eitaa logo
کانال ܝ‌وܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝ‌ܨ و ܢ̣صــــیܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ
1.1هزار دنبال‌کننده
40.1هزار عکس
30.6هزار ویدیو
257 فایل
🌴عرصه ی جنگ نرم، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار می طلبد. امام خامنه ای 🍒 🌴 قرارگاه بسوی ظهور 🌷یک لشکر سایبری آتش به اختیار 🌷میباشد. #کانال_روشنگری_و_بصیرت☫ 🇮🇷 #قرارگاه_بسوی_ظهور 🆔 @uphjnv @Sydmusavi @cyber_2017
مشاهده در ایتا
دانلود
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺انتقادات نماینده خمینی شهر از ضرغامی... ۵ بار استیضاحش در مجلس مطرح شده‼️
🚨بوریس جانسون محکوم شد 🔹نمایندگان مجلس عوام انگلیس در اقدامی بی‌سابقه گزارشی که «بوریس جانسون» نخست‌وزیر اسبق این کشور را به فریب عمدی نهاد قانون‌گذار در ماجرای جنجالی برگزاری مهمانی‌های غیرقانونی در اوج محدودیت‌های کرونایی، متهم می‌کند، با اکثریت آرا تایید کرده‌اند. 📍پ.ن : جانسون هم محکوم شد و حسن روحانی با انواع و اقسام کم کاری‌ها و ترک فعل‌های دوران ریاست جمهوری‌اش هنوز محاکمه نشده!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏢ساختمانی فوق لاکچری که حسن روحانی ساخت! ▫️ساختمان لاکچری «سلام» همان ساختمانی است که حسن روحانی در سال پایانی دولتش به منظور استقرار پس از دوران ریاست جمهوری با وجود مخالفت شهرداری و به صورت غیرقانونی ساخت ⛔️دولت سیزدهم بلافاصله پس از استقرار، این ساختمان را پلمپ کرد 🎙خبرگزاری تسنیم
📸 حسن روح‌الامین به مناسبت سالروز امیرالمومنین علی(ع) و حضرت فاطمه (س)، تابلوی نقاشی «مَرَجَ البحرین» را منتشر کرد 👇👇 ┏━━━🌷📚🍃━━━┓ ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎ @uphjnv ┗━━━🍃📚🌷━━━┛
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ شبکه اسرائیلی: 📍اگر قرار است آمریکا با ایران به تفاهم برسد باید روابط ما را با ماهی چاق خاورمیانه یعنی عربستان عادی کند، در این صورت میتوان طعم تلخ تفاهم با ایران را تحمل کرد... 👇👇 ┏━━━🌷📚🍃━━━┓ ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎ @uphjnv ┗━━━🍃📚🌷━━━┛
🔴آیت‌الله سبحانی: امکان ترببت دینی در آپارتمان وجود ندارد 🔹از نظر اخلاقی ساخت آپارتمان صحیح نیست. 🔹امکان ارتباطات همسایگان را فراهم نمی‌کند. 🔹بچه‌ها در این محیط محبوس شده‌اند. 🔹دولت باید برای مردم خانه‌های ویلایی ۲۰۰ - ۳٠٠ متری بسازد. 🔹حفظ اسلامیت نظام با این انبوه‌سازی‌ها نمی‌شود.
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇸🇦چرا عربستان از موضع خود در قبال ایران عقب‌نشینی کرد؟ ⭕️ابوالفضل بازرگان (پژوهشگر حوزه روابط بین‌الملل): عربستان سعودی همان کشوری بود که ولیعدش گفته بود جنگ را به تهران می‌کشاند ولی حالا تغییر موضع داده است، اینها به افول آمریکا در منطقه باز می‌گردد که نشان داد نمی‌توان به پشتیبانی امنیت ایالات متحده اکتفا کرد، البته جنگ اوکراین هم بی تاثیر نبوده است.
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ خاخام اسرائیلی: 📍ایران را خیلی جدی بگیرید و برای مقابله با این انسان های خطرناک منتظر بایدن یا معجزه نباشید... 👇👇 ┏━━━🌷📚🍃━━━┓ ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌ ‎ @uphjnv ┗━━━🍃📚🌷━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گزارش تصویری از حملهٔ پلیس آلبانی به مقر منافقین ♦️پلیس آلبانی اعلام کرد که براساس حکم دادگاه و به‌دلیل نقض توافق‌ها به مقر گروهک تروریستی منافقین حمله کرده که با مقاومت ساکنان کمپ اشرف مواجه شده است. ♦️پایگاه آلبانی دیلی‌نیوز به‌نقل از اعضای منافقین گزارش داده که پلیس ۷۰ نفر را بازداشت کرده.
🚨قابل توجه شورای نگهبان 🔰دو صورت بیشتر ندارد: 1⃣یا اینکه این نماینده، اطلاع ندارد که براساس مبانی دینی و اصول انقلاب، در موضوع ، فقط نمی توان به کار فرهنگی بسنده کرد. 👈 در اینجا این سوال پیش می آید که چگونه چنین موضوع بدیهی را نمی داند و آن گاه برای بیش از ۸۰میلیون نفر در حال قانونگذاری در موضوعات مختلف است؟ ♦️ این در حالی است که برای مثال در این زمینه ها با یک جستجوی ساده می توان نظر امام ره، رهبر انقلاب و سایر فقها را جویا شد. مثلاً رهبر انقلاب می فرمایند: اسلام مرتکبِ منکر را نصیحت و هدایت می کند؛ اما حد هم برای او می گذارد. با صِرف زبان و توصیه نمیشود کاری کرد. قدرت نظام باید جلوِ سیرِ فحشا و فساد را بگیرد » 2⃣صورت دوم این است که این نماینده از واقع مسأله مطلع است و عامداً آب در آسیاب دشمن و ولنگاران می ریزد. در اینصورت هم واویلاست. ◀️ در هر دو صورت، این افراد، صلاحیت حضور در جای مهمی مانند مجلس شورای اسلامی را ندارند. ⚠️در واقع، فتنه اخیر، آزمون خوبی برای مشخص شدن افراد مسأله دار است و شورای نگهبان نباید در این افراد برای نمایندگی مجلس، ذره ای تردید کند.