✅پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت ۱۶آذر روز دانشجو
جنبش دانشجویی در کشور ما در تاریخِ ثبت شده و شناخته شدهی خود، همیشه ضد استکبار، ضد سلطه، ضد استبداد، ضد اختناق و بشدت عدالتخواه بوده است. (مقام معظم رهبری)
🔹 16 آذر "روز دانشجو" ، یادآور شهادت سه دانشجوی عدالت طلب وطن در مسیر مبارزات استکبار ستیزانه در دانشگاه است. خاطره از خودگذشتگی دانشجویان فداکار و مبارزی که در جریان اعتراض به دخالت های بیگانگان در امور ایران در سال ۱۳۳۲ به پا خاسته و با اهدای جان خویش در برابر ظلم ایستادگی کردند، هرگز از یاد ها نرفته و برای همیشه در تاریخ ثبت شده است. مبارزه با رژیم ستمشاهی و رویش جوانه های انقلاب اسلامی از درخت تنومند دانشگاه و پیشتازی دانشجویان در کنار دیگر مبارزان به خوبی گواه بر آن است که نهاد دانشگاه در کشور عزیزمان ایران نه تنها عرصه اصلی تولید دانش است بلکه به مثابه خاستگاهی حیاتی و اثربخش برای رویش اندیشه های مبارز در راستای استقلال طلبی و عدالت گستری است.
🔹 اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه کاشان ۱۶ آذر روز طلوع اندیشههای نو را به همه دانشجویان به ویژه دانشجویان ساعی و سرافراز دانشگاه کاشان تبریک میگویم. بنده و تمام همکارانم با تمام توان و افتخار بدنبال فراهم ساختن بستر های لازم برای ارتقای سطح آموزش، پژوهش و فناوری همراه با ایجاد فضای بانشاط فرهنگی، خردورزی و حفظ کرامت انسانی در دانشگاه کاشان بوده و هستیم و از شما فرزندان عزیزم و آینده سازان کشور انتظار داریم که در کسب علم و دانش و مهارت و همپای آن در کسب فضایل دینی و اخلاقی با انگیزهای دو چندان عزم خویش را جزم کنید تا به یاری یکدیگر آینده ای پرافتخار برای میهن مان ساخته و الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت را پیاده سازی کرده و به نمایش بگذاریم. از خداوند متعال برای همه شما دانشجویان عزیز توفیق الهی، تندرستی، عزت و سرافرازی خواستارم.
میاسای از آموختن یک زمان
ز دانش میفکن دل اندر گمان
(فردوسی)
✅پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت ۱۶آذر روز دانشجو
🔹جنبش دانشجویی در کشور ما در تاریخِ ثبت شده و شناخته شدهی خود، همیشه ضد استکبار، ضد سلطه، ضد استبداد، ضد اختناق و بشدت عدالتخواه بوده است. (مقام معظم رهبری)
16 آذر "روز دانشجو" ، یادآور شهادت سه دانشجوی عدالت طلب وطن در مسیر مبارزات استکبار ستیزانه در دانشگاه است. خاطره از خودگذشتگی دانشجویان فداکار و مبارزی که در جریان اعتراض به دخالت های بیگانگان در امور ایران در سال ۱۳۳۲ به پا خاسته و با اهدای جان خویش در برابر ظلم ایستادگی کردند، هرگز از یاد ها نرفته و برای همیشه در تاریخ ثبت شده است. مبارزه با رژیم ستمشاهی و رویش جوانه های انقلاب اسلامی از درخت تنومند دانشگاه و پیشتازی دانشجویان در کنار دیگر مبارزان به خوبی گواه بر آن است که نهاد دانشگاه در کشور عزیزمان ایران نه تنها عرصه اصلی تولید دانش است بلکه به مثابه خاستگاهی حیاتی و اثربخش برای رویش اندیشه های مبارز در راستای استقلال طلبی و عدالت گستری است.
📎ادامه خبر در:
https://kashanu.ac.ir/fa/news/22913
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
هدایت شده از فصل پژوهش و فناوری ۱۴۰۲ دانشگاه کاشان
همزمان با #هفته_پژوهش_و_فناوری #داشنکده_علوم_انسانی_و_حقوق_دانشگاه_کاشان گزار می نماید.
🔵سخنرانی علمی با موضوع:
خودهای ممکن
👤سخنران
🔸دکتر اصغر جعفری
دانشیار دانشکده علوم انسانی وحقوق دانشگاه کاشان
🗓زمان :شنبه ۱۸ آذرماه
🕑ساعت۱۴الی۱۶
🏫مکان: دانشگاه کاشان سالن آمفی دانشکده علوم انسانی
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
✅برگزاری سخنرانی علمی جایگاه و اهمیت کتاب تجریدالاعتقاد در کلام
✅همزمان با هفته پژوهش و فناوری،در روز سه شنبه 14 آذر ماه از ساعت 11تا13، دانشکده ادبیات و زبانهای خارجه با همکاری انجمن علمی ادیان و عرفان سخنرانی علمی با محوریت جایگاه و اهمیت کتاب تجرید الاعتقاد در کلام اسلامی در تالار حافظ دانشکده ادبیات و زبانهای خارجه، با سخنرانی دکتر مهدی دشت بزرگی برگزار شد .
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
✅کارگاه تخصصی اوتیسم، چالش ها و نقش دانشگاه در شکل گیری تحولات نوین آن
🔸 در واپسین روزهای هفته ی ملی افراد دارای معلولیت و در ادامه فعالیت های پژوهش محور دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان در هفته پژوهش، کارگاه تخصصی اوتیسم، چالش ها و نقش دانشگاه در شکل گیری تحولات نوین آن، با سخنرانی دکتر محسن نیازی استاد گروه علوم اجتماعی دانشگاه کاشان و با حضور چشمگیر مسئولان فنی مراکز توان بخشی تحت نظارت، روان شناسان و مددکاران بهزیستی و مراکز توانبخشی در محل سالن اجتماعات شهید قنایی اداره بهزیستی شهر کاشان برگزار شد.
✅ دکتر محسن نیازی رییس دانشکده علوم انسانی و استاد تمام جامعه شناسی دانشگاه کاشان در این نشست، ضمن تبیین چالش های فرا روی مقوله ی اوتیسم و نقش مؤثر دانشگاه در رفع این چالش ها، با تاکید بر محوریت بهزیستی در کلیه فعالیت های مربوط به افراد دارای معلولیت و توان بخشی افزود: دانشکده ی علوم انسانی آمادگی کامل خود را در همکاری همه جانبه با بهزیستی شهرستان کاشان در راستای ارتقا و به روز آوری سطح کیفی دانش پرسنل مراکز توان بخشی و برگزاری همایش های ملی و بین المللی در سطح کشور در شهرستان کاشان با هدف پیشرفت در حوزه ی خدمت به افراد دارای معلولیت و انتشار مقالات تخصصی دست اندرکاران حوزه ی توان بخشی بهزیستی در نشریات مهم بین المللی و همچنین فعالیت های جامع مشترک در جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی در شهرستان کاشان، اعلام می دارد.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🗓 On Monday, December 4,
a lecture session was held by the venerable presence of Dr. Abbas Zare-ee (Assciate Professor of the English Department, University of Kashan) titled "Quantitative, Qualitative and Mixed Methods Research Designs in the Humanities". During this lecture, the audience got acquainted with research approaches, designs, methods and techniques.
✅به مناسبت هفتهی پژوهش و فناوری سخنرانی علمی "اصلیترین روشهای پژوهش کمی، کیفی و تلفیقی در علوم انسانی" با حضور دکتر عباس زارعی (دانشیار گروه انگلیسی، دانشکدهی ادبیات و زبانهای خارجی) و به همت گروه زبان و ادبیات انگلیسی روز ۱۳ آذر ماه برگزار شد د.
در طول این سخنرانی، حاضرین با انواع رویکردهای تحقیق، طرحها، متد و تکنیک آن آشنا شدند.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
✅ سخنرانی علمی «برگزیدگی دین یهود از نگاه کتاب مقدس و قرآن کریم»:
✅همزمان با هفته پژوهش و فناوری،دانشکده ادبیات و زبانهای خارجه با همکاری انجمن علمی ادیان و عرفان نشستی با موضوع برگزیدگی یهود از نگاه کتاب مقدس و قرآن کریم، در روز دوشنبه 13 آذر ماه از ساعت 11تا13 در دانشکده ادبیات و زبانهای خارجه، با سخنرانی دکتر حسین حیدری برگزار کرد .
🔸دکتر حیدری در این سخنرانی به آغاز تاریخچه و ویژگیهای دین یهود ، آموزههاو ده فرمان موسی اشاره کرد و پس از آن به مقایسه برخی موضوعات همچون کلمه الله و یَهُوَ ، انواع وحی و ... در قرآن کریم و کتاب مقدس پرداخت.
بخش پایانی نشست،با پرسشهایی بود که دانشجویان بیان میکردند و نقدهایی که نسب به این دیدگاه داشتند همراه بود.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
💠پیام تبریک مسئول محترم نهاد رهبری دانشگاه کاشان به مناسبت روز دانشجو :
پیامبر اکرم(ص):
إنَّ طـالِبَ العِلمِ تَـبسُطُ لَـهُ الـمَلائكَةُ أجـنِحَتَها وتَستَغفِرُ لَهُ.
فـرشتگان، بـالهای خـود را برای جوینده دانش میگسترانند و برایش آمرزش میطلبند.
▫️قشر دانشجو نیروی فعال و پویای هرجامعه محسوب می شود؛به طوری که امام راحل (ره) دانشگاه را مبدا تحولات میدانستند و رهبر معظم انقلاب نیز برآگاهی سیاسی و مشارکت دانشجویان درمدیریت جامعه تاکید کردند.
▫️روزدانشجو را می توان روز تاکید بر مجاهدت در راه کسب علم و دانش برپایه ارزش های والای اسلامی و انقلابی دانست.
▫️اینجانب ضمن گرامیداشت این روز،توفیقات روز افزون همه شمارا ازخداوند منان خواستارم🌷
#پیام #روز_دانشجو
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
✅تجدید میثاق دانشجویان و اساتید دانشکده مدیریت دانشگاه کاشان با آرمانهای امام خمینی (ره)
🔸به مناسبت روز دانشجو جمعی از دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشکده مدیریت دانشگاه کاشان با حضور در حرم مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی با آرمانهای امام خمینی (ره) تجدید میثاق و با نثار فاتحه به مقام شامخ حضرت امام خمینی (ره) ادای احترام کردند.
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan