فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #واکنش دلاوری به سخنان عجیب آخوندی
🔹اگر قرار بود دولت بیاید و جلوی قحطی را بگیرد، همان اول به ما میگفتند، نه اینکه بگویند هزار برنامه دیگری دارند!
🔹اگر صفهای مرغ را میبینید و خجالتزده نمیشوید، ما را خیلی خجالتزده میکند.
🔹این نهایت بیاحترامی به مردم است؛ به قولی اگر حرف زدن بلد نیستید حرف نزدن هم بلد نیستید؟
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
جناب روحانی! مثل رضاشاه باشید!
♦️ به شهادت تاریخ، رضاشاه به طور عجیب و مفرطی به تصاحب املاک و اراضی مرغوب علاقه داشت که میتوان از آن به «جنون زمینخواری» یاد کرد. آمارهای شگفتانگیزی از میزان زمینخواری و املاکی که نامبرده غصب کرده منتشر شده است. از آن جمله:
مسعود بهنود؛ کارشناس ارشد BBC فارسی در صفحهی ۳۰۶ از کتاب خود با عنوان «این سه زن» مینویسد:
⏪ «او اينک سلطنتی را رها میکرد كه آن را به بهای كشتن صدها تن و بيخانمان كردن هزاران نفر حفظ كرده بود و خوب میدانست دستهای پسرش برای گرفتن چنين فولاد گداختهای چقدر ضعيف است. هيچ عاملی جز تهديد به حضور نظامی روسها و دستگيريش توسط آنها نمیتوانست او را وادارد كه از آن اتاق سری و قفلدار پشت دفتر مخصوص چشم بپوشد، در آن اطاق 👈چهل و چهار هزار سند منگولهدار👉 وجود داشت كه تقريبا هيچ كدام از آنها را صاحبان اصلی به ميل نفروخته يا نبخشيده بودند.»
جراید فرانسوی در همان دوران، این خوی ضدملت و ننگین رضاشاه پهلوی را به عنوان سوژهی خود برگزیده و مطالب متعددی را در این باره منتشر کردند که از آن جمله میتوان به مطلب زیر اشاره کرد:
⏪⏪ «در ایران جانور عجیبی پیدا شده که مثل شَتِه عمل میکند؛ با این تفاوت که شته برگ درختان را می خورد ولی این جانور تاجدار زمینخوار است و هرچقدر املاک مردم را میخورد باز سیر نمیشود.»!
🔺 این صرفا یکی از مطالب نشریات فرانسه پیرامون جنون زمینخواری رضاشاه بود که گرچه واقعیت داشت اما با رنجش و واکنش شدید رضاشاه همراه شد؛ تا بدانجا که وی در تاریخ ۸ دی ۱۳۱۶ روابط سیاسی ایران و فرانسه را قطع کرد.
◾️ آنچه گذشت را اکنون مقایسه کنید با اهانتهای متعدد غربیها در سالهای اخیر نه به ملت ایران؛ بلکه به شخص رئیسجمهور کشورمان آقای «روحانی» و دولت ایشان. یکی از سنگینترین اهانتهای غربیها به شخص آقای روحانی، همان جملهی مشهوری بود که «اولاند»(رئیسجمهور سابق فرانسه) با وقاحتی زایدالوصف خطاب به آقای روحانی روا داشته بود؛ با این مضمون که:
⏪ «ما تصمیم داشتیم که به ایران حمله کنیم، اما با روی کار آمدن شما در سال ۹۲، از تصمیم خود منصرف گشتیم.»
🔴 با وجود شدت بالای این اهانت، اما کمال تأسف و تعجب آنجاست که علیالظاهر جناب روحانی از این توهین وقیحانه نه تنها دلخور و رنجیدهخاطر نگشتهاند؛ بلکه تاکنون بارها با نهایت افتخار، حکایت این تحقیر و درشتگویی را نیز در مقام تمجید از خودشان تعریف کرده و با مردم در میان گذاشتهاند!
😔 این در حالی است که رئیسجمهور کشورمان بارها و بارها در برابر انتقادهای فنی و مشفقانهی عناصر داخلی، واکنشهایی را ابراز نمودهاند که با عرض تأسف مجدد، خاطراتی که از خلقوخوی رضاشاه از طریق کتابهای تاریخ به ما منتقل شده، در برابر دیدگان متحیرمان مجسم گردیده است.
❇️ اکنون نیز خطاب ما به آقای روحانی این نیست که روابط دولت یا نظام را با فرانسویهای پُررو قطع کنند، اما ... .
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
زانو زدن ظریف در مقابل سران متحجر
🔴📌ترمز امیر کبیر قلابی را بکشید
خدا رحمت کند امیر کبیر را ، این روز ها از اینکه سردمدار و فاتحِ نفوذ پذیری و وادادگی کشور یعنی اقای ظریف را امیر کبیر خطاب می کنند ، در قبر عرق شرم می ریزد.
تحریف شخصیت های تاریخی فقط از افرادی که کمبود تاثیر گذاری مفید دارند سر می زند.
با انگیزه ی رقابت با جریان انقلابی کشور و شاخ نشان دادن به عناصر قدرت در کشور و تقویت فکر وادادگی در جامعه ، یک سری مذاکرات بی هدف با غربی ها که هیچ گونه راهبرد و چشم انداز مشخصی را برای آن ترسیم نکردند را آغاز کردند و فراتر از توان آن ، همه ی چالش ها و مشکلات کشور را به تصویب برجام گره زدند ، اما آخر این حکایت تلخ این شد که بعد از هفت سال دروغ و عزت فروشی امیر کبیر قلابی ، رییس جمهور در پیامکی که به مناسبت عید نوروز برای ایرانی ها ارسال کرد آرزوی پایان تحریم برای ملت ایران را داشتند ، این یعنی نه امیر کبیری در کار است و نه حتی شرف و غیرت ملی در میان است ...
سخن آخر این که یکبار برای همیشه باید جلوی دروغگویان و تحریف کنندگان تاریخ گرفته شود ، عناصر انقلابی کشور نباید فرصت حماقت مجدد را به احمق ها بدهند.
✏#ابوقاسم
#غرب_آسیا
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
به دوره ای رسیدیم که بعضی از آدم ها وقتی از خارج برگشتند بجای سوغات ، اموزش رقاصی را برای کشورشون میارن #خندوانه#رقاص_خانه
#تهاجم_فرنگی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹🔴 چرا در #جنگ_نرم ضعیف شدیم ؟
⭕️ذلت در فضای مجازی نتیجه پشت پا زدن به مبانی قرآنی⁉️
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 قالیباف: آمریکایی ها باید بدانند ایران برای رفع تحریم ها، راهبرد اصلی خود را بی اثر کردن تحریم ها قرار داده است.
🔹وعده ی کاغذی یا ناقص رفع تحریم ها پاسخگوی مطالبه ی مردم ایران نیست.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
ع:
🔴 چند نکته پیرامون برنامه همکاری راهبردی ایران و چین حاصل جمع بندی چند کارشناس این حوزه 👇
🔻1. پیشنویس سند 9 بند دارد، که در آن هرگز از کلمه #قرارداد و یا #توافقنامه استفاده نشده است. الفاظ بهکار رفته عبارتاند از: #تفاهم، #برنامه و #سند. این بیانگر آن است که هر دو طرف ایرانی و چینی میدانند این یک قرارداد و توافقنامه در چارچوب الفاظ معمول حقوق بینالملل نیست.
🔻2. این #سند صرفا یک برنامه و چارچوب (Frame work) است لذا اجرای این #سند شاید نیازمند انعقاد بیش از 20 توافقنامه و دهها قرارداد دو یا چند جانبه میباشد. بدین معنا که هر یک از بندها و ضمایم آن، بهخودی خود قابلیت اجرایی ندارند و هر کدام نیازمند مذاکره و نیل به یک توافقنامه و قرارداد اعم از دولتی و خصوصی جداگانه باشد. البته ذکر این نکته ضروری است که در تنظیم این قراردادها و توافقنامهها در آینده، حسب مورد، طی تشریفات قانون اساسی از جمله تصویب مجلس شورای اسلامی ضروری خواهد بود. قطعا در آن زمان مجلس منافع ملی را در توافقات و قراردادها لحاظ خواهد کرد و شورای نگهبان نیز بر آن نظارت و تایید خواهد نمود.
🔻3. چنانچه به مفاد مقدمه و بندهای 1_3 سند توجه شود، همه چیز بر اساس منافع مشترک و با رعایت اصل حاکمیت و استقلال دو کشور تنظیم شده است. بر این اساس، هیچ نگرانی وجود ندارد.
🔻4. یک بند بسیار مهم در این #سند آورده شد که حکایت از هوشمندی طرفین به ویژه طرف ایرانی دارد و آن بند 8 با عنوان "نفی فشارهای خارجی" میباشد. در این بند به منظور حمایت از اصل چندجانبه گرایی، طرفین در مقابل فشارهای غیرقانونی شخص/کشور ثالث از اجرای مفاد این سند #حفاظت خواهند کرد. دقت شود که در اینجا از لفظ حمایت "support" استفاده نشده بلکه از کلمه حفاظت "Protection" استفاده شده است. حفاظت بار معنایی و اثر حقوقی بالاتر و بیشتری نسبت به حمایت دارد. در حفاظت باید مکانیزمهای اجرایی آن پیشبینی شود و این یک الزام است اما در حمایت شاید بشود و شاید نشود.
🔻5. میتوان گفت بند 8 سند برای آمریکاییها بسیار نگرانکننده است. برای آمریکا همه بندهای این برنامه جامع یک طرف و این بند یک طرف، زیرا محاسبات دولت آمریکا در اعمال سیاست فشار حداکثری علیه ایران را بههم خواهد ریخت.
🔻6. در هیچ کجای این سند واگذاری مالکیت زمینی و یا جزیرهای نیامده یا قراری برای آن گذاشته نشده است. ممکن است که دولت زمینی را به موجب قراردادی برای سرمایهگذاری بلند مدت اما مدتدار به دولت یا بخش خصوصی کشور دیگر واگذار کند که در دنیا بسیار عادی و مرسوم است. اتفاقا کشورهایی که دنبال توسعه هستند، باید قوانین جذب سرمایهگذاری شفاف و آسانی را تصویب و اجرا کنند. فلسفه ایجاد مناطق آزاد تجاری هم جذب سرمایه گذاران خارجی و تسهیل تجارت خارجی است و قطعا سرمایه گذاری که میخواهد میلیاردها دلار هزینه کند، دغدغه تامین و تضمین منافع و سرمایه خود را دارد. دولت میزبان هم منافع خود را خواهد داشت و دنبال تامین آن خواهد بود. به همین خاطر است که باید از سیاست برد _ برد صحبت کرد که در بند ۱ این سند هم به آن تصریح گردید.
نتیجه اینکه ، چنانچه همه بندها و ضمایم این سند بر اساس همان اصول آمده در مقدمه و بندهای اول تا سوم آن و اصل تشریک منافع و احترام به تمامیت ارضی و استقلال کشور اجرایی شود، میتوان انتظار یک تحول بزرگ اقتصادی و توسعه کشور را داشت. در این صورت تحریم های یکجانبه امریکا ولو اینکه با اتحادیه اروپا همراه شود، راه بجایی نخواهد برد.
🔻7. در دنیای امروزی کشورهایی موفق خواهند بود که منافع راهبردی خود را از جنبههای مختلف با کشورهای بزرگ و پیشرفته و صاحب نفوذ و البته محترم و نافی سلطهگری گره بزنند و از طرف دیگر با اتکای به اعتماد به نفس و توان داخلی به جلو حرکت کنند و این دو یعنی تعامل راهبردی با یک دولت مقتدر و بازیگر اصلی در روابط بینالملل و دیگری تکیه بر ظرفیتهای درون کشوری که هرگز در تضاد با هم نیستند، بلکه مکمل خواهند بود.
8. در نتیجه به دور از هرگونه احساسات، سند و توافقی بسیار ارزشمند، مهم و راهبردی است که پیشنهاددهنده اصلی آن رهبری معظم است، البته هنوز در آغاز راهیم و آثار بلندمدت مثبتی خواهد داشت.
انشاءالله مفید بوده باشد. #کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
آقای جهرمی! این سخنان
سند محکومیت خود شماست
🔹وزیر ارتباطات به اعتماد آن لاین گفته است:
🔸"اینترنت ماهوارهای خواهد آمد و مردم هم از آن استفاده خواهند کرد. حکمرانی همه دنیا دچار چالش خواهد شد، هدف هم فقط ایران نیست، هدف تغییر تکنولوژی و سبک زندگی در دنیاست.
🔸ما میگوییم مردم، ظرفیتهای عمومی و جوانان، اما وقتی به میدان عمل میرسیم اینها را کجا میبینیم؟ در این نظام حکمرانی که تعریف میکنید جایگاه مردم چیست؟
🔸آمریکا با هوشمندی روی نقاط قوت ما اعمال تحریم میکند. در چنین فضایی باید مولفههای قدرت خودتان را در آینده بسازید، این مولفهها با سرکوب به دست نمیآید".
🔹مباحث خوبی است و انتظار می رود ایشان در همین قالب پاسخ دهد:
♦️آیا کشورهای پیشرفته یا قدرت های نوظهور در دنیا، به خاطر این که احتمالا اینترنت ماهواره ای خواهد آمد، فضای مجازی و رسانه ای را بی در و پیکر رها کرده اند؟
🔹از فرانسه و انگلیس و آلمان و هلند و دانمارک و نروژ تا چین و روسیه و ژاپن و ترکیه، هر کدام برای فضای مجازی، چهارچوب های نظارتی و قانونی جدی معین و طرف خارجی را وادار کرده اند به این ضوابط متعهد بماند.
♦️آنهایی که توانمندی و درایت بیشتری داشته اند، به شبکه ملی اطلاعات و پیام رسان های ملی هم اهتمام کرده اند تا وامدار مطلق دیگران نباشند. رویکرد دولت و وزیر ذی ربط ما در قبال این قاعده فراگیر جهانی، یک استثنای غیر خردمندانه است.
🔹دوم: آقای جهرمی هشت سال وزیر و معاون وزیر بوده، اما تازه یاد نقش مردم و ظرفیت جوانان افتاده. از نگاه مدیریت متبوع ایشان، مردم جز ماشین رای و محل تامین کسری های بودجه (در بورس و ...) بودن، چه موضوعیت دیگری داشته اند و چه نقشی به آنها سپرده شده؟
♦️آیا می شود باب واردات بی رویه و نشستن سر سفره محصولات و خدمات خارجی از همه رقم را گشود، تولید و ابتکار را بر زمین زد، و کشور را در عرصه های مختلف وامدار خارج کرد، و ضمنا از نقش دادن به مردم در جوانان حرف زد؟! مگر نقشی هم در این مدیریت عاریتی برای مردم می ماند؟
🔹سوم: حرف درست، همین جمله است؛ "آمریکا با هوشمندی روی نقاط قوت ما اعمال تحریم میکند". همین آمریکایی چرا اینترنت و ماهواره و فضای مجازی را تحریم نمی کند هیچ، که برای ضریب نفوذ بیشتر آنها در ایران، بودجه سالیانه هم اختصاص می دهد؟!
♦️چرا اقتصاد، مجموعه های تولید فناوری، فعالیت های دفاعی و نقش آفرینی منطقه ای ما تحریم می شود، اما فضای مجازی و رسانه ای را نه تنها تحریم نمی کنند، بلکه با همه ابزار ها به نفوذ و جاگیری آنها در داخل ایران همت می ورزند؟ جز به این دلیل که تبدیل به منطقه شبیخون شده؟
🔹فضای مجازی می تواند نقطه قوت باشد، اما به خاطر سوء مدیریت، تبدیل به بزنگاه دشمن شده و بنابراین، تحریم نمی شود. آمریکا که صفحات رئیس جمهور مستقر (ترامپ) را در شش شبکه اجتماعی بست، سال 88 اصرار داشت همین شبکه ها را به صف کند و در خدمت آشوب افکنی در ایران قرار دهد.
♦️اگر این کار آنها هوشمندانه است، چه نامی برای انفعال برخی مدیران ما زیبنده است؛ غرور آمیخته بی سوادی؟ شهرت طلبی؟ منفعت طلبی باندی، ولو به قیمت قربانی کردن منافع ملی؟ یا نفوذ زدگی؟
🔹چرا باید میلیارد ها دلار هزینه های زیر ساختی ما، به جای این که در خدمت اقتصاد و امنیت ملی قرار بگیرد، به بیگانگان سرویس می دهد؟
✍ #محمد_ایمانی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv
فقط دو ماه فرصت داریم#
🔴ارنستمونیز وزیر دولت اوباما: ما دوماه فرصت داریم به برجام برگردیم
یعنی قبل از انتخابات ریاستجمهوری میخوان به مذاکره برگردن چون میدونن با وجود #دولت_جوان_حزب_اللهی نمیتونن امتیاز بگیرن
بقول جرجبوش: اصلاح طلبان ایران خط مقدم آمریکا هستن
#انتخابات
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
@uphjnv