🔰ولایت فقیه، رکن انقلاب🔰
رکن رکين اين انقلاب، مرجعيت و ولايت فقيه (فقيه غير معصوم) است، آنان که او (آقای مدرسی طباطبایی در کتاب خودش به نام «مکتب در فرآیند تکامل») از آنان با لفظ «دشمنان» تعبير کرده، دشمناني هستند که از همين مرجعيت و ولايت فقيه که رشحه اي از ولايت ائمّه است ميترسند. چنان که فوکوياما در سخنراني هاي تلآويو و واشنگتن، به اين ترس اعتراف کرده است و قدرت تشيع را در دو چيز دانسته است: کربلا و حسين (ع) و مرجعيت و ولايت فقيه. و اين سخن او امروز در شبکه اينترنت در پيش نظر همۀ جهانيان است.
شيعه به مرجعيت و فقيه ارج مينهد. زيرا او را منصوب به نصب عام از طرف امام که ولي الله و حجّة اللّه و معصوم و داراي علم غيب است، ميداند. اگر عصمت و علم غيب که همان ولايت است را از شيعه بگيرند، شيعه هم مي شود مانند همان مسلماناني که زير چکمه امريکا له ميشوند و بوش روي خونهايشان رقص عربي ميکند.
سبزیم اگر همزاد نخل استواریم
سرخ از سپیدی های ایمان می نگاریم
تابیده نور عشق بر آیینه ی ما
عطر شهادت می وزد بر سینه ی ما
این کشور آیینه های درد دیده است
طعم نفاق و دشمنی ها را چشیده است
بر جانمان زهر دروغی را چشاندند
وقتی خیابان را به آتش می کشاندند
هر گوشه ای شب بود، گرگی سربراورد
هی زوزه می زد، رخت میشش را دراورد
گرگان زخمی عقده را لبریز کردند
دندانشان را سمت ملت تیز کردند
طوفان شد و در فتنه کشتی بان علی بود
موسی و نوح و عیسی دوران علی بود
رو می شود دستان فتنه ایها الناس
در نامه های بی سلام عده ای خاص
وقتی علی در معرکه عمار می خواست
حتی نفس از عده ای هم برنمیخاست
دست سیاست مهر بر لبهایشان زد
دنیا هوس شد، قفل را بر پایشان زد
گاهی تمام بودنت بند نگاهیست
از خط مولا کج روی قطعا تباهیست
گاهی برای عده ای نان در دروغ است
کشف تقلب های پوشالی نبوغ است
آن عده در حصر اند یا تدبیر دارند
از مال مردم سفره هایی سیر دارند
روزی اگرچه سبز، حالا رنگ رنگند
هی مدعیّ صلح و در پیکار جنگند
آنان که هنگام خطر در خواب بودند
در پای میز از خنده با شیطان سرودند
هرچند پای عده ای در خاک، گیر است
رسم FATF به دلهاشان امیر است
یک بار دیگر عشق را آغاز کردیم
راه دفاع از حرم را باز کردیم
اینجا پر از عشق است، سرشارِ فدایی ست
از بچگی حال دل ما کربلایی ست
ما عاشقان روضه ی عباس هستیم
بی دست و بی سر بر سر پیمان نشستیم
این آخرین پیغام دلهای شکیباست
حرف ولی شرط است، خط قرمز ماست
شیرین تر از طعم بلا در کاممان نیست
هرجا که ظلمی هست ما آراممان نیست
#زهرا _آراسته_نیا
#فتنه
#9_دی
📌
سالروز حماسه 9 دیماه ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت ، گرامی باد.
"مردم عزیز ما در روز نهم دی، آنچنان عظمتی از خود نشان دادند که دنیا را خیره کرد."
مقام معظم رهبری
حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی 9 دی ماه 1388 نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مرد و زن ایرانی به حساب می آید . حماسه 9 دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمانهای انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد. روز نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله و ماندگار گردید. در این روز ماندگار و تاریخی ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، حماسه ای دیگر آفرید و دشمنان خدا و دینش را مأیوس و ناامید ساخت و قلب امام زمان (عج) و نائب بر حقش حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(دامت برکاته) را شاد ساخت.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🍃💕🍃💕🍃💕🍃💕🍃💕🍃💕
منتظران ظهور اقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
✳️ #تحریموفتنهبهروایتشاهدان
💢 نیک آهنگ کوثر: «شاهد تلاش مهدی هاشمی برای تشدید تحریمها بودم.»
🔸«نیک آهنگ کوثر»، مدیر سایت خودنویس میگوید:
«شاهد بودم که #مهدیهاشمی چگونه پیگیر تشدید تحریمها بود.
من شخصاً در سال ۱۳۸۹، شاهد تلاش حامی موسوی (مهدی هاشمی) برای تشدید تحریمها بودهام.
اتفاقاً او را زیر سؤال بردم که چطور میتواند با وجود اینکه پدرش رئیس مجلس خبرگان و یکی از پایههای نظام است، به دنبال ارتباط با وزارت خزانهداری آمریکا برای این کار باشد.
درست در همان محدوده زمانی هم یکی از دوستان ایرانی عضو یک اتاق فکر معتبر واشنگتن به من گفت که #فرزند رئیس وقت مجلس خبرگان با او تماس گرفته تا عاملی برای انتقال اطلاعات به دولت #اوباما علیه احمدینژاد برای اعمال #تحریم شود. او هم تعجب کرده بود.»
🇮🇷 #انقلاباسلامیسال۸۸
✳️ #فتنهزمینهسازتشدیدتحریمها
🔆 (بخشاول)
علاوه بر #هزینهی صدها میلیارد تومانی که فتنه بر کشور تحمیل کرد، از نظر سیاسی اجتماعی هم این اقدام ضربه بزرگی به مردم و کشور وارد ساخت و #وجههایرانیان را خدشه دار کرد.
🔸یکی از پیامدهای مهم فتنه اعمال #تحریمهایفلجکننده توسط غرب علیه کشورمان بود. در واقع رژیم تحریمهایی که در سالهای اخیر مردم با آنها دست وپنجه نرم میکنند، ریشه در قطعنامه 1929 شورای امنیت دارد که در ۲۵ خرداد ۸۹ یعنی همزمان با فتنهگریهای انحصارطلبان، با تلاشهای چند ماهه آمریکا و متحدانش به #تصویب رسید و تمام تحریمهایی که به عنوان تحریمهای یکجانبه آمریکا و اتحادیه اروپا از آنها یاد میشود، در واقع بر اساس #زیرساختهایحقوقی که در این قطعنامه ایجاد شد، اعمال شده است.
🔸برخی #اسنادواعترافها از گرا دادن برخی فعالین فتنه به دشمنان برای تشدید تحریمها علیه ایران حکایت دارد. #مذاکرات هستهای سیر رو به جلو داشت که فتنه رخ داد و دوباره طرف مقابل به سرکردگی آمریکا، مذاکرات را یکجانبه ترک کرد که بعدها با افشای #نامهفتنهگران به اوباما (به واسطهگری شامر) و اعتراف برخی مقامات مسئول آمریکایی، مشخص شد، سیاست آمریکا در جهت حمایت از فتنهگران، به #تشدیدتحریمها تغییر جهت داده است و این یعنی فتنهگران نقش برجستهای در فاز جدید تحریمهای پس از فتنه داشتند.
✳️ #فتنهزمینهسازتشدیدتحریمها
🔆 (بخشدوم)
🔸به فرض محال اگر کسی بخواهد منکر نقش مستقیم فتنهگران در دعوت به تحریمها شود، باز هم نمیتواند منکر آن شود که فتنه باعث امیدوار شدن دشمن برای تغییر سیاستش در مواجهه با ایران و تسهیل همراهی غربیها در این خصوص گردید.
🔸همچنین درخواست تشدید تحریم و فشار از سوی سران فتنه برای تحقق تحریمهای سخت کافی نبود و این کار از طریق برخی افراد مانند #مهدیهاشمی که به اقرار خودش (که در مکالمات تلفنی با #نیکآهنگکوثر نیز در رسانهها منتشر گردید)، با #گرا دادن به دشمن برای تحقق تحریمهای سخت از جمله تحریم نفت و بانک همراه گردید.
🔸این در حالی است که چندی پیش #صادقخرازی از چهرههای اصلاحطلب گفته بود:
«من لیست اصلاحطلبانی که به دشمن گرا دادند را دارم».
🔸افزون بر این، «جی سالمون» خبرنگار امور ایران در روزنامه «والاستریت ژورنال» از سفر #محسنمخملباف به آمریکا در اواخر سال ۸۸ به عنوان #نماینده یکی از سران فتنه پرده برداشته بود که وی به #اوباما پیام داده است که فتنه سبز در ایران از اعمال #تحریمهای اقتصادی هدفمند #حمایت میکند و شما با فشارهای اقتصادی بر ایران از نیروهای دموکراتیک در ایران حمایت علنی کنید.
🔸 #والاستریتژورنال مینویسد: «حضور #مخملباف به نمایندگی از موسوی در آمریکا و درخواست وی برای اعمال تحریمها علیه ایران به برخی اختلافنظرها در آمریکا درباره مفید بودن یا نبودن تحریمها، شکل گرفته بود پایان داد و میرحسین موسوی نیز چنین خبر مهمی را هرگز رد نکرد.»
✳️ #تحریموفتنهبهروایتشاهدان(۲)
داریوش سجادی: «تحریمها میوه درخت فتنه است.»
«داریوش سجادی» از #مشاورانکروبی درباره تحریمها میگوید:
«تحریمهای اقتصادی ایران، میوه منحوس «شجره فتنه» در زمین حاصلخیز شهر آشوبی ۸۸ بود.
فرآیندی که #پاسیطلایی برای کوبیدن #آبشار تخریبگرانه آمریکا در زمین منافع ملی ایران را فراهم کرد.»
🇮🇷 #انقلاباسلامیسال۸۸
امام خامنهای❣
هیچ قدرت و غلبهاى در مکتب امام که از #تغلب و از اِعمال زور حاصل شده باشد، مورد قبول نیست.
در نظام اسلامى قهر و غلبه معنا ندارد... آن قدرتى که از انتخاب مردم بهوجود آمد، محترم است؛ در مقابل آن، کسى نبایستى سینه سپر بکند، در مقابل او کسى نباید قهر و غلبهاى به کار ببرد که اگر یک چنین کارى کرد، اسم کار او فتنه است.
#فتنه_تغلب
📌با دقت مطالعه شود👇👇👇
روایت عجیب وزیر اطلاعات اسبق در باره یک آقازاده و یک زن زناکار در فتنه ۸۸
وزیر اسبق اطلاعات در آستانه سالروز حماسه ۹ دی، نمونههایی از مسائل پشت پرده فتنه ۸۸ را تشریح کرد.
حجتالاسلام حیدر مصلحی چهارشنبه شب در کنگره ملی "مصطفای شهید" در اصفهان با بیان اینکه 9 دی یعنی بصیرت، هوشیار و جلو افتادن ملت از خواص اظهار داشت: بنده سال 92 وزیر اطلاعات بودم، اسناد متقنی وجود داشت که عنوان میکرد طراحی سنگینی انجام شده بود تا فتنهای همچون سال 88 را دوباره ادامه دهند اما خوشبختانه موفق نشدند، رهبر معظم انقلاب در اینباره فرمودهاند: «کسانی که 10 سال کشور را مدیریت کردهاند نباید تبدیل به اپوزیسیون نظام شوند.» واقعاً نمیشود این دو موضوع را جمع کرد، اینکه فرد میخواهد رئیس جمهور شود ولی از طرفی اپوزیسیون نظام شده است.
اهم اظهارات مصلحی به شرح زیر است:
یک دسته در جلوی صحنه بودند و یک دسته پشت صحنه را اداره میکردند و دسته سومی نیز با ارتباط با دستگاههای اطلاعاتی بیگانه صحنه را مدیریت میکردند. در آن سال 88 طی رصدهایی که داشتیم متوجه شدیم در یکی از چهارراههای شهر تهران گروهی خاص فعالیت میکنند، این گروه نوع اقداماتشان حساب شده و در راستای تخریب نظام بود؛ کشتهسازی ندا آقا سلطان نیز توسط همین گروه اتفاق افتاد. برای بررسی این موضوع یک تیم اطلاعاتی را مامور کردم، سرانجام مشخص شد یک عده اراذل با کمک 200 میلیونی یک آقازاده بهوسیله زن زناکاری که از اروپا وارد کشور شده بود سازماندهی و برای پیادهسازی اقدامات خود هماهنگ شده بودند.
تشکیل کمیته صیانت از آراء با هدف گرفتن مشروعیت از انتخابات
با وجود این اسناد و اتفاقات اکنون برخی میگویند اتفاقات سال 88 دعوای انتخاباتی بوده و قصد براندازی نظام وجود نداشته است، یک سال و نیم قبل از انتخابات، خانمی به نام "هنگامه شهیدی" در لندن با تشکیل مجموعهای از روزنامههایی که دنبال اصلاحات آمریکایی هستند، درباره انتخابات 88 تولید مقاله کرد.همین خانم 3 ماه قبل از انتخابات وارد کشور شده و مسئولیت مشاور امور بانوان یکی از کاندیداهای راس فتنه میشود، جالبتر اینکه این فرد رابطه بسیار نزدیکی با برخی افراد از جمله رئیس دولت اصلاحات داشته است.
یکی از سران فتنه چند ماه قبل از انتخابات در مصاحبه با Newsweek از پیروزی قطعی در انتخابات سخن میگوید، 6 ماه قبل از انتخابات کمیته صیانت از انتخابات را با هدف گرفتن مشروعیت از انتخابات، راه انداختند. در آن کمیته به یکی از سران فتنه اعلام شده بود که اگر پیروز انتخابات شدی اعلام کن که این پیروزی نتیجه تشکیل کمیته است و اگر پیروز نشدی موضوع تقلب را مطرح میکنیم.
تلاش برای نفوذ در حوزههای علمیه پس از فتنه 88
اکنون این سئوال مطرح است که اردشیر امیر ارجمندی، مشاور یکی از کاندیداهای سال 88 الان کجاست؟ این فرد بعد انتخابات از کشور خارج شد و با همکاری سرویسهای اطلاعاتی بیگانه طراحی تحریمها را انجام داد.
یک جزوه پس از فتنه 88 توسط یکی از موسسات وابسته به CIA منتشر شد که این جزوه را دستگاه اطلاعاتی کشور به دست آورد؛ در این جزوه میگویند اشتباه کردیم از اول انقلاب ایران، همه سرمایه خود را در دانشگاه گذاشتیم درصورتی که باید در حوزهها نیز کار میکردیم. به همین دلیل بعد از انتخابات 88 برای نفوذ در حوزههای علمیه نیزدستبهکار شدند و اقداماتی انجام دادند
💐👏👏🇮🇷❣🇮🇷👏👏💐
☠🇺🇸آمریکا از سوریه رفت!🇺🇸☠
💀🕸غول نظامی جهان!!!🕸💀
🇺🇸🕸سوپر پاور اول دنیا با ارتش 700 میلیارد دلاری و آن همه امکانات و تجهیزات که برای دوشیدن سعودی و زهر چشم گرفتن از ایران، ناوگان دریایی خودش را بارها در دریای مدیترانه به خط کرده بود و با تمام توان نظامی اقتصادی رسانه ای خود و متحدان خرد و کلانش که شش سال بر طبل جنگ میکوبیدند و جمله:
"اسد باید برود!" از دهانشان خارج نمیشد، از سوریه رفت!!!!!
🇺🇸هنگامی در کاخ سفید میگفتند:
اسد باید برود! پژواک صدایشان تا عربستان و امارات و بحرین و اردن و ترکیه و فرانسه و انگلیس و... تا حتی استرالیا که نیمکره جنوب شرقی جهان قرار دارد نیز شنیده میشد!!!
تقریباً تمام دنیا یک صدا و متحد، مثل یک ارکستر سمفونی مجرب، میگفتند: "اسد باید برود!!! "
🇮🇷فقط یک نقطه، یک مکان، یک جا در تهران، آن هم نه در پاستور، بلکه حوالی میدان فلسطین، اراده اش مبنی بر این بود که: "اسد بماند!!!"
و در آخر هم اسد ماند!!!
🐜🐜🐍🐍بسیاری از آنان که کلید بمب های اتمی زیر دستشان بود، یا خوراک مار و مور شده اند و یا کتاب خاطراتشان را مینویسند.....!!!
از اوباما تا ملک عبدالله تا مرسی تا بن علی تا عبادی تا اولاند تا کامرون تا تا تا.... همه رفتند و اما "اسد" هنوز هست!! چون ما اراده کرده ایم که باشد!!!! .... که سوریه به عنوان متحد استراتژیک و راهبردی ایران، به کلونی پمپاژ تروریست تبدیل نشود تا در سالها و نسل های آینده، شهرها و استان های مرز نشین غربی، آماج حملات تروریستی قرار نگیرند!!!!
🇺🇸آمریکا به طرز خجالت آوری سوریه را ترک کرد🙈🙈 تا تمام نگاه ها دوباره به سمت سپاه پاسداران، این ذخیره استراتژیک اسلام و نیروی قدسش و فرمانده دلاورش ژنرال "قاسم سلیمانی" بچرخد که زبان ها قاصر از توصیف اوست....!!!
🔍طبق تئوری: "اگر میخواهید قدرت ما را بدانید، ببینید دشمن در مورد ما چه میگوید"،
ارجاع میدهم به سخنان ژنرال «مککریستال» که گفت:
"سلیمانی، جزو کاریزماتیکترین رهبران نظامی جهان است!!"
"او در محیطهای مختلفی عملیات داشته که هیچ ژنرال آمریکایی، با هر میزان آزادی، عملی نداشته است!!"
🇺🇸آری کدخدای بلامنازع جهان!!! دم کثیفش را روی کول نجسش گذاشت و درحالی که خون هزاران بیگناه از چنگالش میچکید، از سوریه خارج شد!!
🚀فرود موشک های نقطه زن ما در دو کیلومتری پایگاه های آمریکا!! و باز نکردن نامه مایک پومپئو، توسط "سردار دلها سردار قاسم سلیمانی"، و صد البته مقاومت و رشادت و جان فشانی های "شهدای مدافع حرم" دلیلش بود!!!
💥فقط این را بدانید که:
آنها برای همیشه نمیروند!!!
به ازای هر تانک، هر ناو و هر کماندو،
دو نفوذی دو کت و شلواری و دو روحانی نما میفرستند تا سپاه و سپاهیان ما را از درون تسلیم کنند!!!!
🔴 امام خامنه ای :
♦️مردم ما در مقابلهی با فتنه، خودشان به پا خاستند. نهم دی در سرتاسر کشور مشت محکمی به دهان فتنهگران زد. این کار را خود مردم کردند. این حرکت یک حرکت خودجوش بود؛ این خیلی معنا دارد؛ این نشانهی این است که این مردم بیدارند، هشیارند.
۱۳۸۹/۱۰/۰۸
♦️در شرائط فتنه، کار دشوارتر است؛ تشخیص دشوارتر است. البته خدای متعال حجت را همیشه تمام میکند؛ هیچ وقت نمیگذارد مردم از خدای متعال طلبگار باشند و بگویند تو حجت را برای ما تمام نکردی، راهنما نفرستادی، ما از این جهت گمراه شدیم.
♦️ فتنه معنایش این است که یک عدهای بیایند با ظاهرِ دوست و باطنِ دشمن وارد میدان شوند، فضا را غبارآلود کنند؛ در این فضای غبارآلود، دشمن صریح بتواند چهرهی خودش را پنهان کند، وارد میدان شود و ضربه بزند.
۱۳۸۸/۱۰/۲
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩روایت آقامحمدی از دو دیدار با موسوی: بازشماری آرا را نپذیرفت/ پاسخ شورای نگهبان به احتمال تغییر نتیجه انتخابات
👉 https://tn.ai/1910641
ت
از طرف دیگر، این اوّلین سوال ما از همه بود؛ مثلاً من با آیتاللّه جنّتی از همین نقطه شروع کردم که اگر نتیجهی انتخابات عوض شد چه؟ ایشان گفت هرچه بشود؛ مگر ما مسئول این هستیم که کی باشد؟ من این را خیلی واضح پرسیدم؛ از آقای کدخدایی و ... ؛ اینها هم یادشان است. گاهی من دو دفعه میپرسیدم؛ برای همین واقعاً برای خودمان یقینی شد. بعد هم این طرح را بردند شورای نگهبان، تأییدش کردند؛ یعنی کلّ شورای نگهبان هم این پروسه را پذیرفت که براین منوال کار را انجام بدهد.
مهندس موسوی چند تعبیر داشت که مهم بود؛ یکی اینکه میگفت، اینها میگویند فلانی گفته یازده میلیون رأی جابهجا شده. من کِی عدد دادم؟ من کجا گفتم که یازده میلیون رأی جابهجا شده؟ من میگویم اگر هزار تا بوده، دو هزارتا بوده، پنج تا صندوق بوده، یا بیشتر و کمتر، رسیدگی شود. اصلاً عددی نگفتم...
مهندس موسوی چند تعبیر داشت که مهم بود؛ یکی اینکه میگفت، اینها میگویند فلانی گفته یازده میلیون رأی جابهجا شده. من کِی عدد دادم؟ من کجا گفتم که یازده میلیون رأی جابهجا شده؟ من میگویم اگر هزار تا بوده، دو هزارتا بوده، پنج تا صندوق بوده، یا بیشتر و کمتر، رسیدگی شود. اصلاً عددی نگفتم. من میگویم هرچقدر بوده، باید میشمردند، متخلّف را هم مجازات میکردند. این یک زاویهاش بود که واقعیّتی را نشان میداد. بالاخره با کاری که ما کردیم، اگر هم چنین احتمالی را به قوّت میدادند فرض کنید همهی رأیها را با تهبرگها تطبیق کنیم، سریع درمیآمد که خبری از تقلّب هست یا نیست.
میدانستند اگر یک یا دو میلیون تخلّف هم دربیاید، سرنوشت انتخابات را عوض میکند. چون این رسوایی بزرگی درست میکرد. کافی بود که یک میلیون نهبرگ دربیاید، مثلاً در دو تا استان یا سه تا استان؛ اگر میدیدند با شناسنامهها تطبیق ندارد، آن وقت دیگر مهم نبود نتیجهی انتخابات چه میشود. آثار خودش را نشان میداد. بنابراین طرح خیلی اغواکننده بود؛ ما پذیرفته بودیم که اگر میخواهیم همهی آراء را هم تطبیق بدهید، بدهید؛ یعنی شورای نگهبان این اطمینان را ایجاد کرد. البته من بعد از اینکه مهندس موسوی نپذیرفت، گفتم که الان دیگر برای خودم تمام شک و شبهههایی که هر آدمی میتواند پیدا کند، حل شد؛ دیگر هیچ سوالی ندارم.
*** روایت آقامحمدی از دیدار دوم با موسوی
چند صباحی گذشت که دیدیم این دفعه مهندس موسوی ما را خواسته است. این دیدار دوّم که به درخواست او انجام شد. دیگر بعد از اعلام نتایج انتخابات است. به نظرم بعد از داستان روز قدس بود. اوّل در جلسهای با دوستان خودمان صحبت کردیم که برای چه داریم میرویم؟ موضوع چیست؟ بین خودمان نظراتی داشتیم؛ فیالجمله ذهنمان را آماده کردیم. نکتهی کلیدی که به آن رسیدیم این بود که ما در جلسه به سمت تلخی نرویم؛ یعنی سعی نکنیم مسائل شخصی کوچک را خیلی برجسته کنیم که مهندس همراهی نکند. کاری کنیم که از هر راهی که میتواند مسیر را تغییر بدهد، همان راه طی بشود.
این اصل کلیدی تفاهممان بود. بعد از اینکه شقوق مختلف احتمالات از این دعوت را بررسی کردیم، روی این اصل تفاهم شد. البتّه قرار هم گذاشته بودیم که همان اوّل ما گلایهای بکنیم که چرا شما ما را مأمور کردید امّا نگذاشتید آن کار به سرانجام برسد، در همین حد.
رفتیم به فرهنگستان هنر، باز هم همان پنج نفر بودیم؛ یعنی آقای ابوترابی اینجا نبود. اوّلش ما گلایهای کردیم که شما ما را فرستادید دنبال یک کاری، خودتان به ما گفتید ولی بعدش چرا تأیید نکردید؟ خب اینها قرار بود نمایندهی شما بشوند؛ ما که خودمان نرفته بودیم پیش اینها؛ اوّل پیش شما آمدیم. باید محترمانهتر با ما برخورد میشد. یا نباید ما را دنبال کاری میفرستادید یا حالا که فرستادید، باید رعایت ما را میکردید.
او گفت خب من بنا نداشتم که زیر بار آن مسئولیّت بروم، چون اطمینان نداشتم به آقای حدّاد و آقای ولایتی، ما به اینها چه اعتمادی بکنیم؟ البتّه روی آن طرح قبلی هم نظر منفی نمیداد. گفت من تحقیق کردم و شما کار کردید و زحمت کشیدید. امّا میگفت چون من اطمینان نداشتم، عملاً دنبال نکردم.
ما توضیح دادیم که آقای ابوترابی در آن قصّه به آقای محتشمیپور گفتند که اصلاً بیایید ترکیب هیئت را عوض کنید؛ ولی نمی توانیم در این هیئت از طرفدارهای احمدینژاد کسی را نداشته باشیم، چون ممکن است نتیجه عوض بشود. بالاخره باید آن طرف هم بپذیرد. اگر یک طرفهاش کنیم، همین دعوا میرود یک طرف دیگر. اگر بنا است حل شود، پس هر دو طرف باید باشند. البتّه در آن ترکیب هم آقای افتخار جهرمی و آقای درّی نجف آبادی هستند. حالا شما میگویید ترکیبش خوب نیست، خود آقای ابوترابی گفته من میروم کنار، آقای محتشمی بیاید؛ یا یک نفر دیگر را اضافه کنیم که متعادل باشد. اگر آقای محتشمیپور هم بیاید، اصلاً بکلّی از این حالت خارج میشود و دیگر وجود آنها مفید است، مضر به این کار نیست. ضمن