❗️قدردانی ترامپ از سپاه
🔹ایران بسیار هوشمند بود که هواپیمای سرنشیندار ما را ساقط نکرد، ما از این اقدام آنها قدردانی میکنیم..
🔸همراه با پهپاد یک هواپیما با سی هشت سرنشین در تیر رس آنها بود که آنها آن را نزدند. این خودش یک داستانی است. آنها خیلی عاقلانه عمل کردند و ما قدردان این موضوع هستیم.
💠 @vaghtesahar
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ خیانتهای ژنرال زنگنه...
از چین و هند تا روسیه و برزیل و ...؛ چگونه تعاملات با همسایگان و شُركايمان در حوزههای انرژی و ... به هم خورد⁉️
پاسخ #وزیر_نفت به این اقدامات که باعث متضرر شدن کشور شده، چیست!؟
💠 @vaghtesahar
📌 خود ترامپ میگه وارد جنگ نمیشم و آماده مذاکره بدون پیش شرط با ایرانم. بعد ۱۷اصلاح طلب در نامه به دبیرکل سازمان ملل خواستار اقدام وی برای جلوگیری از جنگ طلبی ترامپ علیه ایران شدن.
بزرگوارا! دیر رسیدید. اون که بهش نامه زدید ماس ماسک آمریکاست. جلو جنگ رو موشک سوم خرداد گرفت و تمام!
✍ فريد ابراهيمى
📌 ترامپ: از اینکه ایران هواپیمای سرنشیندار ما را ساقط نکرد، قدردانی میکنم.
- اینجوری که ترامپ داره عقب نشینی میکنه، دو روز دیگه نامه میزنه به دبیرکل سازمان ملل خواستار میانجی گری برای جلوگیری از حمله ایران به خاک آمریکا میشه.
ضمناً خاک بر سر اون ۱۷اصلاح طلب با اون نامه ننگینشون!
✍ فريد ابراهيمى
📌 ارزش راهبردی جمله "میتوانستیم هواپیمای سرنشین دار آمریکا را هم بزنیم اما به دلایل انسانی نزدیم" چیزی کم از ساقط کردن پهپاد گلوبال هاوک نداشت.
یعنی سردار حاجی زاده با این جمله همه قمپزها و سناریوهای ترامپ رو پودر کرد فرستاد هوا.
فلذا باز هم خاک بر سر اون ۱۷چهره اصلاح طلب با اون نامه ننگینشون. بگو بیش باد!
✍ فريد ابراهيمى
💠 @vaghtesahar
💢 عبدالمالک حوثی خطاب به بن سلمان: وقتی دریا با توست، جو با توست، خشکی با توست، نفت با توست، پول با توست، مزدوران با تو هستند، اِمریکا و اسرائیل و انگلیس و فرانسه و اتحاد کشورهای عربی با تو هستند اما پیروز نمیشوی، یقین بدان که خدا با تو نیست.
💠 @vaghtesahar
✍️ حد فاصل سالهای 90 تا 92 زمانی است که به گفتۀ امریکا و اذانبش در ایران شدیدترین تحریم های طول تاریخ با عنوان "تحریم های فلج کننده" بر ایران تحمیل شد.
✔️ سال 92 بود که دولت بنفش تدبیر و امید با شعار "تعامل سازنده" و "مذاکره" بر روی کار آمد و با اخذ اختیار مورد نیاز، گفتگوی دوجانبه و مذاکرات هسته ای با امریکایی ها را با هدف "برداشتن تحریم های ظالمانه" آغاز کرد.
✔️ از مذاکرۀ تلفنی دو رئیس جمهور ایران و امریکا گرفته تا جلسات متعدد پشت درب های بسته، دست تکان دادن عاشقانۀ دو وزیر خارجه از درون بالکن و قدم زدن هایشان در خیابان و هرآنچه در جهت "تنش زدایی" و "تعامل سازنده از نظر روحانی و اعوان و انصارش لازم بود، صورت گرفت تا بالاخره "برجام" به دنیا آمد.
✔️ "آفتاب تابان" برجام تابیدن گرفت و "تحریم های ظالمانه با المره لغو و نه تعلیق" گشت تا هم "چرخ سانتریفیوژ" ها بچرخد و هم چرخ زندگی مردم !
✔️ اما امروز مردم از خود سئوال میکنند چطور هرچه بیشتر از "ناکارامدی دولت قبل"، "تحریم های فلج کننده"، "کوتولگی سیاسی" و "پنجه کشیدن به صورت دنیا" فاصله گرفتیم و به سمت "تعامل سازنده"، "دیپلماسی"، "تدبیر و امید" و "لغو تحریم های فلج کننده" رفتیم، وضع زندگی و شرایط اقتصادی بدتر شد ! ؟
✔️ مگر نه اینکه با برداشته شدن تحریم قرار بود زندگی مردم بهتر شود و "مردم به دولت یارانه" دهند؟ مگر نه اینکه قرار بود اعتبار به پاسپورت ایرانی ها برگردد؟ مگر قرار نبود دنیا با "زبان تکریم" با ایران سخن بگوید؟
✔️ پس اینهمه اُولدُوروم بُولدُوروم برای چه بود؟ پس فایدۀ انگلیسی حرف زدن، لبخند ملیح و باز و بسته کردن به موقع دکمه های ظریف چه بود؟ پس اثر اطاعت از کدخدا در بازگرداندن کشتی کمک های بشر دوستانه به مردم یمن کجاست؟ پس چرا در رآکتور اتمی بتن ریختیم؟ پس چرا ماهواره به فضا نمیفرستیم؟
✔️ آیا امروز مردم آرزو نمیکنند که ای کاش مانند بدترین سالهای دولت احمدی نژاد (90 تا 92) پنجه به صورت امریکا میکشیدیم و ماهواره به فضا میفرستادیم و پیشرفت روز افزون هسته ای داشتیم و تحت شدیدترین تحریم های طول تاریخ قرار داشتیم؟
✔️امروز همۀ مردم میتوانند "هزینۀ سازش" را با "هزینۀ مقاومت" مقایسه کنند و ببینند در دوران "تحریم های فلج کننده" بهتر و راحت تر زندگی میکردند یا در دوران "لغو باالمُرّه" تحریم های ظالمانه !
✔️امروز مردم میتوانند تفاوت رئیس جمهور با کلاس و خوشکل و خوش پوش و اهل دیپلماسی و تعامل با "قدرت های جهانی" را با رئیس جمهور زشت و بی کلاس و اهل شاخ و شانه کشی برای "مستکبرین و زورگویان عالم" را نه مقایسه بلکه محاسبه کنند.
✔️ امروز مردم تفاوت "جلیلی" را با "ظریف" و فرق "اخم" و یا "لبخند" به دشمن را با پوست و گوشت و استخوان خود حس کرده اند.
✔️ امروز مردم فرق بین هیئت دولتی که 100 بار به استان ها و شهر ها و روستاهای کشور رفت و از نزدیک به مسائل و مشکلاتشان میپرداخت و با آنها با در نهایت احترام و تواضع برخورد میکرد را با هیئت دولتی که از کاخ های طاغوت کشور را اداره میکند و با نگاه از پنجرۀ بستۀ ماشین نظر مردم را میسنجد و هر روز توهینی جدید برای مردم به ارمغان می آورند را از عمق جان چشیده اند.
✔️ امروز "حسن روحانی" و همپالگی هایش نزد مردم "بی اعتبار" ترین افرادند و دیگر با وعده های ایشان قند در دل کسی آب نمیشود و با فریب ایشان کسی به خیابان ها برای رقص و شادی نمی آید.
✔️ امروز دیگر دروغ پذیرفتن لوایح FATF برای حل مشکلات اقتصادی بی ارزش تر از آن است که حتی احمق ترین افراد جامعه را فریب داده و بتواند رهبری را به چالش بکشد.
✔️ اما برعکس، مردم شدیداً آمادۀ به چالش کشیدن و مؤاخذه و محاکمۀ فریبکاران و خائنین و دروغ گویانند.
محسن فنی
💠 @vaghtesahar
🔻 در خبرها داشتيم كه روسيه به ايران پيشنهاد خريد سامانه اس ٤٠٠ را داده است.
با توجه به تحولات چند روز اخير و نمايش اقتدار سامانه پدافند بومى ايران، به نظر ميرسه كه روسها بايد به ايران درخواست خريد سامانه هاى ايرانى را بدهند، نه پيشنهاد فروش!
"آن سبو بشكست و آن پيمانه ريخت"
✍ دكتر رفيعى
💠 @vaghtesahar
🔴 اگر سید علی آن روز جام زهر می نوشید...
🔹 آمریکا به بهانه حملات 11 سپتامبر 2001، هفتم اکتبر همان سال به افغانستان حمله کرد. چند ماه بعد، در 29 ژانویه 2002، سه کشور ایران، عراق و کره شمالی را محور شرارت خواند و کسانی در ایران از حمله احتمالی آمریکا به وحشت افتادند. در 21 می 2002، یعنی 31 اردیبهشت 1381، 127 نماینده لیبرال مجلس ششم، خطاب به رهبر انقلاب نامه «جام زهر» معروف را نوشته و خواهان تسلیم در برابر آمریکا شدند: «اگر جام زهری باید نوشید، قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد، باید نوشیده شود». دولت آقای سید محمد خاتمی نیز به رئیس جمهور وقت آمریکا نامه ای نوشت و اعلام کرد در همه مسائل از جمله موشک ها، خلع سلاح حزب الله، مسائل منطقه و... آماده مذاکره است. پاسخ رسمی اما به نامه وزارت خارجه اصلاحات داده نشد. پیامی دادند با این مضمون که «چطور گستاخی کرده و چنین نامه ای به آمریکا نوشته اید».
🔹 جنگ اما در ذهن لیبرال های ایرانی، امری قطعی بود و می خواستند از ترس هجوم، به آغوش مهاجم پناه ببرند. آمریکا از 24 جولای تا 15 آگوست 2002، مانوری تاریخی با عنوان «چالش هزاره 2002» با هدف تمرین حمله به ایران طراحی کرد. بر اساس اسنادی که منتشر شده است، این مانور 250 میلیون دلار هزینه داشت، و از آن به عنوان آغازگر تحول در ارتش آمریکا یاد می شد. ژنرال «پل ون رایپر»، به فرماندهی نیروهای ایرانی در مانور منصوب شد. رایپر وقتی اولتیماتومی برای تسلیم ظرف 24 ساعت از نیروهای آمریکایی دریافت کرد، استراتژی جنگ نامتقارن را به کار گرفت. از قایق های کوچک برای شناسایی موقعیت ناوگان آمریکا استفاده کرد و در حمله ای پیش دستانه، انبوهی از موشکهای کروز را به سمت ناوگان آمریکا شلیک کرد؛ به گونه ای که سنسورهای الکترونیک این ناوگان توان رهگیری همه موشک ها را نداشت. 16 کشتی جنگی آمریکا غرق شد. طبق برآورد آمریکایی ها، در یک درگیری واقعی آمریکا حداقل 20 هزار نیرو تلفات می داد. مانور متوقف شد و به رایپر گفته شد که باید طبق قواعدی که تعیین می شود، بجنگد! اما رایپر عاقلانه می دانست که ایران طبق قواعد آمریکا نخواهد جنگید. از فرماندهی نیروهای ایرانی استعفا داد. این افتضاح تاریخی، خیال حمله به ایران را از ذهن جنگ طلبی چون بوش، بیرون کرد.
🔹 امروز حدود 17 سال از آن مانور می گذرد. آمریکا موقعیت بین المللی آن روزش را ندارد، اقتصادش ویران شده است و بحران های سیاسی-اجتماعی انبوهی دامن مقامات واشنگتن را گرفته است. در این سو ایران، در منطقه قدرتمندتر شده، متحدان بین المللی فراوان یافته، و از نظر قدرت نظامی با سال 2002 قابل مقایسه نیست. قیمت پهپاد فوق پیشرفته ای که سامانه سوم خرداد ساقطش کرد، تقریبا با هزینه مانور چالش هزاره برابری می کند.
🔹 اگر آن روز، رهبر حکیم انقلاب به توصیه نمایندگان لیبرال مجلس ششم، جام زهر می نوشید و ایران موشک و قدرت منطقه ای را طی مذاکره ای واگذار می کرد، امروز ما به سرنوشت عراق و افغانستان و لیبی دچار شده بودیم. ترامپ نامی بهانه ای واهی می تراشید، به آب و خاک ایران تجاوز می کرد و ما باید نظاره گر تحقیر ملتمان توسط قدرت نظامی آمریکا می بودیم.
🔹 تحلیل گر ارشد بی بی سی، نکته جالبی نوشته است. او می گوید، همان مولفه های قدرتی ترامپ را از حمله به ایران بازداشت که ترامپ می خواهد ایران آنها را کنار بگذارد: قدرت موشکی و نفوذ منطقه ای! یعنی امروز، اینکه آمریکا نمی تواند به ایران حمله کند، نتیجه ایستادگی رهبر حکیم انقلاب اسلامی در برابر جریان تسلیم در 17 سال پیش است.
🔹 مراقب باشیم که جریان جام زهر، دوباره می خواهد از ایران پرچم تسلیم و مذاکره افراشته شود. اگر بایستیم، شیرینی قدرت و عظمت در گام دوم ایستادگی را در فاصله ای بسیار کمتر از 17 سال خواهیم چشید. انقلاب اسلامی ماند و شوروی فروپاشید. انقلاب اسلامی خواهد ماند و آمریکا هم فروخواهد پاشید.
✍ سيد ياسر جبرائيلى
💠 @vaghtesahar
🔺سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: ادعای آمریکاییها در حمله سایبری به تأسیسات نظامی ایران بیاساس است.
🔹آنها با طرح این ادعا میخواهند موفقیت ایران در سرنگونی پهپاد جاسوسی این کشور را خنثی کنند
🔹آنها تلاش میکنند که در شبکه ارتباطی ما مشکلاتی ایجاد کنند اما توانمندی ما برای مقابله بسیار بالاست.
💠 @vaghtesahar
⭕️ آقای ظریف! یادت هست؟
🔺 وزارت خزانهداری آمریکا اعلام کرده نام محمدجواد ظریف را به لیست #تحریم خود اضافه میکند.
اگرچه چنین اتفاقی طی ۴۱ سال گذشته برای ایرانیان کاملا عادی شده و اثر منفی خود را از دست داده، اما نوع برخورد آمریکاییها با فردی که تلاش کرد بیشترین همکاری و تعامل را با آنها داشته باشد، عبرتآموز است.
آقای ظریف!
یادت هست هنگام مواجهه با آمریکاییها چگونه عنان از دست داده و خندههای تا بناگوش باز را نثارشان میکردی؟
یادت هست جلوی پرچم آمریکا میایستادی و عکس یادگاری میگرفتی؟
یادت هست آنقدر با وزیر خارجه آمریکا اظهار صمیمیت داشتی که یکدیگر را به اسم کوچک «جان» و «جواد» صدا میزدید؟
یادت هست وقتى که کشتی امدادی ایران عازم یمن بود، در تماس تلفنی فوری «جان کری» چه گذشت و بلافاصله پس از آن تماس،كشتى را به جاى يمن به جيبوتى فرستادى؟
یادت هست در مجلس و هنگام بیان دلسوزانهی انتقاد نمايندگان انقلابی، ابرو در هم کشیده و با تندی و تلخی پاسخشان دادی؟
یادت هست در دانشگاه تهران قدرت نظامی آمریکا را بر سر دانشجویان ایرانی کوبیدی؟
حالا، مزد خدماتت را دریافت کن
💠 @vaghtesahar
📌 ترامپ: کشورها خودشان از کشتیهاشان در تنگه هرمز حفاظت کنند. چرا ما از کشتیرانی دیگران در ازای هیچ، محافظت کنیم؟ ما حتی احتیاج نداریم آنجا باشیم چون به بزرگترین تولیدکننده انرژی جهان تبدیل شدهایم.
- فلذا قربون اون دهان برم که فرمود: اصلاً شما چکار دارید به خلیج فارس؟ برگرید به همان خلیج خوکها!
✍ فريد ابراهيمى
💠 @vaghtesahar
⭕️ این خیانتها را از یاد نبریم
🔹هدف گیری پهباد پیشرفته آمریکایی توسط پدافند هوایی سپاه پاسداران محاسبات و معادلات قدرت در منطقه را تغییر داد و بار دیگر ثابت کرد عامل بازدارنده حمله نظامی به کشورمان نه در مذاکره ذلت بار بلکه در قدرت نظامی و موشکی ما نهفته است.
🔸خوب است همزمان با این اتفاق غرورآفرین یادی کنیم از سالها اظهار نظر و تلاش دولت و حامیان آن برای نابودی این صنعت مهم.
◀️ به یاد بیاوریم که هاشمی رفسنجانی؛ اصلیترین هوادار حسن روحانی همان کسی بود که گفت "دنیای فردا دنیای گفتمان هاست، نه موشکها" و معتقد بود هزینه نیروهای نظامی زیاد است و از ژاپن و آلمان به عنوان کشورهایی که نیروی نظامی ندارند تمجید و تاکید کرد "این راه در ایران باز شده و مطمئنم دولت دوم آقای روحانی میتواند ما را به آنجا برساند"
◀️ به یاد بیاوریم که عراقچی حرف از گپ و گفت موشکی با کشورهای طرف مذاکره میزد و ظریف در دانشگاه تهران اظهار کرد "آمریکا میتواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ما را از کار بیاندازد".
◀️ به یاد بیاوریم که روحانی در مناظرات انتخاباتی ۹۶ چگونه به رونمایی از #شهرهای_موشکی حمله کرد و نشان دادن قدرت موشکی را خطری بزرگ برای به ثمر رسیدن هدفشان برای قرارگرفتن زیر پر و بال نظام سلطه و تبدیل شدن به بازیگری حرفگوشکن میدانست. روحانی همان کسی است که اخیرا از لزوم پذیرفتن لوایحی سخن میگوید که مادر برجامها و دروازهای برای امحاء صنعت موشکی است: لوایح چهارگانه مرتبط با FATF.
آری، این خیانتها را از یاد نبریم.
💠 @vaghtesahar