🔵 امیدواری به دولت آیت الله رییسی
🔹 با توجه به شرایطی که مدعیان اصلاحات و اعتدال بهوجود آورده و بلایی که بر سر معیشت مردم آوردهاند، ایشان چه بخواهند چه نخواهند، تبدیل به امید این مردم شدهاند و دولت ایشان، نه حق دارد و نه فرصت این را دارد که
«اشتباه کند».
🔸بخشی از هر جامعهای، درست یا غلط، انتظار دارند مشکلات به سرعت حل شود. مثلا، تا تابستان سال آینده مسئله قطعی برق حل شده باشد. تورم مهار و مدیریت، سر و سامانی گرفته باشد. آنها منطقا خوب میدانند که، سر و سامان دادن به اقتصاد، با فشردن یک دکمه مثلا قرمز صورت نمیگیرد بلکه نیاز به برنامه و تیمی یکدست، متخصص و باانگیزه است.
🔹البته در هر جامعهای عده معدودی هم وجود دارند که، تصور میکنند، راهحل، همان دکمه قرمز است. بهویژه اگر در این مدت ضربات اقتصادی جدی خورده باشند. به قول روانشناسان، و طبق نظریه «شکاف همدلی»، افراد غالباً بر اساس وضعیت روحی و فکری که دارند، اوضاع را تحلیل میکنند. این یعنی، اگر کسی خانه خود را از دست داده یا خانهاش از 100 متر شده، مثلا 45 متر، با روحیه خردشدهای که دارد، شرایط را تحلیل میکند و نباید از او انتظار تحلیل منطقی را داشت!
✅گاهی مشکل اصلی، خود مدیر است لذا با رفتن او، بخشی از مشکلات خود به خود حل میشود. صرفِ تغییر یک دولت خسته با یک دولت جوانِ حزباللهی، بخش مهمی از راهحل مشکلات موجود است. لذا میتوان امیدوار بود، با رفتن دولت فعلی، بخشی از مشکلات خود به خود حل شود، حتی اگر سنگاندازیها از دو ماه پیش از آغاز دولت سیزدهم، شروع شده باشد!
قطعا آقای رئیسی این روزها مشغول چیدن کابینه و دریافت پیشنهادها یا حتی شاید فشارها از سوی طیفهای مختلف است. انتخاب مدیران لایق در کنار شناسایی و حذف مدیران نالایقی که این روزها با عجله، حسابشده و با اهداف مشکوک، انتخاب و وارد مراکز دولتی میشوند! شاید باید جزو اولویتهای نخستین ایشان باشد. انتخاب تکتک اعضای کابینه و مدیران مهم است و هرگونه اشتباه میتواند ضربهای به آن اعتماد باشد.
✅و سرانجام اینکه، اعداد و ارقام رسمی که در همین دولت فعلی منتشر شده نشان میدهند، آقای رئیسی وضعیت اقتصادی خوبی را از دولت فعلی تحویل نخواهد گرفت. با استناد به همین آمار و ارقام میتوان حدس زد، شاید دو سال شاید هم بیشتر، فقط باید آواربرداری کرد! مخاطب این نکته هم، عاملان وضع موجودند که، از لحظه اعلام رسمی نتایج انتخابات و در حالی که هنوز خود در راس کارند، منتقد وضع موجود شده، خطاب به دولتی که هنوز تشکیل نشده میگویند «وعدهها چه شد؟!»
🔴روزنامه کیهان خطاب به روزنامه جمهوری اسلامی ؛بگذارید عرقتان خشک شود بعد طلبکار شوید...
♦️ روزنامه حامی مدیریت دولتی ناکارآمد، در حالی که هنوز 45 روز تا تشکیل دولت جدید زمان باقی است، از دولت آینده طلبکار شد!
عنوان «ما مردم ایران» برای روزنامهای که نان جمهوری اسلامی و مردمش را میخورد اما در این سالها در خدمت توجیه سوءمدیریت اشرافی غربگرا قرار داشته، عنوان غلطاندازی است. همینطور، نام «جناح اصولگرا»، برای منتخب جدید مردم و دولت او، عنوان تحریفآمیز است.چه اینکه آقای رئیسی در قوه قضائیه با فساد دانهدرشتهای هر دو جناح برخورد کرد.
♦️ثانیاً اگر مردم، آقای رئيسی را انتخاب کردند و به گردن او حق دارند، روزنامه مورد بحث در کنار بسیاری از نشریات همسو، به عنوان جادهصافکن طیف مدعی اصلاحات و اعتدال عمل میکرد و سرگرم مأیوسسازی مردم ایران بود و اجازه ندارد از طرف مردم رایدهنده حرف بزند.
♦️یا شورای نگهبان و نهادهای نظامی را به «یک جناح» نسبت دهد؛ مگر اینکه نهادهای مختلف انقلابی را یک جناح در نظر بگیرد و خودش را ذیل جناح ضدانقلاب تعریف کرده باشد!
ثالثا دولت جدید نه قرار است مشکلات اقتصادی را از مسیر برجام و FATFحل کند و نه از طریق پولپاشی، که اینها اتفاقا رویکرد مدیریت دولت متبوع نویسنده روزنامه جمهوری اسلامی است. و اتفاقا همین رویکرد، کشور را گرفتار مشکلات اقتصادی و امنیتی کرده است.
♦️اما درباره اختیارات دولت و حمایت حاکمیت فقط میتوان به این جمله سعید لیلاز عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران استناد کرد که به یورونیوز گفت: با اختیاراتی که قانون اساسی و رهبری به رئيسجمهور داده، اگر چوب خشک جای او بود، بهتر از این اقتصاد را اداره میکرد.
♦️بله حتما امید فراوان هست که دولت از موقعیت مسئلهسازی و جبههگشایی در درون نظام و استحداث ظرفیتها، به موقعیت معقول خود برگردد و اسباب برکات بسیار باشد؛ اما ضمنا حامیان 8 سال گذشته دولت در طلبکاری از دولتی که هنوز دو ماه دیگر تشکیل میشود، عجله نکنند. کمی بنشینند تا عرقشان خشک شود، تپههایی را که پشت سر هم آباد کردهاند، یک بررسی مختصری بکنند، بعدا اگر رویشان شد و زمانش رسیده بود در کنار عذرخواهی و شرمندگی، کمی هم طلبکاری کنند
#روانبخش
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
🔴علت قطعی برق لو رفت!
⁉️تاجزاده قبلا گفته بود دلار چقدر بالا بره میشه با آمریکا مذاکره کرد؟
❌الان هم گفته فقر و گرسنگی، قطع برق و نبود واکسن، رهبری رو در استراتژی کشور(بخوانید مذاکره) مجاب نکرده؟
#مذاکره
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
+ حسنننن برقو وصل کن خیییییلی گرمههههه
#طنز
#قطعی_برق
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نمایش مضحک مجری شبکه سعودی اینترنشنال پس از رویا سازی در مورد ایالات متحده؛ لطفا بی طرفی ما را زیر سوال نبرید!
🔺نقش دلارهای آمریکایی در مأموریت یانکی های فارسی زبان اینترنشنال!!
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
▪️در كلاب هاوس از شوکا بیداریان خواستم دقیقاً همان نسخهای که در شبکه من و تو برای ایران تاییدش میکند؛ یک وانت آشغال گوشت ببرند در جادههای اطراف شهر یا پارکهای لندن و برای سگهای بیسرپرست روی سطح آسفالت و کنار جاده بریزند و فیلم بگیرند.
تا با نوع برخورد پلیس، شهرداری و محیط زیست انگلستان با غذارسانی خودجوش مردمی در آن کشور آشنا شویم.
✍یا لااقل از سگهای بیسرپرستی که عقیم و پلاک شدهاند و در لندن رهاسازی شدند و در شهر آزادانه پرسه میزنند و مدفوع میکنند و مردم هم برایشان آشغال گوشت میریزند فیلم بگیرند.
🔸️کاش تعداد سگهای بیسرپرستی که توسط متولیان قانونی در انگلستان سالانه یوتانایز میشوند، میزان جریمه پیادهروی با سگ بدون قلاده و بند در محلهای عمومی، جریمه عدم جمعآوری مدفوع سگ توسط صاحبش و نحوه برخورد پلیس با سگ صاحبداری که به مردم حمله کرده است را در گزارشی بیان میکردند.
✍برای آگاهی شما عرض میکنم، سالانه حداقل ۶۷۰هزار سگ و ۸۶۰هزار گربه بیسرپرست تنها در ایالت متحده یوتانایز میشوند و هیچ سگ ولگردی در این کشورها دیگر وجود ندارد.
👈اما نسخهای که برای ایران ترویج میکنند ریختن آشغال گوشت و تبدیل پارکها به توالت سگهاست!
🔻وقتی شما اجازه نداری سگ نژاد دار و تحت تربیت و مراقبت بهداشتی خود را بدون قلاده و بند بیرون ببری، وقتی اجازه نداری مدفوع سگت را در پارک و خیابان رها کنی، چگونه ممکن است که سگ ولگرد و بیسرپرست اجازه داشته باشد آزادانه بدون قلاده و بند بچرخد و در معابر عمومی مدفوع کند؟
▪️سگ عقیم شده مگر مدفوع نمیکند؟
▪️سگ عقیم شده مگر امکان حمله به کودکان را ندارد؟
▪️سگ عقیم مگر رژیم گیاهخواری پیدا میکند و تهدیدی برای حیاتوحش نیست؟
🔹️تبلیغ روش عقیمسازی و رهاسازی تنها روشی برای کاسبی حضرات است و لا غیر.
💬 Mehdi nabiyan
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
📸 #اینفوگرافیک| مقایسه نرخ رشد تولید و مصرف برق
بر اساس پیش بینی وزارت نیرو با استمرار وضع موجود ایران در سال ۱۴۰۸ نیازمند واردات بیش از ۳۰ تراوات ساعت خواهد بود.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
🔴 او در خشت خام چه میدید که ما کور بودیم؟!
🔹مقام معظم رهبری ۱۵ سال قبل(سال۸۶) در یک سخنرانی بر این نکته تأکید کردند که اگر دولت ایران به بدگویی برخی "عوامل داخلی" درباره بیخاصیتی صنعت هستهای توجه کند و برق هستهای تولید نکند، مجبور به «گدایی برق» خواهد شد.
🔸امام جامعه، سال 86 در جمع دانشجویان استان یزد فرموده بودند: «در داخل کشور خودمان جنجال راه انداختند که آقا انرژی هستهای هزینه بدون سود است؛ چرا دارید این کار را میکنید؟ حالا تبلیغات جهانی که این مسئله را کاملاً دنبال میکرد و هنوز هم میکند؛ اما در داخل کشور خودمان از اولی که این مسئله هستهای مطرح شد(سال۱۳۸۱)، از پنج شش سال قبل از این تا حالا مرتباً این مطلب را گفتهاند و تکرار کردهاند. حتّی عدهای نامه نوشتند و گفتند آقا ما فیزیکدانیم. اینکه میگویند ما توانستهایم دستگاههای سانتریفیوژ را راه بیندازیم، اصلاً واقعیت ندارد! به قدری قرص این را گفتند که ما مجبور شدیم افرادی را بفرستیم و بگوئیم بروند بازرسی کنند، درست ببینند؛ نکند که همینی که اینها میگویند، باشد. این، مال پنج شش سال قبل است. رفتند، آمدند گفتند نه آقا! کار، بسیار خوب، صحیح، علمی و محکم دارد انجام میگیرد. اول گفتند نمیشود، نمیتوانیم؛ بعد که دیدند توانستیم، گفتند آقا این هزینهای است که سود ندارد، فایدهای ندارد. بنده در سخنرانی عمومی عید نوروز سال گذشته مفصل درباره این صحبت کردم و نمیخواهم تکرار کنم. چطور فایدهای ندارد؟ ما برای بیست سال دیگر حداقل بایستی بیست هزار مگاوات برق از انرژی هستهای به دست بیاوریم. برآوردی که برای مصرف انرژی در کشور و تولید برقِ مورد نیاز کردهاند، حداقل بیست هزار مگاوات باید از طریق انرژی هستهای باشد؛ والّا ما باید برق را از دیگران گدایی کنیم؛ یا اگر نتوانستیم گدایی کنیم، یا ننگمان آمد، یا به ما ندادند، از خیر چیزهایی که با نیروی برق میچرخد، باید بگذریم؛ از کارخانه، از تولید، از بسیاری از ابزارهای پیشرفت. خب، ما کِی شروع کنیم تا بتوانیم بیست هزار مگاوات را بیست سال دیگر به دست بیاوریم؟ الان اگر دیر هم نشده باشد، قطعاً زود نیست. ممکن است دیر هم شده باشد. ببینید چه مغالطه عجیبی است که "آقا احتیاج نداریم"! یا میگویند: شما نیروگاه هستهای که نمیتوانید بسازید؛ این اورانیومهای غنیشده سه چهار درصد را برای چه میخواهید؟ باز بحث "نمیتوانید" است. چرا نمیتوانیم؟ ملتی که بدون کمک و بدون استاد توانست یک چنین مراکز عظیم غنیسازی را به وجود بیاورد، چرا نتواند نیروگاه بسازد؟»
🔹بعد از ۱۵ سال، حالا من که آن موقع یک دانشجوی صفر کیلومتر بودم ادعای فعال رسانهای بودن میکنم که چیزی بنویسم درباره #قطعی_برق!
🔸سال ۹۲، با رای ملت، آنچه که نمیبایست، رخ داد... روند هستهای کشور بطور مطلق تعطیل شد! آقایان هستهای که هیچ، حتی توسعه نیروگاههای سیکل ترکیبی را متوقف کردند!
🔹طبق اعلام مسئولان هستهای کشور، در حوالی سالهای 91 و 92، بخشی از برق هستهای ایران وارد مدار شد و تعدادی از چراغ خانهها در ایران با برق هستهای روشن هم شدند. اما این فرایند به دلایلی که یک روز باید مشخص شود، با سرعت لازم ادامه نیافت تا به خاموشیهای امروز رسیدیم!!
#داود_مدرسی_یان:
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
⭕️این عکس را یادگاری نگهدارید
📛نوزادی که برای امان ماندن ازگرما به آغوش یخچال پناه برده.
با شما هستم....
⭕️کسانی که انتخاباتها را جدی نمیگیرند...
⭕️کسانی که اعتراضشان را با نیامدن پای صندوق رای نشان دادند....
⭕️کسانی که رای سفید دادند و یا آراءشان باطله شد...
⭕️کسانی که دل به شعارهای پوچ در دو دور قبل بستید...
🔴توجه فرمایید
امروز خشک و تر، همه و همه، برای انتخاب عده ای، در دو دور قبل، درگرمای بی کفایتی مدیران خائن میسوزند. و البته انتخاب ۸ سال پیش گریبان نوزاد امروز را گرفته.
اجرای کنسرت و ربنای شجریان و ورزشگاه رفتن بانوان و...هیچ کدام به داد این نوزاد نمیرسد.
✅تحول و مدیریت صحیح کشور، اتفاقی نیست، وابسته به تفکر و حمایت جمعی است.
♦️لحظه های سخت امروز را در گوشه ذهنتان نگهدارید تا قدر داشته های، دیروزمان را بدانیم. دیروزی که شعار و عمل رنگ هم بود، نه سبز بود و نه بنفش.
#سادات_عسگری
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باد کولر گازی داره پرچم رو تکون میده و روحانی در همین حال داره از مردمی که در دمای ۵۰ درجه برق ندارن عذرخواهی میکنه!
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv
برجام و بنزین، برق و مرغ؛
مشکل از تحریم است یا تحریف؟!
🔹دانش آموز تنبلی، از کل درس جغرافیا، فقط مختصات افغانستان را حفظ بود. اگر معلم، درباره پاکستان می پرسید، او می گفت "کشوری است در همسایگی افغانستان؛ و اما افغانستان..."! اگر هم مختصات آرژانتین را می پرسیدند، می گفت "کشوری است که هیچ مرز مشترکی با افغانستان ندارد؛ ...و اما افغانستان..."!
♦️شاید اگر روزی می پرسیدند چه ربط منطقی میان برجام، بنزین، برق و مرغ می توان قائل شد؟، در شرایط عادی بعید بود کسی بتواند میان این چهار مورد، وجه اشتراک منطقی پیدا کند.
🔹اما آقای روحانی با نبوغ ویژه، توانسته برای این چهار فقره و ده ها مورد مشابه سوء مدیریت، یک پاسخ پیش ساخته و حاضر و آماده ارائه کند. هر وقت از او یا برخی مدیرانش سوال می کنید که چرا در فلان یا بهمان حوزه، نابسامانی وجود دارد، جواب از پیش آماده، "تحریم و FATF" است!
♦️اولا کسی حق ندارد خباثت آمریکا و غرب در موضوع تحریم ها را کتمان کند. اتفاقا اینجا برخی مدیران و حامیان روحانی متهمند که در گذشته دشمنی دشمن را انکار کرده و کسانی را که درباره آن هشدار می دادند، متهم به "توهم تئوری توطئه" می کردند!
🔹همین ها وقتی هم پشت تحریم ها پنهان می شوند تا ناکارآمدی و کار نکردن خود را بپوشانند، به جای اعتراض به آمریکا و اروپا، کشور خودمان را مقصر تحریم معرفی می کنند؛ رویکرد شان با ادبیات دشمن مو نمی زند!
♦️ثانیا، مدعیان اعتدال و اصلاحات بارها در دولت احمدی نژاد گفتند نقش تحریم در مشکلات اقتصادی، ده تا سی درصد است و مابقی به سوء مدیریت برمی گردد. آنها اگر انصاف دارند، امروز هم باید همین نسبت را بازگو کنند و سهم خود در را بپذیرند.
🔹ثالثا تحریم ها با اظهار ضعف و دادن امتیاز برداشته نشد؛ چنان که دیدیم. تحریم با مقاومت فعال و اقتصاد مقاومتی (درونزا و برون نگر) مهار می شود.
♦️ماجرای تحریم سوخت بیست درصد (مورد نیاز برای تولید رادیو دارو های حیاتی) و تحریم بنزین، دو اتفاق مهم برای فلج کردن کشور ما بود که هر دو نیز در دولت فریبکار اوباما اتفاق افتاد. این خباثت، وقتی با همت متخصصان ایرانی رو به رو شد، فرصت های جدید پیشرفت را فراهم کرد.
🔹رابعا، تحریم هنگامی شکسته می شود که جریان تحریف شکست بخورد. متاسفانه آقای روحانی در این زمینه به دفعات، آدرس های گمراه کننده به مردم داده است.
♦️او امروز گفت "اصل تحریم دست ماست، می توانیم همین هفته تصمیم بگیریم و تمامش کنیم؛ می توانیم هم ادامه پیدا بکند... وقتی پول نیست؛ صندوق توسعه خالی است؛ نفت نمی توانیم بفروشیم، با بانک ها نمی توانیم رابطه خوب داشته باشیم به خاطر FATF، نتیجه اش این می شود که سرمایه نیست و طرح های بزرگ را نمی شود اجرا کرد".
🔹او زمانی می گفت به شرط رفتن زیر بار برجام، "همه تحریم ها لغو می شود". آن روز، نه شرط پذیرش توافق پاریس (کاهش مصرف سوخت های فسیلی در نیروگاه ها) در میان بود، و نه دادن 41 تعهد به FATF.
♦️حالا هم که 39 بند از 41 تعهد غیر قانونی به FATF و توافق پاریس (تصویب نشده در مجلس) را به اجرا گذاشته اند اما تحریم ها بیش از دو برابر شده، روحانی به جای عذرخواهی، باز هم وانمود می کند تحریم ها لغو شدنی بود و ما اراده کافی نداشتیم!
🔹این در حالی است که بایدن حاضر نیست حتی به همان تعهدات نیم بند اوباما برگردد، تحریم ها را به شکل قابل راستی آزمایی لغو کند و تضمین دهد که دوباره مرتکب نقض عهد نمی شود؛
♦️اما ضمنا می گوید ایران در موضوع هسته ای (برجام) و توانمندی های دفاعی و منطقه ای، امتیاز جدید هم بدهد! کدام انسان صادق و مسئولیت شناسی می تواند این واقعیت را 180 درجه وارونه روایت کند؟!
🔹خامسا، اگر در تامین سرمایه خارجی محدودیت است، چرا تدبیری برای هدایت نقدینگی 3700 هزار میلیارد تومانی (هفت برابر شده) به بخش تولید اندیشیده نشد؟ نقش بانک مرکزی و بانک های دولتی و شخص آقای در تولید این نقدینگی ویرانگر چه بود؟
✍ #محمد_ایمانی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوے_ظهور
@uphjnv