🔺پایاننامهنویسی و ابتذال در نظام دانشگاهی
🔹میدان انقلاب اسلامی و فضاهای روبه رو و اطراف دانشگاه تهران و همچنین خوابگاههای دانشجویی، بازار پررونق فروش پایاننامه، مقاله، سمینار کلاسی و اخیرا تالیف کتاب است. سود حاصل از این فساد دانشگاهیِ عادیسازی شده، به مراتب از فروش کتابهای درسی بیشتر است.
🔹پایاننامهفروشی در کنار وضعیت شرمآور مجلات علمی پژوهشی در روند داوری و چاپ مقاله در این مجلات و همچنین تالیف کتاب از طرف دانشجویان نیازمند به پول برای اساتید، مدیران، سفرا و کسانی که توان خرید علم را دارند، بارزترین جلوههای کالایی شدن آموزش و به تبع آن فساد آموزشی و دانشگاهی است.
🔹در سقوط آگاهی و وجدان علمی و دانشگاهی، روزانه هزاران نفر در سراسر کشور به اقتصاد پایاننامهنویسی یاری میرسانند. این شبکه گسترده از فردی که داد میزند و تبلیغ میکند آغاز شده و طیفهای مختلفی از جمله اساتید، مغازههای تایپ و صحافی پایاننامه، ایرانداک، مخزن نگهداری پایاننامهها در دانشگاهها و کتابخانهها را دربرمیگیرد. موسسات بسیاری به این کار مشغول هستند و بسیاری از دانشجویان فارغالتحصیل مقاطع مختلف که شغلی ندارند، به نوشتن پایاننامه و مقاله برای دیگران مشغولاند.
🔹با مراجعه به یکی از این موسسات فهمیدم که در طول ماه بیش از 200 مراجعه کننده برای مقاله و در سال بیش از 230 درخواست برای نوشتن پایاننامه وجود دارد. قیمت پایاننامه دکتری بسته به رشته و اینکه علوم انسانی باشد یا غیر آن، بین 10 تا 18 میلیون تومان و پایاننامه ارشد بین 2 تا 7 میلیون است. مقالات هم بسته به علمی پژوهشی یا ترویجی بودن و همچنین مجله و نشریهای که مقاله را چاپ میکند، از 400 تا 3 میلیون تومان قیمتگذاری میشود.
🔹مراجعین به این موسسات تنها دانشجویان نیستند، اساتید به ویژه اساتید دانشگاههای علمی و کاربردی و غیرانتفاعی، کارمندان و مدیرانی که برای ارتقای شغلی خود به امتیاز مقاله و یا طرح پژوهشی نیاز دارند هم به این موسسات مراجعه میکنند.
🔹کارمندان ادارات نیز از مقالاتی که جلوی دانشگاهها به فروش میرسند استفاده میکنند و آن را به کارگزینی ارائه میدهند چون در نظام اداری دریافت گروههای ممتاز اداری منوط به نوشتن و چاپ کتاب و مقاله است. در نتیجه کارمندان هم پولی میدهند و مقاله و کتاب خریداری شدهای را به چاپ میرسانند تا ارتقای شغلی بگیرند.
🔹کار پایاننامه نویسی در فضای مجازی نیز بسیار پررونق است و تمام معامله در همان فضا صورت میگیرد.
🔹یک بخش مهم از کسب و کار پایاننامهفروشی، - به قول خودشان - استخدام محقق است زیرا نوشتن شبانهروزی پایاننامهها و کپی پیست کردن آنها به چند تیم که کارگروهی کنند، نیازمند است. بیکاری گسترده در بین فارغالتحصیلان دانشگاهها و بهویژه مقطع دکتری، فرصت خوبی برای پایاننامهنویسان ایجاد کرده است. زوجی را میشناسم که هر دو از بدو ازدواج به این کار مشغولاند و از درآمد خود نیز راضی هستند و میگویند اگر این کار نبود نمیتوانستند ازدواج کنند.
🔹در این چرخه فساد، اساتیدی هم هستند که با در اختیار قراردادن پایاننامههای دانشجویانشان به تیمها و موسسات پایاننامهنویسی، درصد خود را از سود حاصله دریافت میکنند.
هدایت شده از سلام بر سید الشهدا
1_32276323.mp3
3.69M
❥✺﷽ ✺❥ ماجرای زیارت قبر اباعبدالله الحسین(ع)،
توسط #جابر_ابن_عبدالله_انصاری در #اربعین
در کلام استاد #سید_علی_خامنه_ای
https://eitaa.com/uphjnv
هدایت شده از سلام بر سید الشهدا
❥✺﷽ ✺❥
🖋شاعر: محسن رضوانی
🔻عنوان: ای آقا عمود چندمی؟
🔹با نوای: حاج #میثم_مطیعی
🚩اجرا شده در موكب طلاب المقاومة الحسینیه [عمود ٩٣٢]
قدم قدم موكبارو مي گردم
ستون ستون دنبال يه نشونه م
كجاي اين جمعيتي كه مي خوام
نمازمو پشت سرت بخونم(٢)
مگه ميشه
شباي درد و غم به سر نياد؟
مگه ميشه
حبيب من توو اين سفر نياد؟
مارو اينجا
امام عسكري صدا زده
مگه ميشه
پدر صدا كنه پسر نياد؟
ميدونم
كه بين زائرا
ميدونم
ميون مردمي
ميسوزم
توو آتيش غمت
اي آقا
عمود چندمي؟
يا مهدي عزيز فاطمه
📎📎📎📎📎📎📎📎
شايد الان تو جاده اي و شايد
گوشه كنار موكبا نشستي
دلم خوشه كه اين قَدَر مي دونم
تو هم كنار من تو جاده هستي(٢)
شايد الان
به زائراي تشنه آب ميدي
يا توو موكب
مسافرا رو جاي خواب ميدي
ميشه باهم
يه بار بريم مزار مادرت
مطمئنم
يه روز به اين سوال جواب ميدي
اين لشكر
به ياري خدا
هرچيزي
براش فراهمه
از كوفه
با پرچم علي
ميريم تا
مزار فاطمه
يا مهدي عزيز فاطمه
📎📎📎📎📎📎📎📎
قبول دارم پيش تو روسياهم
منو سياهي لشكرت حساب كن
ازين سپاه اربعيني آقا
سربازاي ظهورو انتخاب كن(٢)
كي ميدونه
توو قلبت اين روزا چي مي گذره؟
غم غربت
يا غصه ي نبود لشكره
مي دونم كه
دلت ازم يه كم مكدّره
ولي آقا
هميشه بخشش از بزرگتره
مي گردم
ولي مث شما
محبوبي
نمي بينم آقا
تا دنيا
حسينو نشناسه
من از پا
نمي شينم آقا
يا مهدي عزيز فاطمه
http://eitaa.com/joinchat/81461261C5afe34d2bb
هدایت شده از سلام بر سید الشهدا
1_32251806.mp3
11.31M
❥✺﷽ ✺❥
🎙ای آقا عمود چندمی؟ (زمینه اربعینی)
🔺بانوای: حاج #میثم_مطیعی
👈متن شعر:
meysammotiee.ir/post/1813
http://eitaa.com/joinchat/81461261C5afe34d2bb
چهل روز شکستن
چهل روز بریدن
چهل روز پی ناقه دویدن
چهل روز فقط طعنه و دشنام شنیدن
چه بگویم؟
چهل روز اسارت
چهل روز جسارت
چهل روز غم و غربت و غارت
چهل روز پریشانی و حسرت
چهل روز مصیبت
چه بگویم؟
چهل روز نه صبری نه قراری
نه یک محرم و یاری
ز دیاری به دیاری
عجب ناقه سواری
فقط بود سرت بر سر نی قاری زینب
چه بگویم؟
چهل روز تب و شیون و ناله
ز خاکستر و دشنام
ز هر بام حواله
و از شدت اندوه
و با خاطر مجروح
جگر گوشهی تو کنج خرابه
همان آینهی فاطمه
جا ماند سه ساله
چه بگویم؟
چهل روز فقط شیون و داغ و
غم و درد فراق و
فراق و ... فراق و ...
چه بگویم؟
بگویم، کدامین گله ها را؟
غم فاصله ها را؟
تب آبله ها را؟
و یا زخم گلوگیر ترین سلسله ها را؟
و یا طعنهی بی رحم ترین هلهله ها را؟
و یا مرحمت دم به دم حرمله ها را؟
چه بگويم...😭😭
السلام عليك يا اباعبدالله الحسين (ع)
التماس دعا
در حکومت موعود آخر الزمانی رنگ ها , رنگ می بازند و نام ها بی نام میشوند و عناوین فاقد عنوان میگردند ....
آری اربعین شمه ای از آن زمان است ... و اجتماع عظیم اربعین نمایش ملموس آن ...
آریایی هستی که باشی , عرب هستی که باشی در اینجا صحبت از عرب و عجم نیست ... اینجا فقط صحبت از اجتماع حول محور حسین است ...
کدام تمدن و تفکری توانایی گردهمایی به این عظمت را دارد ؟؟
👈آمریکاباچه اهدافی به مذاکره برجام آمده بود وچرارفت؟
آمریکا با تصور اینکه پس از برجام در موضوعات گوناگونی با جمهوری اسلامی ایران مذاکره خواهد کرد، به پای میز مذاکره هستهای با ایران آمد. تصور آمریکاییها این بود که پس از توافق هستهای با برجامهای دیگر همه مؤلفههای قدرت جمهوری اسلامی ایران را از بین برده و در پی آن ناکارآمدی ایجاد خواهد کرد که در نتیجه ایران را دچار یک فروپاشی از درون میکند.
رهبر معظم انقلاب با تشخیص درست، بلافاصله مذاکره با آمریکا را منوط به تحقق تعهدات غرب، به ویژه آمریکاییها در برجام اعلام کرده و سد محکمی را در مقابل سیاست برجامی آمریکا پیریزی کردند. سیاستی که موجب شد آمریکا شکل بازیاش را تغییر دهد و ترامپ با هدف شکستن این سد، از برجام خارج شود. سیاست تهاجمی ترامپ پس از خروج از برجام با فشارهای اقتصادی از راه تشدید تحریمها و با پشتوانه شدید رسانهای دنبال شد.
خروج از برجام و اعلام تحریمهای سخت در آبان ماه به واسطه دادن فرصت شش ماهه به رسانههای غربی و منطقهای بود که بتوانند اوضاع داخلی جمهوری اسلامی ایران را به سمت شرطیسازی ببرند که اگر با آمریکا مذاکره نشود، وضعیت وخیمتری در ۱۳ آبان در انتظار شماست. اعلام آمادگی چندین باره رئیسجمهور آمریکا برای مذاکره مستقیم با ایران سندی بر این مدعاست. حال ذکر چند نکته در این زمینه ضروری است:
1️⃣هجمههای رسانهای آمریکا و برخی کشورهای منطقهای که با هدف ناامیدی مردم از آینده انقلاب اسلامی صورت میگرفت، به گونهای بود که برخی از جمله منافقین، حاکمان مرتجع عربی و برخی کشورهای اروپایی، منتظر رودررویی مردم با حاکمیت بودند. این در حالی است که مردم کشورمان نشان دادند همواره پشتیبان نظام خواهند بود؛ چرا که انقلاب اسلامی برخاسته از رأی مردم و حاصل خون شهدایی است که مردم تقدیم انقلاب کردهاند.
2️⃣ رسیدن آبان ماه و تقویت ثبات در اقتصاد کشور نشان داد، سیاستهای آمریکا هیچ گونه پشتوانهای نداشته است و آنها تنها درصدد تأثیرگذاری بر افکار و روان مردم بودهاند.
3️⃣امید است دولت محترم با تدبیر و کار جهادی و انقلابی خود بتواند وضعیت بازار ارز را به گونهای ساماندهی کند که سبب ثبات داخلی و ناامیدی آمریکاییها شود و نشان دهد، رفتار آمریکا تأثیر قابل ملاحظهای را در اقتصاد ایران نخواهد گذاشت.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠