⭕️ هر سلیقه و هر پوششی!
🔻سردار عزیز جعفری( فرمانده اسبق سپاه):امروز مردم با هر سلیقه و با هر پوششی در میادین و اجتماعات شبانه،می گویند که در مقابل زیاده خواهی دولت آمریکا نباید کوتاه آمد.
🔻رهبر شهید انقلاب،بیحجابی را حرام شرعی و سیاسی دانسته و فرموده اند: «نظر قاطع من در مورد حجاب این است: حکم قانون برای همه واجب است.چه کسانی که به شرع معتقدند و چه کسانی که به شرع معتقد نیستند،قانون راباید رعایت کنند.۱۴۰۳/۱/۱۵»
«نظام درمقابل شکستن هنجارهای دینی وظیفه دارد.مسئولین دراین زمینه باید وظیفه خود را انجام دهند.۱۴۰۳/۱/۲۲»
«امروز دشمنان روی مسئلهی برداشتن حجابِ بانوان تلاش می کنند،امّا این اوّل کار است.هدف دشمن این است که وضع پوشش در کشور را به وضع فضاحتبار زمان طاغوت برگردانند .۱۵/ ۱/ ۱۴۰۳»
🔻دیدگاه سردار جعفری(مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعیِ سپاه)درباره پوشش، کاملا مغایر با نظر رهبر شهید انقلاب است!رهبر شهید،"بی حجابی"را حرام شرعی و سیاسی،شکستن هنجار دینی و محصول توطئه دشمن می دانند اما سردار جعفری،آن را در حد یک سلیقه پایین می آورد و هر پوششی را مجاز می داند و بین بی حجابی و حجاب،فرقی قائل نیست!
🔻در نظر اهل اندیشه،نگرش رهبر شهید،دینی_فقاهتی و دیدگاه سردار جعفری درباره پوشش،سکولار و غیر دینی است!
🔻چرا فردی مانند سردار جعفری،در مورد حجاب به ورطه سکولاریسم افتاده؟خود مجتهد بینی و عدم تمکین به نگرش ولی فقیه به عنوان شاخص،از علل بروز چنین انحرافاتی است.انحرافاتی که وضع اسفناک بی حجابی و برهنگی این روزهای کشور و صحنه هایی مانند تصاویر بالا از نتایج آن است!
@pas_kouchehaie_enghelab
✍کودتای ۵-۱۰؟
🔻سیاست گام به گام، حذف رهبری
🔻سلسله کودتاهایی که سابقه ای طولانی به اول انقلاب با عقبه ای به قبل از انقلاب دارد.
🔻سپاه مواظب باشد در این سلسله کودتا ها فریب نخورد
🔻امروز عزیز جعفری ، علی هاکبری وقمی عدد ورقمی نیستند که در خواسته ۱۰ بندی امام رشید که خواسته ملت مبعوث شده است، خلل وانحرافی ایجاد کنند وگرنه مثل حجازیها و .. تو دهنی خواهند خورد.
🔻 دولت بداند که ملت کودتای معیشتی دیگری را تحمل نخواهد کرد .
#تا
#محو_كامل_رژیم_صهيونيستي
#آتش_بسي_درکارنیست
#اي_کاش_من_هم_یک #پاسدار_بودم
#مرگ_بر_آمریکا
#مرگ_براصلاحاتچیکودتاچی
#مرگ_بر_اسرائیل
#وَعْدَالله
🌹@vadallah
🇮🇷 شروط دهگانه را اگر از دیپلماسی نتوانیم بگیریم با جنگ میگیریم
🇮🇷 درباره نقاط قوت خود مذاکره نمیکنیم،
🇮🇷 کسی آمریکا را فریب نمیدهد، آمریکا خود شیطان بزرگ است
#صدای_خیابان
#فریاد_مردم
🚀 جهش ایران |
@jahesheiran
⭕️ نهجالبلاغه بر سر نیزه!
🔻از یکی پرسیدند چرا نماز نمی خوانی؟
گفت چون قرآن می فرماید:"لا تقربوا الصلاه" و "فَوَیل لِلمُصلین"
گفتند چرا در جهاد شرکت نمی کنی؟
گفت در قرآن آمده:"لا تُلقوا بایدیکم الی التهلکه"
پرسیدند چرا اهلِ قمار و شراب خواری هستی؟
جواب داد قرآن فرموده:"یسئلونک عن الخمر و المیسر،قل فیهما منافع للناس"
🔻در تاریخ اسلام همیشه کسانی بوده اند که با متون مقدس(قرآن کریم و فرمايشات معصومین علیهم السلام)به صورت دلبخواهی و "نُومِنُ بِبَعض و نُکفِرُ بِبَعض"برخورد کرده و در حقیقت متون مقدس را ابزار پیشبرد مقاصد خود کرده اند!
🔻مولوی(شاعر معروف ایرانی)درباره این افراد چنین سروده است:
آن که مردن پیش چشمش"تهلکه" است
امر "لا تلقوا"بگیرد او بدست
آن که مردن پیش چشمش فتح باب
"سارعوا" آید مر او را در خطاب!
🔻جناب پزشکیان!
در نهج البلاغه ای که می خوانید احیانا در فضیلت جهاد و در مذمت غفلت از دشمن و بیدار شدن برخی با لگد دشمن از خواب مطلب یا نکته ای نیامده؟؟
چرا هیچ وقت به فرازهای رفیع نهج البلاغه درباره جهاد،شهادت،مبارزه با ظلم،یاری مظلومان،نهی از همنشینی با ثروتمندان و اغنیا و... استناد نکرده و نمی کنید؟؟
@pas_kouchehaie_enghelab
🚨 قابل توجه/ «آخرین» تندرو؟!
🔺️اخبار عبری والا: «نتانیاهو به ترامپ گفت: مجتبی خامنهای آخرین تندروی باقیمانده در ایران است، اگر او را به موفقیت ترور کنیم، راه مذاکره با ایران باز خواهد شد
✍🏻 در ادبیات سیاسی دشمن، تندرو کسی است که پایبند به مبانی انقلاب اسلامی است و از دید دشمن، فقط رهبری باقیمانده و سایر مسئولان #تصمیمگیر پایبند به مبانی انقلاب اسلامی نیستن که دقیقا محاسبه دشمن درسته و ما خودمان داریم میبینیم و مذاکرهای را هم که میگویند، معنی آن تسلیم است