دشمن با آزاد نکردن پولهای بلوکه شده ایران و نقض مکرر آتشبس(تصرف کشتی و نفتکش، نقض حریم هوایی، بمباران لبنان، محاصره دریایی و...) میخواهد به ما بفهماند، اگر در مذاکره حاضر شوید، باید تسلیم و ذلیل من باشید.
این که ما در چه شرایطی هستیم و مسئولان ما چه تصمیمی خواهند گرفت را نمیدانیم، ولی جز شکست چیزی مانع تجاوز و زیادهخواهی این غدّار ظالم وحشی، نخواهد شد.
عزت اسلام و ایران و موفقیت مسئولان و بهترین تصمیمگیری این عزیزان برای منافع ملی را از خدای عزیز حکیم خواستاریم.
┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
🌐 کانال نهاد رهبری دانشگاه سیستان و بلوچستان در ایتا:
eitaa.com/usb_nahad
هدایت شده از رسانه رهبر انقلاب اسلامی
🇮🇷 وحدت قلبها زیر پرچم وطن
🔻دستیابی به «ایران هر چه قویتر» از مسیر وحدت بین اقشار مختلف جامعه میگذرد که مکرراً مورد تأکید ایشان [ رهبر عظیمالشأن شهید] بود.
🔻شمّهی قابل توجهی از این وحدت در این چهل روز تحقق پیدا کرد: قلوب مردم به هم نزدیک شد، یخهای فیمابین اقشار مختلف با گرایشهای متفاوت شروع به ذوب شدن کرد، همگان زیر پرچم وطن جمع شدند و روز به روز به عدد این جمع و به کیفیت آن افزوده میشود.
🔻بسیاری از کسانی که هنوز به اینگونه حضور دست نیافتهاند، قلباً همراه و همسخن با جمعیتهای حاضر در میادین هستند.
✍🏼 حضرت آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنهای | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵
📲 @rahbar_enghelab_ir
⚫️ #اینفوتبیان | مرد بازنده!
▪️ مروری بر لفاظیها و بلوفهای توخالی دونالد ترامپ در جنگ با ایران