فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقیقت دین اسلام ناب محمدی ص
اززبان یک یهودی درحیفا
اسلام درحال گسترش عالم است
🔴دنبال علت فرمانهای خدا نگردیم!
♦️در محضر حجت الاسلام قرائتی:
✅روزى جوانى که با خواندن چند کلمه درس مغرور شده بود، به من(استاد قرائتی) گفت:
چرا نماز صبح دو رکعت است؟
🔶گفتم: نمیدانم، حتماً دلیلى دارد ولى لازم نیست دلیل تمام دستورات خدا براى ما روشن باشد!
✳️ اساساً گاهى دستور فقط جنبه عبادت و اطاعت دارد و براى این است که ما تسلیم حقّ باشیم.
☀️مثلًا قرآن میفرماید: مأموران جهنّم نوزده نفرند، سپس میفرماید: انتخاب این عدد تنها براى آن است که ببینیم چه کسى اعتراض مىکند که چرا لااقل بیست نفر نیستند!
« سوره مدّثر، آیه 30»
💥یا در جاى دیگر قرآن میخوانیم: قبله مسلمانان عوض شد تا ببینیم چه افرادى در جابه جا شدن قبله دنباله رو پیامبرند و چه کسانى بهانه جویى میکنند و نق میزنند.
🔵سپس به آن جوان گفتم: همان گونه که در عالم مادّه یک سرى فورمولهایى است که اگر در آنها دقّت نشود، نتیجه مطلوب گرفته نمیشود،
🌸 در عالم معنویّات نیز ممکن است براى رشد وسعادت ابدى ما فرمولهایى وجود داشته باشد که اگر آنها را مراعات نکنیم به نتیجه نمیرسیم.
⚡️اگر به شما گفتند: در فاصله صد قدمى گنج است، شما اگر صد وده قدم بروید، هر چه هم زمین را بشکافید چیزى پیدا نمیکنید، باید مراعات همان مقدار بشود که به ما دستور داده شده است.
💎ما نیز جز از راه تسلیم در برابر وحى، نمیتوانیم به همه کمالات برسیم.
🌱☘🌟🌸🌺🌸🌟🍀
وقتی امام خمینی (ره) گفت انقلابمان را صادر میکنیم منظورش چی بود ؟
الکساندر بیووایس چیوا ،سخنگوی جلیقه زردها : از انقلاب ۱۹۷۹ ایران الهام گرفتهایم
🔺مکرون مردم فرانسه را تحقیر کرد
🔺او بههیچ کسی گوش نمیکند
🔺شنبه بازهم میآییم
🔺در فرانسه تنها یک قشر دارای آزادی هستند
🔺به دنبال برگزاری یک رفراندوم هستیم
🔺مردم فرانسه از انقلاب ایران الگو گرفتند
🔺فرانسویان به سمبلهایی مانند انقلاب ایران علاقه زیادی دارند
🔺اقدام شما ایرانیان را تحسین کردهایم
🕋کعبهٔ بهشت🕋
روی تو برده رونق ماه تمام را
مجذوب کرده جلوهٔ تو خاص و عام را
حسن تو بینهایت و فضل تو بیشمار
مبهوت ماندهام بنویسم کدام را
تفسیر چشمهای تو برهان عاشقیست
میخوانم از نگاه تو خیرالکلام را
هر راهبی که دید تو را گفت دیده است
با چشم خود مسیح علیهالسلام را
هر جا که تو قدم بزنی «سُرَّ من رَءا»ست
سرشار کردی از نفست هر مشام را
اما قدوم سبز تو ای کعبهٔ بهشت
حسرت به دل گذاشته بیت الحرام را
دیدند دشمنان تو حیران و مضطرب
آرامش نگاه تو و شیر رام را
دست سخاوت تو و چشم عنایتت
پر کرده از نسیم سحر صبح و شام را
از ما مگیر، ای همه باران و روشنی
لطف مدام و مرحمت مستدام را
#سیدمحمدجواد_شرافت
🎁میلاد امامـ حسن عسگرۍ مبارڪ🎁
هدایت شده از کانال استکبارستیزی🌷مرگ برآمریکا
نوشتیم بسیجی.......
کوفیان خواندند لباس شخصی نظام
نوشتیم شهید.......
کوفیان خواندند مزدوران نظام
نوشتیم امام خامنه ای.......
کوفیان خواندند رهبری
نوشتیم جمهوري اسلامی.....
.کوفیان خواندندجمهوری ایرانی
هر کس بخواهد ما را بشناسد داستان کربلا را بخواند...
.
گر کرب و بلا نبوده ایم، حالا هستیم✌️
گر شام بلا نبوده ایم، حالا هستیم✌️
ای مردم عالم همگی گوش کنید
تا آخرخون مطیع رهبر هستیم....
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أحـــفـــــظ و أنصر سید القائـــــد الامــــــــام خــــــامـــــنـــــه ای إلی ظهور المهدی عج
#ما_برآنیم_که_این_ذکر_جهانی_بشود
🔶تفاوت افسر جنگ نرم با سرباز در کلام رهبری:
رهبر انقلاب، مفهومی به نام جنگ نرم را مورد توجه قرار دادند و از ضرورت نقش آفرینی دانشجویان، به عنوان افسران و استادان به عنوان فرماندهان مقابله با جنگ نرم، سخن گفتند. ایشان حتی بین سرباز و افسر تفکیک قائل شده و فرمودند:
«نگفتیم سربازان؛ چون سرباز، فقط منتظر است که به او بگویند پیش، برود جلو؛ عقب بیا، بیاید عقب.
یعنی سرباز هیچ گونه از خودش تصمیم گیری و اراده ندارد و باید هر چه فرمانده می گوید، عمل کند.
نگفتیم فرماندهانِ طراح قرارگاه ها و یگان های بزرگ؛ چون آنها طراحی های کلان را می کنند.
افسر جوان، در صحنه است؛ هم به دستور عمل می کند، هم صحنه را درست می بیند؛ با جسم خود و جان خود، صحنه را می آزماید؛ لذا اینها افسران جوانند؛ دانشجو، نقشش این است».
🔴فتنه98
‼️ابعاد #پروژه98 چیست؟
🔴حداکثراثر تحریم های ابان97امریکادر میان مدت(اواسط اسفند97 یا اوایل سال 98) بر معیشت مردم ایران بگذارد!!
🔴یک نفر باید به عنوان محور اعتراضات از سوی دشمن انتخاب شود و پرچم دار معترضین شود .
🔷 بایستی توجه داشت جمهوری اسلامی برنامه هایی برای مقابله با این سناریو دارد.
❌چرا 5ماه پیش رو مهم بود؟
🔶🔸پنج ماه پیش رو(آبان ،آذر ،دی،بهمن،اسفند) مهم بود چرا که سناریوی آمریکا برای التهاب آفرینی در ایران یک سناریوی 3مرحله ای بود. سناریو موج اول از تیرتامرداد، سناریوی دوم از نیمه آبان و مرحله سوم از دی تا روزهای منتهی به 22 بهمن قرار بود ادامه داشته باشد.
🔷🔹در سال های قبل هرگز نمی شنیدید که بگویند این رژیم 39 یا38سال است که ... اما در یک سال گذشته استفاده از جمله 40است که... بارها مورد استفاده قرار گرفت چراکه آنها به این نتیجه رسیده بودند از دی ماه 97 مجموعه نا آرامی ها یی را به طور سراسری در کشور ایجاد کنند.
🔶🔸از نیروهای اطلاعاتی وامنیتی تمرکز زدایی نموده وبا استفاده از این تمرکزدایی از پتانسیل تجزیه طلبها وعناصری در نقاط مرزی استفاده کند.فشار اقتصادی را حداکثری کرده وبا کمی فشار از سوی یک ائتلاف بیرونی وبا استفاده از کودتای کارمندان جمهوری اسلامی علیه انقلاب کار ایران را یکسره کنند.این پروژه تاحدی بود که در گرد همایی امثال منافقین در پاریس اعلام شد که این همایش را سال بعد در ایران برگزار خواهیم کرد.
❌ وظیفه لیدر جریان ری استارچه بود؟
🔶🔸به لیدر دلقک استارها این تمام کارووظیفه ای که برای او تعریف کردند این بود که، برای مخاطب خود با استفاده از پیش گویی های شاه نعمت الله ولی به دروغ این را جا بندازند که عمر نظام 40 سال است که در سال 97 در 40 سالگی سقوط می کند.علت چه بود؟ حسینی دلقک لیدر استارها باید این را برای جامعه هدف خود تبیین می کرد تا مردم در قبال آنچه در بهمن97 اتفاق می افتد کاری نداشته وبا خود بگویند:باید با این حقیقت کنار آمد چون این یک پیش گویی تاریخی است.
❌اما اگر این برنامه قرار باشد درسال98 دنبال شود ابعاد او به چه صورت خواهد بود؟
🔶🔹آمریکا در اواسط آبان امسال تحریم هایی را علیه کشور ما اعمال کرد.جمع بندی آنها این است که اگر این تحریم ها توسط جمهوری اسلامی در کوتاه مدت تا حدودی کنترول شده وآمریکا باید تلاش خود را بیشتر کرده تا این تحریم ها در میان مدت(اواسط اسفند97 یا اوایل سال 98)حداکثر اثر خودش را بر معیشت مردم ایران بگذارد. تا از این طریق بتواند به آغاز مجموعه ای از اتفاقات در ایران منجرب شود.این مجموعه اتفاقات در ایران نمی تواند با کمک اپوزسیون دنبال شود وآمریکا برای اجرای آن نیاز به یک بازیگر داخلی در کشور هدف (ایران) دارد.اما آن بازیگر داخلی چه کسی قرار است باشد؟
🔷🔹شاید لازم باشد تعارف را کنار گذاشت جریان فتنه نفوذ و اصلاحات و... تلاش می کنند تا فضای کشور را به سمت شورش ، آشوب،هتل شدن،پارلمان شدن وپادگان هدایت واز پتانسیل سید محمد خاتمی برای تقابل با نظام و مقام معظم رهبری کمال استفاده را ببرند .
🔷🔹در واقع با توجه به حرف های بسیار عجیبی که اخیرا از سوی سعید حجاریان مطرح شده باید گفت :آمریکا برای پیشبرد اهداف خود در سال 98 به یک بازیگر ماثر در داخل ایران نیاز دارد که در صورت هوشیار نبودن ممکن است وقایع یا فتنه سال 98 هزینه جبران ناپذیری برای جریان فتنه واصلاحات داشته باشد.
🔸اما بایستی توجه داشت جمهوری اسلامی برنامه هایی برای مقابله با این سناریو دارد.
🔶🔸قبلا بارها گفته شد تلاش می کند تا تمام گسل هارا فعال کند وقتی تمام گسل ها باهم فعال شد یک چهره سیاسی در داخل باید پرچم دار اعتراضات مردمی شود(اگر دقت کرده باشید امام امت برای سال 98 به جریان ها وچهره های سیاسی هشدار دادند وگفتند حواستان به نقشه دشمن باشد)علت هم مشخص است:1نفر باید به عنوان محور اعتراضات از سوی دشمن انتخاب شود و پرچم دار معترضین شود .
🔷🔹جمع بندی:می توان پیش بینی کرد طرف مقابل برای بررسی امکان این که آیا می تواند تا روزهای منتهی به 22 بهمن اقدام به ایجاد آشوب سراسری و مستمر در ایران صورت دهد وتست هایی را انجام دهند،اگر تابهمن ماه موفق شوند در ادامه یک فشار حداکثری را وارد کرده وگرنه پروزه تحریک گسل ها را با محوریت چهره ای خاص
#فــــــــــــــــــــــــــــــــــتنه_اکبر
✅ #تحلیل_ویژه / نقشه های #اتاق_فکر دشمن برای سال ۲۰۱۹ چیست؟!
🔹رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای (حفظه الله) در دیدار اخیر خود با خانواده های معزز شهدا با تاکید بر ضروریت حفظ هوشیاری در مواجهه با دشمن فرمودند:«اگرچه نقشه دشمن لو رفته است اما همه باید هوشیاری خود را حفظ کنند زیرا امریکا، دشمنی خبیث و حیله گر است و ممکن است قصد #فریب داشته باشد تا برای سال ۹۷، جنجال کند اما مثلاً برای #سال_۹۸ نقشه ای بکشد.»
🔹با توجه به این رهنمود رهبر انقلاب ضروری است که با نظر به برخی مستندات منابع وابسته به اتاق های فکر آمریکایی و صهیونیستی نگاهی دسته بندی شده به مهمترین تهدیدات پیش روی کشورمان داشته باشیم.👇
♦️ تهدیدات رژیم صهیونیستی:
🔹نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا مدعی شده است که برای حفظ امنیت #رژیم_صهیونیستی حاضر به اجرای عملیات نظامی در خاک کشورمان است! البته هر چند این سخن بیشتر یک لاف رسانه ای است اما نشریه جروزالم پست در مقاله اخیر خود به نقل از مدیر کنترل تسلیحات مرکز مطالعات امنیت ملی اسرائیل مدعی شده که مهمترین راهکار برای #تغییر_رفتار_ایران استفاده از دو راهکار ذیل است:
1⃣ عملیات های پنهانی(جاسوسی ، خرابکاری و ترور)
2⃣عملیات های سایبری (فضای مجازی)
🔹با توجه به اهمیت این مرکز در جهت دهی سیاست های خصمانه رژیم صهیونیستی پر واضح است که این خط مشی در سال ۲۰۱۹ مبنای سیاست خارجه این رژیم در قبال کشورمان خواهد بود.
♦️تهدیدات آمریکا:
#نشنال_اینترست در مقاله اخیر خود با اشاره به ماجرای شورش موسوم به جمهوری مهاباد تکرار اینگونه کانون های شورشی را محتمل دانسته است و موارد ذیل را در کنار حفظ تحریم ها به عنوان ابزارهای افزایش فشار بر ایران نامبرده است:
1⃣ افزایش نا امنی های مرزی
2⃣ تشدید اختلافات قومی و مذهبی
🔹با کنار هم قرار دادن این دو سیاست در مییابیم که استراتژیست های کاخ سفید در تلاش اند تا در سال ۲۰۱۹ با بهره گیری از پیامدهای میان مدت تحریم بر اقتصاد کشورمان علاوه بر افزایش #نارضایتی_معیشتی و رفاهی ، زمینه را برای نا امن سازی داخل کشور از طریق درگیر کردن مناطق مرزی به عملیات های تروریستی و همچنین افزایش زد و خورد های قومی-مذهبی بواسطه اختلاف افکنی بین شیعه و اهل سنت و یا فضا سازی در مورد پروژه های حساسیت برانگیز انتقال آب مهیا کنند!
♦️تهدیدات عربستان:
🔹عرب نیوز رسانه انگلیسی زبان وابسته به رژیم آل سعود در سر مقاله اخیر خود مدعی شده است که بر خلاف اوایل انقلاب و خاصه دوران دفاع مقدس شکاف طبقاتی بین مردم و مسئولین کشور افزایش یافته و برخی مسئولین بدون نگرانی از واکنش افکار عمومی اقدام به بهره گیری از رانت های اقتصادی و سیاسی مانند سکونت در مناطق مرفه نشین و استخدام و انتصاب نزدیکان و آقازاده هایشان در مسئولیتهای مهم می کنند!
🔹بر اساس ادعای این رسانه انتشار گسترده اخبار مرتبط با سبک زندگی اشرافی فرزندان و وابستگان برخی مسئولین کشور همزمان با نابسامانی های اخیر اقتصادی موحبات بروز نارضایتی عمومی را فراهم کرده است لذا به ظن این رسانه در سال ۲۰۱۹ مسائل معیشتی در کنار مطالبات #حقوق_بشری محور #اغتشاشات احتمالی سال آینده خواهند بود!
🔹با توجه به این مدعا و همچین با نگاهی به سایر رسانه های وابسته به عربستان در می یابیم که تهدیدآفرینی های سعودی ها در سال جدید در محورهای ذیل خلاصه می شود:
1⃣ افزایش اختلاف افکنی بین مردم و مسئولین
2⃣ تحریک و تهییج قومیت ها بر علیه نظام با هدف بر هم زدن وحدت ملی
✳️نتیجه گیری:
🔸با توجه به آنچه مختصراً عنوان شد «مردم» محور اصلی هجمه ها و طرح ریزی های دشمن در سال ۹۸ هستند و نخبگان سیاسی کشور بایستی با #جهاد_روشنگری مردم را نسبت به نقشه های دشمن آگاه سازند، هر چند در این بین دولت و مجلس نیز بایستی با تدوین قوانین #ضد_فساد و رانت خواری بصورت جدی وارد کارزار مبارزه با پدیده فساد انگیز و حساسیت برانگیز #ژن_خوب شوند.
🔻دفاع از دین در قلب اروپا
🔷️یک دانشجوی خانم ایرانی سالهاست که در ایتالیا، قلب اروپا و کشور نژاد پرستان تحصیل میکند، ولی حتی در دانشگاه هم حجاب خود را نگه میدارد و میگوید همیشه به خودم گفتم حق نداری وقت خطر، چادر از سر برداری.
🔶️ ایشون با اخلاق اسلامی توانستند بانوان زیادی را به خود جذب کنند. جالبه که ایشون در سال آخر دوره کارشناسی در ایران چادر رو به عنوان حجاب برتر انتخاب میکنند و محکم هم پای اعتقادشون ایستادن.
خار چشم مسیح پولی نژاد
هدایت شده از کانال مهمانی لاله ها
عصر فتنه است توکل به خدا باید کرد
و برای فرج یار دعا باید کرد...
عهد کردم که سر از تن بدهم در راهش
گفتن عهد چه ساده است وفا باید کرد...
بخدا گریه برای شهدا کافی نیست
بچه ها یاد ز راه شهدا باید کرد...
گوش بر گفته ی مهدی زمان باید داد
با هر آن چیز که او گفت صفا باید کرد...
هرزمین کرب وبلا کل زمان عاشور است
از شه کرب و بلا دفع بلا باید کرد...
کعبه رفتم که خدا گفت الا بنده ی من
کعبه را در دل اعمال بنا باید کرد...
جعفر ای غمزده بر خیز به رَمیِ جمرات
عملی بهر غم روز جزا باید کرد...
نوکرت خواست بچیند ز لبت یک بوسه
حاجت خلق به یک بوسه روا باید کرد...
السلام علیک یا صاحب العصر والزمان (عج)
هدایت شده از کانال مهمانی لاله ها
1_28372660.mp3
418.6K
#نواهنگ | دندانهای با غیظ به هم فشرده شده علیه انقلاب اسلامی
هدایت شده از کانال مهمانی لاله ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥✺﷽ ✺❥
تا اخر ببینید واز خدا بخواهیم مدیون شهدا نشویم
هدیه به روح امام وشهدا صلوات
هدایت شده از 🇮🇷ابرگروه شعر علوی🇮🇷
🌷#شعری_بسیار_زیبا_در_وصف_یک_رویا🌷
🌴شبی خسته و بیتاب و چشمانی پر از آه/سرم روی زمین بود و نگاهم روبه مهتاب
به دل شور و نوا بود غم کربلا بود/به روی لبم آواز خدا بود
که یا رب مددی کن که ببینم پسر فاطمه در خواب
درآن حالت زیبا شدم غرق تمنا/که خواب آمد و هوش از سر من برد به ناگاه
دلم چون پرکاهی ،چون مرغان هوایی/بزد پر که بیامد ز خداوند بانگ واحی
رسیدی به مراد دلت ای صاحب رویا /بکن دیده دل وا تو در وادی گل ها
نگاه کن که ببینی اثر ذکردعا و نظر مرحمت ما /اثر کرده دعایت ،به درگاه خدایت
زدم گوشه غم نامه تو مهراجابت/ که شدی ساکن کوی پسر حضرت زهرا
چون این مژده شنیدم هراسان بدویدم/من از وعده دیدار حسین جامه دریدم
دلم در هیجان بود ،چه بی صبرو امان بود،زبان بسته ز گفتار و بیان بود/زدم ناله که جانم به فدای تو الا شاه شهیدم
من از وعده رویش ،به امید صبویش/گرفتم سرلب ساقی خالی و شدم عازم کویش
چو مرغان بپریدم،به یک کوچه رسیدم/پر از غصه و غم بود ،پر از درد و علم بود دو سویش دوحرم بود
بگفتم که چرا در این کوچه شیون و شین است/یکی گریه کنان بگفت که این کوچه همان کوچه #بین_الحرمین است
درآن کوچه #خدا بود،پر از عشق و صفا بود /نمای حرم و گنبد و گلدسته و ایوون طلا بود
حسین بود و مریدش, علمدار رشیدش ،نسیم سحر و نخل امیدش /شفا بخش غم ودرد شاه کربلا بود
چه گویم که چه دیدم،در آن صبح سفیدم/من از لطف خدایم در آن لحظه زیبا به شش گوشه رسیدم....
در آن لحظه حساس من از بوی گل یاس /شدم طالب شاه کرم و سوره اخلاص
دگر باره دویدم ز دل ناله کشیدم ،به یک خانه رسیدم/که بر سر در آن حک شده بود نام قشنگ پسر ام البنین #حضرت_عباس
غم و همهمه دیدم،شاه علقمه دیدم /وفا داری و مرحمت یک عالمه دیدم
چه دیدم چه بگویم ،شده بسته گلویم😔
در اطراف ضریحش همه جای قدم فاطمه دیدم
#در_آن_خواب_طلایی_ازالطاف_الهی_رسیدم_به_مراد_دلم_از_راه_گدایی
#منم_همچون_رفیقان_عذادار_شهیدان_شدم_بانظر_لطف_خدا_کربلایی
💠 #گروه_شعر_علوی
هدایت شده از انقلاب ایمانے، قاسم سلیمانے
👈همه چیز تقصیر رهبر است👉
⁉️آیا می دانستید
✅یکی از برکات انقلاب این بوده که در این کشور افرادی که تفکر انقلابی ندارند نیز به شرط عدم سوئ سابقه، می توانند در انتخابات ها نامزد شده، خود را در معرض رای مردم قرار دهند!
➕و در زمان انتخابات با زور هزاران وعده و وعید نظر مردم را جلب کرده و رای بیاورند
❗️اما
❌بعد از اینکه رای آوردند و مسئول شدند، هرکجا وعده هایشان عملی نشد می توانند اعلام کنند ما کاره ای نبوده ایم و همه چیز به خواست رهبر انقلاب و در اختیار ایشان است...
❗️و البته هیچ کس هم از آنها و حامیان شان سوال نمی کند که اگر شما واقعا راست می گویید که تصمیم گیرنده اصلی رهبر است، پس چرا هنگام گرفتن رای از مردم، اینقدر وعده هایی دادید که خارج از حیطه اختیارتان بوده؟!
❗️و اگر واقعا شما چندان که باید اثرگذار نیستید، پس اینهمه زور زدن برای جلب رای مردم و رسیدن به این جایگاه کم ارزش برای چه بوده است؟!
🔺یکی از برکات انقلاب برای بعضیها این بوده که هرجا کم آوردند به راحتی می توانند انگشت اتهام را به سمت رهبر انقلاب بگیرند و ذهن ها را به سمت ایشان منحرف کنند
💯این افراد هرچند تفکر انقلابی ندارند اما باید واقعا قدر انقلاب را بدانند، چون قبل از انقلاب، قضیه کاملا برعکس بود:
⚠️یعنی اولا که نخست وزیر توسط شاه انتخاب می شد و نه با رای مردم
🆘ثانیا هر وقت که اوضاع وخیم می شد، شخص اول مملکت یعنی شاه، انگشت اتهام را به سمت نخست وزیر می گرفت و او را عزل کرده شخص دیگری را جایگزین می کرد.
🌀بعد از انقلاب اسلامی آنچنان آزادی سیاسی در کشور ایجاد شد که افراد غیر انقلابی زیادی توانستند پست های با اهمیت کشور را در دست بگیرند و از تریبون های رسمی کشور، علیه انقلاب صحبت کنند و بابت مشکلاتی که خود برای مردم درست کرده اند ژست طلبکارانه بگیرند و تقصیر را به گردن انقلاب و جهت گیری های انقلاب و رهبری بیاندازند.
#چهل_سال_افتخار
#انتشار_پیشرفتها
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴در حوزه، برخی نیز سیاهی لشگر هستند
♦️استادحسن رحیم پور ازغدی در نشست سکولاریسم در حوزه و دانشگاه:حوزه هنوز ایدهآل نیست و باید اسلامیتر شود
♦️برخی جریان ها مانند حجتیه در حوزه فعالند اما کسی اعتراضی نمی کند؛ اما اگر نقدی به کسی وارد شود آتشفشان میشود
♦️به تدریج هدفشان به جای دفاع از دین، دفاع از خودشان میشود
♦️بارها به دین حملات سنگینی شده و آنها سکوت و توجیه کردند
♦️کلیسا نیز در دل سکولاریسم شکل گرفته
♦️هنوز در مشهد، قم و برخی شهرهای دیگر مطهری را به اسم مذهب لعن میکنند.
♦️در گذشته دانشجو، روحانی را موجودی موذی و خطرناک و روحانی، دانشجو را به چشم کافر نگاه میکرد.
♦️وحدت این نیست که اختلاف سلیقه و انتقاد وجود نداشته باشد.
♦️وحدت این نیست که یک حرف وجود داشته باشد؛ زیرا این امر دیکتاتوری است.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
🔻انتشار برای نخستین بار؛ روایت جلسه خصوصی رهبر انقلاب با نمایندگان نامزدهای انتخابات سال ٨٨
⚠️نمایندگان موسوی و کروبی: انتخابات باید ابطال شود/ رهبر انقلاب: ابطال یعنی زدن توی دهن مردم؛ من مطلقا این را قبول نخواهم کرد/ آخوندی: بیست بار هم صندوقها را بازشماری کنند، نتیجه انتخابات تغییری نمیکند/ رهبری خطاب به همسر کروبی: از اغتشاشگران تبری بجویید
🔹 ۲۷ خرداد ۸۸ رهبر معظم انقلاب در دیداری با نمایندگان کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری از آنها خواستند هیچ تقیّه و ملاحظهای هم نکنند و همان که در ذهنشان هست بیان کنند و فرمودند "هر کدامتان در آنچه خواهید گفت، نیّت کنید که برای خدا و به قصد جلب رضای الهی حرف میزنید."
🔸مرتضی الویری از ستاد کروبی بهعنوان اولین نفر حرف میزند و با ادعای صلاحیت نداشتن احمدینژاد، میگوید "گزارشهای متعددی به وسیله تلفن به ما داده میشد که در زمان رایگیری جمعیت زیادی پشت صندوقهای رای جمع میشدند ولی اجازه داده نشد که اینها حضور پیدا کنند، رای بدهند."
🔹محمدرضا بهشتی نماینده ستاد میرحسین موسوی نیز میگوید "تخلفهای قابل ملاحظهای صورت گرفته و درخواست آقای مهندس میرحسین موسوی هم یک درخواست روشنی است، ایشان خواستار ابطال و تجدید انتخابات است!"
🔸نفر بعدی داود دانشجعفری نماینده ستاد موسوی است. وی خطاب به رهبر انقلاب میگوید "این تلقی وجود داشت که خود حضرتعالی هم شاید علاقهمند نباشید که در جهت خلاف رای به دولت اقدام بشود و صحبت کردستان حضرتعالی را در یک مثالی میگرفتند که به این دلیل بیان شده بود."
🔹مجتبی ثمره هاشمی نماینده ستاد احمدی نژاد نیز در این دیدار گفت "آیا این درست بود که قبل از اینکه نتیجه آراء مشخص بشود، جناب آقای موسوی بروند مصاحبه بکنند، خبرنگاران را جمع بکنند و اعلام پیروزی بکنند؟ آقایانی که در شورای نگهبان هستند میتوانند بگویند که چه اتفاقاتی وقت شمردن آراء افتاد و چطور آقایان القا میکردند که زودتر پیروزی را اعلام بکنیم."
🔸بعد از ارائه گزارش نماینده وزارت کشور و شورای نگهبان، رهبر انقلاب در سخنانی فرمودند "هیچکس نباید کمک کند به این تشنج آفرینی و اغتشاشآفرینی و همه باید در مقابل آن صریح موضع بگیرند، کما اینکه مواضع حقیقی شماها هم جز این نیست. همه صریح موضع بگیرند، روشن کنند که این خواست آنها نیست و هر کاری که تشنج آفرین باشد واقعا نکنند."
🔹بعد از سخنان مقام معظم رهبری، مرتضی الویری و بیژن نامدار زنگنه درخواستهایی به رهبر انقلاب میکنند. همچنین عباس آخوندی خاطرهای از انتخابات سال ۷۶نقل و میگوید «صندوقها را بیستبار هم بشمارند نتیجه آراء عوض نمیشود!»
🔸در پایان همسر کروبی خواستار آزادی بازداشتشدگان میشود. رهبر انقلاب میگویند «کار قشنگی نیست آدمی را که جرمی نکرده بازداشت کنند؛ کار قشنگی هم نیست آدمی که جرم کرده را بازداشت نکنند».
📝مشروح جزییات را در لینک زیر بخوانید:
🌐 yon.ir/uwt4L
✅ @Rajanews_com
♦️
امروز هم دعوت کردیم از نمایندگان واطلبین محترم تشریف آوردند در شورای نگهبان، جلسه خوبی داشتیم، مطالب – مفصلتر از این چیزی که الان خدمت حضرتعالی عرض شد – آنجا مطرح شد؛ ما هم نحوه رسیدگی را، اختیاراتمان را مطرح کردیم و قرار شد که ما حصل جلسه امروز، فردا در جلسه عمومی شورای نگهبان مطرح بشود و نظر شورای نگهبان انشاءا... اعلام بشود که چگونه این رسیدگیها را ادامه خواهد داد. متشکر هستم از حضرتعالی.
رهبر انقلاب: انشاءا... موفق باشید.
آقای الویری: حاج آقا اجازه میفرمایید یک پیشنهاد بکنیم، یا همین الان یا بعد از فرمایش جنابعالی، برای برون رفت از این وضعیت در حد نیم دقیقه هر کدام از آقایان پیشنهادی بدهند برای برون رفت از این وضعیت، بعد جنابعالی جمعبندی بفرمایید.
رهبر انقلاب: این را بگذارید برای وقت اضافی؛ بگذارید حالا بحثمان را بکنیم. انشاءا... اگر وقت اضافی ماند، به آن هم میرسیم.
جمعبندی مهم رهبر انقلاب
بسما... الرحمن الرحیم. من اول باید عذرخواهی کنم از اینکه با صدای گرفته با دوستان صحبت میکنم؛ دو سه روزی است براثر سرماخوردگی صدای من گرفته است، تحمل کنید. مطلب اساسی و اصلیای که من میخواهم به همه دوستانی که در اینجا حضور دارند – چه نمایندگان ستادهای نامزدهای محترم و چه نمایندگان دستگاههای مسئول – عرض بکنم این است که انتخابات در کشور ما برخلاف بعضی از کشورهای دیگر، همیشه مظهر وحدت ملت و نمایشگر عزت ملی بوده، چون هر کسی که پای صندوق رای میآید و رای به صندوق میاندازد، در واقع رای به جمهوری اسلامی را و نظام اسلامی را دارد تکرار میکند؛ لذا همیشه دیدهاید مسئولین کشور و خود بنده اصرار داشتیم بر افزایش آحاد شرکت کننده در رای دادن؛ تشویق میکردیم، ترغیب میکردیم مردم را، مردم هم هوشیارانه وارد قضایا میشدند در مواقع حساس؛ در مواقعی که کشور احتیاج داشته به اینکه فریاد رسا و بلندی را در مقابل مخالفان خود و بدخواهان خود در دنیا مطرح بکند، آمادهاند پای صندوقهای رای و رای دادهاند.
بنده در چند تا از پیامهای تبریک انتخابات، این جمله را تکرار کردم: «مردم هوشمند و زمان شناس» که هم این دفعه این تعبیر را من آوردم، هم بعضی از دفعات قبل این را ذکر کردم. علت این است که حضور مردم پای صندوقهای رای، همیشه نشانه حضور مردم در صحنه و آگاهی آنها و رای آنها به نظام جمهوری اسلامی تلقی میشده؛ لذا انتخابات ما از این جهت همیشه مظهر وحدت ملّی و عزت ملی بوده. ما باید سعی کنیم، دقت کنیم که انتخابات مایه انشقاق نشود. این حرف اصلی من است.
اینکه ما تصور کنیم که یک گروه مثلا 24 میلیونی یک طرفند، یک گروه 14 میلیونی یک طرفند، به نظر من یک خطای بسیار بزرگی است، قضیه این جور نیست. همه در یک طرف قرار دارند، آن کسانی که به رئیس جمهور منتخب این دوره از انتخابات رای دادند، همان قدر وابسته به انقلاب و کشور و نظامند که آن کسانی که رای ندادند. مجموعههای مردم، فرزندان این کشورند، فرزندان این ملتند. این خطا است که ما این دو مجموعه رای دهنده را – که یک عدهای رای به یک شخص نامزدی دادند، یک عدهای رای به آن نامزد ندادند – متخاصم و متقابل فرض کنیم، نه، در یک مسئلهای، در یک گزینشی، اینها سلیقهشان یک جور نبوده، لکن در اصل قضیه، در اعتقاد به نظام، در پشتیبانی از جمهوری اسلامی، همه اینها با هم یکی هستند. ما نگاه کنیم به رای قریب چهل میلیونی مردم در این دوره، این مهم است. من معتقدم همه ما وظیفه داریم این را پاسداری کنیم؛ یعنی این اتحاد ملی را در گفتن و اعلام صریح حمایت از نظام اسلامی دست کم نگیریم. این چیزی بسیار مهمی است.
امروز نظام اسلامی نشان دارد میدهد که مردم سالاری واقعی در او حکم فرما است. مردم میآیند مینشینند پای صحبت نامزدهای مختلف، گوش میکنند، بعد در حدود شاید ده روز، پانزده روز در خیابانها مردم حضور فعال دارند، این به نظر من خیلی مسئله مهمی است. این شبهای متعددی که در خیابانهای تهران و بعضی از شهرستانها دیگر مردم جمع میشدند، بعضی از این نامزد، بعضی از آن نامزد، حمایت میکردند، شعار میدادند و هیچگونه درگیری بین اینها وجود نداشت، ما باید به این افتخار بکنیم؛ این خیلی چیز مهمی است. مردم ما اینند، اختلاف سلیقه هم دارند، نظرات مخلتفی هم نسبت به نامزدهای مختلف دارند، اما با همدیگر هم کار میکنند.
آقای مهندس موسوی برای من نقل میکردند که توی یک خیابانی ایشان میرفته، یک ماشینی با ماشین ایشان همراه میشوند؛ آنها شروع میکنند یک حرفی را – یک شعاری که علیه آقای موسوی بوده – با خنده گفتند. آقای موسوی میگفت من هم خندیدم و بهشان دست تکان دادم و عبور کردم. خب این فضا، خیلی فضای خوبی است، این فضا بعد از انتخابات نباید تبدیل بشود به فضای خصومت و تقابل، عدهای این را میخواهند در جامعه تحقق ببخشند. این خلاف واقع است. آن کسانی که اجتماع میک
انتشار برای نخستین بار؛ روایت جلسه خصوصی رهبر انقلاب با نمایندگان نامزدهای انتخابات سال ٨٨
نمایندگان موسوی و کروبی: انتخابات باید ابطال شود/ رهبر انقلاب: ابطال یعنی زدن توی دهن مردم؛ من مطلقا این را قبول نخواهم کرد/ آخوندی: بیست بار هم صندوقها را بازشماری کنند، نتیجه انتخابات تغییری نمیکند/ رهبری خطاب به همسر کروبی: از اغتشاشگران تبری بجویید
شما بدانید، یقین کنید، صد در صد بنده این را رد میکنم؛ اگر همه هم جمع بشوند بگویند ابطال، من قبول نخواهم کرد. ابطال، یعنی زدن توی دهن مردم؛ چهل میلیون آدم آمدند پای صندوق رای دادند، من بگویم شما غلط کردید رای دادید. چنین چیزی مگر ممکن است؟ مطلقاً من این را قبول نخواهم کرد.
گروه سیاسی - رجانیوز: یکی از برگهای اتفاقات سال 88 که در نوع خود بینظیر بود، دیدار رهبر انقلاب با نمایندگان ستادهای انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری سال 88 است. دیداری که نمایندگان هر یک از ستادهای انتخاباتی کروبی، موسوی، رضایی و احمدینژاد صحبت کردند و نماینده وزارت کشور و شورای نگهبان نیز به ادعاها پاسخ دادند.
متن پیشرو روایتی از جلسه تاریخی 27/3/88 است که در آن، نمایندگان ستادهای چهار نامزد دهمین دورهی انتخابات ریاستجمهوری در نشستی دوستانه در حضور حضرت آیتالله خامنهای، دیدگاههای خود را دربارهی انتخابات و مسائل مربوط به آن به طور صریح و شفاف بیان و مسئولان ذیربط نیز توضیحاتی را ارائه کردند. آنگونه که در کتاب فتنه تغلب روایت شده در این جلسه که نمایندگان شورای نگهبان قانون اساسی، وزارت کشور، سازمان بازرسی کل کشور و کمیسیون تبلیغات انتخابات حضور داشتند. متن پیشرو، روایتی از جلسه 27 خرداد رهبر معظم انقلاب با نمایندگان کاندیداهای سال 88 است که از نظرتان میگذرد:
آغاز جلسه توسط رهبر معظم انقلاب
بسما... الرحمن الرحیم. خیلی خوش آمدید. جلسهی در واقع بینظیری است. رفقای دیروز و رقیبان امروز، همه اینجا جمع شدهاید و من از خداوند متعال میخواهم که این تجمّع را مایهی برکت و خیر قرار بدهد و حضور یکایک شماها در اینجا انشاءالله برای کشورتان و انقلابتان و این ملّت بزرگ، مبارک باشد.
تقیه نکنید!
ترتیب این جلسه را من این جوری فکر کردم که هرکدام از مجموعهایی که در اینجا جمعشدهاید – چه مجموعههای مربوط به دستگاههای رسمی کشور مثل وزارت کشور و شورای محترم نگهبان و چه مجموعههای مربوط به ستادهای نامزدهای مختلفی که در مسئله این انتخابات فعال بودهاید از هر کدام از این مجموعههای چندگانه یک نفر حرف دلش و آن چیزی را که در اعماق روحش هست، همان را در دقایق کوتاهی بر زبان بیاورد. هیچ تقیّه و ملاحظهای هم نکنید؛ نه از من و نه از دیگر مجموعههایی که اینجا هستند. همان که در ذهنتان هست، آن را بیان کنید، منتها کوتاه.
خواهش میکنم هر کدام از آقایان یا خانم کروبی که اینجا هستند، هر کدام صحبت میکنید، بیش از چهار پنج دقیقه نشود. حرفهایتان را هم بزنید. من هم چند جملهای بعد عرض خواهم کرد و قصد قربت هم بکنید. هر کدامتان در آنچه خواهید گفت، نیّت کنید که برای خدا و به قصد جلب رضای الهی حرف میزنید. چون بالاخره شماها را ما اغلب را میشناسیم؛ حالا من ممکن است بعضیها را در جمع به نام نشناسم لکن اغلب شماها را ما میشناسیم، با خیلیهایتان سالها کار کردهایم، در جاهای مختلف با هم بودهایم و میدانم که همهی شماها بچههای انقلابید و برای انقلاب سینه سپر کردهاید، زحمت کشیدهاید، کار کردهاید؛ حالا هم در یک مقطعی، در یک چهار راهی، دچار ترافیک و تصادم شدهاید. این اتفاق افتاده و تصادفا این جوری از آب درآمده.
در ترافیک هم آدم اعصابش خُرد میشود و به جای اینکه در فکر علاج باشد، گاهی مشکل را بیشتر میکند؛ این سر آن داد میکشد، آن سر این داد میکشد. الان وضع این جوری شده است. حالا در این جلسه، من بیشتر اُذُن هستم. دوست دارم از شماها گوش کنم؛ هر کدامتان آنچه در ذهنتان هست مطرح کنید. منتها کوتاه. من خواهش میکنم یک نفر و آن هم کوتاه – صحبت کند. بالاخره شنونده بایستی بفهمد حرف طرف مقابل را؛ میفهمیم حرفها را. خب حالا این مقدمهای بود که ما میخواستیم عرض کنیم.
حالا یکییکی شروع کنید. به نظرم اول ستادهای نامزدهای چهارگانه صحبت کنند. یکی از ستادها بیفتند جلو، حرفشان را بزنند؛ بعد ستاد بعدی. من البته ترتیب خاصی هم مورد نظرم نیست؛ اگر مایل باشید به ترتیب سنّی آقایان صحبت بکنید، یا به ترتیب حروف الفبا، هر جور که دوست دارید. مدیریت جلسه هم با خود من است و جلسه را خود من اداره میکنم.
و انشاءا.... آنچه خواهیم گفت، برای شما در نامهی عملتان پیش خدای م
ینجا نیست؛ اینجا مرجع قانونی وجود دارد؛ راه قانون وجود دارد. من به شورای نگهبان و وزارت کشور توصیه کردم و بازهم میکنم؛ الان هم آقایان حضور دارند، به ایشان میگویم: به دقت رسیدگی کنند؛ حتی اگر لازم شد صندوقهایی را باز شماری کنند، حتما بکنند. شماها هم بروید حضور داشته باشید نگاه کنید. همان مواردی که مورد شبهه است بروید نگاه کنید...
...اگرچنانچه نتیجه بازشماریها خلاف آن چیزی در آمد که الان در آمار رسمی وجود دارد، حتما آن را دخالت بدهند. البته من مطمئنم، یقین دارم که امکان ندارد که نتایج انتخابات را عوض کند؛ نتایج عوض نخواهد شد. ]اما[ راه همین است؛ راه، راه قانونی است. من به آقای مهندس موسوی هم گفتم؛ ایشان هم قبول کرد از من که راه، راه قانونی است؛ از همان طریق قانونی مشی کنند، من هم قرص و محکم پشتش میایستم. شما بدانید من با آقایان شورای نگهبان و یا آقایان وزارت کشور رو دربایستی ندارم؛ میایستم پایش تا اینکه این قضیه حل بشود.»
خاطره رهبر انقلاب از درخواست برخی برای ابطال انتخابات مجلس ششم
آقا مناقشه بر سر نتایج انتخاابت مجلس ششم در تهران را مثال میزنند که قرائن اولیه متعددی بر وقوع تخلف در آن وجود داشت و برخی بر ابطال انتخابات اصرار داشتند: «من خب سختم بود، شهری مثل تهران با دو سه میلیون رایی که در اینجا دارند، آمدند پای صندوقها رای دادند، ما بزنیم توی دهن اینها. مگر میشود همچین چیزی. سختم بود؛ اما در عین حال تسلیم شدم؛ گفتم اگر ثابت شد تخلف، من ابطال میکنم. گفتیم رفتید تحقیق کردند، معلوم شد نه، تخلف بوده، نه اینکه نبوده، اما تخلفی که مستلزم ابطال باشد نبود؛ سرنوشتساز نبود. بله، تخلفاتی بوده گوشه و کنار که خب آنها تاثیری خیلی نداشت در نتایج آراء.».
رهبر انقلاب میگویند شما براساس عقیده و مذاق سیاسی خود عمل کردید. اگر قصد قربت کرده باشید، خوشا به حالتان! «آن کسی که در یک کاری قصد قربت میکند و بعد نتیجه به کام او تلخ میآید، بیشتر پیش خدای متعال ماجور است تا آن کسی که قصد قربت میکند و نتیجه به کام او شیرین میآید، چون این فرد بالاخره یک اجر و بهرهی دنیوی برده اما آن یکی نه؛ بنابراین پیش خدا او ماجورتر است.».
رهبری با انتقاد از برخی مواضع دوگانه در برابر قانونگرایی، تاکید میکنند که در این مورد راه درستی که بتوان پای آن ایستاد، ساز و کارهای قانونی است؛ نه راه های فراقانونی که تضمینی برای قبول نتایج آن وجود ندارد: «حالا فرض کنید ما یک مجموعه حکمیت هم معین کردیم؛ یک حکمی هم دادند؛ اگر آن حکم بر خلاف میل شما بود، قبول میکنید؟ من بعید میدانم. باز شبهه به وجود میآید. چه داعی داریم ما بیخود شبهه را زیاد بکنیم؟ راه قانون را مشی کنید، درست عمل بکنید، انشاءا... خدای متعال هم برکت خواهد داد.»
آقا از حضّار میخواهند که چایی میل کنند و شیرینی بردارند.
خانم کروبی میگوید: انشاءا... شیرینیاش شمارش کلیه صندوقهای آراء باشد.
رهبر انقلاب پاسخ میدهند: «کلیه نگویید؛ هیچ لزومی ندارد. یک تعدادی را مشخص کنید، بگویید اینها را بازشماری کنند، یا همین طوری تصادفی بازشماری بکنید. چه لزومی دارد که چهل میلیون رای بازشماری بشود؟ تصادفی باشد. بازشماری بعضی آراء هم به نظر من جواب میدهد. میتوانید به این نتیجه عمل بکنید، چه اشکالی دارد؟».
خاطره عباس آخوندی از پیام تبریک ناطق به خاتمی در انتخابات 76
آقای آخوندی وقت میگیرد تا یک «شهادت تاریخی» بدهد. او خاطرهی نیمه شب پس از 2 خرداد 76 را بازگو میکند: «ساعت حدود یک نصف شب معلوم شد که در واقع آقای خاتمی رای را دارند. من در ستاد انتخابات وزارت کشور بودم. خبر رسید که عدهای میخواهند از میدان هفت تیر، حرکت کنند به وزارت کشور و بگویند ما نتیجه انتخابات را قبول نداریم. من آن وقت فکر کردم که چه کار میشود کرد؟ رفتم منزل و یک پیام تبریکی نوشتم برای آقای خاتمی و اول صبح، 7 صبح رفتم خدمت آقای ناطق و به آقای ناطق گفتم که این پیام تبریک را شما امضا بکنید، همین الان بدهید صدا و سیما. ایشان گفتند هنوز نتایج آراء اعلام نشده. گفتم من میدانم که آقای خاتمی برنده انتخابات است و اگر شما این پیام تبریک را ندهید، ممکن است یک عدهای بخواهند اغتشاش کنند، آشوب کنند و ایجاد مشکل کنند؛ خوب است که شما این پیام تبریک را امضا کنید. ایشان امضا کردند و در واقع پیام تبریک ایشان فکر میکنم ساعت دهونیم یازده منتشر شد. قبل از اینکه وزارت کشور نتایج کلی آراء را ساعت 2 بعدازظهر (روز شنبه پس از انتخابات) قرائت بکنید.».
آخوندی: صندوقها را بیستبار هم بشمارند نتیجه آراء عوض نمیشود!
این مقدمه است برای حرف اصلی او: «ولی آقای خامنهای! این دفعه به نظر من مشکل فساد در مقدمات انتخابات است که من صبح خدمت آقای کدخدایی هم عرض کردم. متاسفانه این دفعه شورای نگهبان در مقدمات انتخابات خوب مراقبت نکردند. وگرنه من با نظر ح
انتخابات براساس فرمهای 22، یعنی فرمهای تکمیل شده در هر یک از شعب که به صورت برخط و رایانهای از شعب اخذ رای واصل میشد با توافق قبلی و به صورت تدریجی از ساعت 12:15 دقیقه نیمه شب آغاز گردید و ساعت به ساعت تا 10 صبح ادامه یافت. عمدتا این آمار مربوط به صندوقهای روستایی و شهرهای کوچک بود. از این ساعت به بعد با عنایت به اینکه سرعت اینترنت کاسته شده بود و همچنین آمار شهرهای پر جمعیت شروع میشد، اطلاعرسانی به مدت بیش از دو و نیم ساعت متوقف گردید و در ساعت 12 چون فرمهای 28، یعنی فرمهایی که براساس تمامی شعب اخذ رای یک شهرستان تکمیل میشود و مشخص کننده رای نامزدها در هر شهرستان میباشد واصل گردید. از این ساعت اطلاعرسانی براساس فرمها 28 آغاز و تا ساعت 13 و 14 نیز ادامه یافت و نهایتاً در ساعت 16 نتیجه نهایی انتخابات توسط وزیر محترم کشور اعلام گردید.
روز یکشنبه جلسهای با جناب آقای دکتر کدخدایی در شورای نگهبان برگزار و آمار نتایج انتخابات با ایشان مرور گردد و در یک بررسی اجمالی و اولیه مشخص شد که تفاوت قابل ملاحظهای بین آمار شورای نگهبان و ستاد انتخابات وجود ندارد که باعث دلگرمی بیشتر مسئولین ستاد انتخابات کشور گردیده و قرار شد که نتایج به صورت استانی و شهرستانی اعلام گردد. سپس جلسهای با جناب آقای مهندس ضرغامی ....
رهبر انقلاب: ساعت را هم یک نگاهی بکنید.
آقای دانشجو: ... برگزار و آمار مذکور از طریق صدا و سیما اعلام شد.
با توجه به تبلیغات سوء و مغرضانه پیرامون سلامت انتخابات تصمیم گرفته شد که از روز دوشنبه مسئولین ستاد انتخابات و استان تهران در برنامههای تلویزیونی به این شبهات پاسخ گویند. در پایان به استحضار میرساند که هیچ گونه اعتراضی مستندی در روز برگزاری انتخابات و پس از آن تا این تاریخ به ستاد انتخابات کشور واصل نشده است. والسلام علیکم و رحمها.... و برکاته.
رهبر انقلاب: و علیکم السلام و رحمها.... خب نمایندهی شورای محترم نگهبان
سخنان نماینده شورای نگهبان
آقای عباسعلی کدخدایی: بسما... الرحمن الرحیم. تشکر میکنم از حضرتعالی که این فرصت را در اختیار ما قرار دادید که گزارش مختصری را خدمت حضرتعالی و بقیه حضّار عرض کنم. من مختصرا عرض بکنم وظایف شورای نگهبان براساس قانون – به هر حال آنچه که مقرر شده است – طبق قانون انجام شده است و دوستان ما در استانها و شهرستانهای مختلف وظایف نظارتیشان را بخوبی انجام دادند. ما حضور ناظرین را داشتیم سر صندوقها که بین سه نفر تا پنج نفر در واقع ناظر بودند و بر تمام مراحل نظارت میکردند. از قبل از آن هم هیئتهای نظارت ما حضور داشتند در استانها و شهرستانها در جهت استقرار صندوقها، چاپ و توزیع تعرفهها و....
علاوه بر اینها ما امسال دو اقدام دیگر هم یا شاید اقداماتی دیگر را در این جهت انجام دادیم که من خدمتتان عرض میکنم. اولین اقدام این بود که این تعرفههایی که در دورههای قبل بود و فقط یک محل مهر داشت، تحت عنوان مهر انتخابات، مهر نظارت را هم ما پیشبینی کردیم که اطمینان بیشتری در این جهت ایجاد بشود. بازرسین ویژهای را از تهران برای برخی از حوزهها، برای برخی از شهرستانها و استانها اعزام کردیم که در روز اخذ آراء حضور داشته باشند. همچنین دعوت کردیم از نمایندگان داوطلبین محترم که در شورای نگهبان هم حضور داشته باشند. اگرچه شورای نگهبان وظیفهی نظارتی دارد و در واقع نظارتی بر شورای نگهبان مقرر نشده است و ما تکلیف قانونی هم در این جهت نداریم اما جهت اعتمادسازی و اطمینان بیشتر بزرگواران داوطلب، درخواست کردیم نمایندگانشان حضور داشته باشند و حضور داشتند.
گزارشهایی را به ما میدادند در روز اخذ آراء، آنها را ما بررسی میکردیم؛ البته نتیجهاش را بعدا در پایان رسیدگیها منتشر خواهیم کرد. بعد هم که شمارش آراء شروع شد، سایتی را در اختیارشان قرار دادیم که ناظر باشند بر تجمیع آراء.
تذکرات لازم هم ارائه شد به دوستانمان در وزارت کشور که همکاری خوبی هم داشتند. مثلا در خصوص همین کمبود تعرفهها که جناب آقای دکتر دانشجو اشاره کردند، ما هم در برخی از این استانها متوجه شدیم در همان ساعات اولیه و پیگیری کردیم، خوشبختانه اقدام شد. بعد از آن هم به هر حال در فرصت قانونیای که ما داریم، اعلام کردیم که شکایاتی اگر هست، اعتراضهایی اگر هست، مستدل برای ما ارسال بکنند، ما پیگیری میکنیم.
فرصت سه روزهای را که داشتیم تا پایان وقت اداری دیروز، آقایان داوطلبین محترم، اعتراضهایشان را ارائه کردند. البته اعتراضها همان جوری که الان هم اشاره فرمودند نمایندگان محترمشان، بعضا کلی هست که شاید در صلاحیت شورای نگهبان نباشد که بخواهد بررسی بکند، اما آن مواردی را که مستند باشد، عینی باشد، ما خدمتشان عرض کردیم که آماده هستیم با حضور نمایندگان خود داوطلبین محترم بررسی بکنیم و اگر تخلفی هست، با آن تخلف برخورد بکنی