eitaa logo
کانال ܝ‌وܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝ‌ܨ و ܢ̣صــــیܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ
1.1هزار دنبال‌کننده
40.5هزار عکس
31هزار ویدیو
258 فایل
🌴عرصه ی جنگ نرم، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار می طلبد. امام خامنه ای 🍒 🌴 قرارگاه بسوی ظهور 🌷یک لشکر سایبری آتش به اختیار 🌷میباشد. #کانال_روشنگری_و_بصیرت☫ 🇮🇷 #قرارگاه_بسوی_ظهور 🆔 @uphjnv @Sydmusavi @cyber_2017
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ❌ نفی شایعه رهبری انقلاب‌ 🔹امام خمینی(ره): ما امروز مبتلا هستیم به هایی که روی آنها می‌خواهند این را نگذارند تحقق پیدا کند. یکی از شایعه‌ها، این است که فلانی اصلًا دست به او نمی‌رسد؛ هیچ کس نمی‌تواند با او ملاقات کند؛ یک کانال است، و آن کانال معمّمین. 🔹 این طور نیست که اینها می‌گویند، من هیچ کانال خاصی ندارم. من با همه قشرها ملاقات می‌کنم. مطالب همه را می‌شنوم. همه اخبار که در ایران واقع می‌شود آنهایی که مهم است و باید به ما برسد می‌رسد. من بی‌خبر نیستم از اوضاع مملکت.
❌«اعتراف #پرستو به ارتباط غیراخلاقی با ۵ وزیر کابینه👠 👄خانم [آ.چ] به جرم جاسوسی در بازداشت دراعترافات جدیدخود نام چهاروزیر دیگر روحانی رابه زبان آورده ومدعی ارتباط‌ غیر اخلاقی باوزرای دولت شده است[...] 👣لازم به ذکر است اعترافات [خانم_چ] به ارتباط غیراخلاقی با ع ج منجر به استعفای ایشان از وزارت شده است.»
دستاوردهای اقتصادی که انقلاب ما به تاسی از انقلاب نبوی بدست آورد #انقلاب_اسلامی #دستاوردهای_انقلاب