#عفافگرایی
#شکوه_عفاف
🌱"همان دختر کمحجاب، دختر منه، دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما؛ اما جامعه ماست"🌱
❇️این جمله #شهیدسلیمانی به نظر بنده چند وجه دارد:
1️⃣لزوم #احساس_مسئولیت نسبت به همه دختران و پسران این کشور:
🍀همانطور که هر پدر و مادری در برابر تأمین نیازهای مادی، اعتقادی یا معنوی حال و آینده فرزند خود احساس مسئولیت میکند، در برابر دیگر فرزندان این کشور و به گفته #حاج_قاسم، نسبت به فرزندان این ''جامعه'' هم باید همین حس را داشته باشد. چراکه همین فرزندان، آیندۀ این جامعه را رقم خواهند زد.
2️⃣داشتن #نگاه_همتراز با افراد کم حجاب:
🍀گرچه حفظ عفاف و حجاب یکی از اصول اساسی و شعائر دین اسلام محسوب میشود، اما این مسئله دلیل بر داشتن حس برتری و نگاه از بالا و بی اعتنایی به افراد با اعتقادات ضعیفتر نمیشود. بلکه باید با همان #عطوفت و دلسوزی پدرانه و یا مادرانه با آنها رفتار کرد. همانطور که ایشان در برابر خواسته دختر بدحجاب برای گرفتن عکس با ایشان مقاومت نکردند و با روی خوش و برای چندمین بار از ماشین خود پیاده شدند و با او هم عکس گرفتند؛ که در نهایت همین روی گشاده شهید سلیمانی، باعث جذب آن دختر به #حفظ_حجاب شد.
3️⃣#تفاوت قائل شدن بین دختر بدحجاب و بی حجاب:
🍀درواقع کسی که از روی #عمد، سعی در بی اعتنایی به دین اسلام یا قوانین کشور دارد، با کسی که در دین خود کمی #لغزش دارد، یا به اصطلاح بدحجاب است، متفاوتند و نباید به همه به چشم بدبینی نگاه کرد.
✍️ فاطمه احمدی نیک
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#حجاب
#هفده_دی_1314
❇️قانون کشف حجاب؛ نماد آزادی یا سند استثمار زنان
🔷تصویب #قانون_کشف_حجاب در ۱۷ دی ۱۳۱۴ به وسیله رضاخان صورت پذیرفت که، با #مخالفت قاطعانه اقشار مختلف مردم مواجه شد و بعد از سالها فراز و نشیب، سرانجام با درخواست علما در سال ۱۳۲۳ و در دورۀ حکومت محمدرضا پهلوی #لغو شد.
📛با استقرار رژیم پهلوی، #تجددگرایی و نوسازی، از اهدافی بود که رضاخان و مشاوران طرفدار مدرنیزاسیون او، در پی اعمال آن بودند. درواقع رضاخان بـعـد از رســیدن بـه سـلطنت و دیـدار با مصطفی کمال پاشا (آتاترک)، به منظور #مترقی ساختن ایـران، دست بـه انجام برخی اقدامات زد و سعی کرد با وارد ساختن #بـانوان به صـحنه فعالیـتهـای اجـتماعی، کـشور را به سمت #پیشرفت سوق دهد؛ اما جامعه ایران، پذیرای چنین حرکتی نبود و با آن به سختی #مخالفت کرد.
🔷بعد از اجرای طرح جنجال برانگیز کشف حجاب، تعداد اندکی از #زنان بودند که با این طرح #موافقت کردند. این قشر را بانوان طبقه روشنفکرنما و فرنگی مآب تشکیل میدادند. همچنین زنان دربار که برای حفظ موقعیت سیاسی و اداری همسران خود دست به کشف حجاب زدند. در واقع زنان طبقات مرفّه وابسته به دولت و بیگانگان که در ۱۷ دی برای نخستین بار بدون حجاب ظاهر شدند، بیش از زنان دیگر طبقات، از کشف حجاب #استقبال کردند.
🌺اما قشر گسترده ای از بانوان، که باور و انگیزه مذهبی و سنتی داشتند؛ به دلیل پرورش یافتن در محیط های فرهنگی، مذهبی و ایرانی و حفظ #هویت_اصیل خود، عکسالعمل های منفی در مقابل طرح جدید، نشان میدادند.
✍️فرشته جهانی
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#شکوه_عفاف
#اصلاح_کجروی
#احساس_مسئولیت
✍️ تفسیر شما از این سخن سردار شهید سلیمانی و موارد نظیر آن چیست؟
✨«همان دختر کمحجاب، دختر منه، دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما؛ اما جامعه ماست» ✨
🌻فرمایش #شهیدسلیمانی عزیزمان، حاکی از #جذب_حداکثری و بی قیدوشرط در پذیرش افراد و نیز #احساس_مسئولیت در قبال یکایک آنان می باشد.
🌻در حکومت اسلامی آحاد جامعه، در مقابل لغزشها، مسئولیت جمعی دارند که اگر دلسوزانه می توانستند جوانی که شیفته زیبایی هاست را به خود جذب کرده و #زیبایی_پوشیدگی را در عمل به آنان نشان دهند، شاهد افزایش #خودنمایی دختران کم حجاب در جامعه نبودیم.
🌻علاوه بر #جنبه_فردی عمل، که مختص خود فرد کم حجاب است، در #جنبه_اجتماعی عمل وی، ما نیز مقصر هستیم که نتوانستیم در او آن چنان که باید تأثیر بگذاریم!
🌻#رسالت افراد پستهای مهم، ایجاب میکند که بیشتر از دیگران، دغدغۀ اصلاح #کجروی ها و #مسئول قلمداد کردن خود، در برابر عملکرد دیگران باشند.
🌻البته #شهیدسلیمانی، هم در زمان حیات و هم بعد از شهادت، منشأ #تأثیر عظیم در جهان اسلام بوده و تا قرنها خواهد بود.
✍️لیلا کامیار
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#شکوه_عفاف
#عیب_ظاهری
#عیب_باطنی
✍️ تفسیر شما از این سخن سردار شهید سلیمانی و موارد نظیر آن چیست؟
🌷 «همان دختر کمحجاب، دختر منه، دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما؛ اما جامعه ماست»🌷
🔶 منظور سردار سلیمانی از این سخن، این است که با توجه به زندگی در جامعه و دین واحد که #جامعه_ایران و #دین_اسلام است، باید این مطلب را بدانیم که افراد جامعۀ ما همانند #خانوادۀ ما هستند و اگر آسیبی به آنها برسد، #آسیب به ما و دین ما نیز هست.
✴️ آن دختر کم حجاب، اگر #حجاب را به خوبی رعایت نمیکند، علتش این نیست که میخواهد ایران و اسلام را نابود کند؛ بلکه شاید #آگاه و هشیار نیست و ما باید او را، همانند اعضای خانواده خودمان دوست بداریم و #راهنمایی کنیم و طردش نکنیم. همانگونه که فرزندان خودمان اگر اشتباهی بکنند، آنها را راهنمایی می کنیم.
🔶 از طرفی دیگر به دلیل رابطۀ قلبی #حاج_قاسم با #مقام_معظم_رهبری و با توجه به اینکه که رهبر انقلاب فرمودند ممکن است آن خانم #عیب_ظاهری داشته باشد و ما #عیب_باطنی؛ به همین منظور، سردار دلها هیچگاه افراد کم حجاب را #تحقیر نمیکنند و حتی آنها را #دختران_معنوی خود نیز میخوانند.
🌺🍃 گفت شیخا، من آنچه گفتی هستم!
🌺🍃 آیا تو چنان که مینمایی هستی؟!
🍃🌺🌺🌺🍃
✍️ دانیال اجودانی
@umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
👇کلیپی به مناسبت
#رحلت_مصباح_دلها
#سالگرد_سردار_دلها
#چهلم_فخر_ایران
🍂خداحافظ ای، برگ و بارِ دل من
🍂خداحافظ ای، سایهسار همیشه
🍂اگر سبز رفتی، اگر زرد ماندم
🍂خداحافظ ای، نوبهار همیشه
🌱🌹🌹🌹🌱
@umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
#بازگشت_به_خدا
#انتظار_فرج
🎥صبح امید
🌿تو هفته ای دوبار، گریه میکنی برام
🌿تو هفته ای دوبار، توبه میکنی بجام
🌿خدا کنه بهم نگی، تمومه فرصتت
🌿دعا بکن که خوب بشم، آقا به حرمتت
🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#موشنگرافی آموزش جنسی (سند2030)
❇️ در یازدهمین جشنواره مردمی #فیلم_عمار، امیر اسماعیلی در قالب یک موشن گرافيك سه قسمتی، به ابعاد مختلف #سند2030 میپردازد و زمينههای شکل گیری این سند را بررسی میکند. سندی که #ایران نیز متعهد به اجرای سیاستها و مواد آن شده بود؛ اما با دخالت شورای عالی انقلاب فرهنگی به کنار گذاشته شد. علاوه بر اینها، این اثر #نقدهای وارد به این سند را با توجه به نتایجی که اجرای آن در کشورهای غربی داشته بیان میکند.
🔺لینک مستقیم فیلم 👇👇👇
https://ammaryar.ir/product/118188/
@umefafgaraei
#عفافگرایی
📚#معرفی_کتاب
🌸 2 کتاب در حوزه #عفاف و #حجاب رونمایی شد
🔰کتابهای «مسئله حجاب در جمهوری اسلامی ایران» و «مسئله حجاب در غرب» به قلم «#علی_غلامی» به مناسبت سالروز واقعه کشف حجاب رونمایی شد.
🔶این آیین، روز چهارشنبه در قالب وبینار آموزشی «شمیم» به مناسبت ۱۷ دی، سالروز #واقعه_کشف_حجاب به دستور رضاخان در سال ۱۳۱۴، با مشارکت #بنیاد_عفاف و حجاب در فرهنگسرای سرو و با حضور دبیرکل بنیاد عفاف و حجاب آیتالله اختری، برگزار شد و علی غلامی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) و پژوهشگر و نویسنده نیز، به صورت آنلاین در این جلسه حضور داشت.
👤دکتر غلامی در این آیین، درباره محتوای کتاب «مسئله حجاب در غرب» اظهارداشت:
🔶این کتاب در چهار محور تدوین شده که محور اول #تاریخچه_حجاب است. از حدود ۱۵ قرن قبل از تولد حضرت عیسی (ع)، در مورد حجاب تاریخچه داریم، تا قرن ۱۹ و ۲۰ یعنی حدود ۳۴ قرن و آنچه ما در غرب از #حجاب میبینیم، یک روند بدون شیوه بود. یعنی حجاب در ۱۵ قرن، ۱۵۰۰ سال قبل از تولد حضرت عیسی (ع) با سال ۱۹۰۰ خیلی تفاوتی نکرده است، در مواردی در نوع حجاب تفاوتهایی وجود دارد؛ اما اصل موضوع خیلی تغییر نکرده است.
⚠️اما از سال ۱۹۳۰ حجاب از یک #پروسه به یک پروژه تبدیل شده و به شدت #افول میکند، در مقایسه سال ۱۸۸۰ با ۱۹۸۰، طی یکصد سال، حجاب بیش از ۳هزار و ۴۰۰ سال #تغییر کرد و به یک #پروژه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و عقیدتی تبدیل شد.
منبع خبر👇👇👇
www.irna.ir/news/84176828/
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#مسابقه_هفتگی_شکوه_عفاف
4️⃣3️⃣#سؤال_شماره_سی_و_چهار
✍️ گروهی معتقدند، میتوانیم خوبهای 2030 را بگیریم و بدهای آن را واگذاریم (تقریباً همان حق تحفّظ)؛
👆لطفاً نظر مستدل –و احتمالاً متکی به منابع- خود را مرقوم بفرمایید.
❇️ خواهشمند است متن ارسالی حداکثر حدود 200 واژه باشد. آثار برگزیده علاوه بر قرار گرفتن در لیست اهدای هدیه، به نام نویسندگان محترم، منتشر خواهد شد.
🔹مهلت ارسال پاسخ مسابقه شماره سیوچهار، دوشنبه 22 دی
🔹اعلام برندگان به قید قرعه و ارسال هدیه، چهارشنبه 24 دی
🔹برای شرکت در مسابقه هفتگی شکوه عفاف، کافی است پاسخ و مشخصات خود را به آیدی @gholami35 ارسال نمایید.
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
#برگزاری_کارگاه_آنلاین
📶 کارگاه آنلاین #نقد_حذف_همجنسگرایی_و_خودارضایی_از_فهرست_اختلالات_جنسی_در_DSM | بر مبنای دیدگاههای علمی و سپس دیدگاههای دینی
👤 مدرس: دکتر سیدعلی مرعشی | پزشک، متخصص روانشناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز
🌸ویژه اساتید و دانشجویان رشته روانشناسی و مشاوره🌸
📆زمان کارگاه: جمعه 26 دی ساعت 14 الی 17
📝 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر👇
📲 09059752600
🆔 @moshaver1
@umefafgaraei
🔶مراسم هفتمین روز رحلت فقیه و حکیم مجاهد
🍂مرحوم آیت الله #مصباح_یزدی 🍂
👤با سخنرانی استاد حسن #رحیم_پور ازغدی
📆زمان: یکشنبه 21 دی ماه
⏰ساعت 10 صبح الی 11:30
🎧 آدرس اتاق مجازی:
vroom.um.ac.ir/deo
@umefafgaraei
#کرسی_ترویجی
🔔 مناظره "بررسی فقهی حضور #بانوان در ورزشگاه ها"
🗓 زمان: 25 دی
⏰ساعت ۹:۳٠ صبح الی 12:00
👇 ارائه دهندگان:
👤 حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد نجفی
👤 حجت الاسلام والمسلمین کاظم قاضی زاده
👤 حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی خادمی کوشا
👤 حجت الاسلام والمسلمین قدرت الله باقری
و
👤 مدیر جلسه: حجت الاسلام والمسلمین مهدی فیروزی
👈 لینک ورود به جلسه:
http://dte.bz/danaee
┄┅═══••✾••═══┅┄
@umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
🎥دینداری ناقص
#اخلاق_دینی
#رفتار_دینی
✴️چرا در بعضی خانواده ها، پدر و مادر متدین و مسلمان و #باحجاب هستند اما فرزندان.....
🎙استاد عالی
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#آسیبهای_اجتماعی
#زیر_پوست_شهر
⚠️فقر توأم با فحشا
💥صحنه های هولناک شبهای تهران
♨️شب های پایتخت فاجعه است!
❇️جمعی از #نمایندگان مردم تهران در مجلس به دعوت سردار ساجدینیا به مقر پلیس رفتند تا زیر پوست شهر تهران را در شب ببینند، محمود #صادقی در خصوص نتیجه این بازدید اظهار داشت:
👈"وضعیت اسف باری را شاهد بودیم که انسان با دیدن آن دچار #افسردگی می شود؛ زیرا عمق فاجعه قابل تأمل و نگران کننده است و مشاهده فقر آمیخته با فحشا تا عمق جان انسان را می سوزاند".
🔥در این شب در گفتگو با زنان تن فروش، خانم میانسالی می گفت سرپرست خانوار و دارای مادر پیر و از داشتن شغل و بیمه محروم است و کاری را آموزش ندیده که بخواهد از آن طریق گذران زندگی را داشته باشد. دختر جوانی نیز در این خصوص گفت که در نوجوانی مورد تجاوز قرار گرفته و خانواده او را طرد کردند و از شهرستان به تهران آمده و از این طریق زندگی را می گذراند.
🔶متن کامل گزارش👇👇👇
https://tadbirvatoseh.ir/?p=9456
@umefafgaraei
🌻با سلام و احترام
📣📣📣 سیوسومین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
💬 با عنوان: "عفاف در ادب و هنر (3): "اکران و بررسی برخی از انیمیشنهای تلوزیون"
👥👥جلسه هماندیشی با مشارکت اعضای محترم کارگروه
⏰ زمان: چهارشنبه 24 دی ماه ساعت 15:00
🎧 آدرس اتاق مجازی:
vroom.um.ac.ir/saeedy
💠جهت حضور در این نشست مجازی، در صورت استفاده از کامپیوتر، میبایست بر روی سیستم شما، نرم افزار Adobe Flash Player نصب باشد و در صورت استفاده از تلفن همراه و یا تبلت، نرم افزار Adobe Connet را از طریق بازار بر روی گوشی خود نصب بفرمایید.
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#ایده_پردازی_برای_عفاف_وحجاب
🔻 مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم همزمان با سالروز عفاف و حجاب برگزار میکند:
💡سلسله رویدادهای ایدهپردازی
1️⃣ رویداد یکم:
فراخوان "ایده های خلاقانه در تبیین اهمیت عفاف و حجاب و شیوه های ترویج آن"
⏳مهلت ارسال آثار: تا نیمه بهمن ماه، مقارن با میلاد حضرت زهرا (س)
🔍اعلام نتایج: بیستم اسفندماه، همزمان با سالروز مبعث رسول گرامی اسلام (ص)
📦ارسال آثار: تحویل به معاونت فرهنگی مدارس علمیه خواهران استان قم، یا ارسال به پست الکترونیک f.nikzad@whc.ir
🔺شرکت برای عموم آزاد است.
⏰تلفن: 02531285151
👈جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت حوزه علمیه مراجعه نمایید:
http://qom.whc.ir/news/view/101942
@umefafgaraei
#عفافگرایی
🔰 سلسله نشست های امر جنسی با موضوع:
❇️ بررسی پدیدۀ #همباشی (ازدواج سفید) به عنوان رقیبی برای نهاد سنتی #خانواده
👇 با حضور اساتید
👤 دکتر تقی آزاد ارمکی
👤 حجت الاسلام والمسلمین دکتر فرج الله هدایت نیا
👤 حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین بستان
📝 دبیر جلسه: دکتر مهدی عباسی
📆 زمان: پنجشنبه: 25 دی ساعت 10 صبح
🎧 لینک جلسه مجازی:
http://dte.bz/ethicsconf
@umefafgaraei
مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی #مسابقه_هفتگی_شکوه_عفاف 4️⃣3️⃣#سؤال_شماره_سی_و_چهار ✍️ گروهی معتقدند، میتوانیم خوبهای
#عفافگرایی
#شکوه_عفاف
✴️سؤال مسابقه هفته 34، پاسخ مستدل –و احتمالاً متکی به منابع- #عفافگرایان ارجمند در خصوص نظر گروهی بود که معتقدند، میتوانیم خوبهای #2030 را بگیریم و بدهای آن را واگذاریم (تقریباً همان حق تحفّظ)؛
🌺در مسابقه این هفته شکوه عفاف، 4 نفر از عفافگرایان گرامی:
🍃خانمها مائده #سبزی، عصمت #براتی، لیلا #کامیار و آقای سیدعلی #بیضائی پاسخهای خود را ارسال نموده بودند؛ که متن آقای بیضائی مورد توجه قرار گرفت.
🍃🌺🌺🌺🍃
🔶 در هر طرح بايد #استناد، #ارتباط، #هماهنگى و #جامعيت را بررسی کنیم و بایستی مجموعه #مستند باشد؛ وگرنه استناد اجزاء، باعث استناد مجموعه نخواهد بود.
🔶 ممكن است يك كتاب، يك حدیث داشته باشد و مستند باشد و حجّیت داشته باشد و مبنای صحیح حرکت فردی- اجتماعی توحیدی فرد قرار بگیرد و ممكن است هزار حدیث در آن باشد؛ اما مستند نباشد... چه برسد یک سند کلانِ بالادستیِ بسیار تأثیرگذار مانند #2030 که در یک پارادایم دیگر و با شبکه ای از روابط در هم تنیده طراحی شده است، که نمیتواند مورد مماشات قرار بگیرد و اجزاءش را بدون این #ملاحظات، وارد طرح مبتنی بر #نگاه_توحیدی خویش کرد.
🔶 چراکه ما در هر طرحى- چه تربيتى، چه اخلاقى، چه اجتماعى و سياسى و چه اقتصادى و حقوقى-، بایستی گزارهها را با ربطهایشان و ناظر به جهت حرکتشان مورد بررسی قرار بدهیم.
🌿🌸🌸🌸🌿
📚 ملغمه ای از اندیشه های دو اندیشمند جلیل القدر، استاد مرحوم علی صفایی حائری ره و استاد سید محمدمهدی میرباقری حفظه الله
✍️سیدعلی بیضایی
@umefafgaraei
مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی #مسابقه_هفتگی_شکوه_عفاف 4️⃣3️⃣#سؤال_شماره_سی_و_چهار ✍️ گروهی معتقدند، میتوانیم خوبهای
#چرایی_نه_به_سند_2030
#حق_تحفظ
#بخش_اول
✍️ گروهی معتقدند، میتوانیم خوبهای 2030 را بگیریم و بدهای آن را واگذاریم (تقریباً همان حق تحفّظ)؛
✴️این سخن در نگاه اول درست است. اگر مطلبی به دست ما میرسد، باید سعی کنیم سره را از ناسره تشخیص دهیم و سند ۲۰۳۰ به عنوان یک مقالۀ علمی! جا دارد که چنین برخوردی با آن شود؛ ولی ۲۰۳۰ یک سند دارای چارچوب و #راهنمای_عمل است، نه یک متن علمی؛ بنابراین باید به سؤالات زیر #پاسخ دهیم:
1️⃣چرا سراغ سند ۲۰۳۰ برویم؟ آیا سند بالادستی آموزشی مان را باید از کشورهای دیگر بگیریم؟
🔷پاسخ به این سؤال خیلی دشوار نیست. تمام قواعد علمی و دانش مطالعات برنامه درسی، چنین راهنمایی می کنند که هر کشوری باید بر اساس #فرهنگ خودش، #نظام_آموزشی اش را #تدوین و ترسیم نماید.
2️⃣فارغ از مسئله مربوط به سؤال یک، آیا #منفعتی از اتخاذ برخی مواضع مثبت این سند، وجود نخواهد داشت؟
🔷پاسخ خیلی روشن آن است که اگر مطالبی کاملاً نو و راهگشا در سند ۲۰۳۰ هست که در اسناد بالادستی نظام ما نیست، لازم باشد که در اسناد خود #تجدیدنظر کنیم و به هر روی، یک سند (یعنی سند بومی خودمان) باید در جبهۀ کار #تربیت قرار گیرد.
3️⃣آیا این سؤال واقعاً مسئله ما است؟
🔷زمانی این سؤال منطقی است که واقعاً بررسی نشان دهد که ۲۰۳۰ سخن نو و راهگشایی دارد؛ اما خوشبختانه بررسیها نشان میدهد که تمام گزاره های مثبت 2030، ناظر به عدم ظلم و تبعیض و... در اسناد داخلی ما هم وجود دارد و دلیلی برای #تواضع به #فرهنگ_بیگانه وجود نخواهد داشت.
🌱ادامه دارد...
✍️محمود سعیدی رضوانی
@umefafgaraei
مسیر عفافگرایی
#چرایی_نه_به_سند_2030 #حق_تحفظ #بخش_اول ✍️ گروهی معتقدند، میتوانیم خوبهای 2030 را بگیریم و بدهای
#چرایی_نه_به_سند_2030
#حق_تحفظ
#بخش_دوم
✍️ گروهی معتقدند، میتوانیم خوبهای 2030 را بگیریم و بدهای آن را واگذاریم (تقریباً همان حق تحفّظ)؛
4️⃣آیا اتخاذ مباحث مثبت سند ۲۰۳۰ -ولو آنکه می دانیم در اسناد بومی هست- هیچ منفعتی نخواهد داشت؟ حداقل آن است که رابطۀ ما را با جهان غرب بهتر میکند.
🔷باید توجه داشت که #پیامهای_مثبت ۲۰۳۰ هم، ملمو از #ابهام و #مناقشه است. مثلاً حذف #کلیشۀ_جنسیتی ظاهری خوب دارد ولی باطنی خطرناک! چراکه #باطن (تفسیر متن) به عهدۀ #بیگانه است.
⚠️شما حذف کلیشه جنسیتی را می پذیرید و مجبور میشوید روزی به نام #روز_مادر نداشته باشید. شما این عبارت را می پذیرید و باید بپذیرید، زن برای خروج از کشور به تنهایی، به هیچ اجازهای نیاز نخواهد داشت.
📌دقت بفرمایید #تفسیر کننده شما نیستید! شما به عنوان یک مطلوب میپذیرید که مدارس باید #تربیت_جنسی را اجرا کنند؛ اما مفهوم تربیت جنسی شما با تدوین کنندگان ۲۰۳۰، زمین تا آسمان #متفاوت است!
✍️محمود سعیدی رضوانی
@umefafgaraei
#عفافگرایی
#ابعاد_نوروبیولوژیک_عفاف_و_حجاب
📝دکتر ساقیان و همکاران در سال 1396، پژوهشی را با عنوان "ابعاد نوروبیولوژیک عفاف و حجاب" انجام دادند و نتایج آن نشان داد به منظور حفظ #بهداشت_روانی و برقراری #تعادل در هورمونهای استرسی و جنسی، پایبندی به فرهنگ #عفاف و #حجاب ضرورت مییابد.
❇️از دیدگاه نوروبیولوژی یا زیست شناسی عصبی، تحریکهای جنسی مداوم، به عنوان عامل استرسزا شناخته میشود که در صورت عدم پاسخ مناسب به آنها با ارضای درست میل جنسی، #تعادل هورمونهای جنسی و استرسی به هم می خورد. علاوه بر این، آثار نامطلوبی نظیر تنشهای روانی، بیماریها و انحرافات جنسی، بلوغ زودرس و #آسیب به عملکرد مغز نیز، بروز میکند.
✴️حجاب و عفاف از دیدگاه #نوروبیولوژی، دو جنبه دارد:
1️⃣یکی اینکه، شخص ورودیهای تحریک جنسی را #دریافت نکند
2️⃣و دیگر اینکه، از تحریک جنسی دیگران #خودداری کند.
🍀بر اساس ساختار مغزی زن و مرد، خصوصاً در بخش #هیپوتالاموس که به فعالیت بیشتر غدد جنسی در مردان، نسبت به زنان منتهی میشود، به نظر میآید که نقش زن در #جلوگیری از ایجاد محرکهای جنسی و نقش مرد در #کنترل ورودیهای تحریک جنسی، اهمیت بیشتری دارد.
🍀به علاوه، به دلیل بزرگتر بودن اندازه #آمیگدال نیز، مردان پاسخهای قویتری به تحریکات جنسی میدهند.
📌بنابراین، اگر چه تحریکگری جنسی مردان هم میتواند برای زنان و مردان دیگر #زیانبار باشد؛ ولی تحریکگری جنسی از سوی خانمها، اثر بسیار شدیدتری بر آقایان میگذارد و این امر، بر اهمیت لزوم #پوشیدگی_مناسب و #رفتارعفیفانه زنان می افزاید.
@umefafgaraei