eitaa logo
کانال ܝ‌وܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝ‌ܨ و ܢ̣صــــیܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ
1.1هزار دنبال‌کننده
40.1هزار عکس
30.6هزار ویدیو
257 فایل
🌴عرصه ی جنگ نرم، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار می طلبد. امام خامنه ای 🍒 🌴 قرارگاه بسوی ظهور 🌷یک لشکر سایبری آتش به اختیار 🌷میباشد. #کانال_روشنگری_و_بصیرت☫ 🇮🇷 #قرارگاه_بسوی_ظهور 🆔 @uphjnv @Sydmusavi @cyber_2017
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترور یک افسر اطلاعاتی در بغداد توسط محور یک افسر وابسته به دستگاه اطلاعاتی عراق در غرب بغداد پایتخت این کشور ترور شد. افراد مسلح با تیراندازی به سوی خودروی حامل یک سرهنگ اداره مبارزه با تروریسم وی را به قتل رساندند. حادثه در منطقه المنصور رخ داد و به کشته شدن این افسر امنیتی انجامید. هم اکنون صفحات مزدوران عبری_عربی_غربی در حال زدن اتهامات همیشگی به حشد هستند..!
🔴واکنش انصارالله به طرح آتش‌بس ریاض ♦️سخنگوی جنبش انصارالله یمن:عربستان سعودی خودش بخشی از جنگ در یمن است و باید فورا محاصره هوایی، زمینی و دریایی علیه یمن را متوقف کند. ♦️هر طرحی که در آن این دو موضوع لحاظ نشود که یمن با یک تجاوز مواجه است و اینکه محاصره علیه یمن باید فورا برچیده شود، طرح جدیدی نیست و نتیجه‌بخش نخواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تحلیل الیت ایبرامز که در دولت ترامپ مسئول براندازی حکومت ایران بود: امکان ندارد برای سرنگونی جمهوری اسلامی تاریخ مشخص کرد و مثلا گفت تا ۱۰ یا ۲۰ سال دیگر حکومت ایران سرنگون می‌شود... البته خیلی از ملاهای جوان برای ازدواج مشکل دارند چون زنان جوان نمی‌خواهند همسر آنها شوند... 💬فواد ایزدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: بدانید خداى متعال اراده کرده است شما را هدایت کند🔻 ♦️اگر قرآن در جامعه رواج پیدا کند، رونق پیدا کند، حفظ قرآن رایج بشود، اُنس با قرآن در بین اقشار مختلف جامعه رواج پیدا بکند، جامعه براى عمل به قرآن نزدیک می‌شود؛ ما این را میخواهیم. قرآن نور است، قرآن هدایت است، قرآن بیان است، تبیان است؛ قرآن با انسان حرف می‌زند، با دل انسان حرف می‌زند، با  باطن انسان حرف می‌زند. با قرآن باید مأنوس شد، به قرآن باید نزدیک شد، اوّلین بهره را دلِ آماده و مستعدّ انسان می‌برد؛ اگر دیدید دلتان به قرآن نزدیک است، خدا را شکر کنید؛ اگر دیدید معارف قرآنى را به‌آسانى قبول می‌کنید و در دل می‌پذیرید و تحمّل می‌کنید، بدانید که خداى متعال اراده کرده است شما را هدایت کند؛ فَمَن یُرِدِ اللهُ اَن یَهدِیَهُ یَشرَح صَدرَهُ لِلاِسلمِ وَ مَن یُرِد اَن یُضِلَّهُ یَجعَل صَدرَهُ ضَیِّقًا حَرَجًا کَاَنَّما یَصَّعَّدُ فِى السَّماء.(۱) خاصیّت قرآن این است: اگر دل شما به قرآن نزدیک شد، اگر اُنس با قرآن پیدا کردید، بدانید خداى متعال اراده کرده شما را هدایت کند و این بزرگ‌ترین نعمت الهى است. 🔹۱. سوره‌ى انعام، بخشى از آیه ۱۲۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴آقای ما دست از سر تولید بر نمی دارد! حق هم دارد. شاه کلید رفع همه مشکلات و تحقق همه اهداف اقتصادی تولید است. رفاه با تولید، اشتغال با تولید، کنترل تورم با تولید، رفع فقر و محرومیت با تولید، پیشرفت اقتصادی با تولید، خنثی‌سازی تحریم‌ها با تولید، اقتدار اقتصادی با تولید محقق می شود.
🔴 آرایش کردن بچه ها کم بود وارد مرحله‌های جدید شدن. تبلیغ کاشت و ژلیش ناخن دختر بچه‌ها! +کاش پدر مادرشون جای کاشت ناخن رو دست بچه، تو سر خودشون عقل میکاشتند؛ اینجوری دنیا قشنگ تر میشد :)
▪️سیاست‌ورزی ترکیه بر تصویب قوانین برای فضای مجازی نتیجه داد/قابل توجه وزیر جوان و جویای نام 🔸قانون جدیدی در ترکیه، شبکه‌های اجتماعی با بیش از یک میلیون کاربر ترک را وادار می‌کند تا یک نمایندگی قانونی در ترکیه تاسیس کنند و پاسخگوی کاربران ترک و دولت ترکیه باشند. 🔹فیس‌بوک هم تبعیت از این قانون ترکیه را پذیرفته و در حال تأسیس نمایندگی قانونی در ترکیه است. 🔸توییتر اعلام کرده که یک نهاد حقوقی در ترکیه تأسیس می‌کند تا بتواند به فعالیت خود در این کشور بر مبنای قوانین تصویب شده جدید آن، در مورد شبکه‌های اجتماعی ادامه دهد. 🔸بر اساس بیانیه توییتر که روز جمعه صادر شد، این شرکت قانون جدید ترکیه در مورد فعالیت شبکه‌های اجتماعی را مورد بررسی قرار داده و از این تصمیم نیز تبعیت خواهد کرد لذا نهادی حقوقی را برای بررسی و اجرای قوانین ترکیه تأسیس می‌کند./آسوشیتدپرس
‏چند ماه مونده به پایان عمر دولت بنفش، علی ربیعی سخنگوی دولت میگه: اجازه دهید در این چند ماه مشکلات مردم را حل کنیم. بزرگوار! شما بعد از هفت سال وعده، ملت رو گذاشتی توی صف مرغ یخزده و روغن نباتی، چند ماه دیگه که آفتاب عمرتون لب بومه. اینکاره نیستید جون دل، بَدَم اینکاره نیستید!
⭕️ آقای رئیسی این چه کاریه که روز دوم عید میری بازدید سرزده از منطقه ویژه اقتصادی دوغارون تو مرز افغانستان؟ 🔻نمیگید پرزیدنت که یکسال بیشتره نشسته خونه ناراحت میشه از دستت؟ نا سلامتی قرار بود دیوار بکشین تو پیاده رو😏!
🔺توئیتر تسلیم قوانین ترکیه شد 🔹شرکت توئیتر به تازگی اعلام کرده است که در حال برنامه ریزی برای ایجاد یک شخصیت حقوقی در ترکیه است تا بر اساس قانون جنجالی اینترنت این کشور که از سال گذشته اجرا شده، بتواند فعالیت خود را در آنجا ادامه دهد. 🔹طبق این قانون، شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی که بیش از یک میلیون کاربر دارند باید داده‌های کاربران تُرک را در کشور ذخیره کنند. 🔹این شرکت‌ها همچنین ملزم به تعیین یک نماینده رسمی در ترکیه هستند که باید ظرف ۴۸ ساعت به درخواست‌های حذف محتوای نقض حریم خصوصی پاسخ دهد. 🔹در صورت امتناع شرکت‌ها از رعایت این موارد، ممکن است با جریمه، ممنوعیت تبلیغات و در نهایت کاهش پهنای باند روبه‌رو شوند که می‌تواند در نهایت سیستم عامل‌ها را غیرقابل استفاده کند. پ.ن: فضای مجازی باید مدیریت شود.