گفتگوی جوانان پیرامون نقش مردم در اقتصاد با محوریت شعار سال
▫️مراسم مناجات خوانی شب های ماه مبارک رمضان
🔻 سخنران:
دکتر روح الله ایزدخواه
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
🔺 مداح:
کربلایی مهدی اکبرزاده
🗓 جمعه ۳ فروردین مـاه سـاعـت ۲۲:۳۰
ییرجند؛ میدان جماران؛
مسجد امام هادی علیه السلام
🆔 @universityof_birjand
🌙 دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان
التماس دعا 🤲
🆔 @universityof_birjand
25.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یادبود
#بانوان
#روز_زن
📺 یادبود خاطره انگیزترین روزهای سال ۱۴۰۲ در دانشگاه بیرجند
📹 قسمت ششم : نشست بانوان دانشگاهی با هیات رئیسه دانشگاه به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی
🗓 بهمن ماه ۱۴۰۲
📲 روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند
🆔 @universityof_birjand
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یادبود
#دهه_فجر
#راهپیمایی
📺 یادبود خاطره انگیزترین روزهای سال ۱۴۰۲ در دانشگاه بیرجند
📹 قسمت هفتم : حضور افتخارآمیز جامعه دانشگاهی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
🗓 بهمن ماه ۱۴۰۲
📲 روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند
🆔 @universityof_birjand
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 ویژه سالروز شهادت شیخ احمد یاسین
🎥 نماهنگ | در خط مقدم
☝ لحظاتی از دیدار شیخ احمد یاسین بنیانگذار جنبش مقاومت اسلامی فلسطین #حماس با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی
✏️ رهبر انقلاب: من اعتقاد دارم که شما، آقای شیخ احمد یاسین و این برادران و برادرانی که در فلسطین دارند جهاد میکنند در خطّ مقدم جنگ اسلام با کفر و جنگ حق با باطل هستند.
✏️ ما در آینده هیچ شکی نداریم...
👈 وعدهی خداوند راست است که فرمود: ولینصرن الله من ینصره انالله لقوی عزیز.
➕ سخنان شیخ احمدیاسین خطاب به رهبر انقلاب
🆔 @universityof_birjand
🌙دیدار ماه
🔸 *ثبتنام حضور در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبر انقلاب*
🔸«اگر شما در دیدار دانشجویی فرصت صحبت با رهبر انقلاب اسلامی را داشتید، مهمترین نکتهای را که با ایشان در میان میگذاشتید چه بود؟»
🔸با ثبتنام در سایت didar.nahad.ir و پاسخ به پرسش فوق به قید قرعه در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبر انقلاب حضور داشتهباشید.
🔸مهلت ثبتنام تا ۹ فروردین
🔸 نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها
🆔 @universityof_birjand
🔹فراخوان ایدههای مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید
▫️رهبر انقلاب اسلامی در پیام نوروزی، سال ۱۴۰۳ را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند و برهمین اساس رسانه KHAMENEI.IR از مخاطبین خود دعوت میکند تا پیشنهادها، نظرات و ایدههای خود را برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید از طریق صفحه ویژهی فراخوان به آدرس https://farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/ ارسال نمایند.
➕پیشنهادهای دریافت شده پس از دستهبندی به مرور منتشر میشود و نظرات و راهکارهای مطرح شده برای عملیاتی شدن مشارکت مردمی در عرصه تولید، به دستگاههای مربوطه ارجاع داده خواهد شد.
♻️مخاطبان محترم میتوانند برای ارسال ایدهها به صفحه زیر مراجعه کنند👇
https://farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/
🆔 @universityof_birjand
21.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یادبود
#قرآن
#محفل_انس
📺 یادبود خاطره انگیزترین روزهای سال ۱۴۰۲ در دانشگاه بیرجند
📹 قسمت هشتم : حضور قاری بین المللی حاج حمید شاکرنژاد در محفل انس با قرآن
🕌 مسجد امام جعفر صادق علیه السلام دانشگاه بیرجند
🗓 آذر ماه ۱۴۰۲
📲 روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند
🆔 @universityof_birjand
💢«علم عنکبوتي: بایدها، نبایدها و پیامدها»
🔹هرگاه پژوهشگر، دانشمند، اندیشمند، فیلسوف، ادیب و هنرمندی دستاوردهاي حاصل از نوآوری، پژوهش، نظریه، آثار بدیع هنری را نزد خویش نگهدارد، منتشر و ارایه نکند، دانش و هنر او مصداق «علم عنکبوت وار» است. سوالي مطرح است، که خسران علم عنکبوتي در مقیاس فردی، منطقه ای، کشوری و جهانی در چیست؟
🔹1- در مقیاس فردی ممانعت از کسب مقام مرجعیت علمی و خلق ثروت، قدرت، امنیت و ….. از مسیر دانش است. زیرا تا شخص سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد. یک فرد از طریق انتشار و ارایه بروندادهای علمی، آموزشی، پژوهشی، نوآوری، فناوری فرهنگی، هنری، ورزشی و …… خویش شناخته شده و مرجعیت ملي و فراملي پیدا می کند.
🔹2- در مقیاس کشوری و جهانی علم عنكبوتي منجر به هدر رفت سرمايه هاي ملي و جهاني مي شود. زیرا وقتی یک محقق و فرد متخصص برای موضوع تحقیق و مورد علاقه خویش وقت و هزینه صرف می کند، چنانچه دستاوردهاي خود را همچون عنکبوت نزد خودش نگهدارد، و در قالب برونداد مرتبط با تخصص خویش منتشر نکند، ممکن است، فرد دیگری در کشورش، یا در نقاط دیگر دنیا برای همان موضوع وقت، انرژی و هزینه مجدد صرف کند، این کار منجر به هدر رفت عمر، منابع انسانی و مادی در سطح ملی و بین المللی مي شود. اخلاق علمی و انساني حکم می کند، تا یک محقق و فرد متخصص، نتایج تحقیق و دستاوردهای خودش را در قالب بروندادهای علمی مختلف مرتبط با تخصصش را منتشر و در دسترس جامعه جهانی قرار بدهد. البته اگر یافته یک پژوهشگر، دانشمند، اندیشمند و هنرمند تولید فناوری (سخت و نرم)، خلق ثروت و خدمت کند، که قابل خرید و فروش باشد، اين دستاورد در قالب ثبت اختراع، آثار بديع هنري، محصول دانش بنيان، ثبت و ارايه می شود. به هر حال تا زمانيكه دانش شخصی در قالب بروندادی، اعم از مقاله، کتاب، آثار بدیع هنری، نظریه، ثبت اختراع، محصول دانش بنیان، سخت افزار و نرم افزار، خدمت جدید منتشر نشود، مصداق "علم عنکبوت وار" است. با نماياني دانش و پاره كردن تور عنكبوتي علم، از طريق انتشار و ارايه در سطح ملي و جهاني دانش شخصي به دانش اجتماعي تبديل مي شود.
🔹٣- از طريق انتشار و ارايه بروندادهاي علمي و مرتبط با هر تخصص، يعني نمايه و نماياني دانش، شفافيت، پويش، پالايش و پيرايش دانش بشري نيز محقق مي شود. در علم عنكبوتي، شفافيت و نورانيت، نمايان نيست. در نتيجه امكان نظارت نخبگاني و همتايان جهت نقد و واكاوي بروندادها وجود ندارد. به عبارت ديگر، علم عنکبوتي، زمینه رفع نقایص خود را از طریق نقد و آزمایش مجدد توسط همتايان، مهیا نمی کند.
🔹٤- علم عنكبوت وار منجر به گسترش اقيانوس دانش بشري نمي شود. هرچه ذخيره دانشي و اقيانوس دانش بشري توسعه يابد، منجر به استفاده بيشتر بشريت از دانش و دانايي مي شود. استفاده معقول و مشروع از علم و دانش منجر به رفاه، آسايش و آرامش بيشتر بشر مي شود.
🔹٥- علم عنكبوتي در عرصه امنيتي و قدرت ملي هم پسنديده نيست. كشورها در بخش امنيتي هم محصولات دانشي و دستاوردهاي علمي و فناوري خويش را در رزمايش ها نمايان مي كنند، تا از هر گونه خطر و نيت تجاوزي به كشور خود پيشگيري كنند. بجاي اينكه در هنگام بحران قدرت خويش را به رخ بكشند. عقل يعني پيشگيري، به عبارت بهتر با رزمايش و نماياني تجهيزات نظامي و امنيتي، از ايجاد بحران و ستيز پيشگيري مي كنند.
🔹٦- امروزه نمايه و نماياني علم، فناوري و نوآوري يك نوع تجارت پسنديده جهاني هم است.
🔹٧- كشور گشايي از طريق نمايه و نماياني علم، فناوري و نوآوري در جامعه جهاني مقبول و محبوب است. وقتي علم، دانش، فناوري و محصول كشوري در خانواده اي در كشور ديگري وارد مي شود و دانايي و رفاه آن خانواده را رقم مي زند. در حقيقت كشور مولد، خانواده ها و كشور مصرف كننده را بي هزينه تسخير كرده و قدرت نرم خويش را افزايش داده است. با نمايه و نماياني علم، فناوري، سرمايه اجتماعي جهاني كشور مولد افزايش مي يابد.
🔹٨- نمايه و نماياني علم، فناوري و نوآوري منجر به گره خورن منافع كشورهاي جهان به يكدىگر شده و بشر دوستي و وحدت جهاني بر حول محور دانش بشري را در پي دارد. نمايه و نماياني علم بستر لازم براي شكوفايي ظرفيت هاي بشري را نيز مهيا مي كند. در نتيجه علم عنكبوتي، نوعي خود تحريمي و خود تحقيري نيز است. سعدي عليه الرحمه چه زيبا بيان كرده است:
بني آدم اعضاي يكديگرند
كه در آفرينش ز يك گوهرند
چو عضوي به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نباشد قرار
موضوع را با بخشي از شعر سرود دانشگاه افتخار آفرين مازندران به پايان مي برم:
كنون تير دانش به زه كرده ايم
به اقصاي گيتي نشان برده ايم
كزين گونه كشور گشايي رواست
به هر جا كه دانش رود مرز ماست
نگارنده: محمدعلي زلفي گل- وزير علوم، تحقيقات و فناوری
🆔@universityof_birjand