📚کتابی که رهبر انقلاب به رئیسجمهور ارمنستان هدیه کردند به آلمانی ترجمه شد
✍️محمد شیخلر از اعضای موسسه فرهنگی «ایمان جهادی (صهبا)» درباره کتاب «#مسیح در شب قدر» اظهار داشت: دی ماه ۱۳۹۳ برای اولین بار خبر انتشار کتاب «مسیح در #شب_قدر» منتشر شد؛ کتابی که به روایت حضور حضرت آیتالله خامنهای در منازل شهدای ارمنی و آشوری از سال ۱۳۶۳ تا ۱۳۸۹ میپردازد.
🔰شیخلر ضمن اشاره به ترجمه شدن این اثر افزود: با توجه به موضوع و محتوای کتاب، عملیات ترجمه این اثر کلید زده شد و بلافاصله کتاب به زبان انگلیسی برگردان شد. بنابراین نخستین نسخه ترجمه به زبان انگلیسی بود و در سالگرد انتشار کتاب، در دی ماه ۱۳۹۴ نسخه انگلیسی منتشر شد.
🔹به گفته وی ترجمه عربی این کتاب هم در دستور کار جمعیت «المعارف» #لبنان قرار گرفت و همزمان با رونمایی کتاب در سال ۱۳۹۵، رییس جمهور لبنان نیز از انتشار کتاب تقدیر کرد.
🔘شیخلر با تاکید بر اینکه انتشارات صهـبا در سال ۱۳۹۶ نسخه عربی و انگلیسی کتاب را برای پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان به عنوان هدیه ارسال کرد و چندی بعد، نامهای از دفتر ایشان برای انتشارات صهبا ارسال شد، گفت: یک سال بعد یعنی در سال ۱۳۹۷ در سفر آقای نیکول پاشینینان، نخست وزیر ارمنستان به ایران و در دیداری که با حضرت آیت الله خامنهای داشتند، رهبر انقلاب، نسخه انگلیسی کتاب را به نخست وزیر ارمنستان اهدا کردند. (تاریخ ۸ اسفند ۱۳۹۷)
🔚وی در پایان با اشاره به آغاز سال نو میلادی اعلام کرد: کتاب «#مسیح_درشب_قدر» توسط موسسه اسلامیکا در #آلمان به زبان آلمانی ترجمه و انتشار یافته است.
@Feraghvaadyan
هدایت شده از Cosmopolitanist
AUD-20210103-WA0010.m4a
1.18M
📌معرفی زبان روسی
✅چرا یک طلبه باید زبان روسی یاد بگیرد؟
➕روسیه 🇷🇺
➕قزاقستان 🇰🇿
➕قرقیزستان 🇰🇬
➕تاجیکستان 🇹🇯
➕ازبکستان 🇺🇿
➕بلاروس 🇧🇾
➕اوکراین 🇺🇦
➕ترکمنستان 🇹🇲
هدایت شده از Cosmopolitanist
33.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معرفی ظرفیت های زبان روسی و جامعه المرتضی
هدایت شده از Cosmopolitanist
AUD-20210103-WA0006.opus
276.4K
📌معرفی زبان اسپانیولی
✅چرا یک طلبه باید زبان اسپانیولی یاد بگیرد؟
➕ اسپانیا 🇪🇸
➕کلمبیا 🇨🇴
➕ونزوئلا 🇻🇪
➕پرو 🇵🇪
➕اکوادور 🇪🇨
➕گواتمالا 🇬🇹
➕کوبا 🇨🇺
➕بولیوی 🇧🇴
➕هندوراس 🇭🇳
➕السالوادور 🇸🇻
➕پاراگوئه 🇵🇾
➕کاستاریکا 🇨🇷
➕پاناما 🇵🇦
➕گینه استوایی 🇬🇶
هدایت شده از جهان اندیش
📌اطلاعیه
🏢موسسه بین المللی المرتضی (ع) با همکاری مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه و مراکز مدیریت تهران،آذربایجان شرقی و #قزوین اقدام به برگزاری دوره های مجازی آموزش زبان روسی، اسپانیولی و پرتغالی نموده است.
♦️♦️ویژه برادران♦️♦️
🔸مزایا:
▫️آموزش رایگان و برنامه های جانبی متناسب طلاب جهت تقویت مهارت زبانی
▫️امکان ادامه تحصیل نفرات برتر در دوره های تخصصی تربیت مبلغ خارج از کشور
🔸شرایط:
۱-اتمام پایه ششم.
۲-قبولی در آزمون و مصاحبه ورودی.
🔸مواد آزمون برای طلاب پایه ششم:
➕هوش واطلاعات عمومی
➕زبان انگلیسی در سطح متوسطه اول
➕لمعه و اصول فقه مظفر
➕کتاب قرآن و تبلیغ استاد قرائتی تا صفحه ۱۴۵شیوه های تبلیغ)
➕قسمتهای ادیان یهود و مسیحیت کتاب ادیان استاد حسین توفیقی
➕احکام مبتلی به خارج نشینها بر طبق فتاوای مقام معظم رهبری(بابهای طهارت، اطعمه و اشربه ومعاملات)
🔸آزمون برای طلاب پایه های نهم به بعد:
➕قرآن و تبلیغ حجت الاسلام محسن قرائتی(از ابتدا تا صفحه ۱۴۵ نسخه پی دی اف موجود در سایت تا شیوه های تبلیغ )
➕کتاب اصول (جلد اول کفایه)
➕فقه (مکاسب محرمه)
➕احکام (مسائل مبتلی به خارج از کشور بر اساس فتاوی مقام معظم رهبری در بابهای طهارت و نجاست واطعمه و اشربه ،معاملات )
➕ادیان (آشنایی با ادیان بزرگ حسین توفیقی قسمت یهود ومسیحیت)
➕زبان انگلیسی در سطح متوسطه اول
➕هوش و اطلاعات عمومی
🔸ثبت نام و اطلاعات بیشتر با مراجعه به درگاه:Murtaza.ir
❌آزمون روز جمعه سوم بهمن ماه ۹۹ به صورت مجازی بوده و مهلت ثبت نام تا آخر دی ماه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهرهای نبل و الزهرا که یادتون هست. همون مردمی که سالها در محاصره تکفیری ها بودند و فقط هواپیماهای سی۱۳۰ ارتش ایران بودند که با ارسال کمک های غذایی از طریق هوا اجازه ندادند تکفیریها بر مردم این دو شهر غلبه کنند.
شکست محاصره نبل و الزهرا از اصلیترین و اساسیترین برنامههای رزمندگان مقاومت در سوریه بود.
امروز گلزار شهدای نبل و الزهرا جوانانی را در خود جای داده که همه سرباز حاج قاسم بودند. حالا آنها در یکمین سال شهادت فرمانده یاد و نامش را گرامی میدارند، فرماندهی که شاید از اولین نفراتی بود که پس از شکست محاصره وارد این شهر شد و با مردم دیدار کرد.
#قهرمان
#چهره_بین_المللی_مقاومت
#سوریه
#نبل الزهرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚺 کلر ژوبرت، بانوی راهیافته فرانسوی
💠بخش اول: چگونه مسلمان شدم؟
🔘 وی سال هاست در حوزه نویسندگی و تصویرگری برای کودکان و نوجوانان فعالیت میکند و آثارش تاکنون به زبانهای مختلفی ترجمه و منتشر شده است. وی که از خانوادهای مقید به مسیحیت کاتولیک است پس از تحقیق و مطالعه درباره اسلام مسلمان شد و نام خود را «سمیه» گذاشت. حالا چند سالی میشود که در ایران سکونت دارد و تلاش میکند تا به زبان ساده برای بچهها زیبایی اسلام و احادیث اهل بیت (ع) را به تصویر بکشد و از همان طفولیت آنها را با مبانی اسلامی مأنوس کند.
📝چه چیزی در اسلام باعث تغییر مذهب شما شد؟
🧕من، چون در خانوادهای کاتولیک بزرگ شدهام از همان بچگی با دین و معنویت همراه بودم. ما مدام کلیسا میرفتیم و من آنجا با خدا حرف میزدم ولی هرچه بزرگتر شدم ابهاماتی در مسیحیت بود که برایم سؤال ایجاد میکرد. وقتی علتش را میپرسیدم به من میگفتند عقل انسان از درک این امور ناتوان است فقط باید پذیرا باشی، اما نمیتوانستم به این سادگی قانع شوم. مثلاً مسئله تثلیث را متوجه نمیشدم، یا اینکه چرا حضرت عیسی باید به صلیب کشیده شود تا خدا او را ببخشد؟
مگر پیامبر خدا نبود چرا اینطور باید بشود؟ مگر چه گناهی کرده بود؟ و سؤالات دیگر که کسی جوابی برایشان نداشت. درباره اسلام چیزهایی شنیده بودم ولی فکر میکردم دین عربهاست مثل یهودیت که دین یهودیهاست، اما معتقدم و به این ایمان دارم اگر خدا بخواهد برای هدایت دست انسان را می گیرد و من اینگونه هدایت شدم.
✈️ خاطرات مبلغین خارج از کشور
گروه آموزشی فرهنگ و ارتباطات اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و مشارکت شعبه مشهد موسسه بین المللی المرتضی علیه السلام برگزار
می کند:
🌐 وبینار بین المللی به زبان انگلیسی :
💠 گفتگوی بین ادیان : رویکردی نوین
🗣 سخنران: دکتر مک الوین از فنلاند
دبیر نشست: دکتر ابراهیم داودی استادیار دانشگاه باقر العلوم (ع)
📆 زمان: چهارشنبه ۱۷ دیماه ۹۹
ساعت ۱۸ بوقت ایران
🔗 لینک ورود:
https://b2n.ir/dteculture
با سلام خدمت طلاب عزیز و اعضای محترم کانال!
🔰 این دوره زبان آموزی در سه زبان روسی، پرتغالی و اسپانیولی، توسط موسسه بین المللی المرتضی و با همکاری ارتباطات و بین الملل حوزه علمیه قزوین انجام می شود و به دلیل کارکرد تبلیغ خارج از کشور، مختص برادران می باشد. لذا دوستان می توانند از این ظرفیت بهره ببرند.
🍀🍀البته مرکز زبان حوزه علمیه قزوین نیز در چهار زبان _ عربی، انگلیسی، روسی و اسپانیولی_ در شرف راه اندازی است و برادران و خواهران طلبه می توانند در این مرکز نیز به این مهارت لازم و ضروری دنیای امروز دست یابند انشاالله.🍀🍀
📌مصباح یزدی (ره)، لنگرگاه تعقل در دنیای تجدد
✍️محمدمصطفی
کارشناس ارشد دیپلماسی
❇️در میان اندیشمندان علوم سیاسی کمتر کسی است که با نام و آثار مرحوم آیت الله #مصباح یزدی آشنا نباشد. وی از معدود علمایی بود که مواجهه ی علمی و جدی با اندیشه و مسائل #مدرنیته برقرار کرد و بدون التقاط زدگی به بررسی آن مسائل از منظر یک #ایدئولوگ_اسلامی پرداخت. سخنرانی های قبل از خطبه های نماز جمعه ی تهران در دوران دولت اصلاحات با موضوع فلسفه سیاسی اسلام و نگارش آثاری در زمینه فلسفه حقوق، فلسفه اخلاق، انسان شناسی و معرفت شناسی از رهاوردهای این مواجهه می باشد.
❇️ تفکر #تشکیلاتی و مدیریت بر پایه ی شبکه سازی نرم از دیگر ویژگی های برجسته ایشان در حوزه رفتار اجتماعی بود. در میان اندیشمندان اسلامی _ به جز استثنائاتی نظیر شهید آیت الله بهشتی و امام موسی صدر_ کمتر کسی پیدا می شود که نگرش تشکیلاتی و کادرسازی را به عنوان یک ضرورت در سازمان فکری خود نگریسته باشد.
آیت الله مصباح در سختی و تصلب اندیشه، شباهت زیادی به مرحوم شیخ فضل الله #نوری داشتند و اگر رویکرد تشکیلاتی در نظام فکری و عملی ایشان نبود، شاید ترور شخصیتی این اندیشمند نیز نتیجه ای شبیه شیخ شهید می داشت.
✳️ بورسیه و اعزام نخبگان موسسه امام خمینی (ره) به دانشگاه های دنیای غرب را می توان برونداد نرم افزار فکری ایشان در مواجهه با مسائل دنیای مدرن و تفکر تشکیلاتی ارزیابی کرد. ایشان علاوه بر این سبک ارتباط بین المللی، با حضور در کنفرانس های فلسفی و دین شناسی و ارائه نظر در مورد فلسفه و اندیشه اسلامی نیز به ایفای نقش در عرصه ی #بین_الملل می پرداخت.
♻️ نکته اساسی در عقل اندیشی آیت الله مصباح آن است که ایشان در پی شناخت بنیان های علم غربی، با ذهن نقاد و تشکیلاتی خود، سازمانی را راه اندازی کرد که در تحولات آینده ی علمی و بین المللی جهان نقش چشم گیری خواهد داشت. #موسسه_امام با ایده ی تولید علوم انسانی دینی و کادرسازی متناسب با آن، در شکل گیری و استوارسازی پایه های #تمدن_نوین اسلامی سهم شایانی خواهد داشت. گرچه ایده ی اولیه ایشان مبنی بر تولید علوم انسانی اسلامی در کمتر از یک دهه، مطابق با واقع نبود ولی گذر زمان، این اندیشه را نیز به سمت واقع گرایی سوق داد و ایشان با اذعان به فرایندی بودن شکل گیری دانش و لزوم شناخت نظام مسائل آن، این پروژه را طولانی مدت تعریف نمود.
🌀خروجی پروژه ی فکری آیت الله مصباح شاید در برخی حوزه های دانشی خصوصا در ساحت اندیشه سیاسی _نظیر نظریه #کشف_ مورد نقد و نظر باشد ولی صداقتش در وفاداری به ایدئولوژی اسلامی، مثال زدنی است و سختی و تلخی ایشان برای برخی مخالفین، دقیقا از همین ناحیه بود. مرحوم مصباح یزدی هیچگاه حاضر نشد برداشت اجتهادی خود از اسلام را به پای هیچ جریان و مصلحتی ذبح کند.
❎ آیت الله مصباح ویژگی های علمی، اخلاقی زیادی داشت که هر کدام می تواند برای جامعه علمی و ایمانی ما مفید باشد ولی سه ویژگی مورد اشاره در این نوشته - مواجهه با مسائل دنیای مدرنیته، تفکر تشکیلاتی و بسترسازی برای تمدن نوین اسلامی- در نظام اندیشگی ایشان می تواند به عنوان یک نرم افزار برای طرح در فضای بین الملل مورد استفاده قرار گیرد.
(یاد و نام این استاد فرزانه را با ذکر صلوات گرامی می داریم)
🆔 https://eitaa.com/joinchat/688848981C980d3d5518