🔻 در خبرها داشتيم كه روسيه به ايران پيشنهاد خريد سامانه اس ٤٠٠ را داده است.
با توجه به تحولات چند روز اخير و نمايش اقتدار سامانه پدافند بومى ايران، به نظر ميرسه كه روسها بايد به ايران درخواست خريد سامانه هاى ايرانى را بدهند، نه پيشنهاد فروش!
"آن سبو بشكست و آن پيمانه ريخت"
✍ دكتر رفيعى
💠 @vaghtesahar
🔴 اگر سید علی آن روز جام زهر می نوشید...
🔹 آمریکا به بهانه حملات 11 سپتامبر 2001، هفتم اکتبر همان سال به افغانستان حمله کرد. چند ماه بعد، در 29 ژانویه 2002، سه کشور ایران، عراق و کره شمالی را محور شرارت خواند و کسانی در ایران از حمله احتمالی آمریکا به وحشت افتادند. در 21 می 2002، یعنی 31 اردیبهشت 1381، 127 نماینده لیبرال مجلس ششم، خطاب به رهبر انقلاب نامه «جام زهر» معروف را نوشته و خواهان تسلیم در برابر آمریکا شدند: «اگر جام زهری باید نوشید، قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد، باید نوشیده شود». دولت آقای سید محمد خاتمی نیز به رئیس جمهور وقت آمریکا نامه ای نوشت و اعلام کرد در همه مسائل از جمله موشک ها، خلع سلاح حزب الله، مسائل منطقه و... آماده مذاکره است. پاسخ رسمی اما به نامه وزارت خارجه اصلاحات داده نشد. پیامی دادند با این مضمون که «چطور گستاخی کرده و چنین نامه ای به آمریکا نوشته اید».
🔹 جنگ اما در ذهن لیبرال های ایرانی، امری قطعی بود و می خواستند از ترس هجوم، به آغوش مهاجم پناه ببرند. آمریکا از 24 جولای تا 15 آگوست 2002، مانوری تاریخی با عنوان «چالش هزاره 2002» با هدف تمرین حمله به ایران طراحی کرد. بر اساس اسنادی که منتشر شده است، این مانور 250 میلیون دلار هزینه داشت، و از آن به عنوان آغازگر تحول در ارتش آمریکا یاد می شد. ژنرال «پل ون رایپر»، به فرماندهی نیروهای ایرانی در مانور منصوب شد. رایپر وقتی اولتیماتومی برای تسلیم ظرف 24 ساعت از نیروهای آمریکایی دریافت کرد، استراتژی جنگ نامتقارن را به کار گرفت. از قایق های کوچک برای شناسایی موقعیت ناوگان آمریکا استفاده کرد و در حمله ای پیش دستانه، انبوهی از موشکهای کروز را به سمت ناوگان آمریکا شلیک کرد؛ به گونه ای که سنسورهای الکترونیک این ناوگان توان رهگیری همه موشک ها را نداشت. 16 کشتی جنگی آمریکا غرق شد. طبق برآورد آمریکایی ها، در یک درگیری واقعی آمریکا حداقل 20 هزار نیرو تلفات می داد. مانور متوقف شد و به رایپر گفته شد که باید طبق قواعدی که تعیین می شود، بجنگد! اما رایپر عاقلانه می دانست که ایران طبق قواعد آمریکا نخواهد جنگید. از فرماندهی نیروهای ایرانی استعفا داد. این افتضاح تاریخی، خیال حمله به ایران را از ذهن جنگ طلبی چون بوش، بیرون کرد.
🔹 امروز حدود 17 سال از آن مانور می گذرد. آمریکا موقعیت بین المللی آن روزش را ندارد، اقتصادش ویران شده است و بحران های سیاسی-اجتماعی انبوهی دامن مقامات واشنگتن را گرفته است. در این سو ایران، در منطقه قدرتمندتر شده، متحدان بین المللی فراوان یافته، و از نظر قدرت نظامی با سال 2002 قابل مقایسه نیست. قیمت پهپاد فوق پیشرفته ای که سامانه سوم خرداد ساقطش کرد، تقریبا با هزینه مانور چالش هزاره برابری می کند.
🔹 اگر آن روز، رهبر حکیم انقلاب به توصیه نمایندگان لیبرال مجلس ششم، جام زهر می نوشید و ایران موشک و قدرت منطقه ای را طی مذاکره ای واگذار می کرد، امروز ما به سرنوشت عراق و افغانستان و لیبی دچار شده بودیم. ترامپ نامی بهانه ای واهی می تراشید، به آب و خاک ایران تجاوز می کرد و ما باید نظاره گر تحقیر ملتمان توسط قدرت نظامی آمریکا می بودیم.
🔹 تحلیل گر ارشد بی بی سی، نکته جالبی نوشته است. او می گوید، همان مولفه های قدرتی ترامپ را از حمله به ایران بازداشت که ترامپ می خواهد ایران آنها را کنار بگذارد: قدرت موشکی و نفوذ منطقه ای! یعنی امروز، اینکه آمریکا نمی تواند به ایران حمله کند، نتیجه ایستادگی رهبر حکیم انقلاب اسلامی در برابر جریان تسلیم در 17 سال پیش است.
🔹 مراقب باشیم که جریان جام زهر، دوباره می خواهد از ایران پرچم تسلیم و مذاکره افراشته شود. اگر بایستیم، شیرینی قدرت و عظمت در گام دوم ایستادگی را در فاصله ای بسیار کمتر از 17 سال خواهیم چشید. انقلاب اسلامی ماند و شوروی فروپاشید. انقلاب اسلامی خواهد ماند و آمریکا هم فروخواهد پاشید.
✍ سيد ياسر جبرائيلى
💠 @vaghtesahar
🔺سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: ادعای آمریکاییها در حمله سایبری به تأسیسات نظامی ایران بیاساس است.
🔹آنها با طرح این ادعا میخواهند موفقیت ایران در سرنگونی پهپاد جاسوسی این کشور را خنثی کنند
🔹آنها تلاش میکنند که در شبکه ارتباطی ما مشکلاتی ایجاد کنند اما توانمندی ما برای مقابله بسیار بالاست.
💠 @vaghtesahar
⭕️ آقای ظریف! یادت هست؟
🔺 وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرده نام محمدجواد ظریف را به لیست #تحریم خود اضافه میکند.
اگرچه چنین اتفاقی طی ۴۱ سال گذشته برای ایرانیان کاملا عادی شده و اثر منفی خود را از دست داده، اما نوع برخورد آمریکاییها با فردی که تلاش کرد بیشترین همکاری و تعامل را با آنها داشته باشد، عبرتآموز است.
آقای ظریف!
یادت هست هنگام مواجهه با آمریکاییها چگونه عنان از دست داده و خندههای تا بناگوش باز را نثارشان میکردی؟
یادت هست جلوی پرچم آمریکا میایستادی و عکس یادگاری میگرفتی؟
یادت هست آنقدر با وزیر خارجه آمریکا اظهار صمیمیت داشتی که یکدیگر را به اسم کوچک «جان» و «جواد» صدا میزدید؟
یادت هست وقتى که کشتی امدادی ایران عازم یمن بود، در تماس تلفنی فوری «جان کری» چه گذشت و بلافاصله پس از آن تماس،كشتى را به جاى يمن به جيبوتى فرستادى؟
یادت هست در مجلس و هنگام بیان دلسوزانهی انتقاد نمايندگان انقلابی، ابرو در هم کشیده و با تندی و تلخی پاسخشان دادی؟
یادت هست در دانشگاه تهران قدرت نظامی آمریکا را بر سر دانشجویان ایرانی کوبیدی؟
حالا، مزد خدماتت را دریافت کن
💠 @vaghtesahar
📌 ترامپ: کشورها خودشان از کشتیهاشان در تنگه هرمز حفاظت کنند. چرا ما از کشتیرانی دیگران در ازای هیچ، محافظت کنیم؟ ما حتی احتیاج نداریم آنجا باشیم چون به بزرگترین تولیدکننده انرژی جهان تبدیل شدهایم.
- فلذا قربون اون دهان برم که فرمود: اصلاً شما چکار دارید به خلیج فارس؟ برگرید به همان خلیج خوکها!
✍ فريد ابراهيمى
💠 @vaghtesahar
⭕️ این خیانتها را از یاد نبریم
🔹هدف گیری پهباد پیشرفته آمریکایی توسط پدافند هوایی سپاه پاسداران محاسبات و معادلات قدرت در منطقه را تغییر داد و بار دیگر ثابت کرد عامل بازدارنده حمله نظامی به کشورمان نه در مذاکره ذلت بار بلکه در قدرت نظامی و موشکی ما نهفته است.
🔸خوب است همزمان با این اتفاق غرورآفرین یادی کنیم از سالها اظهار نظر و تلاش دولت و حامیان آن برای نابودی این صنعت مهم.
◀️ به یاد بیاوریم که هاشمی رفسنجانی؛ اصلیترین هوادار حسن روحانی همان کسی بود که گفت "دنیای فردا دنیای گفتمان هاست، نه موشکها" و معتقد بود هزینه نیروهای نظامی زیاد است و از ژاپن و آلمان به عنوان کشورهایی که نیروی نظامی ندارند تمجید و تاکید کرد "این راه در ایران باز شده و مطمئنم دولت دوم آقای روحانی میتواند ما را به آنجا برساند"
◀️ به یاد بیاوریم که عراقچی حرف از گپ و گفت موشکی با کشورهای طرف مذاکره میزد و ظریف در دانشگاه تهران اظهار کرد "آمریکا میتواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ما را از کار بیاندازد".
◀️ به یاد بیاوریم که روحانی در مناظرات انتخاباتی ۹۶ چگونه به رونمایی از #شهرهای_موشکی حمله کرد و نشان دادن قدرت موشکی را خطری بزرگ برای به ثمر رسیدن هدفشان برای قرارگرفتن زیر پر و بال نظام سلطه و تبدیل شدن به بازیگری حرفگوشکن میدانست. روحانی همان کسی است که اخیرا از لزوم پذیرفتن لوایحی سخن میگوید که مادر برجامها و دروازهای برای امحاء صنعت موشکی است: لوایح چهارگانه مرتبط با FATF.
آری، این خیانتها را از یاد نبریم.
💠 @vaghtesahar
💬 من نگفتم.
زماني كه امام در نجف تبعيد بودن، آقا مصطفى پسرش و آقای دعایی تو راديو بغداد دو ساعت برنامه گرفته بودن و عليه رژيم شاه تبليغ میکردن. اون موقع بدليل اختلافاتی كه بعثیها با شاه داشتن، اينكار از خداشون بود.
امام نميدونست این ماجرا رو. وقتی فهميد، به اقای دعایی گفت متن يه برنامتونو بياريد ببينم. ديد يهجاش نوشتن ايشون (امام) كه ساواك اينقدر علیهشون تبليغ میکنه كه پولداره و فلان، يه وجب زمينم نداره.
امام گفت: من يه قطعه زمين تو خمين دارم! چرا نوشتيد يه وجبم نداره؟
بعد ديد يه چيزايی به نقل از ايشون عليه شاه نوشتن. گفت: اينا رو كه من نگفتم! اقای دعایی ميگه: غلط نيست كه. شمام كه قبول داريد!
امام ميگه: اگه كسی به عدالت آخوند خراسانی، بره رو منبر و بگه خمينی گفت خدا يكیه و من نگفته باشم، تكذيب میكنم.
منبع:دائره المعارف مصور امام خمینی، نشر سایان
💠 @vaghtesahar
📌 شانس ظريف
مخالفان استکبار، تحریم شدنشان از سوی آمریکا مایه افتخار است اما دلبستگان به غرب، تحریمشان توسط آمریکا مایه عبرت.
عده ای ظریف را مصدق دوم نامیدند و درست گفتند. هم از نظر دلباختگی به آمریکا هم لگد خوردن از آمریکا.
فقط ظریف شانس آورده در پناه جمهوری اسلامی است و پس از تحریم، تبعید نمیشود!
✍ فريد ابراهيمى
💠 @vaghtesahar
🔴 «جنگ جنگ» اصلاح طلبها«تا پیروزی» آمریکا
🌱زدن #پهپاد آمریکایی سه قدرت نمایی همزمان بود اولا قدرت نظامی ایران را برای خیلی ها روشن کرد. #زیباکلام که نماد اندیشه نخ نمایی است که خودباختگی را از زمان شاه به ارث برده است و اندیشه ای که میگفت ایران دوچرخه هم نمیتواند بسازد حالا با این قدرت نمایی این ذهنیت بیمار و این فرهنگ ذلت نفسش به چالش کشیده شده و این یک واقعه فرهنگی ارزشمند است.
🌱ثانیا مهمتر از قدرت نظامی و پیشرفت ایران و حتی اثر فرهنگی اش باید به محاسبات دقیق سیاسی و هوشمندی ایران در این ماجرا اشاره کرد. آنقدر دقیق این ضربه زده شد که قدرت عکس العمل برای آمریکا وجود ندارد. آمریکا اگر عکس العمل نشان میداد همه رشته های #ترامپ برای جمع کردن رای در داخل کشورش پنبه میشد. توجیه قابل قبولی هم برای عکس العملش وجود نداشت. به قول نشریه طنز داخلیشان پهپاد اگر در آسمان ایران و برای جاسوسی نبوده پس اساسا در آسمان چه میکرده؟ لابد میخواسته به کلیسا برود و برگردد؟
🌱قدرت نمایی سوم قدرت تاثیر ایران در حادثه سازی رسانه ای است. مدت زیادی بود ترامپ و دوستانش فریاد میزدند که ایران ضعیف شده و کاری ازش بر نمیاید. این واقعه همه را با واقعیت روبرو کرد. در داخل این تصور که ترامپ میترسد وارد جنگ شود را قطعی کرد و در خارج هم اقتدار را به رخ کشید.
🌱اما طرح آمریکا و #فتنه جویان اصلاح طلب چیست؟ حقیقت آن است که سایه جنگ برای آمریکا ارزشمند تر از اصل #جنگ است. این توییتهای ترامپ که لحظه آخر نظرم را عوض کردم یا قرار بود سه نقطه را بزنم دلم سوخت آدم بکشم و غیره و غیره همه اش برای این است که این حال به داخل ایران نفوذ کند.
🌱حتی جناب #آبه ژاپنی هم که وارد ایران شد مهمترین پیامش برای ملت ایران همین بود. او در ابتدای حضورش در #سعد_آباد اعلام کرد آمده ام جلوی جنگ را بگیرم. مساله این است که احساس ترس جنگ را باید به ایرانی ها منتقل کرد و مشکل آمریکا این است که این اتفاق رخ نداده و حالا با این واقعه احتمالش هم از بین رفته.
🌱زدن پهپاد آمریکایی که قطعا آمریکا احتمالش را هم نمیداد، مهمترین اثرش بر ملا کردن این نکته بود که خبری از جنگ نیست. همه اش سر و صدا است برای این که اراده ایران عوض شود. این پیام داخلی مهمی است.
🌱نامه هجده #اصلاح_طلب فتنه جوی ایرانی به رییس سازمان ملل را در همین چارچوب باید خواند. این جماعت تلاش میکنند که به داخل این پیام را مخابره کنند که در آستانه یک جنگ قرار گرفته ایم. این فریاد «جنگ جنگ» این جماعت بیشتر کمک به پیروزی راهبرد آمریکایی در داخل ایران است.
💠 @vaghtesahar
🔴 پایان بینتیجه نشست منامه
🔸کنفرانس دو روزه منامه که به درخواست آمریکا تشکیل شده بود، بدون نتیجه چشمگیر و در حالی پایان یافت که مشاور ترامپ درباره علت این ناکامی مدعی شده رهبران فلسطینیان نمیخواهند به مردمشان کمک کنند.
🔻امروز (چهارشنبه) پس از پایان کنفرانس منامه برای حل بحران اسرائیل و فلسطین، جارد کوشنر، داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ در امور خاورمیانه در جمع خبرنگاران ضمن بیان این که «رهبران فلسطینیان نمیخواهند به مردمشان کمک کنند»، ادعا کرد: درها به روی فلسطینیان باز است.
کوشنر معتقد است که کنفرانس بحرین چارچوب مناسبی برای برقراری صلح میان اسرائیل و فلسطین فراهم کرده و هر زمان که رهبران فلسطینی اراده کنند، میتوانند از طرح صلحی که او تهیه کرده، بهره ببرنند.
بر اساس این طرح در ۱۰ سال آینده ۵۰ میلیارد دلار در اختیار فلسطینیان قرار میگیرد که قرار است تولید ناخالص داخلی آنها را دو برابر کند.
واشنگتن امیدوار است که مخارج طرح نامبرده را کشورهای عربی حوزه خلیج فارس تأمین کنند.
کوشنر که معتقد است، با مشوقهای اقتصادی میتوان فلسطینیان را به پای میز مذاکره کشاند، گفته است که طرح خود برای حل مشکلات سیاسی را «در زمان مناسب» معرفی خواهد کرد.
در این کنفرانس طرفهای درگیر در بحران خاورمیانه شرکت نداشتند؛ اسرائیل دعوت نشده بود و فلسطینیان مانند شماری از کشورهای عربی آن را تحریم کردند.
مصر و اردن که با اسرائیل صلح کردهاند، در سطح معاون وزیر حضور داشتند. شیخ خالد بن احمد آل خلیفه، وزیر امور خارجه بحرین گفت، این طرح «فرصتی است که نباید از دست داد»!
خبرگزاری رویترز گزارش داد که ریاض هم ضمن حمایت از طرح کوشنر، تاکید کرده است، هر گونه توافق صلح میان اسرائیل و فلسطین باید بر اساس طرحی باشد که کشورهای عربی به رهبری عربستان تهیه میکنند.
مقامات سعودی خواستار ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی هستند که پایتخت آن قدس شرقی باشد. کوشنر این خواست عربستان را رد کرده است.
تونی بلر، نخستوزیر پیشین انگلیس نیز بر ضرورت ایجاد دو کشور مستقل تاکید کرد و گفت، «حماقت است» اگر کسی فکر کند که اقدامات اقتصادی میتواند راه حلی برای مشکلات سیاسی باشد و «بیمعنی است» اگر کسی بخواهد مشکلات سیاسی را بدون در نظر گرفتن اقتصاد حل کند.
به گزارش دویچه وله، کریستین لاگارد، رئیس صندوق بینالمللی پول در کنفرانس منامه نسبت به وضعیت بد اقتصادی مناطق فلسطینی هشدار داد و گفت، این وضعیت تنها زمانی بهبود خواهد یافت که رهبران فلسطینی سیاستهای اقتصادی خود را اصلاح کنند، اسرائیل محاصره مناطق فلسطینی را پایان دهد و جامعه جهانی به کمک ساکنان این مناطق بشتابند.
بسیاری از کارشناسان پیش از آغاز کنفرانس، طرح کوشنر را «اقدامی بینتیجه» اعلام کردند.
ماتیاس شماله، رئیس آنروا در نوار غزه این طرح را «سادهلوحانه» خواند. شماله در یک مصاحبه رادیویی گفت: رهبری فلسطینیها به این دلیل که واشنگتن یکجانبه در این مورد تصمیم گرفته، احساس میکند به عنوان شریکی همسطح با آن رفتار نشده است.
💠 @vaghtesahar
🔴 در باب بازیکردن و بازیدادن!
اشکال از بازیگران نیست که هرلحظه چون بُتِ عیّار به رنگی درآیند، مشکل از برخی مخاطبانِ سادهدل است که به قول و قرار و حرف و حدیث و توصیهی کسانی دل میبندند که اصولا از راه نقش عوضکردن نان میخورند!
جایی اقتضا کند نقشِ مریمِ مقدس را از خودش هم بهتر بازی میکنند. جای دیگر مقتضی اگر باشد. در هیبتِ هندِ جگرخوار فرو میروند.
بیننده اما باید حواساش را جمع کند و مراقب باشد چشم و آبروی زیبا و صدای نرم و دلنشین جماعت هنرمندان و خاصه سینماگران و بالاخص بازیگران عقل و هوشاش را نبرد و به ثمن بخس بیندازد در سبدِ آرای سیاستمدارانی که خود اندِ وعده فروختن و گنجشکِ رنگکرده را به جای بلبل در شب انتخاباتها فروختناند!
✍ حسين دهباشى
💠 @vaghtesahar
🔻ماجرای رشوهی نهصد میلیونی دراویش به پدر #شهید_حدادیان
🔹امشب اتفاقی رفتیم امامزاده علی اکبر چیذر، پدر#شهید_محمدحسین_حدادیان _شهیدِ فتنه دراویش خیابان گلستان هفتم_ را دیدیم و نشستیم به حرف زدن. خاطرهی اذیت کننده ای را تعریف کرد که اجازه گرفتم نقل به مضمون منتشرش کنم.
🔹پس از غائله #گلستان_هفتم در اسفند نود و شش، مجالس#دراویش گنابادی تعطیل شد، به خصوص مراسم اصلیشان در خانقاه امیرسلیمانی تهران که جنب ساختمان معراج شهداست. اواسط سال گذشته خبر رسید که دراویش قصد بازگشایی خانقاه امیرسلیمانی را دارند. پدر شهید حدادیان در کانال تلگرامی نیمچه فراخوانی داد که منجر به تجمع چندصد نفرهی بچه حزباللهی ها جلوی خانقاه شد. با پیگیریهای بعدی پدر شهید، بازگشایی خانقاه هم منتفی شد.
🔹حدود یکی دوماه قبل کسی زنگ میزند به پدر شهید که میخواهم با شما صحبت کنم. طرف میآید و میگوید شما بعد از شهادت پسرتان نه طلب دیهای کردید، نه از بنیاد شهید حقوقی و پولی گرفتید، هیچی. دراویش گنابادی میخواهند خسارت وارده را جبران کنند. آنها حاضرند نهصد میلیون تومان به شما بدهند. پدر شهید میگوید حالا چرا نهصد میلیون؟ چرا مثلا یک میلیارد نه؟ طرف جواب میدهد که فرقه یک حساب بانکی برای اتفاقات غیرمترقبه مثل سیل و زلزله یا مشکلات حاد اعضای فرقه دارد که با امضای دونفر از اعضای عالی رتبه فرقه پولش برداشت میشود. تا این مبلغ را اجازه دادهاند.
🔹پدر شهید جواب میدهد که در این مدت بعد از شهادت محمدحسین، بچه حزباللهیها دور ما را گرفتند، هر جا ما را میدیدند بخاطر پدر شهید حدادیان بودن تحویلمان گرفتند و التماس دعا گفتند، چادر مادر محمد حسین را بوسیدند، دست و صورت ما را بوسیدند. بعد حالا من بیایم خون این شهید معامله کنم؟ فردا جواب این بچه حزباللهی ها که بخاطر شهیدمان به ما احترام میگذاشتند را چی بدهم؟ گیرم جواب اینها را بدهم، جواب خودِ پسرم شهیدم را چی؟ فردای قیامت بگوید بابا تو با قاتلان من معامله کردی چه جوابی دارم بدهم؟
🔹پدر شهید میگفت جویا شدم که این خط که شما بیایید به ما پول بدهید از کجا آمده؟ طرف گفته اعضای فرقه پیگیر باز شدن خانقاه بودند، برادران آن نهاد امنیتی دولتی تلویحا گفتهاند از اینور مشکلی نیست، باید پدر حدادیان را آرام کنید. این است که اعضای فرقه به دکتر پزشکیان رو زدهاند و من هم از طرف ایشان خدمت شما آمدهام.
✍ امين فرجى
💠 @vaghtesahar
🔺حکیم در دیدار معاون وزیر خارجه آمریکا در بغداد:
آیتالله خامنهای رهبر معنوی میلیونها انسان در سرتاسر جهان است
🔹منطق تحریم و محاصره اقتصادی و سیاسی ملتها بیفایده است.
🔹تحريم رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران كه نهتنها رئيس يك دولت بزرگ بلكه رهبر معنوى میليونها انسان از سرتاسر جهان است، موجب خدشهدار شدن عواطف و احساسات آنها شده و به هيچ وجه راه را براى حل بحران آسان نخواهد كرد.
💠 @vaghtesahar
⚠️ هشدار دکتر ربابه شیخالاسلام متخصص اپيدميولوژی تغذيه و دكترای داروسازی درباره نمک دريا !
👈 دریاچهها خشک شدهاند و نمک رایگان در سطح زمین فراوان است.نمکهایی که با فاضلابهایی که از قبل به این دریاچه ها ریخته میشده به شدت آلوده هستند و اما عدهای سودجو این نمک رایگان را به ابتداییترین شکل جمع آوری و بستهبندی کرده و تحت نام نمک دریا با انواع تبلیغات گمراه کننده در مغازهها به فروش میرسانند.
🔹دکتر شیخ الاسلام هشدار داد: در صورت ادامه این روند و حذف نمکهای یددار از سفره خانوار و جایگزینی این نمکهای آلوده به زودی شاهد بازگشت بیماریها ناشی از کمبود ید خواهیم بود.بیماریهایی که بدترین آنها عقب ماندگیهای ذهنی کودکان است. همچنین کری و لالی ، سقط جنین، گواتر و جراحی های به تبع آنها عوارضی هستند که سودجویی این گروه از خدا بی خبر به سلامت جامعه تحمیل میکند.
💠 @vaghtesahar
✴️جزئیات جالبی از سرنگونی پهپاد امریکایی
✔️سرگرد محمدعلی خدابخش کارشناس عملیات پدافند هوایی سپاه در برنامه ثریا:
🔸در ساعت 4 دقیقه بامداد روز پنجشنبه یک فروند پهپاد MQ4-C از پایگاه الظفره امارات برخاسته و وارد مسیر پروازی خود میشود. ماموریت این پرنده شناسایی و جاسوسی با استفاده از سنسورهای خود است. در بحث نظامی، اشراف اطلاعاتی حرف اول را میزند و این اشراف باید به گونهای باشد که تمام پرندههای نظامی و شناورهای نظامی در منطقه را تحت اشراف خود داشته باشیم و این پرنده نیز از زمان پرواز خود از مبدا تحت نظر بود.
🔸این پرنده در مسیر بازگشت در ساعت 4 بامداد حریم هوایی را نقض میکند که در ارتفاع بالای 50 هزار پا بوده است. هواپیمای همراه او نیز که P-8 بود در ارتفاع 30 هزار پایی پرواز میکرد و در فاصله کمتری هم پهپاد MQ-9 پرواز میکرد. این سه پرنده را زیر نظر داشتیم تا دیتاهای رد و بدل شده آنها را تحت نظر داشته باشیم، P-8 وظیفه گشت دریایی دارد، اما زمانی که پروژه ترایتون رقم خورد، یک ورژنی از پروژهها به نام «بمز» اتفاق افتاد تا هواپیمای MQ-4C را با هواپیمای P-8 مرتبط کند.
🔸این هواپیما 30 نفر به بالا سرنشین دارد که در آن لحظه 38 نفر سرنشین در این هواپیما بودهاند، در برخی رسانهها گفته شد که این هواپیما 9 نفر سرنشین داشته، اما شخص رئیسجمهور آمریکا اعلام کرد که این هواپیما 38 نفر سرنشین داشته و از سرنگون نکردن آن تقدیر کرد. شلیک ما شکست پروژه ترایتون و یا لبه تکنولوژی آمریکا نبود، ما با شلیکمان مشتی بر دهان تکنولوژی روز دنیا زدیم. آمریکا از برتری هوایی صحبت میکند، درحالی که ما در حال خویشتنداری در برابر آمریکا هستیم و اگر خویشتندار نباشیم قطعا اینگونه نخواهد بود.
🔸انهدام این پهپاد درحالی مورد اصابت قرار گرفت که در ارتفاع بیش از 50 هزار پایی پرواز میکرد و هواپیماهای کمی در این رنج قابلیت پرواز دارند. این هواپیماها نظیر یو2 و همین ترایتون هیچگاه مورد اصابت قرار نگرفتند و تنها یکی بار یو2 بر اثر استباه خلبان دچار سانحه شد. وقتی ما این پرنده را در ارتفاع بیش از 50 پا میزنیم، درواقع جمهوری اسلامی ایران دارد این پیام را به دنیا مخابره میکند که آنها دیگر برتری هوایی ندارند که هر کاری خواستند بکنند و ما ساکت بمانیم. ما در دفاع از مرزهای خود شوخی نداریم و مرزهای ما خط قرمز ما هستند. نیروهای مسلح ما در منطقه جنوب خویشتنداری میکنند و آمریکاییها هم البته تاکنون نقض حریم نکردند و میدانند که اگر دست به این کار بزنند با آنها قاطعانه برخورد خواهد شد.
🔸درخصوص نوع هواپیمای منهدم شده، باید یادآور شد که این پرنده از نوع MQ-4C بود که بالاترین مرتبه علمی را در میان همنوعان خود دارد و تنها دو نمونه از آن عملیاتی شده و ما آن را در الظفره رصد کردیم. درخصوص اینکه گفته میشود آمریکاییها برای تست و شناسایی پدافند هوایی ایران این پهپاد را فرستاده بودند، باید گفت: ما در مورد رژیم تروریستی آمریکا صحبت میکنیم که اگر یک درصد احتمال بدهند برای نیروها یا تجهیزاتش چالشی بوجود میآید، عملیات را لغو میکند. ترامپ هم همین کار را کرد.
🔸پیام دیگر این شلیک این بود که ایران به امریکاییها نشان داد اگر F-35 و یا F-22 آنها هم سمت ایران بیاید، همین برخورد با آنها خواهد شد. سامانه های پدافندی در دنیا یک ضریب خطا دارند که مثلا با دو یا سه موشک هدف را بزنند و این در سامانههایی مثل پاترویت هم وجود دارد ولی ما با سامانه سوم خرداد نشان دادیم که برای زدن پهپاد آمریکایی نیاز به دو یا سه موشک نبود. آمریکاییها گمان میکردند با خاموش کردن سیستمهای شناسایی پهپاد، استفاده از مواد جاذب تشعشع و ساختار کاهنده سطح راداری میتواند از چشم پاسداران دور بماند. بدنه این پهپاد از نوع لانه زنبوری است که از دو جداره مستحکم تشکیل شده است، این بدنه در فرکانسهای مختلف پنهانکاری دارد.
🔸ویژگیهای سامانه سوم خرداد، متعدد است، ایده ساخت سامانه سوم خرداد در سال 84 رقم خورد و توسط خود کارشناسان و جوانان نیروی هوافضای سپاه ساخته شد و این سامانه میتواند به سمت اهدافی تا ارتفاع 90 هزار پا و در برد 100 کیلومتری شلیک کند.
💠 @vaghtesahar
🔻 در قسمت ۲۱ سریال گاندو از رد موساد و سیا در انفجار موشکها در سال ۹۰ گفته شد؛ ردی که مطابق معمول با ابزار شدن سازمان مجاهدین خلق همراه بوده است. این موضوع پیش از این تکذیب میشد. جعبهی سیاه انفجار ملارد و شهادت پدر موشکی ایران (حسن طهرانی مقدم) قرار است باز شود یا صرفاً اشارهای شد و تمام؟!
#توییت
✍ كبرى آسوپار
💠 @vaghtesahar
🔴 "والله، بالله، تالله، سالهای ۸۴ تا ۹۲ گذشت؛ تکرار نمیشه"
🔹 ۹ تیر ۹۸ | صفری، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس: به دلیل گرانی مسکن، تماسهای بسیاری ازسوی همشهریان برای دریافت چادر هلال احمر و ادامه زندگی با نصب چادر در پارکها با من گرفته شده است؛ اگر بر قیمتها کنترل و نظارت نشوند مسئله ملی در راه است|خبرگزاریمجلس
🔸 ۱۳ تیر ۹۳ | روحانی: ارزشمداران خیلی غصه نخورند، ما میدانیم چهکار داریم میکنیم؛ والله، بالله، تالله، سالهای ۸۴ تا ۹۲ گذشت؛ تکرار نمیشود
💠 @vaghtesahar
✍ #دولت_ملانصرالدین! !!!
▪️میگویند روزی #ملانصرالدین، به دروغ به مردم گفت در فلان خیابان نذری میدهند. بعد از اینکه مردم باور کردند سیل جمعیت، به آن خیابان سرازیر شد؛ جالبتر ملانصرالدین، هم با هجوم مردم باورش شد و بدنبال جمعیت به راه افتاد!
▪️شاید بتوان گفت تنها دستاورد این سالها، آشنایی مردم ما، با برخی اصطلاحات و کلیدواژهها است: #اینستکس، ipc ، #spv ، ۲۰۳۰ ، #برجام، اِلسی، FATF، CFT، پالرمو و سایر قراردادهایی که هنوز تقشان در نیامده!
▪️قراردادهایی که نه جزئیات آنها مشخص است و نه سودی بحال سفره مردم داشته! دلار ۵ برابر شده، پراید ۵۰ میلیون تومان، مسکن ۵ برابر، میوه ۵ برابر، گوشت ۱۲۰ هزار تومان و ... .
▪️با دولتی مواجهیم که تنها هنرش، پذیرفتن قراردادهای محرمانه و #دیکته شده و تحمیلی است اقتصاد را رها کرده و امیدش به عنایات ویژه آمریکاست؛ به تعداد همین اسامی و کلیدواژهها، طرح و برنامهی داخلی ندارد!
▪️با دولتی مواجهیم که واقعاً اهل برنامه است؛ این سالها را زمانبندی کرده و برای هر چندماه مملکت یک موضوع داشته و اذهان ملت را به بازی گرفته: چندماه ژنو، چندماه لوزان، چندماه وین، چندماه برجام، چندماه ipc، چندماه FATF، چندماه CFT، چندماه اینستکس، چندماه ۲۰۳۰ و...
▪️افساری به گردن ملت انداخته و بدنبال خودش میکشاند؛ تولید را رها کرده، ۶۰ درصد شرکتهای تولیدی را تعطیل کرده، قاچاق را ۵ برابر کرده، برای عده اى از ما بهتران! قریب ۲۰۰ هزار میلیارد تومان رانت ۴۲۰۰ تومنی ایجاد کرده!
▪️مسخرهتر از این دولت، ما مردمیم که این بازیها را باور کردهایم؛ یک روز بدنبال برجامیم، یک روز بدنبال اینستکس هستیم و ...! این دروغها باورمان شده و جالبتر خود دولت هم انگار باورش شده و بدنبال ما براه افتاده و روزی از یک قرارداد خارجی رونمایی میکند؛ #دولت_قراردادها و #دولت_ملانصرالدین بهترین کلیدواژه در توصیف عالیجنابان است!
💠 @vaghtesahar
⭕️ شايعهٔ حملهٔ امريكا و آيه اى زيبا از قرآن!
🔻 وَإِذَا جَاءَهُمْ أَمْرٌ مِّنَ الْأَمْنِ أَوِ الْخَوْفِ أَذَاعُوا بِهِ وَلَوْ رَدُّوهُ إِلَى الرَّسُولِ وَإِلَىٰ أُولِي الْأَمْرِ مِنْهُمْ لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنبِطُونَهُ مِنْهُمْ وَلَوْلَا فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَتُهُ لَاتَّبَعْتُمُ الشَّيْطَانَ إِلَّا قَلِيلًا
🔻 ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺧﺒﺮﻱ ﺍﺯ ﺍﻳﻤﻨﻲ ﻭ ﺗﺮﺱ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺳﺪ ، [ ﺑﺪﻭﻥ ﺑﺮﺭﺳﻲ ﺩﺭ ﺩﺭﺳﺘﻲ ﻭ ﻧﺎﺩﺭﺳﺘﻲ ﺍﺵ ] ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﻨﺘﺸﺮ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ ، ﻭ [ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﻛﻪ ] ﺍﮔﺮ ﺁﻥ ﺧﺒﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﻭ ﺍﻭﻟﻴﺎﻱ ﺍﻣﻮﺭﺷﺎﻥ [ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺑﻴﻨﺶ ﻭ ﺑﺼﻴﺮﺕْ ﺩﺍﺭﺍﻱ ﻗﺪﺭﺕ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﻭ ﺍﻫﻞ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﺍﻧﺪ ] ﺍﺭﺟﺎﻉ ﻣﻰ ﺩﺍﺩﻧﺪ ، ﺩﺭﺳﺘﻲ ﻭ ﻧﺎﺩﺭﺳﺘﻲ ﺍﺵ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻰ ﻳﺎﻓﺘﻨﺪ،
ﻭ ﺍﮔﺮ ﻓﻀﻞ ﻭ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﻧﺒﻮﺩ ، ﻳﻘﻴﻨﺎً ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺟﺰ ﺍﻧﺪﻛﻲ ، ﺍﺯ ﺷﻴﻄﺎﻥ ﭘﻴﺮﻭﻱ ﻣﻰ ﻛﺮﺩﻳﺪ.
🔹 سوره نساء ، آيه ٨٣
💠 @vaghtesahar
📌 تخت روانچی: کانال مالی اروپا (اینستکس) مثل ماشین زیبایی است که بنزین ندارد.
- برجام هم که مثل چکی بود که وصول نشده. FATF هم که مثل لوله ای بود که آب نداره.
البته ادامه توافقاتی که برای مردم آب نداره، برای دولت روحانی خوب نون داره. با هر توافق سرکاری چند ماه ملت رو سرگرم میکنن!
✍ فريد ابراهيمى
💠 @vaghtesahar
⭕️ یک ایرانی رئیس فدراسیون فوتبال بلژیک شد!
🔹 مهدی بیات، رئیس ایرانی الاصل باشگاه شارلوای بلژیک با آرای عمومی به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال بلژیک انتخاب شد. تیم فوتبال بلژیک یکی از بهترین تیم های اروپا است و در رنکینگ فیفا هم رتبه ی بالایی دارد.
🔹 بیات با ۴۰ سال سن، جوانترین رئیس فدراسیون فوتبال این کشور است. او پیش از این ۳ سال در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال این کشور به عنوان مسئول فنی مشغول فعالیت بوده و از تجربیات خوبی برخوردار است.
🔹سوالی که مطرح است: مهاجرانی در ایران زندگی می کنند که در ایران به دنیا آمده و بزرگ شده اند. مهاجرانی که فقط نامشان مهاجر است و فقط پدر یا پدربزرگشان مهاجر به ایران بوده است. کدام یک از تیم های فوتبال ایران حاضر شده اند از این مهاجران که خیلی هایشان بسیار مستعدند به عنوان یک بازیکن استفاده کنند؟ مسئول فنی و رئیس فدراسیون پيشكش!
#مهاجران_در_جهان | #مهاجران_موفق
💠 @vaghtesahar
بد و بدتر❗️
⏺ چند سالی است که در موسم انتخابات، فرضیه انتخاب بین بد و بدتر بر سر زبانها می افتد و چنین نتیجه گرفته می شود که مردم چاره ای جز انتخاب یکی از آن دو را ندارند!
◀️ گاهی شرایط کشور به گونه ای رقم زده می شود که ممکن است مردم به عنوان یک تاکتیک مقطعی در زندگی شخصی خود نیز ناگزیر از انتخاب بین بد و بدتر باشند، اما اگر این تاکتیک در اداره امور جامعه و زندگی اجتماعی، به یک راهبرد تبدیل شود، قطعا آسیب های جبران ناپذیری را برای سرنوشت کشور و ملت به دنبال خواهد داشت.
◀️ این یک بحث جدی و مهم است که چرا موضوع انتخاب میان بد و بدتر در فضای سیاسی جامعه قابلیت مطرح شدن پیدا می کند و اصولا چرا تا کنون به این مساله، پاسخی درخور و قانع کننده داده نشده است؟
◀️ در جامعه ای که سالهاست، بسیاری از شاخص های آن، سیر نزولی شدید را طی می کند و مردم در بخش های مختلف زندگی خود، تحت فشارهای سنگین قرار دارند و شخصیت های قابل اتکاء جامعه نیز همچنان بر حفظ وضع موجود اصرار می ورزند، محدود کردن انتخاب مردم، این فرضیه را تقویت می کند که آنان چاره دیگری جز انتخاب میان بد و بدتر ندارند.
◀️ شعار فراگیر شده"اصلاح طلب، اصولگرا دیگه تمومه ماجرا" نیز بیانگر این حقیقت است که مردم هر دو را از یک جنس و شبیه به هم می دانند و آنها را نیز در حوزه انتخاب میان "بد و بدتر" قرار داده اند.
◀️ شرایط امروز کشور محصول محدود کردن دایره انتخاب مردم است. نتیجه دو انتخابات اخیر ریاست جمهوری مشخص کرده است صرفا کسی می تواند از رهگذر انتخابات به مصادر امور کشور راه پیدا کند که با بزرگنمایی نقاط ضعف رقبای خود و دادن وعده های دروغین و سرخرمن و تبلیغات پرحجم و رنگارنگ، توانسته باشد توجه افکار عمومی را به خود جلب کند و رقبای خویش را از چشم مردم بیندازد.
◀️ ضعف قانون و غفلت نهادهای نظارتی، باعث شده است که در تبلیغات انتخاباتی، نامزدها به جای اثبات توانمندی های خود و ارائه برنامه مدون و راه کارهای مشخص برای اداره کشور، صرفا به تخریب و نفی رقبا بپردازند.
◀️ در چنین فضایی، انتخاب عموم مردم بیش از آنکه ناظر بر وجه اثباتی نامزد مورد نظر باشد، معطوف به توانمندی او در نفی سایر رقبا و ممانعت از رای آوری آنهاست. بدون تردید، چنین راهبردی نمی تواند کشور را به سمت اجرای برنامه های سازنده پیش ببرد و امروز نتیجه تلخ آن نیز در پیش چشم مردم قرار دارد.
◀️ تبلیغات سالم، حقیقت گم شده ای است که خلاء آن در دو انتخابات اخیر ریاست جمهوری، مشهود بود و امروز همگان مشاهده می کنند که بر اثر انتخاب بین بد و بدتر، کشور و جامعه با چه سرنوشتی مواجه شده است. در این دو انتخابات، هیچ برنامه منسجم و قابل دفاعی برای اداره کشور ارائه نشد و در غوغای تبلیغات مسموم انتخابات، کسی پیروز شد که از قدرت تخریبی بیشتری نسبت به سایرین برخوردار بود.
◀️ ملت بزرگ ایران شایسته انتخاب بین بد و بدتر نیست. دایره انتخاب مردم باید وسعت پیدا کند و اجازه داده شود، افراد شایسته با سلائق و گرایش ها و برنامه های متنوع به عرصه انتخابات وارد شوند.
◀️ محدود کردن انتخاب مردم ، ظلمی بزرگ در حق امام، انقلاب، شهدا و آرمانهای بلند آنهاست، زیرا هم شائبه انتخاب بین بد و بدتر را تشدید خواهد کرد و هم این تلقی را در اذهان عمومی تداوم خواهد بخشید که عرصه انتخابات در انحصار باندهای قدرت و ثروت و اشراف سیاسی و اقتصادی قرار دارد و افراد ذیصلاح، پاک دست، دلسوز و برآمده از متن مردم، به آن راه نخواهند یافت!
✍ على اكبر جوانفكر
💠 @vaghtesahar