🔹دکتر حسنی درمیان: وقتی گفته میشود عفاف و حجاب، بستگی دارد که در سطح ساختاری بررسی شود و عاملیت کنار زده میشود یا میخواهیم عاملیت را پیدا کنیم و به راهکارها برسیم که اینگونه نمیشود. چراکه امروزه عاملیتها و ساختارها در هم تنیده هستند و ساختارها از قدرت بالائی برخوردارند و بدون تغییرات ساختاری نمیتوان به تنهائی عاملیت را محکوم کرد و این دو را باید با تناسب نسبت به یکدیگر دید. برای پیشگیری از بدحجابی فقط رجوع به فرد کافی نیست که موضوع را فقط به عنوان روانشناسی ملاحظه کرد؛ چراکه پدیدهها گاه از این سطح عبور کرده اند و هر رفتاری که در جامعه پاداش ببیند تکرار میشود. بنابراین کاهش میزان پوشش براساس موازین دینی دلیل آن پاداشی است که گرفته است و این پاداشها لزوماً اقتصادی نیست و به توجه افراد بستگی دارد.
🔹طرد افرادی که پوشش مناسب را در برخی کنشها و تقابلها دارند و این فشار هنجاری به تدریج تغییر در رفتار ایجاد میکند. سیستم پاداش دهی امروز به سمت حجاب نیست. چراکه ساختارها باید ارزشها را تقویت کند. ایشان با اشاره به نظامهای پاداش دهی به نوع پوشش در فرهنگ غرب گفت: هالیود اگر میخواهد بازیگر زنی را مشهور و برجسته کند شرایط آن تنزل حوزه پوششی اوست. به همین دلیل به سطح عاملیت و ساختار به صورت توأم برای تصحیح رفتار باید نگاه کرد و در هر الگوی رفتاری این موضوع مطرح است.
🔹در عین حال در همین راستا نیاز به برنامه ریزی میان مدت، کوتاه مدت و بلند مدت و به صورت توأم وجود دارد. دکتر حسنی ضمن ارائه گزارش فرهنگی در حوزه آسیبها و تهدیدهای اجتماعی در سطح شهر مشهد، گفت: نتایج اینگونه است که مسأله اولویت بندی آسیبهای فرهنگی و اجتماعی در سطح شهر مطرح است و ۱۴۸۵ پاسخگو بودند که ۵۱ درصد خانه دار هستند در عین حال ۵۰ درصد زنان مورد مطالعه، خانه دار نیستند. حضور اجتماعی زنان به شدت در حال افزایش است. در این شرایط این پرسش مطرح میشود که آیا این بستر اجتماعی رو به رشد حضور اجتماعی زنان بر روی الگوی عفاف و حجاب زنان تأثیر نمیگذارد؟ و در عین حال حضور زنان بحث نیست؛ بلکه در ضرورتها است و حضور زن بر اساس ضرورت تعریف میشود و ساختار این ضرورت را پذیرفته است.
🔹درباره چگونگی حضور زنان ساختار تعریف شدهای وجود ندارد. به لحاظ جامعه شناسی الگوهای رفتاری ما در جامعه به دنیا میآیند و در جامعه از بین میروند و افراد میتوانند بر جامعه تأثیر بگذارند؛ در عین حال به شدت تابع ساختارهای اجتماعی هستیم. پس اگر میخواهیم تغییر را ببینیم، تغییر را باید همه جانبه دید؛ چراکه پدیدهها چند سطحی و چند متغیره هستند.
آموزش و پرورش خروجیهای آینده هستند و در همین راستا وقتی تکنولوژی وارد میشود باید رصد کرد که چه تأثیری روی حجاب و عفاف دارد و اگر رصد نشود بازنده هستیم و برای دفاع از ارزشها باید ساختارها را متناسب با آن تنظیم کرد و شعار به تنهائی کافی نیست.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔹تغییر در فرصتهای شغلی زنان با عفاف و حجاب میتواند ارتباط داشته باشد که آن را تقویت یا تنزیل دهد. چراکه به تدریج الگوهای رفتاری نادرست عادی میشود که این عادی سازی یک پروژه است. افکار ساختاری مدیریت شده برای باربی شدن و عملهای جراحی طراحی شده است که ذیل سلامت عنوان میشود و از طرفی در چارچوب قالبهای عقل ابزاری که پذیرفته شده است القاء میشود که الگوهای رفتاری نادرست را ترویج و اشاعه میدهد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔹دکتر حسنی درمیان: در واقع ساختارها بر روی ارزشها و باورها اثر گذاشته است و زیربنا فرهنگ است و روبنا اقتصاد است که الگوی مصرف ما اقتصاد را نابود میکند. چراکه در آینده هر شاغلی باید ۲۵ درصد حقوق خود را مالیات پرداخت کنند وگرنه بازنشستگان حقوق ندارند و وقتی خانواده با تهدیدها مواجه میشود پیامد آن اقتصادی میشود و در آینده نیروی انسانی جایگزین ندارد و در حال حاضر خروجی بازنشستگی سه برابر ورودی آن است و این مسأله ایجاب میکند که مالیاتها افزایش مییابد و بر تحکیم خانواده تأثیر میگذارد. ما در حال حاضر در تشکیل و تحکیم و توسعه و فرزند آوری و تعالی خانواده مشکل داریم و از سویی این عوامل در عفاف و حجاب اثر میگذارد و در عین حال اثر میپذیرد و باید تناسب بین نحوه اشتغال، نوع حضور و چگونگی در اشتغال و مکان اشتغال و نوع مشاغل تناسب ایجاد کرد. وی ضمن رد این موضوع که برای اشتغال و حضور اجتماعی زنان در جامعه نباید از یک الگوی لیبرالیستی در این زمینه استفاده کرد، بیان داشت: چنانچه آن الگو در توسعه اقتصادی پذیرفته شود توسعه فرهنگی خود را همراه خواهد کرد. فرهنگ نیاز به مدیریت دارد که تناسب و تنظیم است.
🔹دکتر حسنی با بیان اینکه ارزشها ذهنی و هنجارها عینی هستند، گفت: درونی سازی ارزشها به عنوان یک پدیده اجتماعی دارای اهمیت است و از طرفی نظارت در این راستا در آموزش و پرورش و مهدکودکها اهمیت پیدا میکند؛ چراکه کنترل اجتماعی مکمل است و اصل نیست؛ در عین حال ایدئولوژی زدائی بزرگترین تهدید است. وی با اشاره به تجربه نادرست غرب درباره کنار گذاشتن حجاب و عفاف گفت: اگر عفاف و حجاب زدوده شود که در غرب رخ داده است، از هر صد جوانی که در غرب در سن بلوغ است، ۴۰ جوان خارج از ازدواج متولد شده اند که حاصل همباشی بوده اند که اگر این امر تنزل کند بر روی مسائل مختلف اثر دارد. با شرایط فعلی، بلوغ اجتماعی به تأخیر افتاده است و سن بلوغ جنسی پایین آمده است که به خاطر تبلیغات و ابزاری است که وجود دارد و این شکاف پیامدهای تأخیرهای ازدواج را به دنبال دارد و در عین حال تجردهای قطعی زنان رو به افزایش است و ارزشهای اخلاق بنیان تضعیف شده است که این همان تهاجم و شبیخون است. الگوهای رفتاری ما به شدت تحت تأثیر الگوهای رفتاری تظاهری و نمایشی است و حتی گاه مناسک مذهبی جنبه نمایشی پیدا میکند و فرهنگ تظاهری رسوخ کرده است. این فرهنگ به دلیل آن که احساس حقارت در افراد ایجاد میکند درست نیست و در همین راستا عفاف و حجاب را باید به صورت غیر مستقیم ترویج داد. تأکید بر پوشش زنان به خاطر سلامت اجتماع است نه به دلیل محدود کردن آنها.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔹گزیده ای از برخی نظرات اعضای حاضر در کارگروه:
🔹جناب آقای محروقی: نقش دولت ها و دفاع مقدس را در این جریان چگونه می بینید؟ و اینکه چرا برخی از افراد هنگام ورود به اماکن متبرکه اعم از حرم و ... نوع حجاب و پوشش متفاوتی نسبت به سایر اماکن و معابر دارند؟ در سفر اربعین نیز که همه افراد برخی اصول و قاعده مشترک معنوی دارند، اقامه نماز صبح برای برخی، واقعاً نوعی معضل به شمار می رود. این موارد چگونه قابل بررسی است؟
🔹آقای دکتر احمدی: علت عدم موفقیت در ساختارسازی ها چیست؟ اینکه ما ساختار ساز نیستیم؟ یا نبودیم؟ وقتی از مردم آمار می گیریم که نظر آنها را در خصوص مشکلات شان بپرسیم، از یک طرف سوگیری شناختی وجود دارد و از طرف دیگر، مردم صلاحیتی برای بیان مشکلات ندارند. اینکه گفتید نرخ مشاغل جدید کم شده است و بازنشسته ها ۳ برابر شده اند و ممکن است تأمین اجتماعی زمین بخورد، اشکالی که وجود دارد این است که صحبتی از آمار بیکاران نفرمودید.
🔹جناب آقای ابوترابیان: شما مثالی از پوشیدن لباس تنگ در برخی از بانوان زدید که گفته اند تقصیر بازاری است که لباس مناسب من را نمی آورد. اما بازاری می گوید این مشتری میتوانست شماره بزرگتری از این سایز را بردارد تا مشکل تنگی لباس برطرف شود. در بحث آمار نیز که فرمودید فراوانی ها به تفکیک مناطق مختلف شهر فرق میکند، ای کاش اشارهای ولو اجمالی به این حوزه می داشتید.
🔹آقای دکتر زمانی: اشکالی کلی در بحث تحقیقاتی در علوم انسانی دیده می شود. در ریاضی قطعیت بسیار مهم است. چون در پارادایم تولیدی می خواهیم عمل کنیم. باید دید گزاره ای را که میخواهیم اثبات کنیم، چیست؟ صحبت این است که دموکراسی به تعداد نفرات نگاه می کند. مسائل فرهنگی غالباً ذهنی است و مسائل اجتماعی غالباً عینی. برای مثال در گزارش شما که زورگویی به نظر مردم یکی از مشکلات شهر مشهد مطرح شده، در مقابل عدم امنیت در رده های خیلی پایین تر قرار گرفته است؛ در صورتی که اگر زورگویی مشکل بزرگی فرض شده، پس عدم امنیت نیز باید در ردههای بالاتر قرار میگرفت. مثال دیگر اینکه از نظر مردم، فقر فرهنگی به عنوان مشکل عمده تری مطرح شده و فقر تربیتی مشکل کمتر. در صورتی که این دو به هم وابسته هستند. ما در ساختارها مشکل داریم، ولی ساختار سازی نباید صورت بگیرد و ساختارها جای خود باشند. فرایند ها با ضعف های خود به ساختارها اشکال وارد کردند.
🔹سرکار خانم شیرزاده: شما فرمودید پوشش دغدغه مردم است اما ما به هر بدحجابی که بگوییم چرا چنین پوششی داری؟ می گوید چرا به من می گویید؟ مگر پوشش دیگران را ندیده اید؟ یعنی هر کسی با توجه به نوع پوشش دیگران، پوشش خود را بهتر می بیند. در صورت مواجهه با جوانانی که چنین جواب هایی می دهند، چگونه باید پاسخ داد؟ راه حل چیست؟
🔹سرکار خانم اسلامیان: منظور شما از سلامت اجتماعی چه بود که به آن نپرداختید؟ امیدوارم که در جلسات بعد به سلامت اجتماعی نیز پرداخته شود. در ضمن در پاسخ به برخی سؤالات مطرح شده، چون حجاب و عفاف ریشه اجتماعی و جامعه شناسانه دارد، افرادی از رشتههای علوم اجتماعی باید به آن ورود کنند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 # فریادهای #حضرت_لوط علیهالسلام از زبان #زن_مسلمان_انگلیسی بر سر #همجنس_بازان!!
✌️ یک شیر زنِ مسلمانِ حلالزاده، در ۲۷ جولای ۲۰۱۹ (پنجم مرداد ۹۸) در محله والتامستو لندن در حالی که شورشِ همجنسبازان در حال انجام بود، شروع به فریاد بر سر یک فرد که #پرچم همجنسبازان را حمل میکرد، نمود و آنها را #نفرت_انگیز خطاب کرد و کار آنها را #بی_شرمانه توصیف کرد.
💢 پس از انتشار این ویدئو، رسانههای پروپاگاندای #سدومیان_انگلیس در همکاری با برخی افراد که از اسلام آمریکایی حمایت میکنند، همچون Yusuf Patel گره خورد و نسبت به این فیلم موضعگیری کردند!!
📍بعد از انتشار این فیلم، پلیس لندن، بیانیهای منتشر کرده و اعلام کرده فیلمهایی که در فضای مجازی علیه #گناه_همجنس_بازی در انگلیس منتشر میشوند و به #همجنس_بازان توهین میشود، را پیگیری میکند و در دستور کار قرار میدهد!!
📌 پارلمان انگلیس، در سال ۲۰۱۳ به چراغ سبز ملکه، #گناه_همجنس_بازی را تصویب و ازدواج (همباشیِ) همجنسبازان را #قانونی کرد!!
📌 #همجنس_بازی گناه #قوم_لوط بود که امروز به یک قانون در بیش از ۲۹ کشور دنیا تبدیل و تصویب شده است و با غفلت و سکوت مسئولین در ایران و جهان اسلام، در آیندهی نزدیک از طریق قانون، کشورهایی که این #گناه_شنیع را تصویب نکردهاند، تحریم بینالمللی خواهند شد!!
https://eitaa.com/umefafgaraei
بازتاب نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی با عنوان نقش عفاف و حجاب بر سلامت اجتماعی و تحکیم خانواده با حضور آقای دکتر حسنی درمیان در پایگاه تخصصی فقه حکومتی وسائل
🌐 vasael.ir/0003my
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیماری_زوفیلیا
#ازدواج_انسان_با_حیوان در غرب😳
♦️ازدواج با حیوانات که در قانون ملی ایالات امریکا به آن اشاره ای کوتاه شده و بهصورت آزاد این اتفاق رخ می دهد، عنوان #آزادی را برای خود گرفته و حتی #شناسنانه_ازدواج هم، صادر میکنند!
♦️این رویکرد فرهنگ کشوری هست که مدعی حکومت بر دنیاست و این افکار غلط و شیطانی و ضد بشری را بر جهان حاکم کند.
♦️ازدواج با همجنس و یا غیر که در همه ی ادیان، از آن همچون گناه و عنوان ضد انسانی یاد شده است، از طریق بعضی منحرفان و شیطان پرستان خصوصاً در ایالات آمریکا و فرانسه بشدت تبلیغ میشود.
♦️به گزارش تالاب، با بررسي آسيب شناسي #خانواده در جهان غرب، آشكار ميشود كه در زمان شكوفايي دانش، تكنولوژي و صنعت، كانون گرم خانواده كمتر مورد دقت قرار گرفته و ضربات شكنندهای را به جامعهی بشري وارد نموده که این روزها کشورهای پایه گذار غرب، با این قضایا دست و پنجه نرم می کنند.
♦️حفظ و گسترش نهاد #خانواده به شدت با وجود #حیا و #عفاف در جامعه و #رفتار_افراد رابطه دارد. امروزه ساختار خانواده در جوامع غربی، نه تنها با مشكلات متعددي دست به گريبان است بلکه به شکل های جدیدی رو می آورد؛
♦️یک مؤسسه مبلغ ازدواج با حیوانات در کشور آمریکا، که به صورت آزاد و مجوز رسمی فعالیت میکند، اقدامات ضد بشری اش را در راستای ترویج فرهنگ ازدواج عنوان کرده هست!
♦️گفتنی است سگ و ببر و الاغ از بیشترین حیواناتی می باشند که در کشور آمریکا، زنان و مردان شیطان پرست و همجنس باز با آن ها ازدواج کرده و آسایش و سهولت خود را از این طریق طلب میکنند!!😏
https://eitaa.com/umefafgaraei
#معرفی_کتاب📘
💢عنوان کتاب: «۷ روش مهار #غریزه_جنسی»
✍️نویسنده: هادی حسین خانی نایینی
🖇ناشر: شهد علم
💬 نویسنده در کتاب حاضر، با رویکردی جدید تلاش کرده تا با بهرهگیری از آموزههای قرآنی و احادیث و روایات معصومین علیهالسلام، هفت روش برای #مدیریت_غریزه_جنسی معرفی کند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
📚اچند اقدام مناسب و مؤثر جهت حفظ عفاف و پاکدامنی:👇*
*✍️#کنترل_نگاه و #استقامت در برابر تحریک دیگران برای دیدن یک #فیلم یا یک #پیام نامناسب و یا #حضور در مجالس گناه آلود و توانایی*نه*گفتن به آنها*
*✍️انتخاب #دوست دیندار و نمازخوان و #معاشرت_نکردن با افراد بی بندوبار*
*✍️استفاده از #لباس مناسب با شأن و منزلت انسان #مسلمان*
*✍️انجام درست و به موقع #نماز، به خصوص به صورت جماعت و شرکت در جلسات مذهبی، عزاداری ها و سخنرانی های پر مجتوا*
*✍️مشغول بودن به #کارهای_ضروری، مانند درس خواندن، کارهای منزل، کارهای فنی و هنری و ...*
*✍️رعایت جنبه های #حلال_و_حرام در #ارتباط با جنس مخالف*
*✍️خواندن داستان درباره ی #سیره_و_رفتار _پیامبر_و_امامان_بزرگوار*
*✍️توجه به نصیحت ها و خیرخواهی های #پدر_و_مادر*
https://eitaa.com/umefafgaraei
📍#اعتراضات گستردهی مسلمانان و غیرمسلمانان به حضور خیابانی #همجنس_بازان در سارایوو پایتخت کشور بوسنی و هرزگوین!
💢 ترجمه پلاکارد به زبان بوسنیایی:
زمانی که #احمق به خود افتخار کند، #عاقل شرمزده میشود! (اشاره به تجمعات موسوم به افتخارِ همجنسبازان!!)
#گناه_همجنس_بازی
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔴 جسارت های #بی_شرمانه روزنامه همدلی تمامی ندارد / چرا دستگاه قضایی ورود نمیکند؟!
📛 پس از حمله این روزنامه، به عزاداری و سیاهپوشی برای سیدالشهداء علیه السلام، حال به #حجاب حمله کرده است و نوشته که در دولت روحانی قرار بود به #شل_شدن_گره_روسری_زنان کاری نداشته باشند!
🔸روزنامه همدلی در مطلبی با عنوان «گره کور روسری زنان» نوشت: «در میان انبوه #مشکلات کشور از مشکلات اقتصادی و معیشتی گرفته تا مسائل و #آسیبهای اجتماعی و فرهنگی و هزاران مشکل ریز و درشت دیگر، "گره" #روسری زنان در ایران و میزان سفت و شل بودن آن، به مسئلهای همیشگی بدل شده است. گره روسری زنان نه فقط امروز، بلکه در همه این چهل سال، به یکی از موضوعات مهم و دغدغههای اصلی بسیاری از مسئولان کشور تبدیل شده است».
🔸همدلی تأکید کرد:«چند روز پیش #وزیر_کشور که در تبلیغات انتخاباتیاش گفته بود:"کاری میکنم #دختران احساس #امنیت کنند و نخواهم گذاشت مأموری بینام و نشان از کسی سؤال کند". اما در عمل برخلاف این وعده عمل شد. #حجاب را نه دغدغه بلکه اولویت اول دولت دانست و درست در زمانی که مشکلات معیشتی و اقتصادی کمر بسیاری از مردم را خم کرده است، خواهان آن بود که در صورت نیاز به ورود پارچه #چادر عوارض آن صفر باشد».
❌ با وجود این #حریم_شکنیها، این روزنامه هنوز در حال انتشار است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آمار_پوشش_نامناسب_در_ایران
💢کنایه سنگین حجتالاسلام حسینی قمی، به وزیر کشور در برنامه سمت خدا
💢شما سرتان را از پنجره ساختمان وزارت کشور، بیرون بیاورید تا آمار واقعی #حجاب را ببنید!!!
💢آیا واقعاً تنها 6 درصد جامعه ایران بدحجاب هستند و بالای 90 درصد، از #حجاب_مطلوبی برخوردارند؟!؟
💢آیا همه آمارها را چنین ارائه می دهید؟!؟
https://eitaa.com/umefafgaraei
💢 وزیر دولت #ایرلند_شمالی اعلام کرد که تا ۱۳ژانویه سال۲۰۲۰ ازدواج (همباشیِ) #همجنس_بازان در این کشور نیز قانونی خواهد شد!!
📍در جولای سال ۲۰۱۹، ایرلند شمالی قوانینی تصویب کرد که به واسطهی آنها ازدواج (همباشیِ) همجنسبازان و دسترسی به #سقط_جنین آزاد خواهد شد!!
📍در سال۲۰۱۴ همباشی با همجنس در انگلیس، ولز و اسکاتلند قانونی شد؛ ولی ایرلند شمالی تاکنون آنرا ممنوع کرده بود!
🔻به گفته مقامات دولتی مدتی زمان لازم است تا دولت بتواند قوانین را به شکلی تنظیم کنند که همجنسبازان (وارثان #قوم_سدوم) نیز از تمام قوانین زوجهای غیرهمجنس برخوردار شوند!
🔻بر اساس این قانون، همجنسبازان ایرلندی ۲۸روز بعد از اینکه درخواست ازدواج خود را ثبت کردند، میتوانند ازدواج کنند، اولین ازدواج (بخوانید همباشیِ) آنها نیز در روز ولنتاین ـ ۱۴ فوریه ۲۰۲۰ـ خواهد بود!!
📌 درست است که تصور چنین روزی در ایران و سایر کشورهای اسلامی، در حال حاضر ناممکن به نظر میرسد، اما یادمان نرود که چنین قوانینی تا همین چند سال پیش در همین کشورها نیز ناممکن به نظر میرسید!!! اگر غفلت کنیم، آتش ناشی از آن، همه را میسوزاند!!
https://eitaa.com/umefafgaraei
#تربیت_جنسی
#خود_مراقبتی
نه گفتن بچه ها بىادبى نيست.
بلكه شروع #خود_مراقبتى است.
اجازه بدهيم كه بچهها #نه بگویند.
اگر بچه ها در #کودکی اجازه نه گفتن نداشته باشند، در #نوجوانی بسیار #آسیب_پذیر خواهند شد.
بسیاری از کودکان و نوجوانان ما #توانایی_مقاومت در برابر یک #تعارف یا #درخواست_غیرمنطقی، یک #رفتار_انحرافی یا #دعوت یک #دوست_ناباب را ندارند. شاید رفتار انفعالی و مطیع بودن فرزندان باعث شود والدین دردسرهای کمتری داشته باشند. اما این آسودگی به قیمت ناتوانی فرزند ما در رد کردن و نه گفتن در برابر دیگران است.
در بسیاری از موارد، افرادی که دچار #مشکلات_رفتاری بوده و یا در #دام یک انحراف و فساد گرفتار شدهاند، شجاعت و توانایی مقاومت در برابر عواملی که آنها را تحت فشار میگذارد را، نداشتهاند. فرزندان ما برای اینکه در برخورد با فرهنگهای متفاوت، مصرف مواد مخدر و هرگونه #سوءاستفاده دیگران، توانایی مقابله داشته باشند، باید #مهارت_نه_گفتن را بیاموزند و شجاعت لازم برای روبرو شدن با این شرایط را داشته باشند.
به یاد داشته باشیم، نه گفتن یک #هنر است.
https://eitaa.com/umefafgaraei
📲 #معرفی_نرم_افزار
📜نام نرم افزار: محنا (محرم نامحرم)
📎تولید: مؤسسه محتوای پژوه
🖋تهیه کننده: مهدی اسماعیلی سادیانی
🗯 نرم افزاری که با محیط زیبا و کودکانه
همراه با بازی به بحث #محرم_و_نامحرم می پردازد...🎨
«محنا (محرم نامحرم)» را در بازار اندروید ببینید:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.ArtaNovinSystem.Mahna&ref=share
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#غیرت
آیتالله جوادی آملی:
🔴 #غیرت چیست؟
🔰«وَ عِفَّتُهُ عَلَى قَدْرِ غَیرَتِهِ»؛ این کلمه غیرت از آن واژههای کمنظیر است که ما در فارسی هیچ معادلی نداریم. ما غیر را هر چه بخواهیم معنا کنیم ناچاریم سه چهار کلمه بیاوریم تا کلمه #غیرت را معنا کنیم.
👌 غیرت از پرفضیلتترین فضایل نفسانی است و حضرت امیر (ع) میفرماید به اینکه #عفت هر کسی به اندازه غیرت اوست، غیرت یک واژهای است که از #سه_عنصر دقیق تشکیل میشود؛ یعنی تا این سه عنصر پیدا نشود معنای غیرت ظهور نمیکند.
📌 #غیرت یعنی:
(۱) آدم در حریم غیر دخالت نکند؛
(۲) غیر را به حریم خود دخالت ندهد و مجموع این جمعها هم متفرع است بر اینکه:
(۳)حریمشناسی کند.
این سه عنصر که جمع شد، این مرد میشود #اهل_غیرت.
🔷 اگر کسی بیگانه را به داخل منزل راه داد، غیرت ندارد و اگر خود از حریم خود تجاوز کرد غیرت ندارد!
📌 این است که حضرت در نهجالبلاغه فرمود: «مَا زَنَی غَیورٌ قَطُّ»؛ هرگز آدم #باغیرت نامحرم را نگاه نمیکند. این یعنی چه؟ یعنی دارد از مرز خودش تجاوز میکند.
🎯 منبع: http://news.Esra.ir
https://eitaa.com/umefafgaraei
#اجرای_سند_2030_ممنوع
♦️خوش خدمتی مسئولین غربزده و پشتپرده اجرای سند ۲۰۳۰ در ایران، از زبان #دبیرکل_کمیسیون_ملی_یونسکو
🔻حجتالله #ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو، از برخی اتفاقات و تصمیمات خاص در رابطه با اجرای سند ۲۰۳۰ در ایران میگوید؛ در حالی که این سند تنها یک توصیهنامه بوده و نباید به یک سند ملی تبدیل میشد!
🔻اما متأسفانه پیش از این، در کمیسیون ملی یونسکو در کشورمان تصمیم میگیرند که سند 2030 یونسکو را به یک #سند_ملی_آموزشی_داخلی تبدیل کنند!!
🔻هیچ کشوری این کار را نکرده است و ما تنها کشوری هستیم که این توصیهنامه بینالمللی را به یک سند ملی تبدیل کردیم و اشتباه اصلی اینجا بود! ادامه مطلب در
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/06/30/2100408
https://eitaa.com/umefafgaraei
🌻✾با سلام و احترام
📣📣📣 کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی
💬 عنوان نشست: "نگاه به لباس و حجاب از منظری دیگر (تبیین قرآنیِ انواع لباس و اضطرار به پوشش عفیفانه از دیدگاه عملیات)
👨🏫 با ارائه جناب آقای حسن پُرسا
کارشناس ارشد پژوهشکده علوم گیاهی
پژوهشگر دانشگاه فردوسی مشهد و محقق حوزة دین (دستگاه های فکری-علمی و سازه های معرفتی-عملی)
⏰زمان: چهارشنبه 3 مهر رأس ساعت 15:30
و اکران مستند "شهید امرایی" ساعت 15:15
🏢مکان: دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی، سالن شورا
✳️لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
https://eitaa.com/umefafgaraei
⭕️ آزادی «#غیریواشکی» در شورای شهر شیراز
🔸رییس جدید شورای شهر شیراز در نخستین انتصاب خود حکم مسئولیت کسی را امضا کرد،
که در صفحه اینستاگرامش با افتخار! تصاویر #بدون_حجاب #همسر، #مادر و #خانواده خود را منتشر کرده و
زیر آن نوشته است: «آزادی غیریواشکی»!😒
https://www.fardanews.com/fa/news/955362/
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مدیریت_فضای_مجازی_برای_فرزندان
🔺وقتی 2 گیگ #اینترنت_رایگان باعث #بارداری یک #دختر ۱۲ ساله می شود!
🔺آیا آقای آذری جهرمی و بقیه مسئولین فضای مجازی، میتوانند در #چشمان #پدر این دختر نگاه کنند...؟
🔺گاهی چیزهایی را از دست می دهیم که جایگزینی برای آن پیدا نمی شود.
🔺فضای مجازی عرصه ای نیست که بتوان آن را #رها کرد.
🔺دریا جای خوبی است و همه آن را دوست دارند. بچه ما هم خیلی دریا را دوست دارد. ما هم بچه خود را دوست داریم. با این وجود حاضریم که بچه خود را #وسط_دریا پرت کنیم؟
🔺می گویند آنهایی که در دریا غرق می شوند تا یک جایی را خوب شنا می کنند و #راه_برگشت را #گم می کنند.
🔺فضای مجازی نیز یک دریاست.
#مراقب_باشیم
https://eitaa.com/umefafgaraei