمی کنند. اما در ذهن ما شاید 20 درصد مردم قوانین را درست اجرا نمی کنند. دو روز قبل (14 مرداد) خبرگزاری ایسنا خبری را در خصوص اعتقاد زنان ایرانی به حجاب را منتشر کرده است. طبق این پژوهش انجام شده که در قالب پیمایش ملی فرهنگ پوشش و حجاب بود، 88.9 درصد زنان ایرانی اساساً به حجاب اعتقاد دارند و 72 درصد هم اذعان داشتند که اگر حجاب آزاد شود با حجاب از منزل خارج خواهند شد. برای اطلاع از جزییات این پژوهش می توانید به خبرگزاری ایسنا مراجعه نمایید.
🔹آقای دکتر تقی پور:
پژوهش صورت گرفته نشان می دهد که فاصله اعتقاد تا عمل بسیار زیاد است. آنها که با حجاب موافق بودند باید به گفته آنها شک نمود. چرا که در غیر این صورت، این همه افراد با پوشش های نادرست از کجا آمده اند؟. مورد بعدی اینکه می توان مطالبه ای را از این کارگروه انجام داد که امر به معروف و نهی از منکر چقدر در کتاب های درسی به عنوان یک مفهوم اصلی اشاره شده است؟ یا اینکه شورای امر به معروف استان چقدر به این امر می پردازد؟ اگر بشود که یک کارگروه دانشگاهی حداقل یک سؤال را از مراجع قانونی و نهادهای مسئول داشته باشد خوب است.
🔹آقای دکتر صابری فتحی:
خانم هایی که بیرون هستند، الزاماً همه خانم های جامعه نیستند. مشهد و تهران و شهرهای بزرگ نیز الزاماً کل جمعیت ایران نیستند. با در نظر گرفتن این موارد آمار بیان شده درست است. در شهرهای کوچک مثل کاشمر و تربت حیدریه وضعیت متفاوت است. همچنین خانم هایی که حجاب خود را رعایت می کنند، در برخی خیابان ها، برای مثال خیابان راهنمایی قدم نمی زنند.
🔹آقای دکتر گلدانی:
عرض بنده این است که امر به معروف و نهی از منکر یک طیف خیلی وسیعی است؛ ولی ما در هر جلسه ای که می نشینیم می گوییم حجاب و یا اینکه حجاب لازمه و یا بستر عفاف است و روی آن بحث می کنیم. باید در امر به معروف و نهی از منکر تخصصی وارد شد. به فرمایش برادرمان اگر در این 40 سال موفق نبودیم، یک دلیل آن این بود که تخصصی وارد نشدیم. یعنی طرز برخورد و نحوه صحبت را نمی دانستیم. آیا لازم است که با لبخند باشد، با اخم باشد و یا با تشر باشد و ...؟ در نهایت اینکه دانش این کار را داشته باشیم. فکر می کنم یکی از جنبه های عدم موفقیت همین تخصصی وارد نشدن است. حجاب و عفاف در جای خودش بسیار ارزشمند است؛ اما امر به معروف و نهی از منکر طیف وسیعی دارد. آشغال نریختن در طبیعت، آتش خاموش کردن در طبیعت، آسیب نرساندن به پرندگان و حیوانات، کمک به پیرمردان و پیرزنان، همه معروف است. با انجام صحیح امر به معروف در سایر زمینه ها می توانیم در امر به معروف در حجاب و عفاف هم موفق باشیم. در شهرهای بزرگ خصوصاً تهران که گفته شده که دیگر از دست خارج شده است، چه خوب است که انرژی خود را بیشتر روی اشتغال زایی، کارآفرینی و محرومیت زدایی متمرکز نموده و سرمایه گذاری کنیم. اگر به این معروف ها نیز پرداخته شود مؤثر است. عرض بنده این است که امر به معروف و نهی از منکر را به جنبه های اقتصادی و اجتماعی نیز توجه داشته باشیم. در طول این 30 سالی که در دانشگاه هستم، گردش های علمی و کلاس ها و جلسات مختلفی را رفتم؛ باید بگویم درصد کمی از خانم ها و آقایان (چرا که حجاب متعلق به هر دو گروه است) به ظاهر مذهبی و خانم هایی که چادر سر می کنند در گردش های علمی، رفتارهای نادرستی دارند و اگر بدتر از بدحجابها نباشند، بهتر نیستند. متأسفانه در چنین فضاهایی که خود را محدود نمی بینند خود را نشان می دهند.
🔹جناب آقای محروقی:
منظور بنده از ورود سپاه، جنبه نظامی گری آن نبود. این بود که یک نیروی سپاهی، یک روحانی و یا هر فرد آموزش دیده، به این عرصه ورود پیدا کند. سپاه دوره های مختلف آموزشی دارد و کسانی که می خواهند وارد میدان شوند حتماً باید آموزش های لازم را ببینند و معروفات و منکرات را بشناسند. در ضمن بحث عفاف و حجاب بحثی چند بعدی است و شامل حوزه های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی می گردد و از ابعاد مختلف باید بررسی گردد. برخی بدحجابی ها به دلیل عدم ازدواج به موقع، مطلقه بودن و ... است. حتی خود پیغمبر اکرم نیز نتوانستند همه را آدم کنند. ابوجهل و ابولهب در مقابل ایشان ایستادند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔹آقای دکتر سعیدی رضوانی:
ضمن تشکر از تمامی اعضای محترم کارگروه، این کارگروه نوعی اتاق فکر است. اینکه می توانیم بیانیه بدهیم یا ندهیم قابل عرض نیست. شاید این بیانیه دادن و مطالبه گری مربوط به سایر نهادها باشد. با این حال باید از مسئولین پژوهشکده سؤال شود که تا چه حد می توانیم ورود کنیم. ضمناً موضوع جلسه صحبت در خصوص امر به معروف و نهی از منکر در زمینه مبحث حجاب بود. آقای محبی و آقای میرزایی حرف های خوبی در آن جلسه زدند و تنها انتقاد ما به آن جمله ای بود که در ابتدای جلسه مطرح گردید.
https://eitaa.com/umefafgaraei
❌🚨❌ دبیرکل کمیسیون ملی #یونسکو در ایران، سرپرست دانشگاه شهید بهشتی شد!!
#اجرایی_شدن_2030_ممنوع
🔸 سعدالله نصیری قیداری، که متصدی اصلیِ پیادهکردن #سند۲۰۳۰یونسکو از طرف سازمانملل در ایران بود، حالا سرپرست دانشگاه شهید بهشتی شده است!!!
🔻 مبتنی بر آنچه ژولین هاکسلی، مؤسس یونسکو در کتاب "مذهب بدون وحی" نوشته است و بعد کتاب وی، مبنای فعالیتهای یونسکو شد، (نقل به مضمون) میگوید: "ما ادیان را جمع میکنیم و طبیعتگرایی را جایگزین دین میکنیم!!"
🔸 نصیری قیداری که از طرف حزب اعتماد ملی کاندیدای مجلس هشتم شده بود، پس از راهیابی به مجلس، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات شد.
🔸 در شهریور ۱۳۹۲ جعفر توفیقی، سرپرست وزارت علوم، نصیری قیداری را به عنوان معاون حقوقی و پارلمانی منصوب کرد و در ۲۸ آذر ۱۳۹۲ نیز حمید میرزاده، او را به عنوان نماینده وزیر علوم و عضو هیأت امناء دانشگاه آزاد منصوب کرد.
🔸 فرهادی پس از روی کار آمدن در وزارت علوم، قصد جابهجایی نصیری قیداری را داشت اما با فشار عبدالحسین فریدون، پسرعموی رئیس جمهور، نه تنها حکمش را پس گرفت که نصیری قیداری را با حفظ سِمت در تاریخ ۱۱ خرداد ۹۴ به عنوان دبیر کمیسیون ملی یونسکو در ایران منصوب کرد.
🔸 بیشترین حواشی نصیری قیداری مربوط به زمانی است که کمیسیون ملی یونسکو با اجرای #سند۲۰۳۰ در کشور، اعتراض خیلیها را برانگیخت.
🔸 نصیری قیداری که ۵ اردیبهشت ۹۷ از کمیسیون ملی یونسکو خداحافظی کرد، 11 شهریور با حکم منصور غلامی، سرپرست دانشگاه شهید بهشتی شد!!
https://www.msrt.ir/fa/news/49688/
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گناه_همخانگی
⭕️ اعتراف دختری که با #همخانه_شدن با مردان، آنها را بیهوش می کرد و سپس با کمک دستیارانش، از منزل آنها دزدی می کرد.
🔸 من و همکارانم در سایت دیوار، مردانی را که دنبال همخانه بودند، 😏😏😏 شناسایی می کردیم و بعد از ورود به منزل، به اهداف خود می رسیدیم!.
⭕️حال سؤال اصلی اینجا است که چرا حکومت باید اجازه آگاهی همخانگی را به افراد بدهد؟!؟ 😔
⭕️همخانگی مردان با زنان در یک کشور اسلامی چه معنایی می تواند داشته باشد؟!؟ 😔
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#عفت_در_رفتار
#عفت_در_پوشش
#عفت_در_گفتار
🔻 شرافت زن اقتضا می کند، هنگامی که از خانه بیرون می رود، متین، سنگین و باوقار باشد.
🔻 در طرز رفتار و لباس پوشیدنش، هیچ گونه عمدی که باعث تحریک شود به کار نبرد.
🔻 زباندار لباس نپوشد،
🔻 زباندار راه نرود،
🔻 و زباندار و معنی دار به صدای خود آهنگ ندهد.
🔻 گاهی اوقات ژست ها، سخن می گویند؛
🔻 راه رفتن سخن می گوید؛
🔻 چنین چیزی در حجاب های غیر اسلام بوده است.
📚منبع: کتاب مسأله حجاب
نوشته #استاد_شهید_مطهری
https://eitaa.com/umefafgaraei
#معرفی_کتاب 📚
📖 عنوان کتاب: مروارید💎عفاف
(کاوشی در حیا، غیرت و حجاب)
✏️به قلم: سید حسین اسحاقی
ناشر📝: مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما
❣️"در این كتاب نخست، مقوله #عفاف و پاكدامنی با استناد به آیات #قرآن، احادیث و روایات تعریف میشود، سپس چگونگی آراسته شدن به این فضیلت بیان میگردد . 💫
و با مطالبی درباره #فواید عفاف، پیامد های ناشی از بی عفتی و احكام فقهی عفاف به پایان میرسد ." ✅
تنظیم شده در 4 فصل: ⤵️
فصل اول: بایسته های پوشش و عوامل بی حجابی 💅
فصل دوم: تأثیر حیا بر پوشش بانوان 😇
فصل سوم: ضرورت ها و بایسته های غیرتمداری 💯
فصل چهارم: عوامل مؤثر در سست شدن فرهنگ حجاب و پیامدهای آن 🚫
فصل پنجم: بایسته ها و راه کارهای ترویج فرهنگ حجاب
فصل ششم: سخنی با زنان و دختران مسلمان 👑
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفت_در_روابط
📌اختلاط با #محارم، ناامنی در حریم محرمیت
🔰اختلاط #زن و #مرد گاهی آنقدر آسیبزا است که اسلام در مورد ارتباط محارم و معاشرتهای خانوادگی هم دقت نظر داشته و اختلاط آزاد و بی قید و شرط با محارم (به جز شوهر)، بیحجابی و آرایش در برابر آنها و رفتارهای #غیرعفیفانه را منع کرده است🚫
🔰تا مردان و زنان به بهانه محرم بودن، گرفتار #گناه و بی بندباری نشوند. چون #غریزه_جنسی حد و مرزی ندارد و #محرم و #نامحرم برای آن فرقی نمیکند و هر کجا زمینهای فراهم بشود ممکن است #تحریک شود.💥
📚منبع: کتاب «حجاب عزت است یا اسارت؟» جلد دوم
نویسنده: محمد صادق ذبیحی
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تأثیر #رفتار_مادران بر #رفتار_فرزندان
🔹 اکثر دخترانی که اهل #تبرج و بیبند و بار هستند و بد رفتار میکنند، مادران دهاندریده و بدزبانی در مقابل پدرانشان دارند.
🔸 چرا که وقتی #حرمت_پدر شکست، این دختر نه از توجه پدر لذت میبرد و سیراب میشود و آرام میگیرد و نه این پدر، دیگر به دختر خود توجه خواهد کرد.
🔸 وقتی پدر شکست، دیگر پدر نیست.
🔸 وقتی این دختر از محبت پدر سیراب نشد، به دنبال #جلب_توجه همه مردم در خیابان ها می رود.
🔸 این صحبت به صورت میدانی نیز تا حد زیادی اثبات شده است.
حجتالاسلام و المسلمین #پناهیان
https://eitaa.com/umefafgaraei
📛 برای اولین بار در آسیا، ازدواج (همباشیِ) همجنسبازان در کشور تایوان، به طور قانونی انجام شد!
📛 در غرب برنامهریزی کردهاند، هر سال در چند کشور، همباشیِ همجنسبازان را تصویب و #گناه_همجنس_بازی را به قانون تبدیل کنند!! گناهی که روزی به خاطر شیوع آن، خداوند متعال، لوط نبی(ع) را برای هدایت #جامعه_سدوم فرستاد، اما آنها سرپیچی کردند و بر آنها عذاب نازل شد!
💢 حالا تمدن غرب با تصویب و قانونی کردن این #گناه_شنیع، رسماً علیه خدا و حضرت لوط (ع) اعلان جنگ کرده است!!
#سدومیان_تایوان
#جاهلیت_مدرن
https://eitaa.com/umefafgaraei
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عفافگرایی
#عفت_نگاه
#رودخانه_چشم
#مراقبت_از_دل_و_نفس
🔹قلعه ای در سینه های خود داریم به نام #دل...
🔹تمام خوبی ها و زشتی ها برای تسخیر #دل آمده...
🔹تمام واجبات و محرمات برای #آبادانی_و_ویرانی_دل آمده...
🔹#دل همانند #اقیانوسی است که 5 #رودخانه دارد.
🔹یکی از این 5 رودخانه #چشم است.
🔹شهید میثم تمار فرموده که، به عمرم به غیر از واجب، #نگاه نکردم! یک بار در عمرم به #نامحرم نگاه نکردم.
🔹وقتی #زلیخا #یوسف نوجوان را مقابل خود می نشاند، به او می گفت: سر خود را بالا بیاور و به من نگاه کن. می گفت من زیباترین زن مصر هستم. می گفت چقدر چشمها و موهای تو زیبا هستند.
🔹اما یوسف پاسخ می داد: اولین چیزی که در قبر، به زمین می ریزد، موهای سر است و این صورت زیبا را نیز احسن الخالقین در رحم مادرم نگاشته است.
🔹چرا با این همه اشک و سینه و گریه، #پرواز نمی کنیم؟! چرا سنگین هستیم؟!
🔹برای #چشم خود برنامه بگذاریم.
🔹چارچوب محکمی برای #دل خود بسازیم.
🔹برخی #گناه_های_امروزی برای ما گناه محسوب نمی شود! مثل ارتباط با نامحرم
حجت الاسلام #دارستانی
از#ماه_محرم شروع کنیم.
https://eitaa.com/umefafgaraei