💢 حرف حساب
#خواهران_سرزمینم_ایران
وجدان و فطرت انسانی و فرهنگ ایرانی به ما یاد داده که اگر چیزی یا نعمتی را در اختیار داریم که دیگران از داشتن آن محروم هستند ، برای همدردی با دیگران سعی در « سِتر و پنهان کردن » آن می کنیم . مثالی می زنم شاید برایتان ملموس تر شود " احتمالاً برایتان پیش آمده هنگامی که به بازار می روید تا میوه ی نوبرانه تهیه کنید و به منزل ببرید ؛ سعی می کنید آن را در نایلون سیاهی قرار دهید تا مبادا چشم ناتوانی به آن بیافتد و دلش بخواهد و ...
خواهران سرزمینم ایران " « زیبایی » نعمتی است که خدا به شما اعطا کرده است ، در این ایام که به خیابان های شهرتان می روید یا در اماکن عمومی شهرتان حاضر می شوید ؛ فرای از « نگاه و ابعاد اعتقادی » به این بیاندیشید که شاید ؛ چشمان جوانی با دیدن زیبایی های شما ؛ در دلش آشوبی به پا شود و بنا به دلایل متعددی ناتوان باشد . خواهرم ، همانگونه که مقداری میوه را برای آرامش دل ناتوانی « سِتر و پنهان » می کنید . « سترِ زینت های خود را نیز به جا آورید تا مبادا دلی را ... »
هدایت شده از کانال ܢܚܝ̇ߺܭَــܝ ܫܦ̇ـــߊܦ̇ߺܙ و حـܥܼــߊܥ̣ߺ
✂️ برشی از یک کتاب
#برای_فرزندانمان_کاری_کنیم
محبت به این نیست که هر چه زن و فرزند خواستند ، انجام دهم و یا اینکه بخواهم تا برایم چای بیاورند و غذا درست کنند ، خیر ، به این است که من آن ها را《متحوّل》سازم حتی اگر از من فارغ شوند و مشغول کار دیگری گردند ، تا وقتی که فریاد غربت اولیای خدا را شنیدند و یا مظلومیت مسلمانی را دیدند ، بی تفاوت نگذرند و حتی متوقع نباشم که به من بپردازند و برایم چای و قند بیاورند . کاری کنیم که فرزندانمان تمام《لحظه ها و روزهایشان》برای آن چه به خاطر آن آفریده شده اند و فردا از آن مورد ( سؤال ) قرار می گیرند ، نه به خاطر تمایلات و خواسته های ما ، پُر شود .
📚 دعاهای روزانه ، علی صفایی حائری ، ص 113
💢 حرف حساب
بلِا تشبیه "
مردمان جالبی داریم ؛ برخی اصطلاح (ریش بُزی) را بر نمی تابند و از واژه (ریش پرفسوری) استفاده می کنند تا اهانتی نباشد " اما در عمل و در عرصه زندگی ؛ (زیستِ بُزی) را بر (زیستِ انسانی) ترجیح می دهند و کَکِشان نمی گزد .
#التماس_تفکر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم | حسن روحانی در سخنرانی و تجلیل از اکبر هاشمی در سالروز مرگ او:
💠 صنعت موشکی ما یادگار هاشمی رفسنجانی است‼️
📽 پیشنهاد تعطیل شدن صنایع نظامی و موشکی ایران توسط اکبرهاشمی‼️
⭕️ تو خود حدیث مفصّل بخوان از این مُجمَل
منبر باید #آدمِسیاسی و آدمِ #وسطِمیدان تربیت کند که هم #درگیریتاریخی را بفهمد و هم #درگیریدورانِخودش را
درگیری تاریخی را به سطح #درگیریتمدنیِامروز بیاورید.
البته سیاسی بودن با سیاستزده بودن فرق میکند.
هم روح مخاطب را ارتقا دهید و هم نگاه و #تحلیلش را. در سیاستورزی، به جوانان #روشتحلیل بدهید. #افقِدید بدهید. به او «ماهی» ندهید، #ماهیگیری یادش بدهید.
مبلغان در ایام فاطمیه سعی کنند روضههای تکراری نخوانند. [به همه ابعاد واقعه بپردازند.] شخصیت حضرت زهرا(س) و منزلتشان و مقیاسِ تصرفشان و #میداندرگیریشان را توضیح دهید.
آیتاللهمیرباقری، همایش آموزشی فاطمیه(س)
🔴چرا ولی فقیه خودشان مشکلات را حل نمیکنند؟؟
برخی شاید این سوالها را بپرسند و یا حداقل در ذهن شان خطور کرده باشد که:
1- چرا رهبری که از همه ی مشکلات آگاهی دارند و میدانند که در کشور چه میگذرد اما کاری نمیکنند و در صدد حل آنها نیستند؟ اگر نمیتوانند، پس رهبری به چه دردی میخورد؟
2- رهبری که این همه قدرت دارند چرا با این انحرافات برخورد قاطع نمیکنند؟
✅در پاسخ باید گفت:
1. آیا انتظار داریم رهبری به جای مجلس، قانون تصویب کند؟
به جای دولت، کار قوه مجریه نماید؟ به جای دستگاههای اطلاعاتی، تحقیق کند؟
به جای قوه قضاییه و دستگاه دادگستری، خودش متهمین را دستگیر و مجازات نماید؟
به جای رییس صدا و سیما، کارگردان و هنرپیشه بیاورد و فیلم و سریال بسازد؟
به جای مدیریت نظام بانکی وارد عملیات اقتصادی و جلوگیری از وامهای کلان یا جابجایی دلارها بشود؟
به جای شهرداریها وارد صحنه شود و مشکلات شهری را بررسی کند؟
به جای دستگاههای اقتصادی و بازرگانی و گمرکات، واردات و صادرات را کنترل کند؟ و ده ها مورد دیگر ...
🔸آیا این کارها ممکن است؟؟
🔹آیا نخواهند گفت که پس قانون اساسی، تعریف جایگاهها و شرح وظایف و تشکیلات حکومتی یعنی چه؟!
پس کی در این مملکت چه کاره است؟!
آیا شالوده نظام از هم نمیپاشد؟
آیا رهبری میتواند از آسمان یک تعداد نیروی صالح، متقی، متخصص و کارآمد بیاورد؟!
آیا میتواند (یا عاقلانه است که) به جای مردم، رئیس جمهور و نمایندگان مجلس را -که بازوهای مردمی رهبری هستند- انتخاب کند؟ بعد از کجا انتخاب کند، از فرشتگان عرش، یا از همین مردم؟!
🔸پس؛ «رهبری»
رئیس جمهور، مجلس، دادگستری، بانک مرکزی، وزیر اطلاعات، شهرداری و... نیست، بلکه ایشان رهبریِ نظام را بر عهده دارد، با تعاریف مشخصی که در قانون اساسی و بدیهیات عقلی روشن است. نیاز کشور و نظام را میبیند و به همراه تبیین و تشریح به مسئولین و مردم منتقل میکند.
رهبری در جامعه ، گرا میدهد همانند دیده بانی که در جنگ با دشمن، گرا میدهد تا نیروها اقدام کنند ودرست عمل کنند، حال اگر گرا درست باشد اما نیروها درست عمل نکنند تقصیر کیست؟
🔺به مردم میگویند:
در انتخاب رئیس جمهور که دولت را تعیین خواهد کرد، بصیر باشند، به کسی رأی دهند که دارای چنین امتیازاتی باشد، همین طور در انتخاب نمایندگان، حالا اگر مردم به هر دلیلی آن طور که باید رعایت نکردند، "رهبری باید بیاید و عواقب انتخاب غلط یا دست کم غیر اصلح مردم را به دوش کشیده و جبران کند؟!"
🔺رهبری، به مجلس و به دولت خط مشیّ میدهد خطوط کلی سیاست داخلی و خارجی نظام را با توجه به اهداف و نیز شرایط حاکم بر کشور، منطقه و جهان را ابلاغ میکند.
‼️مردم الان خیلی انتظارات بیجا از ولایت فقیه دارند، راحت انتظار دارند ولی فقیه جای اندیشه مردم بیاید خرابی ها را اصلاح کند، این کار را حضرت علی هم نکرد، پیغمبر هم نکرد.
❓چرا مردم از ولی فقیه انتظار دیکتاتوری دارند؟؟!
2. درجواب سوال دوم باید گفت که:
قدرت و نفوذ رهبری و امام در جامعه به اندازه ی آگاهی، #بصیرت و بینش مردم است نه بیشتر.
🔹اگر مردم بصیرت و آگاهی کافی را نداشته باشند رهبر حتی اگر امیرالمومنین(ع) باشند قدرتی ندارند. همانند جنگ صفین، وقتی سپاهیانِ خود امام بصیرت کافی نداشتند، مالک اشتر را از یک قدمی خیمه ی کفر برمیگردانند و امام دیگر قدرتشان نافذ نیست و تسلیم بی بصیرتی مردم میشوند.
🔸وقتی در جنگ احد، غالب نیروها تدبیر و استراتژی پیامبر(ص) را از جان و دل درک نمیکنند و نادیده میگیرند، جنگ برده را میبازند...!
🔹وقتی مردم به دلیل عدم آگاهی ، مغلوب دسیسه های معاویه ها میشوند، رهبری همانند امام حسن (ع) مجبور به مصالحه با معاویه میشود.
🔸وقتی هنوز مردم آمادگی کافی در خود را ایجاد نکرده اند، هیچ امامی بعد از امیرالمومنین (ع) نمیتواند حکومت اسلامی تشکیل دهد و تا این آمادگی در مردم ایجاد نشود امام زمان هم برای تشکیل حکومت عدل نخواهد آمد و علت غیبت هزار و اندی سالشان بدلیل عدم آمادگی آحاد ملتهاست...
💢پس؛ قدرت رهبری در جامعه و حاکمیت به اندازه بصیرت مردم است نه بیشتر...
AUD-20190111-WA0003.mp3
6.74M
شخصیت شناسی کوفه در بیان حضرت زینب کبری (سلام اللهعلیها)
#استاد_پناهیان
#صوتی
به مناسبت شب میلاد بیبی (س)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سوالی که سخنگوی #وزارت_خارجه را غافلگیر کرد❗️
♦️ هدف #برجام چه بود⁉️
🚼 "هدف برجام بسته به نوع #سوال_کننده متفاوت است!!"
37.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴فیلم کامل صحبتهای محسن مقصودی در اختتامیه جشنواره عمار که توسط صداوسیما چندین بار قطع شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دروغ دیگر روحانی در مورد برداشتن سایه جنگ با برجام!
روحانی در دومین سالگرد فوت رفسنجانی فرمودند:وقتی برجام به ثمر رسید آقای هاشمی به من گفت: فلانی من حالا دیگه راحت میمیرم. شما سایه جنگ را از سر کشور برداشتید! اما شما این کلیپ را از زبان رهبر معظم انقلاب بشنوید که چه کسانی سایه جنگ را از کشور رفع کردن!تا به کذب گویی روحانی بیشتر پی ببرید
📝سرمقاله
🔻خاستگاه اين سلاطين کجاست؟
بسمالله الرحمن الرحيم
یادداشت مدیر مسئول
برخلاف خيالپردازيهاي «جان بولتون» مشاور امنيت ملي رئيسجمهور آمريکا که گفته بود انقلاب اسلامي ايران سال 2019 ميلادي را نخواهد ديد، اکنون سال جديد ميلادي فرا رسيده و اين انقلاب در آستانه ورود به پنجمين دهه عمر خود قرار گرفته است. يکماه ديگر نيز جشن 40 سالگي انقلاب اسلامي در سراسر ايران برگزار خواهد شد و همه خواهند ديد که سخن رئيسجمهور آمريکا دونالد ترامپ که گفته نميگذاريم ايران 40 سالگي انقلاب را ببيند نيز ياوهاي بيش نبوده است. آنها در توهم بسر ميبرند و نميدانند که مردم ايران در عين حال که به عملکرد مسئولين ايراد و اعتراض دارند، به انقلاب و نظام جمهوري اسلامي علاقمند هستند و براي حفاظت از آن فداکاري ميکنند.
مردم ايران، که در اصل انقلاب اسلامي و پيروزي و تداوم آن همواره نقش اول را داشته و دارند، انتظارات و مطالباتي هم دارند که مسئولان نظام بايد در برآورده ساختن آنها کوشا باشند. وجود منازعات بيحاصل بر سر قدرت که سالهاست بر سر فعالان سياسي کشور خیمه زده، براي انقلاب و نظام جمهوري اسلامي مشکلات بزرگي پديد آورده که استمرار آن غيرقابل تحمل است. اينکه در ماههاي اخير، کشور گرفتار بحران اقتصادي کم سابقهاي شده و هر روز يک سلطان از درون اين بحران سر در ميآورد، نه نتيجه تحريم است و نه منشأ واقعي اقتصادي دارد. بنيه اقتصادي کشور ما بقدري قوي است که ميتواند در مقابل تحريمها بايستد و مشکلات را يکي پس از ديگري حل کند. ريشه بحران اقتصادي کشور را بايد در عدم انسجام در سطوح بالا و استمرار جنگ قدرت جستجو کرد. جنگ قدرت، در عرصههاي سياسي، اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي شکافهائي پديد ميآورد که ميتوانند جاي پاي مناسبي براي سوداگران و فرصت طلبان باشند. سلاطين سکه و قير و کاغذ از همين شکافها سر برمي آورند و بحران اقتصادي خلق ميکنند و مسئولاني که مشغول جنگ قدرت هستند فرصتي براي مقابله با مشکلات ندارند. برخورد با اين سلاطين که مخلوق جنگ قدرت مسئولين هستند، و اعدام آنها به عنوان مفسدفي الأرض، لازم است اما کافي نيست. اين برخورد و اعدام کردن، به منزله نوش داروي بعد از مرگ سهراب است. آنها جان مردم را ميگيرند و بعد از اعدامشان نيز آثار فساد اقتصاديشان همچنان گريبانگير مردم است. ميبينيد که بعد از فروکش کردن التهابهاي ارز و سکه و دستگيري و محاکمه سلاطين سکه و قير و کاغذ، قيمتها پائين نيامده و مردم همچنان با گراني دست و پنجه نرم ميکنند. اين، يعني مبارزه با معلول و عبور کردن از کنار علت.
چرا براي پايان دادن به جنگ قدرت، اقدامي نميشود؟ چرا ريشه اختلافات سوزانده نميشود؟ چرا گرايشهاي جناحي در انتصابها هر روز قويتر ميشود؟ چرا شايسته سالاري به فراموشي سپرده شده است؟ چرا فاميل سالاري رايج شده است؟ چرا کارخانه ابوالمشاغل سازي هر روز فعالتر ميشود؟
اگر به اين سؤالها پاسخ بدهيم و مسئولان، اين دردها را درمان کنند، هرگز بحران اقتصادي نخواهيم داشت. علت اينکه تلاشهاي چندين ساله براي شکل دادن به اقتصاد مقاومتي به جائي نرسيده نيز همين است که اين دردها درمان نشدهاند. وقتي خود نمايندگان مجلس بگويند راهروهاي مجلس به محل دلال بازي و کارچاق کني تبديل شده، وقتي وزرا از ترس استيضاح، به خواستههاي وکلاي مجلس تن در بدهند و هيچکس از آنها براي مقاومت در برابر فشارها حمايت نکند، وقتي دولت استانداران را طبق ميل و نظر وکلاي استانها منصوب ميکند، چگونه ميتوان براي انتصاب وزيرو استاندار و معاون وزير و مديران کل و فرمانداران و بخشداران و رؤساي ادارات انتظار شايسته سالاري داشت؟ در اين نظام انتصاباتي «ملاحظه سالاري» فقط ميتوان انتظار پيدايش سلاطين سکه و قير و کاغذ و سلطانهاي ديگر را داشت که خون مردم را ميمکند و هنگامي که اعدام ميشوند نيز با وجود مکندههائي که بر جا گذاشتهاند همچنان خون مردم مکيده ميشود و مشکلي از اقتصاد حل نميشود.
نمي خواهيم بگوئيم قوه قضائيه با مفسدان اقتصادي برخورد نکند و نميخواهيم بگوئيم مراکز نظارتي که متأسفانه بسيار ضعيف عمل ميکنند به وظايف خود عمل نکنند، بلکه ميخواهيم بگوئيم مسئولان نظام کاري کنند که ريشه مفاسد خشک شود و زمينهاي براي پيدايش اين سلطانها وجود نداشته باشد. رئيسجمهور آمريکا و مشاور امنيت ملي او اگر هوس ميکنند بگويند مردم ايران 40 سالگي انقلاب و نظام را نخواهند ديد، اين توهم با مشاهده آن جنگ قدرت به آنها دست داده است. در شرايط کنوني قطعاً آنها نميتوانند اين رؤیا را به واقعيت تبديل کنند ولي براي آنکه آنها هرگز نتوانند به اين آرزوي خود برسند، بايد ريشه جنگ قدرت در کشورمان را براي هميشه بخشکانيم.
🍀🌺💐🍀💐🌺🍀