eitaa logo
قرارگاه حاج قاسم سلیمانی
4.8هزار دنبال‌کننده
56.5هزار عکس
70.8هزار ویدیو
1.2هزار فایل
﷽ میثاق با ولایت و بصیرت افزایی راه برون رفت از فتنه های غبارآلود. ما باید با آرمان های امام راحل و مقام معظم رهبری مدظله تعالی و مکتب شهید سلیمانی در کانال قرارگاه حاج قاسم سلیمانی استوار باشیم. @ur_sep_farhanghian_bsij
مشاهده در ایتا
دانلود
👈ترجمه صفحه◄ ٨١ ►🌹سورة النساء🌹 و اگر خواستید همسری دیگر به جای همسر پیشین جایگزین کنید و به همسر پیشین مال فراوانی [به عنوان مهریه] پرداخته اید، چیزی از آن را پس مگیرید. آیا آن را با تکیه به تهمت و گناهی آشکار پس می گیرید؟! (۲۰) و چگونه آن را پس می گیرید در حالی که [با آمیزش جسمی، تماس روحی و معاشرت] به یکدیگر رسیده اید، و آنان از شما [به وسیله قرارداد ازدواج] پیمانی محکم گرفته اند.(۲۱) و با زنانی که پدرانتان با آنان ازدواج کرده اند ازدواج نکنید، مگر آنچه [پیش از اعلام این حکم] انجام گرفته باشد. یقیناً این عمل، عملی بسیار زشت و منفور و بد راهی است. (۲۲) [ازدواج با این زنان] بر شما حرام شده است: مادرانتان، و دخترانتان، و خواهرانتان، و عمه هایتان، و خاله هایتان، و دختران برادر، و دختران خواهر، و مادرانی که شما را شیر داده اند، و خواهران رضاعی شما، و مادران همسرانتان، و دختران همسرانتان که در دامان شمایند [و تحت سرپرستی شما پرورش یافته اند، البته] از آن همسرانی که با آنان آمیزش داشته اید، و اگر آمیزش نداشته اید، بر شما گناهی نیست [که مادرشان را رها کرده با آنان ازدواج کنید]، و [نیز] همسران پسرانتان که از نسل شما هستند [بر شما حرام شده است]. و هم چنین جمع میان دو خواهر [در یک زمان ممنوع است]، جز آنچه [پیش از اعلام این حکم] انجام گرفته باشد؛ زیرا خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. (۲۳) ◄  ٨١  ► ________________________________ ❤️قرآن روزانه پر از لبخند خدا💚 پر از انرژی مثبت💖💫 ☑️روزی یک صفحه قرآن ➕صوت و ترجمه
هدایت شده از پروانه های وصال
ایران با نزدن فایزر آبی شد اما آمریکا با زدن فایزر قرمز حالا اگه برعکس بود خود تحقیرها میزدند وا مصیبتا وای اگه فایزر زده بودیم اینطور نمیشد و دست آخر هم مینوشتند ایرانی نیستی اگه منتشر نکنی. تقدیم به خود تحقیرهای مملکتمون ✍🏻 ایران_قوی بدون پیشرفت خواهد کرد شهادت تسلیت باد 🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️توهین‌های مجید انصاری به مجالس اهل بیت(ع) 🔻مجید انصاری: دهه فاطمیه و ماه محرم، صفر درست کردیم، کسب و کار عده‌ای در مناسبت سازی است! چنین آدمی معاون روحانی و عضو مجمع تشخیصه! 🔻دادگاه ویژه روحانیت کارش فقط حمایت از روحانیونه؟ آیا بلد نیست امثال این‌ها رو خلع لباس و طبق قانون باهاشون برخورد کنه؟ ═ೋ❅🖋🦋❅ೋ═ 💢کپی مطالب وکلیپ های کانال با مجاز است .ــــــــــ🍃🌸🌷🌸🍃ــــــــــ. http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij ._____🍃🌸🌷🌸🍃_____.
💢هشدار معنادار یک مقام نظامی در جمع فرماندهان ارشد سپاه 🔹🔸سردار سرلشکر غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) در جمع فرماندهان ارشد سپاه در رزمایش پیامبر اعظم۱۷ گفته است: ♦️هرگونه تهدید مراکز هسته‌ای و نظامی جمهوری اسلامی از سوی رژیم صهیونیستی بدون چراغ سبز و حمایت آمریکا امکان‌پذیر نیست و در صورتی که تهدیداتی از این دست جنبه عملی به خود بگیرد، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بدون درنگ، تمامی مراکز، پایگاه‌ها، مسیر و فضای استفاده ‌شده برای عبورو مبداء تجاوز را بر اساس طرح‌های عملیاتی تمرین شده مورد حمله کوبنده قرار خواهد داد. ♦️چندی قبل رسانه‌های رژیم صهیونیستی از قول وزیر جنگ این رژیم اعلام کردند که او به ارتش اسرائیل دستور داده برای انجام عملیات نظامی علیه ایران آماده باشند. ═ೋ❅🖋🦋❅ೋ═ 💢کپی مطالب وکلیپ های کانال با مجاز است .ــــــــــ🍃🌸🌷🌸🍃ــــــــــ. http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij ._____🍃🌸🌷🌸🍃_____.
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ماجرای مرد مرموزی که همواره با ظریف بود! 🔻آن مرد کیست و از کجا ماموریت داشت؟ ═ೋ❅🖋🦋❅ೋ═ 💢کپی مطالب وکلیپ های کانال با مجاز است .ــــــــــ🍃🌸🌷🌸🍃ــــــــــ. http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij ._____🍃🌸🌷🌸🍃_____.
♦️میمون‌های انتقام‌جو ۲۵۰ سگ را کشتند! 🔹اینسایدر: در یکی از روستاهای هند چند سگ یک بچه میمون را کشته‌اند. حالا میمون‌ها برای انتقام توله‎سگ‌ها را می‌دزدند و آن‌ها را از بالای ساختمان‌های بلند به زمین پرتاب می‌کنند. به گفته روستاییان تاکنون ۲۵۰ سگ به همین شکل کشته شده‌اند. 🔹حتی هنگامی‌که مردم محلی متوجه کشته‌شدن سگ‌ها شده‌اند تلاش کردند تا با میمون‌ها مقابله کنند اما میمون‌های خشمگین برای تلافی به جان کودکان کم سن و سال افتاده و قصد ربودن آن‌ها را داشته‌اند. ═ೋ❅🖋🦋❅ೋ═ 💢کپی مطالب وکلیپ های کانال با مجاز است .ــــــــــ🍃🌸🌷🌸🍃ــــــــــ. http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij ._____🍃🌸🌷🌸🍃_____.
فرزندان خانواده لاریجانی‌ها در کجا زندگی می‌کنند؟ ═ೋ❅🖋🦋❅ೋ═ 💢کپی مطالب وکلیپ های کانال با مجاز است .ــــــــــ🍃🌸🌷🌸🍃ــــــــــ. http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij ._____🍃🌸🌷🌸🍃_____.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ برخی ها شعور ندارند ، اما برخی ها شرف ندارند ❗️😳😳😳 ═ೋ❅🖋🦋❅ೋ═ 💢کپی مطالب وکلیپ های کانال با مجاز است .ــــــــــ🍃🌸🌷🌸🍃ــــــــــ. http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij ._____🍃🌸🌷🌸🍃_____.
═ೋ❅🖋🦋❅ೋ═ 💢کپی مطالب وکلیپ های کانال با مجاز است .ــــــــــ🍃🌸🌷🌸🍃ــــــــــ. http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij ._____🍃🌸🌷🌸🍃_____.
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 رهبرانقلاب در پاسخ به شهیدخوش‌لفظ که گفت «دعا کنیدشهید شوم»: شما بعد از ۱۲۰سال که از دنیا رفتید،قطعا شهید هستید. 🗓 بازنشر دیدار خانواده خوش لفظ بارهبرانقلاب به مناسبت سالگرد شهادت علی خوش لفظ ═ೋ❅🖋🦋❅ೋ═ 💢کپی مطالب وکلیپ های کانال با مجاز است .ــــــــــ🍃🌸🌷🌸🍃ــــــــــ. http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij ._____🍃🌸🌷🌸🍃_____.
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ یلدایی مطیعی/ یتیماتو‌ رها نکن حاج قاسم ═ೋ❅🖋🦋❅ೋ═ 💢کپی مطالب وکلیپ های کانال با مجاز است .ــــــــــ🍃🌸🌷🌸🍃ــــــــــ. http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij ._____🍃🌸🌷🌸🍃_____.
🌺🌺🌺سفیر ایران در یمن 🌺🌺 به شهادت رسید 🔹سخنگوی وزارت خارجه: شهید حسن ایرلو سفیر ایران در یمن که از جانبازان شیمیایی جنگ تحمیلی نیز بود در محل ماموریت خود به کرونا مبتلا شد و به‌دلیل همکاری دیر‌هنگام برخی کشورها، در شرایط نامناسبی به کشور بازگشت و به‌رغم به‌کارگیری همه مراحل درمانی برای بهبود وضعیت بیماری ایشان، سحرگاه امروز به شهادت رسید. خدماتی که سردار حسن ایرلو ( سردار شهلایی ) به محور مقاومت کرده فراتر از مقوله یمن است . نقش محوری ایشان در اخراج اول آمریکا و سازمان منافقین از عراق هرگز از یاد نخواهد رفت. روحش شاد و یادش گرامی ═ೋ❅🖋🦋❅ೋ═ 💢کپی مطالب وکلیپ های کانال با مجاز است .ــــــــــ🍃🌸🌷🌸🍃ــــــــــ. http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij ._____🍃🌸🌷🌸🍃_____.