⭕️ درفضایِ فانتزی"فرید مدرسی" همه کشور تحتِ نقشه پایداریها برای فتح است؛ اول دولت و بعد هم شهرداری!
او با گرای اشتباه،"محمد" و "جلیلی"را با هم و با برچسب مشترک"گزینه فلان حزب" زیر ضربه میبرد تا بخشی از سبد رای نامزدهای غیرهمسویش را قیچی کند!
البته درهر صورت علی لاریجانی سودی نمیبرد!
#علی_قلهکی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🔴رژیم صهیونیستی غزه را بمباران کرد
🔹نیروی هوایی رژیم صهیونیستی بامداد شنبه، مناطقی را در شمال و شرق نوار غزه مورد هدف قرار داد.
🔹بالگردها و جنگندههای رژیم صهیونیستی از یک ساعت قبل در حریم هوایی نوار غزه در حال پرواز بودند.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🔴انگلیس داره فیلمی درباره حضرت زهرا (سلام الله علیها) میسازه که نویسنده هم یاسر الحبیب، مدیر شبکه تشیع انگلیسی و از عناصر اصلی فرقه شیرازی هست و احتمالا طوری هم میسازه که یه فته جدید درست کنه!
صرفا جهت اطلاع صدا و سیما که چهل و دو ساله یه فیلم درباره حضرت زهرا (سلام الله علیها) نساخته....
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
15.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تحریفهای روحانی!
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
عه اینا #دوباره از غار اومدن بیرون:))
بعد بزرگوار که قایم شده بود و الان از غار اومده بیرون و برای دفاع از برجام به #صداوسیما حمله میکنه، حتی نمیدونه اون 150 نماینده به جو بایدن نامه زدن که به #برجام برگرده نه #ترامپ :))
#بهلول
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🔴وقاحت اصلاحطلبان در تخریب نخبگانی که ایران را میسازند
هنوز چند روزی از به آب ندازی نفتکش پیشرفته و بزرگ افراماکس که شهرت به غول دریایی ایران دارد نگذشته که توپخانه تخریبگری اصلاحطلبان علیه فرمانده قرارگاه خاتم شروع به عقده گشایی و تخریبگری کرده است.
از نظر اصلاحطلبان نخبه خوب تنها کسانی هستند که از ایران بروند در آمریکا یا اروپا در خدمت اربابان غربی این جماعت باشند و الا اگر مانند #دکتر_محمد در اوج تحریمها برای مردم ایران نفتکش فوق پیشرفته اقیانوس پیما یا پالایشگاه و سد و اتوبان بسازند باید به جوخه ترور رسانه های هتاک اصلاحات سپرده شود .
#همینقدر_وقیح
#سرطان_اصلاحات
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
بخش هایی از سخنان تکان دهنده پرفسور اکبری درباره دلالی مدیران برای خرید واکسن خارجی!
💬 #عموفیدل
🔹 واکسنسازی با تکنولوژی RNA اولین بار در جهان است و این تکنولوژی بسیار قوی است،
🔸 دولت ما را محکوم کردند به اینکه بگوید 20 میلیون می خرم! حتی برخی از نزدیکان حوزه مدیریتی هم دلالی کردند.
✅ حتما واکسن ایرانی را می زنم
والله قسم ذرهای شک به تزریق واکسن ایرانی ندارم.
🔹 ۱۰۰ سال است که ما واکسن میسازیم، اما سازمان بهداشت جهانی با علم به ریشهکنی بیماریها، یک برگه تولید هم به ما نداده است!
💢 واکسن ما را میخریدند و به کشورهای دیگر می دادند، اما ورقه تولید به ما ندادند.
#اجتماعی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🔴مهم/ تحلیل کوتاه شرایط عراق و آمریکا
▪️مصطفی الکاظمی با انتشار توییتی گروه عصائب اهل الحق را تهدید کرد!
الکاظمی گفته است :تامین امنیت عراق بر عهده ما است. ما خواستار آرامش بودیم تا کشور به سمت یک ماجراجویی پوچ حرکت نکند، اما در صورت لزوم آماده یک رویارویی قاطع هستیم!
▪️نکته:روز گذشته ۴کاروان آمریکا در عراق مورد حمله قرار گرفت و گروه قاصم الجبارین آن را برعهده گرفته است. همچنین یک ماشین در آمریکا منفجر شده است.روز گذشته هم سفارت آمریکا مورد حمله موشکی قرار گرفت.
▪️به نظر می آید ترامپ با توجه به وضعیت نامناسبش در آمریکا قصد دارد با موضوع عراق منطقه را متشنج کند.اگر او بتواند طبق شرایطی حالت بحران و فوق العاده اعلام کند طبق قانون حتی خواهد توانست نتایج انتخابات آمریکا را ملغی اعلام کند.
در عراق هم افرادی مثل الکاظمی اگر پایش, بیفتد پیاده نظام آمریکاهستند.
▪️ترامپ باید افکار عمومی آمریکا و دنیا و مسولین آمریکا را برای اقداماتی اینچنین قانع کند.
▪️راهش چیست؟ ناامنی با اقدامات بزن درو، انفجارات، ترورها و حملات کور واقداماتی از این قبیل.
بعید نیست روزهای آینده اتفاقاتی از قبیل انفجار امروز آمریکا،حمله مجدد به سفارت ومشابه آن داشته باشیم.
✅ آماده و مراقب باشیم
✍"محمدصالحی"
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
⭕️ ترند شدن هشتگ واکسن بخرید هم بی علت نیست
بلاخره چند صد هزار اکانت منافق تیرانا و سعودی مرکز اعتدال با پول ترکی فیصل و اکانت های وابسته به موساد و سیا و وزارت خارجه امریکا و سلطنت طلب لندن نشین نگران حال مردم ما هستند!!!
#واکسن_ساختیم
#کرونا
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چشم چرانی اینستاگرام!
🔸میدونستید اینستاگرام متهم به استفاده بیاجازه از دوربین گوشی شده
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️بالاترین شاخصِ ۱-توسعه انسانی ۲-توسعه آموزشی ۳-و امید به زندگی در آفریقا، به علاوه سیستم درمانی رایگان و کاهش سریع نرخ مرگ و میر نوزادان، از شرایط لیبی تا سال ۲۰۱۱ بود
حالا ۹ سال پس از #مذاکره تسلیحاتی و اعمالِ دموکراسی توسط دولت «بایدن و اوباما»، هنوز درگیر جنگ های شهری اند
💬 ایلخان
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور