هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
ابتدای فروردین ماه، ناگهان نرخ تسعیر پتروشیمیها از ۲۸۵۰۰ به ۳۶۵۰۰ افزایش یافت. یعنی اگر پتروشیمیها محصولاتشان را به قیمت جهانی ضربدر دلار ۲۸۵۰۰ میفروختند، قرار شد قیمتهای جهانی را ضربدر دلار ۳۶۵۰۰ کنند.
با علم به اینکه این اتفاق، موج تورمی شدیدی ایجاد خواهد کرد، صریحا با افزایش نرخ تسعیر به ۳۶۵۰۰ مخالفت کردیم. با پیگیریهایی که انجام شد، نرخ تسعیر به ۲۸۵۰۰ بازگشت.
جماعتی مدعی اقتصاددانی، که بعضا روابطشان با بورسبازان برای ما معلوم است، قیامت بهپا کردند که این کاهش نرخ تسعیر روی قیمت نهایی "بیاهمیت" است و رانت ایجاد خواهد کرد.
امروز خبرگزاری انقلابی تسنیم در گزارش خوبی نشان داده است که فروردین ماه با افزایش نرخ تسعیر(نرخ تسعیر یعنی نرخ تبدیل دلار به ریال) به ۳۶۵۰۰ قیمتها بالا رفته و پس از بازگشت نرخ تسعیر به ۲۸۵۰۰، در خردادماه قیمت نهایی محصولات پتروشیمی حدود ۳۰ درصد ارزانتر از فروردین است.
البته این را کافی نمیدانیم و به صورت جدی پیگیر توقف فروش دلاری مواد اولیه ایرانی به مردم ایران هستیم که درآمدشان ریالی است.
ما انشاءالله این مسیر را تا پایان خواهیم پیمود.
بعضا برخی از شماها پیام میدهید که ما چکار کنیم؟ تبلیغات و تعلیمات دو کار جدی همه ماست. باید تبلیغ کنیم، تعلیمات بدهیم، همفکر بسازیم، یک موج تبلیغاتی و فکری به وجود بیاوریم، تا یک جریان اجتماعی پدید آید و تودههای آگاه و وظیفهشناس و دیندار، متشکل شده و بساط نئولیبرالیسم را برچینند.
@syjebraily
✨ رهبرمعظم انقلاب، خطاب به خدام امام رضا(ع): دل ما آن جایی است که شما همواره در آنجا مشرفید.
♦️ حقاً و انصافاً خدمت آستان مقدس امام هشتم عليهالسّلام وقتى با شرايط و شئون ويژهى آن انجام بگيرد، از بزرگترين ارزشها و بزرگترين افتخارات است و امروز چنين چيزى ميسور است و وجود دارد، بنده هم افتخار مىكنم اگر چه به نام و نه به عمل جزء شما هستم و مشرف به خدمت اين آستان قدسم ...
♦️اين سخن دل را با شما در ميان بگذارم كه دل ما آن جايى است كه شما همواره در آنجا مشرفيد و خوشا به حالتان و حقيقتاً شيرينترينِ لحظات براى بنده، آن لحظاتى است كه به آستان قدس مشرف مىشوم.
🇮🇷 پیام های بیشتر در كانال وقت سحر در پيام رسانهاى ایتا و سروش:
👇👇👇
🚩 @vaghtesahar
⁉️ چه کسی سفارت افغانستان را به طالبان سپرد؟
🔹قبل از اینکه بخواهیم سر این مسئله بحث کنیم که سفارت افغانستان در تهران را ظریف به طالبان داده یا امیرعبداللهیان، بهتر است این پرسش را مطرح نماییم که اساسا این یک اقدام صحیح بوده است یا خیر؟!
🔹اگر موضع جمهوری اسلامی را در این رابطه بخواهید، از ابتدا نیز اعلام شد همانگونه که بحث حکومت در افغانستان یک موضوع داخلی است و ایران دخالتی نمیکند، بحث سفارت هم یک مسئله افغانی است؛ لذا از جمهوری اسلامی نباید انتظار داشت به ریز مسائل خصوصی و داخلی افغانها ورود نماید.
🔹اما اصل داستان سفارت افغانستان به این قرار است که پس از سقوط دولت اشرف غنی و تسلط گروه طالب بر افغانستان، سفیر این کشور در تهران نیز کناره گیری میکند و وزارت خارجه طالبان یکی دیگر از کارکنان همان مجموعه را برای مدتی بعنوان سرپرست تعیین مینماید که پس از اتمام دوران سرپرستی، طالبان نفرات جایگزین را معرفی میکند.
🔹ولی ایران همچنان دولت امارت اسلامی را به رسمیت نشناخته و حتی در دیدار امیرخان متقی وزیرخارجه طالبان با رئیس دستگاه دیپلماسی نیز پرچم این گروه مشاهده نگردید. هرچند بنده موفق به ورود به پایگاه اینترنتی سفارت افغانستان در تهران نشدم اما در جایی شنیدم که حتی این سایت نیز همچنان با پرچم ملی افغانستان فعالیت دارد (البته مطمئن نیستم).
🔹لذا ابتدا باید بدانیم سپردن سفارتخانه به طالبان، و به رسمیت شناختن حاکمیت این گروه بر افغانستان دو مقوله جدا از هم اند. کما اینکه کشورهایی نظیر ترکیه، روسیه، چین و پاکستان هم سفارتخانه های افغانستان در آنکارا، مسکو، پکن و اسلام آباد را به طالبان سپرده اند که این امر نیز تحت شرایط خاصی صورت گرفته است.
🔹کشورهای همسایه افغانستان از جمله ایران، (مثل) سوئد و اتریش و آمریکا و فرانسه نیستند که در آن سر دنیا نشسته باشند و از آوارگی مردم این کشور ککشان هم نگزد! امروز افغانستان در کنترل طالبان است و ایران به تنهایی مطابق آمار رسمی میزبان بیش از ۵ میلیون و بر اساس آمار غیر رسمی میزبان حدود ۱۰ میلیون انسان افغان است.
🔹تصور کنید ایران مانع تحویل سفارت به طالبان میشد؛ رتق و فتق امورات این تعداد جمعیت را سفیر اشرف غنی میتوانست انجام بدهد درحالی که با طالبانِ مسلط بر افغانستان هیچ ارتباطی نداشت؟! ارتباط محدود و مشروط با طالبان در عین نپذیرفتن حاکمیتشان، عین تدبیر و عقلانیت بود که نه تنها ایران بلکه سایر همسایگان خصوصا پاکستان و ترکیه نیز که میزبان خیل زیادی از افغانها هستند آن را در پیش گرفته اند.
#عبدالرحیم_انصاری
🇮🇷 پیام های بیشتر در كانال وقت سحر در پيام رسانهاى ایتا و سروش:
👇👇👇
🚩 @vaghtesahar
#تاریخ_تحریف_شده را دور بریزیم...
👈 اصلاً اسمش پطروس نبود، هانس بود. هانس هم یک شخصیت تخیلی بود که نویسندهای امریکایی به نام مری میپ داچ خلق کرده بود.
او خودش هم هرگز به هلند سفر نکرده بود.
بعدها هلندیها از این قهرمان خیالی یک مجسمه ساختند.
پروفسور اد هانسن که از قضا رایزن فرهنگی هلند هم بود، اصلا از چنین شخصیتی خبر ندارد،
اما ما نسل به نسل با خاطره و خیال پطروس فداکار دروغی بزرگ شدیم...!
💎 حق داریم اگر بفهمیم که اصلا پطروسی در کار نبوده و تخیلی بوده و تازه اسمش هم پطروس نبوده، و ما برای این قهرمان قلابی دل میسوزاندیم، عصبانی باشیم...😔
چه فکر کرده بودیم که تصور میکردیم که میشود یک سد را با انگشت کوچک یک پسر بچه نجات داد؟
👈 داستان حقیقی حسین فهمیده را حذف کردند، تا قهرمانان واقعی را از ما بگیرند و ما را از درون تهی کنند.
🇮🇷
✍️ مسعود
🇮🇷 پیام های بیشتر در كانال وقت سحر در پيام رسانهاى ایتا و سروش:
👇👇👇
🚩 @vaghtesahar
🔴 پیغام دیرهنگام رژیم صهیونسیتی به حزب الله و چند نکته
🇮🇷 پیام های بیشتر در كانال وقت سحر در پيام رسانهاى ایتا و سروش:
👇👇👇
🚩 @vaghtesahar
✴️ سردار حاجیزاده: دشمنان میخواهند تنش مرزی با افغانستان را به جنگ تبدیل کنند؛ موضوع مدیریت میشود جای نگرانی نیست
♦️فرمانده نیروی هوافضای سپاه در دانشگاه علم و صنعت:یک اتفاقاتی در مرز افتاده که در همان حوزه مرز و توسط نیروهای همانجا مدیریت می شود نباید به این مسائل دامن بزنیم.
♦️پشت سر این قضایا خیلی از دشمنان هستند که می خواهند آن را به یک موضوع بزرگ، درگیری و جنگ تبدیل بکنند که مطلقا این اتفاق نخواهد افتاد.
🇮🇷 پیام های بیشتر در كانال وقت سحر در پيام رسانهاى ایتا و سروش:
👇👇👇
🚩 @vaghtesahar
🔴 یک نماینده مجلس: اعتراف میکنم در سفر به اندونزی، کوچکترین استراحتی از رئیس جمهور ندیدم
♦️محمدمهدی زاهدی، نماینده مردم کرمان در صحن علنی مجلس:کل 48 ساعت رئیس جمهور در حال فعالیت بود. در هواپیما با اینکه 9 ساعت پرواز بود، او یک لحظه استراحت نداشت.
♦️به محض ورود به فرودگاه جاکارتا به جلسه رفتیم و تا وقتی که به فرودگاه برگشتیم همه کار بود و کار و کار ، و از رئیس جمهور بابت این موضوع تشکر و قدردانی می کنم.
🇮🇷 پیام های بیشتر در كانال وقت سحر در پيام رسانهاى ایتا و سروش:
👇👇👇
🚩 @vaghtesahar
🟩🟦 پاسخ سردار حاجیزاده به سوالی درباره ورود سپاه به خودروسازی: بخواهند کمک میکنیم ولی نمیتوانیم جایگزین خودروسازان بشویم
♦️فرمانده نیروی هوافضای سپاه در دانشگاه علم و صنعت:نمیتوانیم به هزاران مشکل کشور ورود کرده و حل کنیم ولی می توان از الگویی که در نیرو ایجاد شده در بخش های دیگر استفاده کرد.
♦️در سال 97 پس از خروج برجام، خودروسازان با مشکل تامین قطعه خودرو مواجه شدند، اروپایی ها قطعه ندادند و بسیاری از خودروها به خاطر نقص قطعه به پارکینگ ها منتقل شدند. بچه ها در وزارت دفاع و مجموعه هوافضا کمک کردند و بسیاری از قطعات بومی شدند و مشکلات حل شد.
♦️هر کس از هر کجا بخواهد می توانیم کمک کنیم ولی نمی توانیم جایگزین خودروسازان یا دیگر مجموعه ها بشویم.
🇮🇷 پیام های بیشتر در كانال وقت سحر در پيام رسانهاى ایتا و سروش:
👇👇👇
🚩 @vaghtesahar
🍇🍇🍇
💠 یک کسی خدمت امام رضا (علیه السّلام) رسید، گفت: آقا من فقیر هستم، مشکل دارم، از جهت مالی چطور هستم و خانوادهی من چطور هستند، شروع به گفتن کرد.
🍇 🍇🍇
حجه الاسلام عالی : یک سینی انگور در مقابل امام رضا (علیه السّلام) بود، یک شاخهی انگور برداشت و به او داد. این شخص متعجّب شد. گفت: آقا من انگور میخواهم چه کار بکنم. زن و فرزند من گرسنه هستند، انگور چه فایدهای برای من دارد. این انگور را کنار گذاشت. امام هیچ چیزی نگفت. یک چند لحظه گذشت، یک کسی دیگر آمد وارد اتاق شد، آقا سلام علیکم. حضرت جواب سلام او را دادند. یک دانهی انگور به او تعارف کرد. برق خوشحالی در چشم آن تازه وارد جهید. گفت: آقا از شما ممنون هستم، من آمده بودم شما را ببینم امّا شما چقدر کریم هستی، یک دانهی انگور را میگیرم و به خانه میبرم و در یک ظرف آب میچکانم همه بخورند و خانواده تبرّک بشوند. امام شاخهی انگور را به او داد. گفت: آقا همان کافی بود، از شما ممنون هستم، شما چقدر کریم هستید، شاخه را گرفت. امام سینی انگور را به او داد. گفت: آقا من اصلاً آمده بودم خود شما را ببینم، دل من برای شما تنگ شده بود، شما چقدر کریم هستید. امام فرمود: یک کاغذی یک چیزی بیاورید. نوشت باغهای انگور خود را به این بخشیدم. گفت: آقا زبان من لال شد، دیگر اصلاً نمیدانم چطور میتوان تشکّر تو را بکنم. من آمده بودم شما را ببینم. امام فرمود: و آن زمینهای اطراف آن را. گفت: آقا من دیگر هیچ چیزی نمیتوانم بگویم.
🍇🍇🍇
♦️این طرف اوّلی که آن گوشه نشسته بود، دید عجب من محتاج بودم، امام همینطور خروار خروار دارد به این میبخشد. بلند شد گفت: آقا مثل اینکه ما محتاج بودیم، این آمده بود فقط شما را ببیند، دل او تنگ شده بود، من محتاج بودم. چرا به او اینقدر دادی؟ امام زیر آن نوشته اضافه کرد: «لَئِنْ شَکَرْتُمْ لَأَزیدَنَّکُمْ وَ لَئِنْ کَفَرْتُمْ إِنَّ عَذابی لَشَدیدٌ»[سوره ابراهیم، آیه۷] من اوّل یک شاخهی انگور به تو دادم، تو اعتراض کردی، قدر ندانستی. یک دانهی انگور به او دادم، قدردانی کرد می خواهی اضافه شود؟! سنّت خدا این است که برکات خود را برای آن کسی میفرستد که شاکر باشد.
🇮🇷 پیام های بیشتر در كانال وقت سحر در پيام رسانهاى ایتا و سروش:
👇👇👇
🚩 @vaghtesahar
🟨🟩 سردار حاجیزاده: آمریکاییها از سال 2014 برای جنگ اوکراین نقشه کشیده بودند
♦️فرمانده نیروی هوافضای سپاه در دانشگاه علم و صنعت:آمریکاییها مخالف پایان جنگ اوکراین هستند چون خودشان طراح این جنگ هستند.
♦️آمریکا پشت همه جنگ ها در افغانستان، عراق، سوریه، لیبی و یمن قرار دارد.
♦️سود آمریکا در ایجاد جنگ و بهم ریختن کشورهاست.
🇮🇷 پیام های بیشتر در كانال وقت سحر در پيام رسانهاى ایتا و سروش:
👇👇👇
🚩 @vaghtesahar
💢 پرونده یکی از ۳ مکان ادعایی آژانس بسته شد
♦️در پی تعاملات اخیر بین ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی، پرونده مربوط به یکی از مکانهای ادعایی آژانس - آباده - بسته شد و ادعای کشف ذرات اورانیوم با غنای ۸۳.۷ درصد نیز در پی توضیحات ارائه شده از سوی ایران حل شده است.
🇮🇷 پیام های بیشتر در كانال وقت سحر در پيام رسانهاى ایتا و سروش:
👇👇👇
🚩 @vaghtesahar
🔲◾️برای کسی که به دنبال سود گزاف میلیاردی است، اهمیت ندارد شعار لیبرالی داده شود یا شعار انقلابی / بخش اول
🔹دکتر سعید جلیلی صبح دوشنبه در مراسم افتتاحیه نخستین جشنواره مطالبهگری «۸ فرمان مقام معظم رهبری درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی و فرمان ۴ مادّهای مبارزه با قاچاق کالا و ارز» که در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، حضور یافت.
🔸نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به فرمان «مبارزه با فساد» ۲۲سال پیش رهبری انقلاب که به عنوان بالاترین مقام رسمی کشور به سران سه قوه ابلاغ شد، اظهار داشت: بعد از ۲۲ سال تقریباً همه اذعان دارند که در این زمینه موفقیت لازم به دست نیامده است. این موضوع نیازمند یک آسیبشناسی جدی است. اگر گفته میشود بعضی موضوعات نیازمند اراده است، اراده در این موضوع در بالاترین سطح به سران سه قوه ابلاغ و اعلام میشود و تمام افکار عمومی در جریان چنین تصمیم مهم حکومتی قرار می گیرند؛ اما چرا ما در این موضوع به نتیجه نرسیدهایم؟
آسیبشناسیهای غلط و ناقص، خود آسیب است
🔸عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت که در بعضی موضوعات، مسئله و راه حل ناشناخته است؛ اما خیلی از موضوعاتی که به عنوان فساد شناخته می شوند راه حل آنها شناخته شده است. بسیاری از کشورها در مبارزه با فساد این تجربه را داشتهاند. بعضی اوقات میتوان فرافکنی کرد و موضوع را به روی کار بودن دیگران ربط داد. در این ۲۲ سال همه طیفهای سیاسی هم مجلس و هم دولت را در اختیار داشتند. از دید سیاسی هم در مقاطعی بوده که مجلس و دولت با هم هماهنگ بودهاند، سئوال این است که این موضوع چرا انجام نشده است؟ اگر میخواهیم در این کارویژه و وظیفه مهم نظام موفق شویم باید بدانیم چه آسیبی مانع این کار شده است. البته آسیبشناسیهای غلط و ناقص، خود یک آسیب است.
همراهی و همگامی مردم راهکار موفقیت کارویژههای دولت در اندیشه دینی
🔸دکتر سعید جلیلی راهحل موفقیت در کارویژههای دولت در اندیشه دینی را همراهی پا به پای مردم عنوان نمود و گفت: اگر اندیشه دینی به مسئولان می گوید «قل امر بالقسط»، زمانی این قسط برپا میشود که «لیقوم الناس بالقسط» مردم هم همزمان با آن قیام به قسط کنند. ما در عدالت بالاتر از حضرت امیر علیه السلام که نداریم اما وقتی در رأس حکومت قرار می گیرد همان مردم ایشان را شهید میکنند. در چهلوچهار سال انقلاب اسلامی زمانی در سختترین کارویژهها موفقیت به دست آمد که مردم پا به پای نظام کار کردهاند و نمونه بارز آن دفاع مقدس است.
🔸حال سئوال این است در موضوع مبارزه با فساد چرا موفق نشدهایم؟ ایراد کار در چیست؟ چه از سمت دولت و دستگاهها و چه از سمت کاری که مردم میتوانند انجام بدهند.
تعارف و نمایش، دو آسیب جدی در مبارزه با فساد
🔸نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی، «تعارف» و «نمایش» را دو آسیب جدی عنوان کرد که پرهیز از آنها لازمه مبارزه با فساد است. وی اظهار داشت: با تعارف و نمایش نمیتوان کشور را اداره کرد یکی از فرمایشات مقام معظم رهبری در این ۸ فرمان این است که «نباید شعاری و تبلیغاتی با این موضوعات برخورد شود». با همایش مسائل کشور حل نمیشود. در ادامه رهبری میفرمایند «باید توجه داشت که در این قضیه تسامح نباید بشود». این تسامح دو وجه دارد: ۱-تسامح با مفسدین ۲-تسامح با مسئولینی که تسامح میکنند.
برای کسی که به دنبال سود گزاف است، اهمیت ندارد شعار لیبرالی داده شود یا شعار انقلابی
🔸دکتر جلیلی با بیان این نکته که گاهی در میان هیاهو و شعارها صورت مسئله اشتباه تعریف میشود، افزود: برای کسی که به دنبال سود میلیاردی یا میلیارد دلاری است، اهمیت ندارد شعار لیبرالی داده شود یا شعار انقلابی؛ او فقط به دنبال ایجاد بستری برای بهرهمند شدن از آن سود است. اگر صورت مسئله خوب فهمیده نشود، حل مسئله هم خوب فهمیده نخواهد شد. گاهی نیاز به تصفیه تمام قسمتها نیست و با جلوگیری از سرچشمه فساد میتوان مانع آلوده شدن دیگر بخشها شد.
میترینگ اولویت صنعت نفت برای مبارزه با فساد در زنجیره عرضه
🔸نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به مزیت نفت و گاز در کشور و لزوم استفاده بهینه از این ظرفیت، به ارائه توضیحاتی درباره مقابله با قاچاق نفت و گاز پرداخت و گفت: تولید نفت کشور حدود ۳-۴ میلیون بشکه است. باید از استخراج، انبار کردن، تولید فرآورده، توزیع و مصرف آن و مراحل دیگر این زنجیره یک آمار درست وجود داشته باشد.
🇮🇷 پیام های بیشتر در كانال وقت سحر در پيام رسانهاى ایتا و سروش:
👇👇👇
🚩 @vaghtesahar