eitaa logo
کانال ܝ‌وܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝ‌ܨ و ܢ̣صــــیܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ
1.1هزار دنبال‌کننده
40.2هزار عکس
30.7هزار ویدیو
257 فایل
🌴عرصه ی جنگ نرم، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار می طلبد. امام خامنه ای 🍒 🌴 قرارگاه بسوی ظهور 🌷یک لشکر سایبری آتش به اختیار 🌷میباشد. #کانال_روشنگری_و_بصیرت☫ 🇮🇷 #قرارگاه_بسوی_ظهور 🆔 @uphjnv @Sydmusavi @cyber_2017
مشاهده در ایتا
دانلود
گُرگ در لباس میش! ژستِ بشردوستانه‌ی آمریکا، اصلی ترین تامین کننده مالی و تسلیحاتی اسرائیل، برای ارسال کمک به مردم غزه، خنده‌دار نیست؟
⭕️خودنمایی هنگام احتمال موفقیت فرافکنی هنگام ناکامی! 🔸سخنان غیر‌مسئولانه از کسی که یک دیپلمات کارکشته محسوب شده و باید تعهد بیشتری نسبت به سخنان خود داشته باشد، غیرقابل قبول است. 🔸وبسایت الف با انتقاد از سخنان ظریف نوشت: او طی گفت‌وگویی درباره نقش مجلس جدید در سیاست‌ خارجی عنوان کرده: «توصیه من به مجلس دوازدهم این است که دست دولت را برای مذاکرات باز بگذارد. البته مسئولیت سیاست خارجی مستقیماً با رهبری است و دولت هم مجری است. مجلس مستقلاً نمی‌تواند در حوزه سیاست‌ خارجی به جزئیات ورود کند» 🔸این اظهارات، چیزی جز مسئولیت‌ناپذیری را به ذهن متبادر نمی‌کند که اگر غیر از این بود، زمانی که برجام به‌ثمر نشست و حدفاصل سال‌های ۹۴ تا ۹۶ اجرا می‌شد، جواد ظریف و دولتمردان وقت، سند شش‌دانگ آن را به نام خود نمی‌زدند تا پس از ناکامی، دیگر نهادها و افراد را متولی اصلی جلوه دهند. 🌐 کیهــــان آنــــــلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گفت‌وگوی جالب یکی از اهالی مناطق سیل‌زدۀ سیستان و بلوچستان با رئیس‌جمهور 🔹من مخالفتان بودم اما از امروز موافق سرسخت شما هستم.
🔻 تلفن همراه یک شهرک نشین که دارد پیامی که مقاومت لبنان برایش فرستاده را به دوربین نشان میدهد در پیام مقامت لبنان آمده : از شهر فرار کنید، ما آن را نابود خواهیم کرد! لحظاتی پیش و پس از این پیام ها حزب‌الله لبنان در یک حمله موشکی کم سابقه «کریات شمونه» در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داد.
صادرات فولاد ماهانه ۱۰۰۰ میلیارد تومان به کشور ضرر می‌زند! 🔹بعد از اینکه یکی از کشورهای همسایه برای واردات فولاد از ایران عوارض ۳۰ درصدی وضع کرد، صنعت فولاد ایران ۸ ماه است به این کشور تیرآهن و میلگردِ زیر قیمت صادر می‌کند. 🔹در واقع کارخانه‌های فولاد ایران، میلگرد و تیرآهن را گران‌تر از قیمت جهانی به مردم ایران می‌فروشند اما این محصول را ۳۰ درصد زیر قیمت به یکی از کشورهای همسایه صادر می‌کنند. 🔹فروش زیر قیمت میلگرد و تیرآهن سبب شده تا ماهانه ۱۰۰۰ میلیارد تومان خسارت به کشور وارد شود. با این پول می‌شود، هر ۳۰ روز ۳۰ مدرسه مجهز را به‌طور کامل ساخت و در اختیار دانش‌آموزان قرار داد. 🔹نیروی کار، محصول اولیه و استفاده فولادی‌ها از یارانۀ انرژی سبب شده تا هزینۀ تولید فولاد در کشور پایین‌تر از سایر صادرکنندگان فولاد باشد و همین مسئله عامل تداوم صادرات با وجود عوارض سنگین است. 🔹امین ابراهیمی، مدیرعامل یک شرکت فولادی خواستار ورود دولت برای حل موانع صادرات فولاد از جمله سیاست‌های چندگانه در حوزه تسعیر نرخ ارز و بحث رعایت کف عرضه‌ها در بورس کالا شده و معتقد است که صنعت فولاد در حوزه صادرات تقریبا سالیانه نزدیک به ۱۰ میلیارد دلار پتانسیل ارزآوری دارد. 🔸در مقابل، «دانیال آل‌هاشم» استاد دانشگاه صادرات فولاد در ایران را به معنای حراج منابع ملی می‌داند و می‌گوید که‌ای کاش سود صادرات فولاد به جیب اقتصاد کشور می‌رفت. درحال حاضر با روند صادرات فعلی یارانه‌های سنگین متعلق به همه مردم ایران به جیب کشورهای همسایه می‌رود.
29.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بازهم ارزپاشی در حلقوم اغنیاء ⏪رفیقم برای تفریح داره میره عمان میگه کل هزینه سفر برام حدودا یک میلیونه، بقیه‌ش رو از تفاوت نرخ ارز مسافرتی و ارز آزاد در میارم!!! 🎙به روایت محمدرضا شهبازی ✍هنوز دولت روحانی است یا رئیسی؟ آقایان وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی، اینها واقعیت داره؟ خوابید یا بیدار؟ نمی‌خواهید این کثافت‌کاری را جمع کنید؟ اتفاقا اگه هرسال مالیات سنگین از سفرهای تفریحی خارجی بگیرید و خرج مناطق محروم کنید، هم موجب محرومیت‌زدایی میشه و هم تقویت گردشگری داخلی؛ فرآیندی که احتمالا باعث کمتر شدن متلک‌گویی‌های ثروتمندان به نظام هم میشه! 👤محمد جوانی
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 خاطره ای عجیب از مکاشفه فرمانده شهید جستجوگر نور حاج محمود توکلی در یادمان شرهانی راوی :حاج رضا علیجانی
🔴آزادی بیان در کره‌جنوبی... ▪️دولت کره جنوبی مجوز طبابت دانشجویان پزشکی معترض را لغو می‌کند در بحبوحه اعتصاب گسترده پزشکان در واکنش به طرح اصلاح تحصیلات بخش سلامت دولت کره جنوبی  اعلام کرد مجوز طبابت پزشکان جوان را که استعفا کرده ‌اند، در صورت باز نگشتن به سرکار خود لغو خواهد کرد.
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤔الگوی توسعه‌ی دُبی و عربستان هم الگوی خوبیه‌ها... قبول دارید؟
😅آمریکا غلط فرمود که گفت... دوران بله قربان گوها تموم شده و شما هم هر پدر سوختگی بلد بودید سر ما آوردید... ✅پس بایستید و آقایی ایران را تماشا کنید از بزرگی ایران خشمگین باشید...