🔴 ظریف: وارد مذاکراتی که منافعمان را در نظر نگیرد نمیشویم
🔹وزیر خارجه ایران روز سهشنبه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ گفته که تهران وارد مذاکراتی که در آن منافع این کشور درنظر گرفته نشده باشد نخواهد شد
⚠️ #هشدار
❇️رسانه ها و شخصیت های انقلابی مواظب بازی کردن در پازل #فتنه_۹۸ باشند.
یقیناً دشمن به اجرای برنامه خود برای فتنه نزدیک میشود و تلاشش رو هم داره
⭕️اما لطفا شما عزيزان با تحلیل ها و توئیت های عمومی، دشمن رو بزرگ جلوه ندین
بله
🔻دشمن تلاش داره که دومینوی عراق، لبنان و... به ایران بکشونه و براش برنامه داره
و البته چشم حافظان کشور عزیزمان باز باز است.
🔺اصلا دشمن ۴۱ ساله کارش همین بوده، مگه جز این کاری کرده؟!
🔴هیچ غلطی هم نمیتونه بکنه
🇮🇷ایران و حکومت اسلامی درحال رسیدن به اهداف متعالی خودشه
✅لذا لطفا با تحلیل ها و هشدارهای بی جا و جسارتا آبکی، محاسبات دشمن رو رسمیت نبخشید.
🔰 #دولت غربگرا برای جلب نظر FATF، تحریم های شورای امنیت بر علیه کشورمان را به رسمیت شناخت.
🔰این از ویژگی های #بیماردلان و #منافقان است که تا جائیکه بتوانند و زمینه را فراهم ببینند، از اوامر دشمنان بر علیه نظام اسلامی، اطاعت می نمایند:
"ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَالُوا لِلَّذِينَ كَرِهُوا مَا نَزَّلَ اللَّهُ سَنُطِيعُكُمْ فِي بَعْضِ الْأَمْرِ وَاللَّهُ يَعْلَمُ إِسْرَارَهُم؛ْ ﺍﻳﻦ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﻪ ﻛﺴﺎﻧﻲ [ﭼﻮﻥ ﻣﺸﺮﻛﺎﻥ ﻭ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ] ﻛﻪ ﻧﺎﺯﻝ ﺷﺪﻥ ﻭﺣﻲ ﺭﺍ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺷﺘﻨﺪ، ﮔﻔﺘﻨﺪ: ﺩﺭ ﺑﻌﻀﻲ ﺍﺯ ﺍﻣﻮﺭ [ﻛﻪ ﺑﺮ ﺿﺪ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﺍﺳﺖ] ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﺧﻮﺍﻫﻴﻢ ﻛﺮﺩ. ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﺧﺪﺍوند ﺍﺳﺮﺍﺭﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﺪ."(محمد:٢٦)
بصائر
❌خاورمیانه نوین و دشمنان آن❌
✍️آشوبهای عراق و لبنان، از منظر بروز ناگهانی در فضای معین و سرعت گسترش و رادیکالیزه شدن آن، نه از منظر عوامل و زمینههای اجتماعی و سیاسی که باید در جای خود تحلیل شود، به ماجرای سقوط موصل و اعلام ظهور داعش در قامت هیولایی جهانی شباهت دارد.
✍️هر دو حادثه در فضای جهانی- منطقهای مشابه رخ داد؛ این تقارنی است که نمیتواند از چشم تحلیلگر ژرفنگر پنهان بماند.
✍️سخنان چهارشنبه، ٢٨ مه ٢٠١۴/ ٧ خرداد ١٣٩٣ اوباما در مراسم فارغالتحصیلی آکادمی نظامی وستپوینت، جایی که پیشتر در سال ٢٠٠٢ جرج واکر بوش دکترین نظامیگرایانه خود را اعلام کرده و دوران پس از حادثه ١١ سپتامبر ٢٠٠١ را «دوران جنگ با ترور» نامیده بود، پایان دوران ماجراجوییهای نظامی آمریکا را نوید میداد.
✍️سوزان رایس، مشاور امنیت ملی، بلافاصله در توئیت خود سخنان اوباما را «فصل جدیدی» در تاریخ سیاست خارجی آمریکا خواند که اجازه میدهد با پایان یافتن جنگها منابع به سوی داخل هدایت شود.
✍️برخی رسانهها سخنان اوباما را مهمترین سخنرانی ضد نظامیگری در تاریخ دهههای اخیر ایالات متحده آمریکا دانستند و فاکس نیوز آن ا «ریسِت کردن سیاست خارجی آمریکا» نامید.
✍️در مقابل، سخنان اوباما موجی از نارضایتی در میان کانونهای هوادار حضور نظامی در خاورمیانه پدید آورد. جان مککین، سرشناسترین چهره نظامیگرای آن روز در سنای آمریکا، گفت: سراسر عراق و سوریه را القاعده اشغال کرده و بر فراز فلوجه پرچم سیاه القاعده افراشته شده و اوباما این را موفقیت میخواند. آن زمان هنوز نامی از داعش نبود.
✍️حدود دو هفته پس از سخنان اوباما، دقیقاً ۱۳ روز بعد، سهشنبه، ۱۰ ژوئن ۲۰۱۴/ ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ شهر دو میلیون نفری موصل، سومین شهر بزرگ عراق، در پی حمله گروهی مهاجم مسلح نقابدار، که ریشهای بلند داشتند و بر پشت وانتهای تندرو پرچمهای سیاه و مسلسل حمل میکردند، با چنان سرعتی سقوط کرد که رسانههای غربی از آن با تعبیر «تورنادو» (توفان برقآسا) یاد کردند.
✍️تعداد مهاجمان حدود سه هزار نفر تخمین زده میشد. اشغالگران با کشتار مردم مناطق مسیر خود و شهر موصل فضایی چنان رعبانگیز پدید آوردند که کسی جرئت مقاومت نداشت. جهان در بهت و حیرت فرورفت. بدینسان، نام داعش جهانگیر شد؛ گروهی که ۱۵ ماه پیش (آوریل ۲۰۱۳/ فروردین ۱۳۹۲) بر بنیاد القاعده عراق پدید آمد و تا این زمان شهرت و اهمیتی نداشت.
✍️دو سال پس از تأسیس داعش، مجله اشپیگل (۱۸ آوریل ۲۰۱۵/ ۲۹ فروردین ۱۳۹۴) اسنادی جنجالی منتشر کرد که نشان میداد داعش بر بنیاد افسران اطلاعاتی رژیم صدام و محبوسین زندانهای آمریکا و بریتانیا در عراق پدید آمده است.
✍️پیامد ظهور داعش منتفی شدن وعده اوباما در آکادمی وستپوینت دال بر خروج کامل نیروهای آمریکایی از خاورمیانه بود.
✍️با پایان جنگ داخلی سوریه، و شکست داعش و سایر گروههای تروریستی، که با نقش فعال ایران به دست آمد، این امید زنده شد که منطقه وارد دورانی جدید شود. پیشتر نوشتم: «این تحولات بزرگ و تاریخساز سرزمینی وسیع شامل سه کشور ایران و عراق و سوریه را، به مساحت ۲ میلیون و ۲۷۰ هزار کیلومتر مربع و با جمعیتی قریب به ۱۴۰ میلیون نفر، به منطقهای مشترک المنافع بدل کرده است… این حوزه مشترکی است که تعامل در آن دستاوردهای بزرگ تجاری- اقتصادی، فرهنگی و سیاسی برای ایران و ایرانیان دارد.»
✍️در ۶ اکتبر ۲۰۱۹/ ۱۴ مهر ۱۳۹۸ رئیسجمهور بعدی آمریکا، ترامپ، به اقدامی مشابه با اوباما دست زد. او خروج نیروهای آمریکایی را از شمال سوریه اعلام کرد و مطالبی دال بر پایان نظامیگری در خاورمیانه و معطوف کردن سیاست دولت آمریکا به امور داخلی بیان کرد. سخنان ترامپ نیز، مانند سخنان اوباما، موجی بزرگ از مخالفت را در میان کانونهای نظامیگرا برانگیخت.
✍️اینک، نه ظهور داعش و سقوط موصل بلکه آشوبهای رو به گسترش در عراق و لبنان است که آرزوی آیندهای باثبات و شکوفا را برای منطقه به مخاطره انداخته است.
عبداللّه شهبازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی مجری شبکه سعودی ایران اینترنشنال در برنامهای بمناسبت تولد "محمدرضا #پهلوی" تلاش میکرد برنامه را به سمت تطهیر وی هدایت کند، کارشناس برنامه، نقشههایش را نقشه برآب کرد.
💬 جنيد 2
جناب رمضانزاده عکسی از یک زنجیرهی انسانی را در توییت خود منتشر کردهاند و فرمودهاند که لبنانیها اینگونه در کنار یکدیگر اعتراض میکنند و...؛ هرچند هدف ایشان از انتشار این توئیت میتواند ترویج نوعی سکولاریسم به همراهِ کمی شیطنت و فتنهانگیزی باشد اما کاش این قدر وجدان داشتند و در ادامهی توییتشان میفرمودند که افراد حاضر در این زنجیره غالباً دانشجویان دانشگاههای آمریکایی و تربیت شدهی نظام آموزشی آمریکا هستند که اتفاقاً نقطه اشتراکشان، مواضع ضد مقاومتشان میباشد!!
➕ البته اگر منظور ایشان فقط لزومِ وجودِ وحدت در بین مردم بوده، باید توجه داشت که خودِ ایشان و دوستانشان ید طولانی در کاشتنِ تخم فتنه، نفرت پراکنی و تفرقه افکنی در کشور دارند و تاکنون نیز از راه ایجاد انواع دوقطبی و دو دستگیهای سیاسی و اجتماعی نان خوردهاند و رای جمع کردهاند!
قاسم زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 تحولات عراق و لبنان با نقشه آمریکا در منطقه ارتباط دارد
🔺هدف ایران است...
💬 #عبدالباری_عطوان سردبیر روزنامه #رأیالیوم
🔺مقام معظم رهبری در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه افسری ارتش:
🔹به دلسوزان #عراق و #لبنان توصیه میکنم اولویتتان را علاج ناامنی قرار دهید؛ بزرگترین لطمهای که دشمنان میتوانند به یک کشور بزنند، این است که #امنیت را از آن سلب نمایند.
🔸مردم #عراق و #لبنان مطالباتی دارند، بحق هم هست اما باید بدانند این مطالبات در چارچوب ساختارهای قانونی کشورشان قابل تحقق و ممکن است؛ وقتی در کشوری ساختار قانونی بههم ریخت، هیچ عملی نمیشود انجام داد...
🔹دنیا بیشتر از همه، #آمریکا و سرویسهای اطلاعاتی غربی با پشتیبانی پول کشورهای مرتجع منطقه دارند آشوب به پا میکنند؛ این بدترین دشمنی و خطرناکترین کینهورزی علیه یک ملت است....
🔸برای کشور عزیز ما #ایران هم از این فکرها کرده بودند که خوشبختانه #مردم بموقع در میدان حضور پیدا کردند و خنثی شد...(۹۸/۸/۸)
قاسم زاده
🔰 تحلیل رهبر انقلاب از آشوبهای اخیر عراق و لبنان:
👈 طراحی آمریکا؛ پول کشورهای مرتجع منطقه
🔻 بزرگترین لطمهای که دشمنان میتوانند به یک کشور بزنند، این است که امنیت را از آن سلب نمایند؛ کاری که امروز در برخی کشورهای منطقه شروع کردند و امنیت را از مردم میگیرند. در دنیا بیشتر از همه، آمریکا و سرویسهای اطلاعاتی غربی با پشتیبانی پول کشورهای مرتجع منطقه دارند آشوب به پا میکنند. این بدترین دشمنی و خطرناکترین کینهورزی علیه یک ملت است. ۹۸/۸/۸
قائم مقام انجمن سواد رسانهای ایران:
♨️بدون استراتژی رسانهای در جنگ شناختی مغلوب خواهیم شد
♨️سواد رسانه ای خسارات جنگ شناختی را کاهش می دهد
🌀در عصری که #تسخیر_تفکر_مخاطب از سوی رسانهها به عنوان دکترینی جدی مطرح است و تدوین استراتژی های رسانهها در راستای برنامه ریزی جهت تصاحب تفکر، #ادراک و نگرش مخاطبان صورت میگیرد، شناخت و افزایش آگاهی تنها راه برای خنثیسازی یا کاهش تاثیرات منفی رسانهای است.
🌀در جنگ شناختی ما با جنگ کلمه و عقیده روبرو هستیم، همان چیزی که باعث میگردد روایتی غالب شود و افکارعمومی به آن فکر کنند.
🌀راه کاهش خسارات #جنگ_شناختی علاوه بر اتخاذ سیاستهای دقیق رسانهای، ارتقای سواد رسانهای مخاطبان است تا در برابر رسانهها بی سلاح نباشند چراکه تغییرات فرهنگی و اساسا استراتژیهای جنگ شناختی خزنده، آرام و تدریجی رخ میدهند.
روسیه، چین، هند، پاکستان، سوریه، عراق، افغانستان، ونزوئلا، تاجیکستان، کره شمالی، کشور های هستند که برای روابط اقتصادی با ایران اعلام آمادگی کردند و
مجموع جمعیتشون 3,231,043,000 نفر، تقریبا نصف جمعیت جهانه.اما دولت سوزنش روی آمریکا و اروپا گیر کرده.اونی که کشور رو تعطیل کرده خود دولته...