eitaa logo
کانال وعده صادق ۳
8هزار دنبال‌کننده
10.5هزار عکس
11.1هزار ویدیو
16 فایل
ارتباط با ادمین👇 @Safarzaade لینک کانال https://eitaa.com/joinchat/1428816015C9df26168d7 تعرفه تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/4027449818C140e4242d5
مشاهده در ایتا
دانلود
حماه تایید بشه راه ارتباطی لبنان و سوریه قطع میشه و احتمال نقض شدن آتش بس در لبنان هست
رهبر گروه تروریستی تحریر الشام: نام عملیات تصرف حلب «انتقام از سلیمانی» است . @BAARBAEINTAZOHOR313 «کانال» «با اربعین تا ظهور ۳۱۳» @BAARBAEINTAZOHOR313 «🇮🇷🇮🇷🇮🇷»
رژیم صهیونسیتی از اول مرداد ماه سال ۱۴۰۴ تا نیمه اول شهریور ۱۴۰۴ بشدت حوادث سنگینی را تجربه خواهد کرد که از شدت و بزرگی آن نمیتوان براحتی رد شد ✍️وارده ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳ @BAARBAEINTAZOHOR313 «با اربعین تا ظهور ۳۱۳» @BAARBAEINTAZOHOR313
کانال وعده صادق ۳
✅ آیا قرقیسیا نزدیک‌ است آیا اردوغان و ترامپ زمینه ساز نبرد قرقیسیا هستند؟ 🔺مواضع و تحرکات نظامی تر
بعضاً دیده میشه این حوادث را به نبرد های آخرالزمانی پیوند می‌زنند یا نبرد قرقیسیا البته نه میتوان رد کرد نه تایید ولی قبلا در قالب یک پست کلیت را توضیح داده شده و الان ریپلای کردم روی همین پست حتما بخونید با دید بازتری میتوان نگاه کرد به وقایع @BAARBAEINTAZOHOR313 «با اربعین تا ظهور ۳۱۳» @BAARBAEINTAZOHOR313
🔺سپهبد سرگئی کیسل، فرمانده نیروهای روسیه در سوریه توسط پوتین برکنار شد. @BAARBAEINTAZOHOR313 «با اربعین تا ظهور ۳۱۳» @BAARBAEINTAZOHOR313
🔴بشار اسد: با کمک دوستان‌مان تروریست‌ها را نابود می‌کنیم 🔸بشار اسد در گفت‌وگو با رئیس امارات: سوریه به دفاع از ثبات و تمامیت ارضی خود در برابر تروریست‌ها و حامیان آنان ادامه خواهد داد و با کمک هم‌پیمانان و دوستان خود خواهد توانست آن‌ها را بیرون براند و نابود کند. 🔹بن‌زاید: امارات در مبارزه با تروریسم ‌از سوریه حمایت می‌کند و خواستار بازگشت حاکمیت دمشق بر همۀ اراضی‌اش است. @BAARBAEINTAZOHOR313 «کانال» «با اربعین تا ظهور ۳۱۳» @BAARBAEINTAZOHOR313 «🇮🇷🇮🇷🇮🇷»
🔴ارتش سوریه: به‌زودی ضد حمله آغاز می‌شود 🔹وزارت دفاع و ارتش سوریه در بیانیه‌ای اعلام کردند که تروریست‌ها همزمان با عملیات نظامی، کارزار دروغ‌پراکنی و شانتاژ گسترده خبری را در دستورکار خود قرار داده‌اند. 🔹در این بیانیه آمده است: گروه‌های تروریستی مسلح همچنان از طریق تمام پلتفرم‌های خود، در راستای جنگ رسانه‌ای هماهنگ‌شده، اخبار دروغین منتشر می‌کنند تا روحیه‌ی مردم و ارتش قهرمان ما را تضعیف کنند. آن‌ها از وقایع میدانی اخیر در شهر حلب و تمرکز برخی رسانه‌های جهانی و عربی بر انتشار تمام اخبار صرف نظر از صحت آن‌ها سوءاستفاده می‌کنند. این گروه‌ها حجم عظیمی از اخبار دروغین و شایعات را منتشر می‌کنند. 🔹فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح تأکید می‌کند که عملیات مقابله با حملۀ تروریستی با موفقیت و قاطعیت درحال انجام است و به‌زودی به مرحله‌ی ضدحمله برای بازپس‌گیری و آزادسازی تمام مناطق اشغالی از چنگال تروریسم خواهیم رسید. @BAARBAEINTAZOHOR313 «کانال» «با اربعین تا ظهور ۳۱۳» @BAARBAEINTAZOHOR313 «🇮🇷🇮🇷🇮🇷»
🔺دفعه قبل هم تا پشت کاخ بشار رسیده بودند، دمشق کامل سقوط کرده بود که حاج قاسم از همونجا پاکسازی رو شروع کرد رسید تا مرز ترکیه، فلذا زیاد سقوط و فتوحات سوریه رو جدی نگیرید... هرچند که دشمن اینبار از اشتباهات قبلی درس گرفته و یه مقدار کار سختتره... @BAARBAEINTAZOHOR313 «کانال» «با اربعین تا ظهور ۳۱۳» @BAARBAEINTAZOHOR313 «🇮🇷🇮🇷🇮🇷»
🔴درباره حلب 👇 تروریست‌ها از دیشب در شهر به دلیل قطع ارتباطشون با یکدیگر بسیار گیج و سردرگم شده‌اند و از دیشب کلی تروریست در خیابون‌های حلب مفقود و کشته شدند. حالا تروریست‌ها توی کانالهاشون یکسره پیام میدن حلب آزاد نشده احتیاط کنید قسد وارد شهر شده و ... پ.ن: خوابی که جبهه مقاومت براشون دیده، کابوس دردناک و تمام نشدنی است./مهم تثبیت است نه اشغال اولیه! @BAARBAEINTAZOHOR313 «کانال» «با اربعین تا ظهور ۳۱۳» @BAARBAEINTAZOHOR313 «🇮🇷🇮🇷🇮🇷»
🔴امروز؛ تل آویو زیر حمله موشکی یمنی‌ها 😍 @BAARBAEINTAZOHOR313 «کانال» «با اربعین تا ظهور ۳۱۳» @BAARBAEINTAZOHOR313 «🇮🇷🇮🇷🇮🇷»
🔴فوری منابع خبری از بمباران شدید عقبه تروریست ها در ادلب را حکایت میکند برخی منابع از انهدام کامل مقر فرماندهی مرکزی تروریست‌های تحریرالشام در ادلب که محل حضور الجولانی، افسران ارشد ترکیه و اوکراينی بوده، خبر می‌دهند، تصاویری نیز از این حمله منتشر شده، اماهنوز از سرنوشت الجولانی ملعون و افسران خردوغان خبری نیست. @BAARBAEINTAZOHOR313 «کانال» «با اربعین تا ظهور ۳۱۳» @BAARBAEINTAZOHOR313 «🇮🇷🇮🇷🇮🇷»
🔴 میدانی: از ده صبح تا ظهر هفت بار ادلب به عنوان عقبه و مرکز اصلی تروریست‌ها، توسط جنگنده‌های سوری و روسی بمباران شده است. در کنار آن نقاط تجمع تروریست‌ها در اطراف حلب و مسیر حماه نیز هدف قرار گرفته است. مهم: تمرکز روی زدن عقبه تروریست‌ها عملا موجب توقف پیشروی آن‌ها به سمت حماه شده است. @BAARBAEINTAZOHOR313 «کانال» «با اربعین تا ظهور ۳۱۳» @BAARBAEINTAZOHOR313 «🇮🇷🇮🇷🇮🇷»