🔹🔻🔹🔻
🔴 قرار بود...
🔸 اصلاحطلبان و اعتدالیون (یا همان غربگرایان اشرافی و مروجان اسلام آمریکایی) قرار بود "برجام" را بهعنوان نماد غلط بودن تفکر ولایت مبنی بر عدم مذاکره با آمریکا به مردم معرفی کنند و بگویند دیدید ولایت اشتباه میکرد ما رفتیم با آمریکا مذاکره کردیم و همه مشکلات مملکت را حل کردیم...
اما
🔸همین برجام شد سند رسوایی غربگدایان اشرافی و نماد درستی تفکر ولایت و صحت فرمایش حضرت امام خامنهای که فرموده بود:
◀️ مذاکره با آمریکا هم خیانت است هم حماقت!
◀️ کسانی که از مذاکره با آمریکا دم میزنند، یا الفبای سیاست را نمیدانند یا الفبای غیرت را !
🌷ألیسَ الصُبح بِقَریب
🔹🔺🔹🔺
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👇🌹مهمترین وظيفه ى عالمان دین، تبيين كتاب آسمانى براى مردم است
[سوره آلعمران (3): آيه 187] (30 شب با قرآن)
وَ إِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثاقَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتابَ لَتُبَيِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَ لا تَكْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَراءَ ظُهُورِهِمْ وَ اشْتَرَوْا بِهِ ثَمَناً قَلِيلاً فَبِئْسَ ما يَشْتَرُونَ (187)
و (به ياد آور) زمانى كه خداوند از كسانى كه به آنان كتاب (آسمانى) داده شد، پيمان گرفت كه حتماً بايد آن را براى مردم بيان كنيد و كتمانش نكنيد، پس آنها آن (عهد) را پشت سر خويش انداختند و به بهاى كمى مبادله كردند، پس چه بد معاملهاى كردند.
👇🌹پيامها:
1- خداوند براى هدايت مردم، از دانشمندان پيمان مخصوص گرفته است. «أَخَذَ اللَّهُ مِيثاقَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتابَ لَتُبَيِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ»
2- بيان حقايق بايد به نوعى باشد كه چيزى براى مردم مخفى نماند. «لَتُبَيِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَ لا تَكْتُمُونَهُ»
3- وظيفهى علماء، تبيين كتاب آسمانى براى مردم است. «لَتُبَيِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ»
4- انگيزهى سكوت دانشمندان از بيان حق، رسيدن به مال و مقام و يا حفظ آن است. «وَ اشْتَرَوْا بِهِ ثَمَناً قَلِيلًا»
5- هر چه در برابر كتمان آيات الهى گرفته شود اندك است. «... اشْتَرَوْا بِهِ ثَمَناً قَلِيلًا»
👇🌹امام خامنه ای نماز جمعه تهران تاریخ: 1366/02/18
اما نکتهی پایانی در این بحث امروز من این است که اسلام یک خصوصیت دیگری دارد و آن این است که یک جاهائی عدم بیان را اسلام ممنوع کرده. یعنی مسئله فقط این نیست که بیان کردن مجاز است، بلکه بالاتر از این، بیان نکردن حرام است. یک جاهائی باید بیان کرد؛ آنجاهائی که کتمان حقیقت علیه مصالح نظام اسلامی است، علیه منافع رشد فکری جامعه است، آنجا بیان واجب است، کتمان حقیقت حرام است، که این هم یکی از خصوصیات اسلام است که آیات فراوانی در قرآن دارد؛ (لتبیّننّه للنّاس و لا تکتمونه)، و این تضمین واقعی بقای نظام بر خط اسلا دذر م است. یعنی اگر مصالح نظام اسلامی و مصالح مسئولین، مصالحی که ارتباط به اسلام دارد، نه مصالح شخصیشان، آنقدر مهم است که یک جاهائی بیان کردن را غیر مجاز میکند، اما همین نظام، همین دستگاه، همین مسئولین، اگر قرار شد از خط اسلام منحرف بشوند، اگر بنا شد که راه را عوضی بروند، اگر سرنوشت نظام اسلامی تهدید به انحراف از مبانی اسلامی شد، اینجا تکلیف چیز دیگری میشود، اینجا بیان کردن واجب است، امر به معروف و نهی از منکر لازم است، نصیحت لائمة المسلمین لازم است و افشای حقایق برای مردم لازم است .
جناب روحانی در تمامی طول چهل سال گذشته یکی از مسئولان بلندپایه نظام بودهاند، بنابراین نمیتوانند ادعا کنند که از ساز و کارهای قانونی جمهوری اسلامی ایران بیخبر بودهاند و سؤال این است که وقتی میدانستید رئیسجمهور- به قول خودتان- برای انجام وظایفی که قانون اساسی بر عهده او گذارده است، اختیارات لازم و کافی ندارد! چرا برای تصدی پست ریاست جمهوری نامزد شدید؟!
۳- باید از آقای رئیسجمهور پرسید که آیا این جملات را به خاطر دارید؟! مگر جنابعالی نبودید که در تبلیغات انتخاباتی خود میفرمودید: «واللهالعلی العظیم (قسم جلاله) اگر مشکلات این کشور که بسیار و بسیار و بسیار پیچیده است، راهحل نداشت کاندیدا نمیشدم. بدانید برادران و خواهران عزیز، همه آنهایی که کلید را تکان دادید، واقعاً برای این قفلها کلید وجود دارد»!
آن قسم جلاله با اظهارات شنبه شب شما که ریشه مشکلات را در نبود اختیارات کافی میدانید چگونه قابل جمع است؟!
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
⚜ قسمت هفتم ⚜ 💠💠 رابطین خوب آمریکا (۴) ✡ ارتش سرّی روشنفکران (قسمت دوم) 🌐 جاسوسان در تهران (۲) 1⃣
⚜ قسمت هشتم⚜
💠💠 پلورالیسم ، قدرت و مبارزه سیاسی (1)
✡ ارتش سرّی روشنفکران (قسمت سوم)
🌐 جاسوسان در تهران (3)
1⃣ #دیوید_هول (David Hull) فیلسوف سیاسی معاصر استدلال جالبی دربارهی «اصلاحطلبی لیبرال» دارد. او میگوید:
🔸دعوت به «پلورالیسم»، «کثرتگرایی غربی» و «جامعه مدنی» توسط 2 گروه سیاسی مختلف صورت میگیرد:
🔸یکی توسط گروه سیاسی جدیدی که برای دستیابی به «قدرت» مبارزه میکنند؛
🔸دیگری به وسیلهی گروهی از شخصیتها که بر مسند قدرت نشستهاند، اما پیشبینی میکنند که به زودی قدرت را از دست بدهند.
2⃣ نیمهی دهه 1370 وضعیت سیاسی #اصلاحطلبان در مرز میان 2 گروهی بود که پرفسور هول در نظریه جنجالیاش ترسیم کرده است!
3⃣ طیفی که یک سویش مانند #عبدالکریم_سروش و محمد مجتهد شبستری با ژست آکادمیک شعار «روشنفکران: قدرتمندان بیمسند» میدادند، اما در پشتپرده با کارگزاران دولت سازندگی از محمدتقی بانکی تا غلامحسین کرباسچی پیوند تنگاتنگ داشتند،
4⃣ و سوی دیگرش کاملاً برعکس: اعضاء حزب #کارگزاران ایران به عنوان «صاحب منصبان دولتی» و «سیاستمداران تکنوکرات» مثل سیدحسین مرعشی از «مدیریت انتقال قدرت» پس از پایان دوره دوم ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی میگفتند.
5⃣ در عین حال، طیفهای لیبرال / سکولار موسوم به #اصلاحطلب نه تنها از «سیاستزدگی مفرط» بلکه از یک «آوارگی معرفتی» زجر میبُردند.
6⃣ تا جایی که حتی #رسول_نفیسی سرپرستی ایرانپژوهان کالج استریر در ویرجینیای ایالات متحده با انتشار نتایج پروژه تحقیقاتی خود اعلام کرد:
✍ «روشنفکران دینی» اقتباسی ناقص و پرغلط از معنا و مبنای #جامعه_مدنی و #پلورالیسم انجام دادهاند؛ در نتیجه تئوریهای آنان فاقد حداقل استانداردهای علمی و اصول معتبر فلسفی است.
7⃣ بتدریج از حامد الگار (استاد مسلمان رشته ایرانشناسی دانشگاه برکلی) تا شورای روابط خارجی آمریکا یا ماهنامه پَر و ماهنامه راه آزادی، هریک به نوعی اذعان میکردند که پروژه #روشنفکری_دینی یک پروژه سراپا #سیاسی با #مدیریت_خارجی برای تحقق هدف #براندازی نظام ایران است!
🔹 ادامه دارد...
📚 پیام فضلینژاد ، ارتش سری روشنفکران ، تهران: شرکت انتشارات کیهان.
🔸 هشتگ اصلی: #ارتش_سری_روشنفکران
🔹🔸🔹
🔴تئوری مرد دیوانه!
در روزهای گذشته، دستگاه عملیات روانی آمریکا به همراه بخش نظامی آن جنگ پرشدت روانی را علیه کشورمان آغاز کرده تا بتواند اثر تحریمها و تهدیدهای آمریکا را برای ملت ایران ملموستر کند. فعالان رسانهای آمریکا برای این جنگ روانی با تقسیم وظایف از دو بخش داخلی و خارجی، تغییر نگرش و رفتار ملت ایران را هدف قرار دادهاند تا بتوانند با تاکتیک «محک زدن» قدرت و جسارت ملت ایران را برای مقابله با بحرانها ارزیابی کنند. برای این منظور جبهه دشمن به سرپرستی ترامپ و پمپئو که گویا اسیر یک فرد روانی مانند جان بولتون شدهاند، با تاکتیک «تئوری مرد دیوانه» (Madman Theory) در تلاش هستند به مردم و مسئولان ایران این موضوع را تفهیم کنند که کلید جنگ در دست فرد دیوانهای قرار گرفته است که ممکن است ترامپ را به رفتاری وادار کند که مسئولان آمریکایی نمیخواهند! آنها در مرحله بعدی درصدد برآمدهاند تهدید را جدیتر نشان دهند و در همین حال از تاکتیک «عینیتبخشی به سوژه» استفاده کرده و ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن را به منطقه اعزام کردهاند که ایران تحت تأثیر تئوری «بازی بزدل» (Game of chicken) از هرگونه رویارویی و مقاومت منصرف شود؛ اما چون ایران از بازی آنها مطلع است طراحی جدیدی میکند و شورای عالی امنیت ملی در اِعمالِ حقوق جمهوری اسلامی ایران مندرج در بندهای 26 و 36 برجام، دستور توقف برخی اقدامات ایران در توافق برجام را صادر میکند و به این ترتیب توپ به زمین آمریکا و اروپا میافتد. در همین حال آمریکا قدم دیگری برداشته و اعلام میکند که سامانه ضدموشکی پاتریوت را به منطقه اعزام میکند که از لاک دفاعی آمریکا حکایت دارد؛ زیرا پاتریوت سامانهای دفاعی است. آمریکا درصدد بود با این حجم گسترده از فعالیت رسانهای، تهدید و واقعیسازی بلوف، هراس از جنگ را در اذهان ملت ایران پرورش بدهد و ایران را به عقبنشینی وادار کند؛ اما همین اقدامات سبب شد ملت ایران انسجام بیشتری از خود نشان دهد؛ به گونهای که «نشنال اینترست» نوشت: «اجبار ایران برای تغییر رفتار تنها سبب افزایش حمایت مردم از حکومت ایران میشود.» شبکه «سیانان آمریکا» نیز در تحلیلی در این باره گفته است:
«ایران همچنان نشان داده است قصدی برای تسلیم شدن در برابر آمریکا و فشارهای بینالمللی ندارد.»
🔹🔸🔹
🔻🔻🔶🔻🔻
🔶نفسهای آخر
بنبست در مذاکرات تجاری با چین و اقدام حیرتانگیز وضع تعرفههای جدید بر 200 میلیارد دلار کالای چینی در وسط مذاکرات با دولت این کشور، شکست طرح کودتا در ونزوئلا و سرنگون کردن دولت قانونی مادورو، سردرگمی در بحران لیبی، شکست در سوریه، شکست در مذاکرات با کره شمالی و... نشان میدهد دولت دونالد ترامپ در آستانه کارزارهای انتخاباتی در آمریکا اوضاع نابسامانی دارد و اکنون برای آنکه دست پر به رقابتهای انتخاباتی وارد شود، بر روی تهران و به دست آوردن پیروزی هرچند اندک در تقابل با ایران تمرکز کرده است! ترامپ که پیش از این با خروج از برجام و وضع تحریمهای بیسابقه تلاش کرده بود بازی را به نفع خود تغییر دهد، اما چیزی جز شکست عایدش نشده؛ با رویکرد تلفیق آرایش نظامی و ارسال شماره تلفن برای تهران بازی نخنمای دیگری را شروع کرده است؛ اما سرنوشت این تلاش ترامپ هم مانند همه طرحهای دولتش در سیاست خارجی جز شکست نخواهد بود؛ چنانکه روزنامه آمریکایی «یواسای تودی» مینویسد: «سیاست خارجی آمریکا سلسله افتضاحات است!» یا روزنامه آمریکایی «واشنگتنپست» نوشته است: «پروندههای متعدد آمریکا در سیاست خارجی و ناکامی در تمام آنها هیچ دستاویز انتخاباتی را برای ترامپ باقی نگذاشته است.» موضوعی که فراتر از سرنوشت انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، سیاستمداران و کارشناسان و اندیشکدههای آمریکایی را درباره آینده آمریکا و جایگاهش در روابط بینالملل به منزله یک قدرت تعیینکننده نگران کرده است. در این راستا «جیمز دوبینز» دیپلمات ارشد سابق و عضو مؤسسه «رند» معتقد است: «سیاستهای رئیسجمهور آمریکا که با واقعیت هیچ نسبتی ندارد، بسیار خطرناک است و این موضوع زمانی خطرناکتر میشود که با الگویی از بلوفزدن ترکیب شود و این روش آمریکا و منافعش را به خطر انداخته است.» تصمیمگیریها، روندها و شکستهایی که به فرموده رهبر معظم انقلاب حاکی از این واقعیت است که دشمن نفسهای آخرش را میکشد و افول آمریکا را نمایان میکند.
#افول آمریکا
#تکبیر...
🌹الله اکبر جانم فدای رهبر
🔺🔺🔶🔺🔺