#مرگ نزدیکتر از من به من 5⃣1⃣
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
⚘پروردگار متعال:
در آن (زمين) زندگي ميكنيد ؛
و ميميريد و از آن بيرون ميآييد ؛
در هر ٣ ثانيه يه نفر از دنيا ميره
١ ، ٢ ، ٣ به گوش باش ...
آيا آمادهاي؟
شايد ٣ ثانيه بعد خودت باشي ...⚘
ادامه دارد....
╭═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╮ http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
╰═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╯
2239-fa-tarjomehe sahifehe sajjadiyeh.pdf
1.38M
#معرفیکتاب
📗ترجمه صحیفه سجادیه
🖊سید احمد سجادی
🔰عناوین اصلی کتاب شامل:
⏪ امام سجاد(ع)؛
⏪ صحیفه سجادیه؛
⏪ دعاها؛
⏪ تفسیر؛
╭═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╮ http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
╰═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╯
به عقیده شهید مطهری کربلا یک صفحه سیاه دارد ویک صفحه سفید اما در طول تاریخ متاسفانه صفحه سیاه (جنایات) را بما نشان دادند اما صفحه سفید کربلا بسیار زیباتر و انسان ساز است واین صفحه سفید همان ایثار و حماسه واخلاص وتوحید و فداکاری در راه حق است که میتواند زمینه ساز تمدن بزرگ و هویت ساز جامعه اسلامی باشد که باید از آن درس ها گرفت ...
#ما_رأيتُ_إلّا_جمیلا
╭═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╮ http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
╰═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╯
#نکات_تربیتی
روانشناسان بر این باورند که کودک در مراحلی از سنین رشد خود دارای خصوصیتهای ویژه همان مقطع می باشد . با دانستن این خصوصیات سنی ، اگر والدین این ویژگی ها را مشاهده نکردند باید نگران باشند ، نه این که اگر در کودکشان موجود بود گله کنند ! این دوران بر این قرارند : 1 – از تولد تا دو سالگی ، 2 – دو الی چهار سالگی ، 3 – چهار الی هفت سالگی.....
1 – از تولد تا دو سالگی : شخصیتی حس گر و علاقه مند به لمس اشیاء می باشد . لذا والدین جز در مواقع خطر نباید مانع شوند
2 – دو الی چهار سالگی : درون کودک فقط مشغول عکس برداری از رفتار ها و شخصیت هاست و با آنها شخصیت خود را شروع به ساختن می کند .
3 – چهار الی هفت سالگی : علاقه شدیدی به ادبیات کودکانه و بازی ها دارد . نیازمند به توجه زیاد و ارتباط کلامی بالاست . تفکری خود محور دارد که با خودخواهی کاملاً متفاوت است (توجه شود !) همه را با خود همراه می سازد و نیاز به تایید دارد ، لذا باید با او همراه بود . نیاز شدیدی به رابطه با هم سن و سالان دارد . قدرت تصویر سازی ذهنی بسیار بالایی دارد ، لذا به داستان علاقه مند است .بر روی موضوعات سخت متمرکز می شود پس مهم است روی بدیها تمرکز کند یا خوبیها . قوانین و قواعد ساده را می فهمد ولی قوانین پیچیده را خیر . بعضی قوانین را به طور ثابت در ذهنش نگاه می دارد ، لذا نباید اشتباهت را برایش توجیه کرد .
4 – هفت الی یازده سالگی : صاحب مهارتهای گوناگون است و قدرت شکوفایی آنها را دارد به دنبال دلایل منطقی برای قوانین می گردد .
5 – یازده سالگی به بعد : توان تفکر وتجزیه تحلیل بالایی دارد ، زمان ظهور استعداد های اصلی اوست ، ادراک اصول اخلاقی را به دست می آورد .
تحسین کودک :
• باید کار یا ویژگی خاص کودک تشویق شود نه کل شخصیت او . نگویید آفرین پسر خوب ، این تشویق به او می فهماند که تو همواره خوبی و هیچ عیبی نداری ! بلکه باید مثلا گفت : آفرین به پسری که مسواک می زند .
• برای رفتار های ویژه اش از تحسین ویژه استفاده کنید .
• هر کار خوبی را جداگانه تشویق کنیم . اگر دو کار خوب انجام داد هر دو را جدا جدا تشویق کنیم .
• هر نوع پیشرفتی را باید تحسین کرد . نمره 12 به 13 تشویق دارد .
• باید دانست که تشویق موثر تر از تنبیه است !
• در تحسین ها از جملات تکراری استفاده نکنیم .
• کودک در همان موقع تشویق باید تشویق شود و در همان موقع تنبیه ، تنبیه .
تنبیه کودک :
• آخرین روش تنبیه ، تنبیه بدنی است ! آن هم فقط توسط پدر . چون اگر از پدر رنجید به سمت مادر می رود ، چون کانون مهر است . ولی اگر از مادر رنجید به کجا خواهد رفت ؟
• تنبیه نباید در مقابل افراد دیگر انجام شود .
• اگر والدین می دانند تنبیه بدنی اثر ندارد ، نباید بزنند . اگر تنبیه بدنی را آخرین راه دانستند ، نباید به صورت او ضربه بزنند . نباید به گونه ای بزنند که سرخ یا کبود شود . نباید با آلتی یا وسیله ای بزنند . اگر کودک بیمار است اصلا نباید تنبیه بدنی شود .
• اولین مرحله تنبیه نگاه بی محبت است . مرحله ی بعد قطع جوایز است . مرحله بعد قطع آن چیزهایی است که او دوست دارد ، مانند : یک کارتون یا یک غذای خوشمزه یا رفتن به خانه خاله و ... آن هم ابتدا باید در حد تهدید باشد .
• مرحله بعد تنبیه قهر های چند ساعته است ، چند ساعت نه بیشتر !
╭═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╮ http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
╰═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابل توجه غرب زده های پر ادعا و دشمنان آیت الله خامنه ای رهبر بزرگ ایران
نگرانی دشمنان از احیای مجدد و بی سابقه امپراطوری بزرگ ایران
╭═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╮ http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij
╰═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╯