4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پایان شاخبازی در خیابانهای #استانبول 🔽
✍️علیرضا گرانپایه
🔷️ تمنای امروزشان فرق دارد. ضجههای مجازیشان برای لایک و کامنت، متفاوت از گذشته است. آن نمایشهای اغراقآمیز کارگردانیشده دیگر تمام شده. حداقل دیگر آن شور و هیجان دو سه سال گذشته را ندارد. شاخهای شاغل در خیابانهای #ترکیه دیگر تمام شامورتیبازیهایشان را درآوردند.
🔶️ «صاحب استانبول» در زندان ایران آب خنک میخورد. یکی، دو نفرشان چراغ خاموش به کشور برگشتند و خودشان را تحویل دستگاه قضا دادند تا زودتر به زندگی عادی برگردند. آن شوی مجازی منتهی به سایتهای شرطبندی دیگر رنگ و لعاب گذشته را ندارد اما توری که پهن شد، چهرههایی که از ایران شکار شد و راهی ترکیه شدند حالا کمکم به نقطهی اوج پشیمانی رسیدند. افسردگی کمترین کلمه برای توصیف حال و روز چهرههایی است که با وعدهی درآمد میلیون دلاری از سایتهای شرطبندی به ترکیه مهاجرت کردند تا بخشی از پروژهی تبلیغاتی مدیران این سایتها شوند.
ادامه یادداشت را در اینجا بخوانید.
@vaavmag
هشت روایت از مردی که پدر رهبرانقلاب بود
✍️ فائزه خدادادی
🔷️ کتاب «زندگی اینجاست» کوتاهههایی از زندگی مرحوم آیتالله سیدجواد خامنهای، پدر بزرگوار رهبرانقلاب است. این کتاب روایت ساده و صمیمی از زندگی ایشان است که در طول ۹۳ سال حیاتشان، هرگز سادهزیستی، دوری از تظاهر و زیست صمیمانه و بیتکلف کنار مردم را ترک نکرد.
🔶️ «زندگی اینجاست» به قلم مهدی قزلی و توسط #انتشارات_انقلاب_اسلامی تولید و روانهی بازار شده است.
@vaavmag