eitaa logo
کانال ܝ‌وܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝ‌ܨ و ܢ̣صــــیܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ
1.1هزار دنبال‌کننده
40.3هزار عکس
30.8هزار ویدیو
258 فایل
🌴عرصه ی جنگ نرم، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار می طلبد. امام خامنه ای 🍒 🌴 قرارگاه بسوی ظهور 🌷یک لشکر سایبری آتش به اختیار 🌷میباشد. #کانال_روشنگری_و_بصیرت☫ 🇮🇷 #قرارگاه_بسوی_ظهور 🆔 @uphjnv @Sydmusavi @cyber_2017
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از کانال مطالبه گران معروف."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همیشه از حریم ولایت دفاع کنیم حتی اگر ولی زمان بزرگوارانه میگوند با شخص مخالف من کاری نداشته باشید
🔴یک نامه ؛ یک خط پاسخ و سکوت عمیق امضا کنندگان | محمد ایمانی ♦️نامه ای را که جلوشان گذاشته شده، امضا می کنند؛ با این مضمون: با ملاحظه "مصلحت"، به "مجمع" بفرمایید در بررسی و تصویب دو خواست باقی مانده FATF (الحاق به کنوانسیون پالرمو و CFT) تسریع شود. پاسخ، یک خط سوال ساده است: چه تضمینی هست که تحریم ها را بردارند و دوباره عهدشکنی نکنند؟! ♦️این سوال حکیمانه و مصلحت سنجانه، هیچ پاسخی ندارد؛ هیچ پاسخی! ... امضا کنندگانِ نامه پخت و پز شده در جایی دیگر، به سکوتی عمیق فرو می روند. حرف حساب، جواب ندارد. ♦️اگر از سفارش دهنده اصلی نامه نمی ترسیدند، حتما می گفتند که ما هم، با تردید به وعده دشمنان سابقه دار در خدعه و عهد شکنی می نگریم؛ بلکه مطمئنیم این بار نیز فقط قصد خدعه دارند. اما آنها فقط وظیفه داشته اند پای نامه مهندسی شده در جای دیگر را امضا کنند و نه بیشتر. ♦️مگر وقتی فلان مقام بانکی و اتمی گفتند طرف مقابل دبه می کند و عایدی ما از توافق تقریبا هیچ بوده، توسط همان پخت و پز کننده نامه اخیر مواخذه و توبیخ نشدند؟! آنها باید ماشین امضا باشند و نه بیشتر! ♦️ کار چاق کن های اصلی پس از همه وعده های فریبنده، اکنون مجبورند بگویند«تضمین نمی‌دهیم مشکلات اقتصادی حل شود»! ♦️این تحیّر ناشی از اعتماد به دشمن، تداعی حسن ظن آدم ابو البشر به شیطان است و این بیان حکیمانه امیر مومنان علیه السلام در خطبه اول نهج البلاغه که : «فباع الیقین بشکه. یقین و اطمینان را فروخت و تردید و شک را خرید».
📌علیرضا زاکانی در مناظره دوم با تاجزاده👇 حوادث کوی دانشگاه، سناریویی طراحی شده‌ برای فراموش شدن قتل‌های زنجیره‌ای بود که دوستان آقای تاج‌زاده راه انداختند.
عقل کل نیستی آقای روحانی! واکنش غیر مستقیم آیت الله سبحانی به سخنان انحرافی حسن روحانی در مورد حجاب و فضای مجازی آیت الله سبحانی :آیه‌ای که می‌فرماید «لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ»، ناظر به عقیده است؛ عقیده با اکراه درست نمی‌شود؛ عقیده، جذب قلب می‌شود و قلب انسان اگر بخواهد قلب چیزی را جذب کند، نیازمند دلیل و برهان است. باید منبری‌ها، رسانه‌ها و مؤلف‌ها عقائد را برهانی بیان کرده تا مردم آرام آرام معتقد شوند.احکام جنبه اجرایی دارد، حجاب از قبیل مسائل تکلیفی است؛ حجاب، چماقی بر سر زنان نیست؛ بلکه مرتبط با عفاف آنان است. آقایانی که در رأس کار هستند، یک مقدار از مسائل را برای حوزه بگذارند؛ شما که عقل کل نیستید؛ اقتصاد، سیاست و ... برای شما؛ ولی احکام شرعی را برای حوزه بگذارید. حجاب تنها با نصیحت درست نمی‌شود؛ 50 درصد با نصیحت است؛ اما 50 درصد دیگر اجرا می خواهد، امر به معروف می خواهد، نهی از منکر می خواهد.باید جنبه‌های اجرایی برای اجرای احکام حجاب در جامعه عاقلانه باشد.
تحلیل نامه وزرابه امام خامنه ای یک نامه ؛ یک خط پاسخ و سکوت عمیق امضا کنندگان ♦️نامه ای را که جلوشان گذاشته شده، امضا می کنند؛ با این مضمون: با ملاحظه "مصلحت"، به "مجمع" بفرمایید در بررسی و تصویب دو خواست باقی مانده FATF (الحاق به کنوانسیون پارمو و CFT) تسریع شود. 🔹پاسخ، یک خط سوال ساده است: { چه تضمینی هست که تحریم ها را بردارند و دوباره عهدشکنی نکنند؟!} ♦️این سوال حکیمانه و مصلحت سنجانه، هیچ پاسخی ندارد؛ هیچ پاسخی! ... امضا کنندگانِ نامه پخت و پز شده در جایی دیگر، به سکوتی عمیق فرو می روند. حرف حساب، جواب ندارد. 🔹اگر از سفارش دهنده اصلی نامه نمی ترسیدند، حتما می گفتند که ما هم، با تردید به وعده دشمنان سابقه دار در خدعه و عهد شکنی می نگریم؛ بلکه مطمئنیم این بار نیز فقط قصد خدعه دارند. اما آنها فقط وظیفه داشته اند پای نامه مهندسی شده در جای دیگر را امضا کنند و نه بیشتر. ♦️مگر وقتی فلان مقام بانکی و اتمی گفتند طرف مقابل دبه می کند و عایدی ما از توافق تقریبا هیچ بوده، توسط همان پخت و پز کننده نامه اخیر مواخذه و توبیخ نشدند؟! آنها باید ماشین امضا باشند و نه بیشتر! 🔹 کار چاق کن های اصلی پس از همه وعده های فریبنده، اکنون مجبورند بگویند: «تضمین نمی‌دهیم مشکلات اقتصادی حل شود»! ♦️این تحیّر ناشی از اعتماد به دشمن، تداعی حسن ظن آدم ابو البشر به شیطان است و این بیان حکیمانه امیر مومنان علیه السلام در خطبه اول نهج البلاغه که : «فباع الیقین بشکه. یقین و اطمینان را فروخت و تردید و شک را خرید»
پاسخ کوبنده آیت الله مکارم شیرازی از سخنان انحرافی شیخ حسن روحانی! درباره حجاب و فضای مجازی آیت الله مکارم شیرازی:رئیس جمهور اخیرا درباره مسئله حجاب و فضای مجازی دو جمله گفته اند که هر دو جمله زننده بود.البته در زمان مناسب در این باره سخن خواهم گفت ولی امروز اشاره ای به این مسئله خواهم داشت. رئیس جمهور قسم خورده است که نسبت به حفظ ارزش های اسلامی اهتمام داشته باشد و باید به قسم خود پایبند باشد.شما رئیس جمهور کشوری اسلامی هستید نه رئیس جمهور یک کشور دموکراتیک سکولار! کسی منکر استفاده درست از این فضا نیست ولی باید جلوی مفاسد موجود در فضای مجازی گرفته شده و این فضا اصلاح شود.از برخی قضات دادگستری شنیده‌ام عامل بسیاری از طلاق‌ها به دلیل وسوسه‌های فضای مجازی است. رئیس جمهور گفته است «وقتی مردم همه چیز را خواستند، نباید جلوی خواست آنان را گرفت»، اگر اینگونه است باید درب دادگستری و تعزیرات و... هم بسته شود. قطعا در بین مردم عده ای خطاکار وجود دارند که باید جلوی آنها گرفته شود.رئیس جمهور باید اشتباهات خود را اصلاح کند، یکی از اصول سیاست این است که وقتی مسئله مهمی وجود دارد به سراغ مسائل حاشیه‌ای نباید رفت. در شرایطی که مشکلات اقتصادی بسیاری در کشور وجود دارد مسؤولان به سراغ مسائل حاشیه‌ای می روند هرچند که سرگرم کردن مردم با این مسائل شایسته نیست.
🔹استاد قرائتی: وقتی زمین [ یعنی نوع مردم] به خورشید [یعنی امام] پشت کند، شب می شود و وقتی رو کند روز می شود و نور همه جا را فرا می گیرد. دوره ی غیبت امام زمان هم مانند شب است! در شب، نور خورشید به ماه می تابد و ماه از نور آن استفاده می کند؛ پس نور ماه از خورشید است. امام خمینی، مانند مهتابی در شب غیبت بود... ما نباید خط را گم کنیم. عده ای در زمان شاه، ظهور امام زمان را می خواستند ولی وقتی آقاسیدروح الله آمد به او هیچ کمکی نکردند! امام زمان میخواهد طاغوت ها را بردارد و امام خمینی هم یک طاغوت را برداشت. پس باید به او و نهضتش کمک کرد. 📘 تمثیلات مهدوی، ص۸۳
🔔سرآغاز فتنه ها ، هوای نفس است #نهج_البلاغه ✨انما بدء وقوع الفتن أهواء تتبع، و أحكام تبتدع، يخالف فيها كتاب الله، و يتولى عليها رجال رجالا، على غير دين الله✨ 💠همانا سرآغاز فتنه ها پيروى از هواى نفس و حكم هاى خلاف شرع است كه كتاب خدا با آنها مخالفت مى ورزد و گروهى نيز از كسانى كه راهى جز راه دين خدا مى روند، (از آن فتنه ها و هواى نفس) پيروى مى كنند. 📚 #خطبه ۵۰
🔻وضعیت دموکراسی در ایران🔻 ⁉️آیا می دانستید ☀️جمهوری اسلامی ایران، تنها کشور جهان است که نظام حکومتی اش از طریق رای گیری و با توجه به نظر مردم مشخص شده است؟ 🗓در تقویم جمهوری اسلامی ایران روز ۱۲ فروردین به نام روز جمهوری اسلامی ایران نام نهاده شده و این همان روزی است که بیش از ۹۸ درصد مردم ایران در انتخاباتی آزاد به جمهوری اسلامی رای دادند. ❌در دنیا هیچ کشوری وجود ندارد که نظام حکومتی اش از طریق رای گیری انتخاب شده باشد ⚫️تا قبل از انقلاب ، چیزی به نام دموکراسی در ایران وجود نداشت چون حکومت موروثی بود و بدون سوال از مردم، از پدر به پسر منتقل می شد. ☀️اما امروز همه ی مسئولان کشور از شورای شهر ها گرفته تا رهبری بصورت مستقیم یا غیر مستقیم از طریق رای مردم مشخص می شوند. ✳️ در زمینه دموکراسی، نظام جمهوری اسلامی ایران یک گام بلند از همه ی کشورهای جهان جلوتر است چون علاوه بر انتخاب مسئولان توسط مردم، نظام حکومتی کشور هم از طریق رای گیری و طبق نظر مردم انتخاب شده، لذا رتبه اول دموکراسی را درجهان به خود اختصاص داده است. 💠
❌نیروی هوایی از نگاه جانشین عملیات ❌ ⏺موقعی که ارتشبد خاتم من را گذاشت معاون عملیات نیروی هوایی، تقاضا کردم دو ساعت وقتش را به من بدهد،من بروم مطالبی را بگویم. وقتی رفتم آنجا به او گفتم که به شما خبر بدهم که متأسفانه تمام گردان هایمان ضعف دارند. اولا به او گفتم که من درس این کار را خوانده ام، مطالعه هم کرده ام، میدانم وظیفه ام چیست میخواستم به شما اطلاع بدهم که این پایگاههایتان هیچ کدام عملیاتی نیست !! تمام توجه نیروی هوایی رفته روی آکروجت و پروازهای رژه و اینها، کار اصلی مان را رها کرده ایم. نخواستم بگویم که نیروی هوایی شما به جای اینکه نیروی هوایی رزمی باشد، است ❕❕ دههـــــــچهل (سپهبدآذربرزین/فرماندهی و نافرمانی ص۶۶)
هدایت شده از کانال مطالبه گران معروف."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ فوق العاده سیاسی خائنینی که دین مردم را نشانه گرفتند بانیان فتنه ۹۸ را بهتر بشناسید هجمه علیه بودجه فرهنگی کشور اصلاح طلبان را بهتر بشناسیم
🌷 ڪاش مے شد بچه ها را جمع ڪرد 🌷 سنگر آن روزها را گرم ڪرد 🌷 ڪاش مے شد بار دیگر جبهه رفت 🌷 جنگ عشقے ڪرد و تیرے خورد و رفت 🌷 خوشا آنان ڪه وقت دادن جان 🌷 به جاے گریه خندیدند و رفتند 🌷 خوشا آنان ڪه با اخلاص و ایمان 🌷 حریم دوست بوسیدند و رفتند 🌷 خوشا آنانڪه در راه عدالت 🌷 به خون خویش غلطیدند و رفتند 🌷 خوشا آنان ڪه در میزان وجدان 🌷 حساب خویش سنجیدند و رفتند 🌷 نگردیدند هرگز گرد باطل 🌷 حقیقت را پسندیدند و رفتند .