10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 ویژه سالروز شهادت شیخ احمد یاسین
🎥 نماهنگ | در خط مقدم
☝ لحظاتی از دیدار شیخ احمد یاسین بنیانگذار جنبش مقاومت اسلامی فلسطین #حماس با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی
✏️ رهبر انقلاب: من اعتقاد دارم که شما، آقای شیخ احمد یاسین و این برادران و برادرانی که در فلسطین دارند جهاد میکنند در خطّ مقدم جنگ اسلام با کفر و جنگ حق با باطل هستند.
✏️ ما در آینده هیچ شکی نداریم...
👈 وعدهی خداوند راست است که فرمود: ولینصرن الله من ینصره انالله لقوی عزیز.
➕ سخنان شیخ احمدیاسین خطاب به رهبر انقلاب
🆔 @universityof_birjand
🌙دیدار ماه
🔸 *ثبتنام حضور در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبر انقلاب*
🔸«اگر شما در دیدار دانشجویی فرصت صحبت با رهبر انقلاب اسلامی را داشتید، مهمترین نکتهای را که با ایشان در میان میگذاشتید چه بود؟»
🔸با ثبتنام در سایت didar.nahad.ir و پاسخ به پرسش فوق به قید قرعه در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبر انقلاب حضور داشتهباشید.
🔸مهلت ثبتنام تا ۹ فروردین
🔸 نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها
🆔 @universityof_birjand
🔹فراخوان ایدههای مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید
▫️رهبر انقلاب اسلامی در پیام نوروزی، سال ۱۴۰۳ را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند و برهمین اساس رسانه KHAMENEI.IR از مخاطبین خود دعوت میکند تا پیشنهادها، نظرات و ایدههای خود را برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید از طریق صفحه ویژهی فراخوان به آدرس https://farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/ ارسال نمایند.
➕پیشنهادهای دریافت شده پس از دستهبندی به مرور منتشر میشود و نظرات و راهکارهای مطرح شده برای عملیاتی شدن مشارکت مردمی در عرصه تولید، به دستگاههای مربوطه ارجاع داده خواهد شد.
♻️مخاطبان محترم میتوانند برای ارسال ایدهها به صفحه زیر مراجعه کنند👇
https://farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/
🆔 @universityof_birjand
21.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یادبود
#قرآن
#محفل_انس
📺 یادبود خاطره انگیزترین روزهای سال ۱۴۰۲ در دانشگاه بیرجند
📹 قسمت هشتم : حضور قاری بین المللی حاج حمید شاکرنژاد در محفل انس با قرآن
🕌 مسجد امام جعفر صادق علیه السلام دانشگاه بیرجند
🗓 آذر ماه ۱۴۰۲
📲 روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند
🆔 @universityof_birjand
💢«علم عنکبوتي: بایدها، نبایدها و پیامدها»
🔹هرگاه پژوهشگر، دانشمند، اندیشمند، فیلسوف، ادیب و هنرمندی دستاوردهاي حاصل از نوآوری، پژوهش، نظریه، آثار بدیع هنری را نزد خویش نگهدارد، منتشر و ارایه نکند، دانش و هنر او مصداق «علم عنکبوت وار» است. سوالي مطرح است، که خسران علم عنکبوتي در مقیاس فردی، منطقه ای، کشوری و جهانی در چیست؟
🔹1- در مقیاس فردی ممانعت از کسب مقام مرجعیت علمی و خلق ثروت، قدرت، امنیت و ….. از مسیر دانش است. زیرا تا شخص سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد. یک فرد از طریق انتشار و ارایه بروندادهای علمی، آموزشی، پژوهشی، نوآوری، فناوری فرهنگی، هنری، ورزشی و …… خویش شناخته شده و مرجعیت ملي و فراملي پیدا می کند.
🔹2- در مقیاس کشوری و جهانی علم عنكبوتي منجر به هدر رفت سرمايه هاي ملي و جهاني مي شود. زیرا وقتی یک محقق و فرد متخصص برای موضوع تحقیق و مورد علاقه خویش وقت و هزینه صرف می کند، چنانچه دستاوردهاي خود را همچون عنکبوت نزد خودش نگهدارد، و در قالب برونداد مرتبط با تخصص خویش منتشر نکند، ممکن است، فرد دیگری در کشورش، یا در نقاط دیگر دنیا برای همان موضوع وقت، انرژی و هزینه مجدد صرف کند، این کار منجر به هدر رفت عمر، منابع انسانی و مادی در سطح ملی و بین المللی مي شود. اخلاق علمی و انساني حکم می کند، تا یک محقق و فرد متخصص، نتایج تحقیق و دستاوردهای خودش را در قالب بروندادهای علمی مختلف مرتبط با تخصصش را منتشر و در دسترس جامعه جهانی قرار بدهد. البته اگر یافته یک پژوهشگر، دانشمند، اندیشمند و هنرمند تولید فناوری (سخت و نرم)، خلق ثروت و خدمت کند، که قابل خرید و فروش باشد، اين دستاورد در قالب ثبت اختراع، آثار بديع هنري، محصول دانش بنيان، ثبت و ارايه می شود. به هر حال تا زمانيكه دانش شخصی در قالب بروندادی، اعم از مقاله، کتاب، آثار بدیع هنری، نظریه، ثبت اختراع، محصول دانش بنیان، سخت افزار و نرم افزار، خدمت جدید منتشر نشود، مصداق "علم عنکبوت وار" است. با نماياني دانش و پاره كردن تور عنكبوتي علم، از طريق انتشار و ارايه در سطح ملي و جهاني دانش شخصي به دانش اجتماعي تبديل مي شود.
🔹٣- از طريق انتشار و ارايه بروندادهاي علمي و مرتبط با هر تخصص، يعني نمايه و نماياني دانش، شفافيت، پويش، پالايش و پيرايش دانش بشري نيز محقق مي شود. در علم عنكبوتي، شفافيت و نورانيت، نمايان نيست. در نتيجه امكان نظارت نخبگاني و همتايان جهت نقد و واكاوي بروندادها وجود ندارد. به عبارت ديگر، علم عنکبوتي، زمینه رفع نقایص خود را از طریق نقد و آزمایش مجدد توسط همتايان، مهیا نمی کند.
🔹٤- علم عنكبوت وار منجر به گسترش اقيانوس دانش بشري نمي شود. هرچه ذخيره دانشي و اقيانوس دانش بشري توسعه يابد، منجر به استفاده بيشتر بشريت از دانش و دانايي مي شود. استفاده معقول و مشروع از علم و دانش منجر به رفاه، آسايش و آرامش بيشتر بشر مي شود.
🔹٥- علم عنكبوتي در عرصه امنيتي و قدرت ملي هم پسنديده نيست. كشورها در بخش امنيتي هم محصولات دانشي و دستاوردهاي علمي و فناوري خويش را در رزمايش ها نمايان مي كنند، تا از هر گونه خطر و نيت تجاوزي به كشور خود پيشگيري كنند. بجاي اينكه در هنگام بحران قدرت خويش را به رخ بكشند. عقل يعني پيشگيري، به عبارت بهتر با رزمايش و نماياني تجهيزات نظامي و امنيتي، از ايجاد بحران و ستيز پيشگيري مي كنند.
🔹٦- امروزه نمايه و نماياني علم، فناوري و نوآوري يك نوع تجارت پسنديده جهاني هم است.
🔹٧- كشور گشايي از طريق نمايه و نماياني علم، فناوري و نوآوري در جامعه جهاني مقبول و محبوب است. وقتي علم، دانش، فناوري و محصول كشوري در خانواده اي در كشور ديگري وارد مي شود و دانايي و رفاه آن خانواده را رقم مي زند. در حقيقت كشور مولد، خانواده ها و كشور مصرف كننده را بي هزينه تسخير كرده و قدرت نرم خويش را افزايش داده است. با نمايه و نماياني علم، فناوري، سرمايه اجتماعي جهاني كشور مولد افزايش مي يابد.
🔹٨- نمايه و نماياني علم، فناوري و نوآوري منجر به گره خورن منافع كشورهاي جهان به يكدىگر شده و بشر دوستي و وحدت جهاني بر حول محور دانش بشري را در پي دارد. نمايه و نماياني علم بستر لازم براي شكوفايي ظرفيت هاي بشري را نيز مهيا مي كند. در نتيجه علم عنكبوتي، نوعي خود تحريمي و خود تحقيري نيز است. سعدي عليه الرحمه چه زيبا بيان كرده است:
بني آدم اعضاي يكديگرند
كه در آفرينش ز يك گوهرند
چو عضوي به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نباشد قرار
موضوع را با بخشي از شعر سرود دانشگاه افتخار آفرين مازندران به پايان مي برم:
كنون تير دانش به زه كرده ايم
به اقصاي گيتي نشان برده ايم
كزين گونه كشور گشايي رواست
به هر جا كه دانش رود مرز ماست
نگارنده: محمدعلي زلفي گل- وزير علوم، تحقيقات و فناوری
🆔@universityof_birjand
🌙 دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان
التماس دعا 🤲
🆔 @universityof_birjand
20.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یادبود
#نمایشگاه_کار
📺 یادبود خاطره انگیزترین روزهای سال ۱۴۰۲ در دانشگاه بیرجند
📹 قسمت نهم : نمایشگاه کار پیش به سوی آینده
🗓 آبان ۱۴۰۲
📲 معاونت پژوهش فناوری و نوآوری
🆔 @universityof_birjand
15.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یادبود
#ثبت_نام
#نوورود
📺 یادبود خاطره انگیزترین روزهای سال ۱۴۰۲ در دانشگاه بیرجند
📹 قسمت دهم: ثبت نام دانشجویان نوورود به همراه مصاحبه ریاست دانشگاه
🗓 مهر ۱۴۰۲
📲 معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی با همکاری روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند
🆔 @universityof_birjand
🌙دیدار ماه
💢 ثبتنام حضور در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبر انقلاب
🔹«اگر شما در دیدار دانشجویی فرصت صحبت با رهبر انقلاب اسلامی را داشتید، مهمترین نکتهای را که با ایشان در میان میگذاشتید چه بود؟»
🔹با ثبتنام در سایت didar.nahad.ir و پاسخ به پرسش فوق به قید قرعه در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبر انقلاب حضور داشتهباشید.
🔹مهلت ثبتنام تا ۹ فروردین
🆔 @universityof_birjand
#پیام_تبریک
#دستاوردها
#یادبود
🖋 یادبود برخی از مهمترین دستاوردهای دانشگاه در پیام نوروزی ریاست دانشگاه:
🗞 ... 《بحمدالله در سالی که گذشت شاهد موفقیتهای ارزشمندی برای دانشگاه بیرجند بودیم که از آن میان ارتقای ۱۴ پلهای رتبه دانشگاه در ISC، افزایش چشمگیر بودجه دانشگاه، تصویب حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی در سفر دوم ریاست جمهوری، کسب دستاوردهای متعدد پژوهشی، ایجاد مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان، کسب رتبههای متعدد دانشجویان در جشنوارههای فرهنگی و مسابقات ورزشی، اجرای برنامههای پرشمار دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی، ایجاد بورسیه صنعت و جامعه در حوزه آموزشی، کسب رتبههای برتر حوزه معاونت دانشجویی و شروع عملیات اجرایی پروژه ۲۰ هکتاری مسکن دانشگاهیان؛ تنها نمونهای از شمار موفقیتها و پیشگامی دانشگاه بیرجند میباشد که در سال ۱۴۰۲ محقق گشت...》
➕ ان شاءالله به یاری خداوند متعال و با همت و همدلی تمامی ارکان دانشگاه، سال ۱۴۰۳ سال تداوم موفقیتهای خانواده بزرگ دانشگاه بیرجند خواهد بود.
🆔 @universityof_birjand
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹
#ویدئو
🔸️تا حالا فکر کردی اگه دو تا مغز داشتی، چی میشد؟
🔹️ماه مبارک رمضان فرصتی است برای انس همگانی با قرآن و آموختن «زندگی با آیهها»، پس به پاس این فرصت و همراه با پویش زندگی با آیهها هرروز باهم فرازی از کتاب خدا را مرور میکنیم.
🔹️دعوتید به تماشای یک پویانمایی از مجموعه تولیدات زندگی با آیهها؛ ویژهی ماه مبارک رمضان.
🔹️سطر دوازدهم:
يَا صَاحِبَيِ السِّجْنِ أَأَرْبَابٌ مُتَفَرِّقُونَ خَيْرٌ أَمِ اللَّهُ الْوَاحِدُ الْقَهَّارُ (۳۹) یوسف
#زندگی_با_آیهها
🆔 @universityof_birjand